Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| [quote=nko]Neata fetelor! Va pupacesc cu drag! Eu azi sunt mai linistita pt ca sunt aproape sigura ca am avut parte de ovulatie luna aceasta: dureri, mucus si acum mi-o confirma si graficul de TB.Chiar daca nu am bebelit noi chiar in ziua cu pricina, sunt bucuroasa ca macar se pare ca am ovulat.Si daca nu o sa fie luna asta, luna viitoare o sa fiu cel putin mai relaxata.Deci, oficial am intrat in asteptare, sunt undeva in ziua 3-4 dupa ov. Doamne ajuta sa vina bebe si la noi. Nko ma bucur ca esti linistita si optimista!O sa vezi ca optimismul tau v a atrage lucruri pozitive adica bebee |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| pisicutaiuby wrote:[quote=nko]Neata fetelor! Va pupacesc cu drag! Eu azi sunt mai linistita pt ca sunt aproape sigura ca am avut parte de ovulatie luna aceasta: dureri, mucus si acum mi-o confirma si graficul de TB.Chiar daca nu am bebelit noi chiar in ziua cu pricina, sunt bucuroasa ca macar se pare ca am ovulat.Si daca nu o sa fie luna asta, luna viitoare o sa fiu cel putin mai relaxata.Deci, oficial am intrat in asteptare, sunt undeva in ziua 3-4 dupa ov. Doamne ajuta sa vina bebe si la noi. Nko ma bucur ca esti linistita si optimista!O sa vezi ca optimismul tau v a atrage lucruri pozitive adica bebee
...si eu tot in asteptare.... ziua 5-6 dupa ov
Doamne ajuta sa vedem dublu |
|
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| AndreiutzaEu wrote:...si eu tot in asteptare.... ziua 5-6 dupa ov Doamne ajuta sa vedem dublu Iti tin pumnii si tie |
|
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| pisicutaiuby Doamne ajuta asa sa fie..te trag dupa mine nu te las! AndreiutzaEu nu ne ramane decat sa asteptam.O sa incerc sa nu ma gandesc ca sa nu atrag simptome imaginare. anyta88le astept cu mare drag.. |
|
| nko wrote:pisicutaiuby Doamne ajuta asa sa fie..te trag dupa mine nu te las! AndreiutzaEu nu ne ramane decat sa asteptam.O sa incerc sa nu ma gandesc ca sa nu atrag simptome imaginare. anyta88le astept cu mare drag..
Deocamdata nu am atras simptome nici macar imaginare.... Doar ce am zis ieri ca m-a durut in partea dreapta cu tot cu picior atat
Sper sa ramana asa sa nu incep sa imi provoc simptome |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| nko wrote:Neata fetelor! Va pupacesc cu drag! Eu azi sunt mai linistita pt ca sunt aproape sigura ca am avut parte de ovulatie luna aceasta: dureri, mucus si acum mi-o confirma si graficul de TB.Chiar daca nu am bebelit noi chiar in ziua cu pricina, sunt bucuroasa ca macar se pare ca am ovulat.Si daca nu o sa fie luna asta, luna viitoare o sa fiu cel putin mai relaxata.Deci, oficial am intrat in asteptare, sunt undeva in ziua 3-4 dupa ov. Doamne ajuta sa vina bebe si la noi. dreams*** atasez si graficul sa vezi cam cum arata al meu. georgy gya,[ alina bubulina bine ati venit caci vb Pisicutei, a cam venit vremea ca noi sa fugim de aici la acasa noua, dar va doresc si voua sedere cat mai scurta.
neata NKO!!!Ahaaaa...am inteles acum...arata ffff bine!!!mai e putin si aflam o veste buuunaaa?????? |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Buna dimineata
alina bubulina bine ai venit si sedere cat mai scurta iti doresc
georgy gya bine ai venit pe listuta
HOPE bine ai revenit, de data asta, iti doresc, sa apara bebele mult dorit si sa stea acolo 9 luni frumoase la tine in burtica, tot ce conteaza este sa nu iti pierzi nadejdea , se pare ca am companie pana se termina postul la asteptat, dar dupa sa ne ajute Maica Domnului sa venim cu cele doua liniute.
