Clubul aspirantelor - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nko
Scris: Tuesday, March 24, 2015 7:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
Fetelor dupa 2 zile de dureri pe partea dreapta azi am descoperit toata ziua mucus egg destul de multicel.Faza e ca sunt deja in ziua 19.
Roxyfoxy
Scris: Tuesday, March 24, 2015 8:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
pisicutaiuby wrote:
http://www.csid.ro/health/medicina-alternativa/ceai-de-urzica-pentru-balonare-si-menstruatie-dureroasa-12545403/ Kali ,stii cum se spune :"schimbi locul,schimbi norocul!",,,sa speram ca in noua casuta ne v a vizita cat mai curand si barza Cheek Kiss
Am inceput de 2 zile sa consum ceai de urzici ca tot e sezonul lor si am zis ca e pacat sa nu profit,,,,Hilar

Da,daHilar hai sa ne mutam la burticiras
Roxyfoxy
Scris: Tuesday, March 24, 2015 8:44 PM
Nivel

nko wrote:
Fetelor dupa 2 zile de dureri pe partea dreapta azi am descoperit toata ziua mucus egg destul de multicel.Faza e ca sunt deja in ziua 19.

Tu bebeleste in continuare o zi da una nu ca trebuie sa prinzi ziua ovulatiei.Eu de ex am si acum intepaturi de ovare si un mucus ciudat si sunt in ziua 21...cred ca uneori o luam raznaCrazy Crazy Crazy Crazy si suntem prea atente la lucruri care poate se intamplau si pana acum dar nu le observamras Cheek Kiss
dreams***
Scris: Tuesday, March 24, 2015 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
Roxyfoxy wrote:

Tu bebeleste in continuare o zi da una nu ca trebuie sa prinzi ziua ovulatiei.Eu de ex am si acum intepaturi de ovare si un mucus ciudat si sunt in ziua 21...cred ca uneori o luam raznaCrazy Crazy Crazy Crazy si suntem prea atente la lucruri care poate se intamplau si pana acum dar nu le observamras Cheek Kiss

Subscriu ras
anyta88
Scris: Tuesday, March 24, 2015 9:23 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Eu nu prea am fost atenta la mucus niciodata. Dar o sa incep de luna asta. As incerca si cu masurarea temperaturii bazale dar mi se pare cam complicat, mai ales ca nu ma trezesc mereu la aceasi ora .
Noi suntem prea stresate si cu gandul la temperaturi,mucus ,grafice si altele.
Asa ca fetelor mai putine calcule si mai multa "munca" !!yes yes
Luna viitoare sa vad multe teste cu 2 liniuteeeee!!!dance
nko
Scris: Tuesday, March 24, 2015 9:30 PM
Nivel

Roxyfoxy wrote:

Tu bebeleste in continuare o zi da una nu ca trebuie sa prinzi ziua ovulatiei.Eu de ex am si acum intepaturi de ovare si un mucus ciudat si sunt in ziua 21...cred ca uneori o luam raznaCrazy Crazy Crazy Crazy si suntem prea atente la lucruri care poate se intamplau 0si pana acum dar nu le observamras Cheek Kiss

bebelesc...bebelesc...nu ma las..:)
Roxyfoxy
Scris: Tuesday, March 24, 2015 9:32 PM
Nivel

anyta88 wrote:
Eu nu prea am fost atenta la mucus niciodata. Dar o sa incep de luna asta. As incerca si cu masurarea temperaturii bazale dar mi se pare cam complicat, mai ales ca nu ma trezesc mereu la aceasi ora .
Noi suntem prea stresate si cu gandul la temperaturi,mucus ,grafice si altele.
Asa ca fetelor mai putine calcule si mai multa "munca" !!yes yes
Luna viitoare sa vad multe teste cu 2 liniuteeeee!!!dance

Da fara stres si cu spor la bebelit!!!Blushing Blushing
Adinuta
Scris: Tuesday, March 24, 2015 9:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/2/2014
anyta88 wrote:

Am fost la 5 medici. Chiar nu mai stiu unde sa ma duc.
Nu mai zic ca i am zis uneia ca nu reusesc sa raman insarcinata si mi a dat anticonceptionale. M am saturat sa dau bani degeaba. Majoritatea mi au spus sa iau duphaston .
Nici nu stiu daca sa mai iau sau nu pt ca mi a intarziat 10 zile chiar si cu el. Sunt foarte dezamagita de acest sistem medical care stie numai sa ti ia banii !!!

