Clubul aspirantelor - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stelutza
Scris: Monday, March 30, 2015 2:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
buna ziua fetelor cum sunteti ceva teste positive ! eu am fost azi la medic ca tratament doar duphaston din ziua 14 si luna asta si mai si dupa mai vedem,in rest sunteti bine sper sa auzim numai vesti bune,azi m-am intristat o cunostinta a pierdut a doua sarcina mai avea o saptamana pana sa nasca Argue asa suparata am venit!uff Hands Hands Doamne ajuta sa venim toate cu vesti bune!
AndreiutzaEu
Scris: Monday, March 30, 2015 2:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
stelutza wrote:
buna ziua fetelor cum sunteti ceva teste positive ! eu am fost azi la medic ca tratament doar duphaston din ziua 14 si luna asta si mai si dupa mai vedem,in rest sunteti bine sper sa auzim numai vesti bune,azi m-am intristat o cunostinta a pierdut a doua sarcina mai avea o saptamana pana sa nasca Argue asa suparata am venit!uff Hands Hands Doamne ajuta sa venim toate cu vesti bune!

Cray dar ce a patit cu o saptamana inainte sa nasca?
ElenaD94
Scris: Monday, March 30, 2015 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
roxyfoxy pastram legatura. Eu in seara asta merg la un medic care ma va indruma mai departe. Abia astept sa aud o parere... Sunt total debusolata mai ales ca eu nu am nasteri sau avorturi provocate. Doar astea doua avorturi spontane si deja am mari semne de intrebare. Imi doresc un copil. Sunt tare dezamagita.
AndreiutzaEu
Scris: Monday, March 30, 2015 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
georgy gya
Scris: Monday, March 30, 2015 3:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015

georgy gya imi masor temperatura in fiecare dimineata, intr-adevar a crescut dupa ovulatie si se mentine, doar ca ieri in timpul zilei a crescut f tare, probabil am acaparat vreun virus ceva.Inainte de ov media TB era undeva la 36,4 iar dupa ov la 36.7.Azi dimineata a fost inca ridicata (37.3), asa ca nu are nici o relevanta cea de azi probabil.Cheek Kiss

buna nko ,hai sa-ti povestesc ceva ca sa iti dau sperante...deci am citit pe net dar am vazut si pe pielea mea o chestie....practic inainte de ovulatie avem temperatura 36.00-36.10 dupa ce am ovulat adica in ziua a 13 la mine,a crescut intre 36.30-36.50 si se mentinea asa mare vreo 8 zile adica eram in ziua 21 a ciclului,in ziua 22 am avut o scadere mare practic de la 36.5 am ajuns la 36.10 m-am speriat ca nu vedeam sensu sa scada asa de mult,in ziua 23 a urcat la loc la 36.40 ...daca faci un grafic vezi mult mai clar chestiile aste,iar in 24 au aparut mici pete roz pe hartia igienica...si mai tarziu am aflat ca sunt insarcinata,adica in ziua 28 nu mi-a mai venit doar acele pete....se zice ca in momentul in care se implanteaza scade temperatura cu o zi inainte....te pup si spoer sa fie bebeCheek Kiss
nko
Scris: Monday, March 30, 2015 3:30 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
georgy gya wrote:

georgy gya imi masor temperatura in fiecare dimineata, intr-adevar a crescut dupa ovulatie si se mentine, doar ca ieri in timpul zilei a crescut f tare, probabil am acaparat vreun virus ceva.Inainte de ov media TB era undeva la 36,4 iar dupa ov la 36.7.Azi dimineata a fost inca ridicata (37.3), asa ca nu are nici o relevanta cea de azi probabil.Cheek Kiss

