Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| nko wrote:Fetelor aveti idee.. temperatura ridicata (37.1 acum , dupa ov nu a trecut de 36.7) poate avea legatura cu o eventuala sarcina? Nu scap nici de arsurile de la stomac cu senzatii de greata.
draga mea daca iti masori temperatura bazala si dupa ovulatie aveai 36,7 cea mai mare si acum ai 37-38 masurata normal fra a fi cand te trezesti fara sa te dai jos din pat e irelevanta...nu are nimic de a face cu o posibila sarcina...doar daca este masurata corect in fiecare zi la aproximativ aceeasi ora fara a face alte miscari si se mentine timp de 18 zile dupa ovulatie se poate considera sarcina...temperatura te ajuta sa vezi daca ai ovulat nu iti confirma o sarcina asa devreme...nu conteaza valoarea ei ca ai 37 sau 38,importanta e cresterea cu cateva grade dupa ovulatie...eu de exemplu dupa ovulatie cea mai mare temperatura am avut-o 36,5 si inainte de ovulatie aveam 36.00...ma intelegi? iti doresc din tot sufletul sa fie bebe dar nu trebuie sa-ti pui speranta doar in temperatura mai ai rabdare cateva zile sa vezi daca se mentine ridicata dar masurata corect...te pup |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| http://www.desprecopii.com/info-id-497-nm-Pierderea-spontana-a-sarcinii-avortul-spontan.htm Andreea Simona iti multumesc mult pentru urari Nko sper sa nu fie vorba de vreo gripa,ceva,ci semne de bebe Hai ca D zeu poate face o minune luna asta pentru toate Va doresc tuturor o saptamana plina de reusite,mult soare dar mai ales cat mai multe teste pozitive ElenaD94 imi pare foarte rau pentru situatia in care te afli si sper din suflet sa ti se descopere cat mai curand motivul pentru care corpul iti respinge sarcinile
|
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Neata fetelor! Multumesc pentru sfaturi..nici eu nu credeam ca sunt semne de sarcina atat de devreme din aceasta cauza v-am intrebat si pe voi. Azi sunt mai bine, a mai scazut putin temperatura, dar azi noapte a fost destul de rau. Am avut febra si greturi toata noaptea.Rcaeala nu cred ca poate fi pt ca nu am alte simptome. Astept sa vad cum evolueaza totul..nu am luat medicamente ..am baut doar ceaiuri.
pisicutaiuby semne de gripa nu par a fi, iar de bebe e cam devreme.. georgy gya imi masor temperatura in fiecare dimineata, intr-adevar a crescut dupa ovulatie si se mentine, doar ca ieri in timpul zilei a crescut f tare, probabil am acaparat vreun virus ceva.Inainte de ov media TB era undeva la 36,4 iar dupa ov la 36.7.Azi dimineata a fost inca ridicata (37.3), asa ca nu are nici o relevanta cea de azi probabil. HOPE mersi pentru incurajari si ma bucur ca iti place citatul meu anyta88 Roxyfoxy ai dreptate stiu ca e cam devreme dar na..speram si eu sa fie de la bebe greturile mele. ElenaD94 Imi pare rau ca a trebuit s atreci prin asta.Cred ca un medic bun te poate indruma in directia cea buna.Intr-adevar cred ca endometrul e f subire si s-ar putea sa fie o problema.Eu de ex la ultimul eco aveam endometrul 13,5. Curaj si data viitoare o sa fie bine vei vedea. |
|

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Buna dimineata aspirici!!! Nko temperatura bazala creste dupa ovulatie si ramane asa pana in ziua in care ar trebui sa apara menstruatia.In cazul in care nu apare si temperatura este inca crescuta atunci poate fi vorba de o sarcina.TB scade inainte cu o zi de menstruatie sau chiar in ziua in care apare.
Dragi aspirici stiu ca este foarte greu si dorinta este mare dar ar trebui sa va detasati un pic si sa lasati lucrurile sa mearga un pic de la sine.Cat timp faceti analizele necesare si urmati indicatile dr. incercati sa nu mai urmariti zilnic simptome si sa aruncati bani pe teste aiurea.Cand o sa va asteptati mai putin atunci o sa apara si bebele mult dorit. Sa aveti mult spor la iubareala si bebeleala,va doresc sa vedeti dublu cat mai curand.
ElenaD94 imi pare rau pt veste pe care ai primit o.Trebuie sa ai putere sa mergi mai departe si sa te apuci de investigat.Cauta un dr in care sa ai incredere si sa poti vorbi deschis si care tu sa simti ca te sprijina,pt ca asta este foarte important.
Aspiricilor va doresc multa liniste sufleteasca si o saptamana minunata.Va pup pe toate de la A la Z |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Neatza fetelor
Nko sa te faci repede bine... Poate e bebe prin burtica si trebuie sa fii sanatoasa pt el
Pe mine ma doare f tare mijlocul, dar clar nu e simptom de bebe ca e prea devreme . Sper sa nu fie semn ca apar niste musafiri ca nu am chef de ei deloc. |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| AndreiutzaEu wrote:Neatza fetelor Nko sa te faci repede bine... Poate e bebe prin burtica si trebuie sa fii sanatoasa pt el Pe mine ma doare f tare mijlocul, dar clar nu e simptom de bebe ca e prea devreme . Sper sa nu fie semn ca apar niste musafiri ca nu am chef de ei deloc.
Off..nici eu n-am chef de musafiri dar si pe mine ma doare mijlocul destul de tare.. |
|