Doamna mie mi-au zis sa fac inseminare , cand nici macar nu aveam toate analizele finalizate. M-am dus la altul luna urmatoare care mi-a zis nici vorba de inseminare. :))) Asa ca...ce sa zic. Si in fiecare luna de la inceputul anului am dat intre 15 si 20 milioane pe analize ,ecografii si consultatii, 3 clinici separate, 2 ginecologi, un hematolog... Si inca nu am terminat! Cu alte cuvinte te inteleg perfect!pale
anyta88
Scris: Tuesday, March 24, 2015 10:22 PM
Nivel

Adinuta wrote:

Doamna mie mi-au zis sa fac inseminare , cand nici macar nu aveam toate analizele finalizate. M-am dus la altul luna urmatoare care mi-a zis nici vorba de inseminare. :))) Asa ca...ce sa zic. Si in fiecare luna de la inceputul anului am dat intre 15 si 20 milioane pe analize ,ecografii si consultatii, 3 clinici separate, 2 ginecologi, un hematolog... Si inca nu am terminat! Cu alte cuvinte te inteleg perfect!pale

Cunosc sentimentul!! Bani aruncati. Cu banii astia plecam in concediu si eram mai relaxati! de cat timp incerci sa ramai însarcinata?
Adinuta
Scris: Tuesday, March 24, 2015 11:22 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
anyta88 wrote:

Cunosc sentimentul!! Bani aruncati. Cu banii astia plecam in concediu si eram mai relaxati! de cat timp incerci sa ramai însarcinata?

Încercam sa facem un bebe de 2 ani si ceva ani de cand am pierdut prima sarcina. Din Aprilie 2014 nu s-a mai întâmplat sa ramân.
anyta88
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:02 AM
Nivel

Neata fetele!! Cineva la testare azi?dance majoreta

Adinuta imi pare tare rau pentru sarcina pierduta!plans
nko
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:51 AM
Nivel

Buna dimineata aspirantele mele dragi!Cheek Kiss

Cred ca la mine se confirma ovulatia..dupa durerile de zilele trecute si acel mucus egg, a crescut si temp bazala de la 36.3 din ziua 17, ajungand azi ziua 20 la 36.7. Sper eu ca nu e degeaba cresterea asta.NuStiu
Va Cheek Kiss pe toate si va doresc o zi minunata plina de dragoste si bebelit.Si celor care sunt in perioada de testare sa veniti cu vesti bune.DistanceKiss
pisicutaiuby
Scris: Wednesday, March 25, 2015 9:00 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
Buna dimineata fetelor!!!
Lasati calculele si treceti la actiune,mai ales tu Nko,fara prea multa matematica,,,,eu aplic doar regula de 3 simpla:1 zi da si 1 ba;)Bravoo
Va pup pe toate si abia astept sa vad care mai urmeaza cu un test pozitivAngel
dreams***
Scris: Wednesday, March 25, 2015 10:23 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
nko wrote:
Buna dimineata aspirantele mele dragi!Cheek Kiss

Cred ca la mine se confirma ovulatia..dupa durerile de zilele trecute si acel mucus egg, a crescut si temp bazala de la 63.3 din ziua 17, ajungand azi ziua 20 la 63.7. Sper eu ca nu e degeaba cresterea asta.NuStiu
Va Cheek Kiss pe toate si va doresc o zi minunata plina de dragoste si bebelit.Si celor care sunt in perioada de testare sa veniti cu vesti bune.DistanceKiss

Neata NKO!pai in cazul asta asteptam vestea cea mare!ovulatie+bebelit=bebelinooo :) :*
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, March 25, 2015 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015

Neata NKO!pai in cazul asta asteptam vestea cea mare!ovulatie+bebelit=bebelinooo :) :*[/quote]

da , da da Nko..... Spor la treabacoeur topai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.