buna nko ,hai sa-ti povestesc ceva ca sa iti dau sperante...deci am citit pe net dar am vazut si pe pielea mea o chestie....practic inainte de ovulatie avem temperatura 36.00-36.10 dupa ce am ovulat adica in ziua a 13 la mine,a crescut intre 36.30-36.50 si se mentinea asa mare vreo 8 zile adica eram in ziua 21 a ciclului,in ziua 22 am avut o scadere mare practic de la 36.5 am ajuns la 36.10 m-am speriat ca nu vedeam sensu sa scada asa de mult,in ziua 23 a urcat la loc la 36.40 ...daca faci un grafic vezi mult mai clar chestiile aste,iar in 24 au aparut mici pete roz pe hartia igienica...si mai tarziu am aflat ca sunt insarcinata,adica in ziua 28 nu mi-a mai venit doar acele pete....se zice ca in momentul in care se implanteaza scade temperatura cu o zi inainte....te pup si spoer sa fie bebeCheek Kiss

Folosesc graficul de pe fertility friends si e prima luna cand imi masor TB. Asa ca inca incerc sa-i deslusesc tainele.Informatiile tale ma ajuta sa inteleg unele lucruri.mersic.Cheek Kiss
georgy gya
Scris: Monday, March 30, 2015 3:53 PM
Nivel

nko wrote:

Folosesc graficul de pe fertility friends si e prima luna cand imi masor TB. Asa ca inca incerc sa-i deslusesc tainele.Informatiile tale ma ajuta sa inteleg unele lucruri.mersic.Cheek Kiss

scumpa mea nici eu nu sunt experta,dar sincer in prima luna ce mi-am masurat temperatura am ramas insarcinata...nu e greu dar dureaza putin pana inveti cum se face...ai sa reusesti ai sa vezi tre sa fi tare...te pup o zi bunaCheek Kiss
georgy gya
Scris: Monday, March 30, 2015 3:57 PM
Nivel

fetelor sunt foarte trista...azi ar fi trebuit sa merg la prima vizita la ginecolog ,daca nu as fi pierdut sarcina as fi avut 7 saptamani... ma duc oricum sa vad daca e totul in regula si sa-i cer niste sfaturi...sper sa-mi dea unda verde la bebelit caci eu sincer m-am refacut dupa avortul spontan...vreau sa raman insarcinata cat mai repede sa umplu golul din sufletul meu...sa-mi tineti pumnii va imbratisez cu dragCheek Kiss SimplyLove
pisicutaiuby
Scris: Monday, March 30, 2015 4:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
georgy gya wrote:
fetelor sunt foarte trista...azi ar fi trebuit sa merg la prima vizita la ginecolog ,daca nu as fi pierdut sarcina as fi avut 7 saptamani... ma duc oricum sa vad daca e totul in regula si sa-i cer niste sfaturi...sper sa-mi dea unda verde la bebelit caci eu sincer m-am refacut dupa avortul spontan...vreau sa raman insarcinata cat mai repede sa umplu golul din sufletul meu...sa-mi tineti pumnii va imbratisez cu dragCheek Kiss SimplyLove

Iti tin pumnii din tot sufletulCheek Kiss
Vorba aia:"ce imi doresc mie,doresc tuturor"computerlove
Adinuta
Scris: Monday, March 30, 2015 4:05 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
ElenaD94 wrote:
Revin cu vesti. Din pacate filmul se repeta. Teste pozitive timp de o saptamana. Apoi negative. Am mers iarasi la spital. De data asta fara sangerari sau alte simptome. Doar testul negativ m.a facut sa ajung acolo. Nu se gasesc explicatii. Ceva se intampla de corpul meu respinge sarcinile imediat dupa implantare. La eco mi.a iesit endometrul de 6 mm. Nu cumva asta e cauza din care pierd sarcinile? Endometrul e subtire. Nu am avut niciun fel de sangerare. Ultima menstra a fost pe 17 feb. Pana acum nimic. Astept sangetarea... insa nu mi.au dat niciun medicament nimic sa elimin...opresc utrogestanul poate apare sangerarea. Ce parere aveti? Marti am.programare la un medica care sa se ocupe de toate astea sa descoperim cauza.pana atunci are cineva o parere.. vreo intamplare asemanatoare?

