Clubul aspirantelor - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carmenalina
Scris: Sunday, April 19, 2015 10:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
Zambila, sincer iti spun acum, daca eram in situatia eram deja pe la usa altui cabinet si laborator sa repet analiza si sa ma vada un medic. Te-ai gandit ca ar putea fi vorba si despre o sarcina ectopica? Adica fixata unde nu trebuie, si de aceea evolueaza mai greu HCG, si ca orice amanare ar putea sa faca mai multa rau?
Asta e o parere, tu esti sigura ce decizi, dar ideea ta fixa sa stai si sa astepti declasarea sangerarii, nu e buna, tu faci cum crezi!
O zi superba sa aveti si iesit la plimbare, nu stati in casa regasiti-va exhilibrul si linistea interioara si va veni si bebe!Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove computerlove computerlove
dia27
Scris: Sunday, April 19, 2015 1:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Andreiutza hai cu 2 liniute :X
majoreta
AndreiutzaEu
Scris: Sunday, April 19, 2015 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
dia27 wrote:
Andreiutza hai cu 2 liniute :X
majoreta

Hands Doamne ajuta

O sa fac joi-vineri test ca pe vineri sambata ar trebui sa apara musafiriiCheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

dia27
Scris: Sunday, April 19, 2015 2:30 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Doamne ajuta! Cinemai e la testare?..haideti cu liniutele duble :x
majoreta majoreta majoreta
andreina
Scris: Sunday, April 19, 2015 4:53 PM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
Andreiutza poate nu mai vine rozi si ne arati un test pozitivyes . Te pup
Zambila
Scris: Sunday, April 19, 2015 6:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/18/2014
Carmenalina Cheek Kiss , daca ar fi crescut valoarea, dar nu s-ar fi dublat sau ar di crescut extraordinar de mult, atunci da, as fi facut cum zici tu. Dar la mine a scazut.
In plus, nu e niciun simptom de alarma: dureri intr-o parte, ameteli, febra, dureri de cap.
Ba din contra, toate simptomele avute la inceput-sani mariti si sensibili, dureri usoare la aproape o palma sub buric-au inceput fie sa scada, fie sa dispara. :(

Adinuta
Scris: Sunday, April 19, 2015 7:23 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
Zambila wrote:
Carmenalina Cheek Kiss , daca ar fi crescut valoarea, dar nu s-ar fi dublat sau ar di crescut extraordinar de mult, atunci da, as fi facut cum zici tu. Dar la mine a scazut.
In plus, nu e niciun simptom de alarma: dureri intr-o parte, ameteli, febra, dureri de cap.
Ba din contra, toate simptomele avute la inceput-sani mariti si sensibili, dureri usoare la aproape o palma sub buric-au inceput fie sa scada, fie sa dispara. :(

Doamna nu vreau sa te sperii, dar la extrauterina mea nu am avut decat simptome de sarcina. Dureri, febra astea apar cand deja ai hemoragie interna. adica atunci cand trompa s-a rupt deja cu sarcina ,asta se intampla dupa 7 saptamani. Sau depinde cat de fragila e trompa. Eu sper totusi sa fie ok sarcina ta si sa fie o eroare. Iti tin pumnii.

carmenalina
Scris: Sunday, April 19, 2015 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Si eu sper sa fie sarcina. Nici pe mine nu ma dor sanii tot timpul. Nici dureri burta n-am tot timpul, asta nu inseamna ca sarcina nu-si vede de evolutie. Eu n-amincredere in rezultatul beta de aceea era necesara repetarea eila alt laborator. Tu faci cum crezi, dar pt mine nu e relevanta o analiza fara acreditare. O seara placuta.
Si la extrautrina creste valoarea lent
stelutza
Scris: Monday, April 20, 2015 8:54 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
buna dimineata un inceput de saptamana frumos !computerlove campfire cat mai multe liniute sa fie si sarcina usoara la feteiloveyou
AndreiutzaEu
Scris: Monday, April 20, 2015 9:13 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
andreina wrote:
Andreiutza poate nu mai vine rozi si ne arati un test pozitivyes . Te pup

Hands Doamne ajuta.... Cine mai e la testare saptamana asta? bafta tuturor.... La cat mai mule liniute
kali
Scris: Monday, April 20, 2015 9:17 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.