| nko wrote:Off..nici eu n-am chef de musafiri dar si pe mine ma doare mijlocul destul de tare..
Mai e putin si aflam
Poate se simt si musafirii astia si nu vin chiar asa nepoftiti... |
|

| pisicutaiuby wrote:http://www.desprecopii.com/info-id-497-nm-Pierderea-spontana-a-sarcinii-avortul-spontan.htm Andreea Simona iti multumesc mult pentru urari Nko sper sa nu fie vorba de vreo gripa,ceva,ci semne de bebe  Hai ca D zeu poate face o minune luna asta pentru toate Va doresc tuturor o saptamana plina de reusite,mult soare dar mai ales cat mai multe teste pozitive ElenaD94 imi pare foarte rau pentru situatia in care te afli si sper din suflet sa ti se descopere cat mai curand motivul pentru care corpul iti respinge sarcinile
Hai cu iepurasul
Mai e putin si trebuie sa apara... |
|

| Andreiutza,Nko si fetele care suntem in astepare sper sa nu mai apara cm la vreuna timp de 9 luni Sa vedem care da prima de baut Oricum eu pana pe 8 stau cumintica ,fac provizii de bere fara alcool din timp sa va chem pe toate la party daca vine iepurila |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| ElenaD94 wrote:Revin cu vesti. Din pacate filmul se repeta. Teste pozitive timp de o saptamana. Apoi negative. Am mers iarasi la spital. De data asta fara sangerari sau alte simptome. Doar testul negativ m.a facut sa ajung acolo. Nu se gasesc explicatii. Ceva se intampla de corpul meu respinge sarcinile imediat dupa implantare. La eco mi.a iesit endometrul de 6 mm. Nu cumva asta e cauza din care pierd sarcinile? Endometrul e subtire. Nu am avut niciun fel de sangerare. Ultima menstra a fost pe 17 feb. Pana acum nimic. Astept sangetarea... insa nu mi.au dat niciun medicament nimic sa elimin...opresc utrogestanul poate apare sangerarea. Ce parere aveti? Marti am.programare la un medica care sa se ocupe de toate astea sa descoperim cauza.pana atunci are cineva o parere.. vreo intamplare asemanatoare? Buna,asa am patit eu luna trecuta test de sarcina pozitiv,iar la cateva zile negativ si dr mi.a spus acelas lucru cum ca imi respinge organismul sarcina( urmeaza sa investigam motivul) si nici mie nu mi.a dat nimic pt. eliminare ,ceva foarte mic se elimina cu menstruatia,asa mi.a spus.Legat de menstruatie ar trebui sa opresti administrarea progesteronului pt. a incepe sangerarea,dar pana nu iti spune dr. nu stiu ce sa zic...si emdometrul mi se pare destul de subtire avand in vedere ca iei si progesteron,eu sunt in ziua 26 si am endometrul de 14 mm fara sa iau nimic abia de azi incep cu arefam pt. sustinere. |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| pisicutaiuby wrote:Andreiutza,Nko si fetele care suntem in astepare sper sa nu mai apara cm la vreuna timp de 9 luni  Sa vedem care da prima de baut  Oricum eu pana pe 8 stau cumintica ,fac provizii de bere fara alcool din timp sa va chem pe toate la party daca vine iepurila Ma bag si eu la facut cinste macar sa apara barzoiul ala Scrieti adresele aici poate reuseste luna asta sa ajunga |
|

| pisicutaiuby wrote:Andreiutza,Nko si fetele care suntem in astepare sper sa nu mai apara cm la vreuna timp de 9 luni  Sa vedem care da prima de baut  Oricum eu pana pe 8 stau cumintica ,fac provizii de bere fara alcool din timp sa va chem pe toate la party daca vine iepurila
Si eu stau cumintica pana pe 3-4 |
|

| Daca da Domnul sa ramanem toate gravidute cu siguranta vom falimenta fabricile de bere,fara alcool bineinteles!! |
|

| pisicutaiuby wrote:Daca da Domnul sa ramanem toate gravidute cu siguranta vom falimenta fabricile de bere,fara alcool bineinteles!!
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/10/2015 Mesaje: 16
| Fetelor sa nu ne pierdem nadejdea ;) mie mi-a intarzaiat 3 zile luna asta dar din pacate mi-a venit CM, asa ca acum ne punem iar pe treaba. Am inceput sa-mi masor temperatura de 2 zile de cand am terminat CM. Am nadejde ca pana la urma visul va deveni realitate. Sa ne dea Dumnezeu la toate rabdarea necesara , Va pwp |
|
|