Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| nko wrote:Fetelor aveti idee.. temperatura ridicata (37.1 acum , dupa ov nu a trecut de 36.7) poate avea legatura cu o eventuala sarcina? Nu scap nici de arsurile de la stomac cu senzatii de greata.
nko eu cred ca este bebe!!! |
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| nko wrote:Fetelor aveti idee.. temperatura ridicata (37.1 acum , dupa ov nu a trecut de 36.7) poate avea legatura cu o eventuala sarcina? Nu scap nici de arsurile de la stomac cu senzatii de greata.
Vai Nko îmi dai emo?ii! !!Vino macar tu cu un test pozitiv!Te pup si abia astept sa ne dai vestea cea mareee |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| HOPE wrote: In ce zi a cm esti nko? Temperatura ridicata poate indica o sarcina. Te simti ca si cum ai avea febra?
sunt in ziua 24 a cm.Nu e ca si cum as avea febra dar o simt.din cauza asta mi-am pus si termometrul.de ieri nu am pofta de mancare , am niste senzatii ciudate ca niste crampe combinate cu arsuri la stomac asociate cu greata.eu ma gandeam sa nu fi facut vreo indigestie doar ca sumptomele sunt cam ciudate.acum cand scriu de ex..iar mi-e greata.tine cateva secunde si trece si tot asa. Mie mi-e teama sa nu ma imbolnavesc ceva caci nu vreau medicamente... |
|

| Off fetelor..bine ar fi sa fie bebe ca prea mi-e rau de 2 zile. Doar ca dupa calcule sunt ziua 6-7 dpo.e posibil sa aoara simptome atat de devreme? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| nko wrote:Off fetelor..bine ar fi sa fie bebe ca prea mi-e rau de 2 zile. Doar ca dupa calcule sunt ziua 6-7 dpo.e posibil sa aoara simptome atat de devreme? Greturile nu apar atat de devreme..de asta te-am intrebat in ce zi a cm esti. Oricum, e cam devreme pt simptome...in zilele 6-10 dpo are loc implantarea, abia dupa nidare se secreta hormonul de sarcina si apar simptomele. Poate nu ai calculat bine ovulatia si ai avut-o mai devreme |
|

| HOPE wrote: Greturile nu apar atat de devreme..de asta te-am intrebat in ce zi a cm esti. Oricum, e cam devreme pt simptome...in zilele 6-10 dpo are loc implantarea, abia dupa nidare se secreta hormonul de sarcina si apar simptomele. Poate nu ai calculat bine ovulatia si ai avut-o mai devreme
Orice este posibil..din cauza asta am intrebat..astept sa vad ce se intampla. |
|

| De luna viitoare o sa chem si eu barza :) |
|

| Fetelor am dat-o in febra aproape 38.sper sa rezist fara pastile.e ciudat caci n-am alte simptome de raceala dar temp tot creste |
|

| nko wrote:Fetelor am dat-o in febra aproape 38.sper sa rezist fara pastile.e ciudat caci n-am alte simptome de raceala dar temp tot creste Poti lua paracetamol simplu daca tot creste.. Sa te faci bine! si bine ar fi sa fie un semn de bebe, nu raceala .. |
|

|
nko... imi place citatul tau .. |
|

| kali wrote:Gata, fetele, sunteti pe lista! Sa plecati la gravidute cat mai repede!
As vrea si eu pe lista... Multumesc ! |
|

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| HOPE wrote:Poti lua paracetamol simplu daca tot creste.. Sa te faci bine! si bine ar fi sa fie un semn de bebe, nu raceala .. Ai grija sa nu fie vreun virus!! sotul meu a avut febra 3 zile fara simptome de raceala si dupa ce i a trecut febra a început sa i curga nasul si sa tuseasca. Intradevar e cam devreme sa ai greturi de la sarcina. oricum sper sa ne dai o veste buna |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| nko wrote:Off fetelor..bine ar fi sa fie bebe ca prea mi-e rau de 2 zile. Doar ca dupa calcule sunt ziua 6-7 dpo.e posibil sa aoara simptome atat de devreme? E un pic cam devreme Nko,eu acum am venit de la eco( era dr. meu de garda) sunt in ziua 26 a cm si dupa ce l- am bombardat cu intrebari tampite gen se vede ceva la ecograf mi- a spus ca vreo 5 zile e drumul prin trompe apoi pana se implanteaza,etc... asa ca mai ai putin de asteptat,Doamne ajuta sa fie de bine! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2014 Mesaje: 179
| Pisicutaiuby iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede multumesc pentru sustinere Roxyfoxy asteptam vesti bune si de la tine. Va pup pe toate! |
|

Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Revin cu vesti. Din pacate filmul se repeta. Teste pozitive timp de o saptamana. Apoi negative. Am mers iarasi la spital. De data asta fara sangerari sau alte simptome. Doar testul negativ m.a facut sa ajung acolo. Nu se gasesc explicatii. Ceva se intampla de corpul meu respinge sarcinile imediat dupa implantare. La eco mi.a iesit endometrul de 6 mm. Nu cumva asta e cauza din care pierd sarcinile? Endometrul e subtire. Nu am avut niciun fel de sangerare. Ultima menstra a fost pe 17 feb. Pana acum nimic. Astept sangetarea... insa nu mi.au dat niciun medicament nimic sa elimin...opresc utrogestanul poate apare sangerarea. Ce parere aveti? Marti am.programare la un medica care sa se ocupe de toate astea sa descoperim cauza.pana atunci are cineva o parere.. vreo intamplare asemanatoare? |
|
|