Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Zambila, sincer iti spun acum, daca eram in situatia eram deja pe la usa altui cabinet si laborator sa repet analiza si sa ma vada un medic. Te-ai gandit ca ar putea fi vorba si despre o sarcina ectopica? Adica fixata unde nu trebuie, si de aceea evolueaza mai greu HCG, si ca orice amanare ar putea sa faca mai multa rau? Asta e o parere, tu esti sigura ce decizi, dar ideea ta fixa sa stai si sa astepti declasarea sangerarii, nu e buna, tu faci cum crezi! O zi superba sa aveti si iesit la plimbare, nu stati in casa regasiti-va exhilibrul si linistea interioara si va veni si bebe! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Andreiutza hai cu 2 liniute :X |
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| dia27 wrote:Andreiutza hai cu 2 liniute :X
Doamne ajuta
O sa fac joi-vineri test ca pe vineri sambata ar trebui sa apara musafirii
|
|
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Doamne ajuta! Cinemai e la testare?..haideti cu liniutele duble :x |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Andreiutza poate nu mai vine rozi si ne arati un test pozitiv . Te pup |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Carmenalina , daca ar fi crescut valoarea, dar nu s-ar fi dublat sau ar di crescut extraordinar de mult, atunci da, as fi facut cum zici tu. Dar la mine a scazut. In plus, nu e niciun simptom de alarma: dureri intr-o parte, ameteli, febra, dureri de cap. Ba din contra, toate simptomele avute la inceput-sani mariti si sensibili, dureri usoare la aproape o palma sub buric-au inceput fie sa scada, fie sa dispara. :(
|
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Zambila wrote:Carmenalina , daca ar fi crescut valoarea, dar nu s-ar fi dublat sau ar di crescut extraordinar de mult, atunci da, as fi facut cum zici tu. Dar la mine a scazut. In plus, nu e niciun simptom de alarma: dureri intr-o parte, ameteli, febra, dureri de cap. Ba din contra, toate simptomele avute la inceput-sani mariti si sensibili, dureri usoare la aproape o palma sub buric-au inceput fie sa scada, fie sa dispara. :( Doamna nu vreau sa te sperii, dar la extrauterina mea nu am avut decat simptome de sarcina. Dureri, febra astea apar cand deja ai hemoragie interna. adica atunci cand trompa s-a rupt deja cu sarcina ,asta se intampla dupa 7 saptamani. Sau depinde cat de fragila e trompa. Eu sper totusi sa fie ok sarcina ta si sa fie o eroare. Iti tin pumnii. |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Si eu sper sa fie sarcina. Nici pe mine nu ma dor sanii tot timpul. Nici dureri burta n-am tot timpul, asta nu inseamna ca sarcina nu-si vede de evolutie. Eu n-amincredere in rezultatul beta de aceea era necesara repetarea eila alt laborator. Tu faci cum crezi, dar pt mine nu e relevanta o analiza fara acreditare. O seara placuta. Si la extrautrina creste valoarea lent |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| buna dimineata un inceput de saptamana frumos ! cat mai multe liniute sa fie si sarcina usoara la fete |
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| andreina wrote:Andreiutza poate nu mai vine rozi si ne arati un test pozitiv . Te pup
Doamne ajuta.... Cine mai e la testare saptamana asta? bafta tuturor.... La cat mai mule liniute |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Continuam aici. |
|
|