Elena un endometru mic nu ajuta sa se prinda sarcina. Trebuie sa fie inainte ovulatie macar 9mm si dupa 12mm sau chiar mai mult. Mie mi-a dat oestrogel pt cresterea endometrului, am luat cateva luni, efectul ecografic era vizibil si bun, dar tot nu s-a intamplat sa fie sarcina.
nko
Scris: Monday, March 30, 2015 4:56 PM
Nivel

georgy gya iti multumesc pentru sfaturi..am prins ideea cu TB, acum sa vedem ce se va intampla.mai am putin de asteptat.
Tie iti doresc din suflet sa ramai insarcinata repede si sa fie totul bine de data asta!Cheek Kiss
Adinuta
Scris: Monday, March 30, 2015 5:03 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
georgy gya wrote:

Dupa un avort spontan ar trebui sa eviti sarcina minim 2luni. Organismul trebuie sa isi revina din punct de vedere al hormonilor in primul rand si fizic pe interior in al doilea rand. Mie asa mi-a recomandat dupa ambele avorturi spontane. Ce e ciudat ca dupa operatie de extrauterina nu am avut restrictii de nici un fel. uff
georgy gya
Scris: Monday, March 30, 2015 6:15 PM
Nivel

Adinuta wrote:

Dupa un avort spontan ar trebui sa eviti sarcina minim 2luni. Organismul trebuie sa isi revina din punct de vedere al hormonilor in primul rand si fizic pe interior in al doilea rand. Mie asa mi-a recomandat dupa ambele avorturi spontane. Ce e ciudat ca dupa operatie de extrauterina nu am avut restrictii de nici un fel. uff

Am venit acum de la medic care ma astepta bucuros sa ma ia in evidenta si cand i-am zis ca nu mai e bebe ia cazut fata... Ce senzatie aiurea sa stai sa a?tep?i pe hol cu o gramada de gravidute si tu sa nu mai ai bebe ... Medicul a zis sa a?tept menstrua?ia urmatoare si dupaia sa încerc ca nu am nici o problema sunt perfect sanatoasa si e totul in regula... I-am pus o mie de întrebari sic asta e a?tept menstrua?ia ar trebui sa vina pe 16 luna asta si dupaia Bebelim neîncetat ... Va pup
nko
Scris: Monday, March 30, 2015 6:34 PM
Nivel

georgy gya wrote:

Am venit acum de la medic care ma astepta bucuros sa ma ia in evidenta si cand i-am zis ca nu mai e bebe ia cazut fata... Ce senzatie aiurea sa stai sa a?tep?i pe hol cu o gramada de gravidute si tu sa nu mai ai bebe ... Medicul a zis sa a?tept menstrua?ia urmatoare si dupaia sa încerc ca nu am nici o problema sunt perfect sanatoasa si e totul in regula... I-am pus o mie de întrebari sic asta e a?tept menstrua?ia ar trebui sa vina pe 16 luna asta si dupaia Bebelim neîncetat ... Va pup

Ma bucur tare mult pentru tine ca ti-a dat unda verde..Iti doresc sa se prinda bebe bine de tot de data asta.DistanceKiss
Roxyfoxy
Scris: Monday, March 30, 2015 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
ElenaD94 wrote:
roxyfoxy pastram legatura. Eu in seara asta merg la un medic care ma va indruma mai departe. Abia astept sa aud o parere... Sunt total debusolata mai ales ca eu nu am nasteri sau avorturi provocate. Doar astea doua avorturi spontane si deja am mari semne de intrebare. Imi doresc un copil. Sunt tare dezamagita.

Da...nu stiu ce sa zic ca nici eu n- am avut avorturi,intreruperi de sarcina sau altceva...astept sa vad ce iti zice dr.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.