Elena bine ai revenit si tu, cu un test pozitiv direct , iti doresc si tie sa stea bebe acolo la caldurica 9 luni, sarcina usoara si sa ne intalnim la burtici cat mai repede.
andreiutza, nko, sus cu galeria asteptam cele doua liniute
doinanuta ce mai e nou? ai facut testul?
cristiana capul sus ca vine si bebe imediat asa ca pregateste-te pentru o noua luna de actiune si iubire
anyta, biancanamaria, juwy, roxyfoxy, pisicutza, dreams, adinuta, zambila, elena7, fetelor va pupacesc pe toate si va urez spor la iubareala
Si pentru restul fetelor care posteaza mai rar va trimit pupici si group huuuuggsss
|
|
| dreams*** asa sper.. clawdia multumim pentru galerie.Facem cinste daca vin cele 2 liniute. |
|
| clawdia Multumim.... Vb lu' Nko facem cinste daca ies doua liniute te pupam
Iti dorim sa vina bebe si la tine cat mai repede sa facem o petrecere de ramas bun pe aici si sa mergem la gravidute |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Claudia nu am facut test.Nu a venut rozica.Inca astept.Daca nu vine pana sambata fac test :) |
|
| doinanuta wrote:Claudia nu am facut test.Nu a venut rozica.Inca astept.Daca nu vine pana sambata fac test :)
Cate zile de intarziere ai :)? |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Eu am un ciclu nrregulat de fel.Luna trecuta a venit la 28....fara nici un ajutor si dureri de sani si crampe care daca mergeam erau naspa rau.Luna asta in schimb,am vazut mucus fertil in ziua 14(era mult) si de atunci nu am mai vazut.Am bebelit zilele 14,15,17 si 19 si am facut pauza. Il asteptam duminica.Am iesit in parc si simteam mici intepaturi.Ca d am ajuns acasa m-a luat o crampa exact ca luna trecuta si niciin ziua de azi nu a venit.Puteam sa jur ca imi vine duminica.Erau aceleasi crampe de luna trecuta si de atunci nimic.Sunt ziua 33 |
|
| doinanuta wrote:Eu am un ciclu nrregulat de fel.Luna trecuta a venit la 28....fara nici un ajutor si dureri de sani si crampe care daca mergeam erau naspa rau.Luna asta in schimb,am vazut mucus fertil in ziua 14(era mult) si de atunci nu am mai vazut.Am bebelit zilele 14,15,17 si 19 si am facut pauza. Il asteptam duminica.Am iesit in parc si simteam mici intepaturi.Ca d am ajuns acasa m-a luat o crampa exact ca luna trecuta si niciin ziua de azi nu a venit.Puteam sa jur ca imi vine duminica.Erau aceleasi crampe de luna trecuta si de atunci nimic.Sunt ziua 33
Tinem pumnii sa nu vina.. Sa fie bebita |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| doinanuta sa dea Doamne Doamne sa fie bebe , suntem alaturi de tine |
|
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Buna dimineata! Elena....vezi ca tu ai mai revolutionat forumul...ai grija de data asta, nu mai spune in gura mare pe la toate vecinele si prietenele..!!! Ai rabdare, nu mai face o mie de teste aiurea, da o fuga in oras si fa-ti Bhcg sa vezi daca evolueaza! Doamne ajuta! Anyta...parca scriai ceva de ovulatia dupa z 17... nu stiu cat e de adevarat!! Daca e sa fie cu defect genetic sau sa se produca vreun mic accident de concepere sau vascular, se poate ovula si in z 10, ca tot n-o sa mearga, la un moment dat tot se va opri in evolutie. Suntem chimie pura...procese intregi fizico-chimice...Daca ovulul este sanatos..merge! E la fel ca la gaina...nu din toate ouale ies pui...hai sa fim seriosi! HOPE...si aici iti urez Bun revenit pe baricade...Doamne ajuta! Poate dupa Paste ne dai o veste buna! Fruntea sus...mergi mai departe! |
|
|