Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Lily si Biancamaria imi pare rau ca nu ati avut noroc luna asta dar nu va pierdeti speranta ca v a veni si momentul ala |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Ufff uneori nu mai sper sa am bebe, am trecut prin prea multe dar ma gândesc ca poate doamne, doamne are grija si de mine la inceput nu ramâneam apoi am ramas am avut un avort spontan apoi la 6 luni am avut sarcina extrauterinea am fost la un pas sa mor m-am dus la spi?at si au zis sa am perdur bebea am fost chirotata avea sarcina 5 saptamânii apoi dupa inca o luna si o saptamâna in care nu sa oprit sângerarea m-am dus iar la spital a ziua ca e normal sa sângerez dar eu nu ma sim?eam bine pierdusem mult sange si ma internat, la analize mi iesea sarcina si nici atunci nu sau gândit ca e extra pana nu am le?inat si mau bagat in opera?ie am pierdut trompa dreapta :((( acum un an si ceva am facut analize totul a ie?it bn ,1 an nu am avut voie sa ramân dar eu am tot încercat sa ramân inca de pe la 7 luni dupa opera?ie cu toate ca sa poate întâmpla dinou cum o vrea dumnezeu nu vreau sa regret ca nu am încercat. |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Toti doctorii iti vor spune la fel, pentru ca asa spune cartea. Eu consider o prostie treaba asta...daca vrei sa investighezi mai repede, de ce sa n-o faci... Eu nu am asteptat, desi mi s-a spus 6 luni, dupa 3 luni m-am apucat de investigatii si bine am facut. Daca vrei, insista sa-ti faca mai repede tot ce trebuie facut.. Parerea mea..
Pentru biancaanamaria |
|

| Lili Eu wrote:Ufff uneori nu mai sper sa am bebe, am trecut prin prea multe dar ma gândesc ca poate doamne, doamne are grija si de mine la inceput nu ramâneam apoi am ramas am avut un avort spontan apoi la 6 luni am avut sarcina extrauterinea am fost la un pas sa mor m-am dus la spi?at si au zis sa am perdur bebea am fost chirotata avea sarcina 5 saptamânii apoi dupa inca o luna si o saptamâna in care nu sa oprit sângerarea m-am dus iar la spital a ziua ca e normal sa sângerez dar eu nu ma sim?eam bine pierdusem mult sange si ma internat, la analize mi iesea sarcina si nici atunci nu sau gândit ca e extra pana nu am le?inat si mau bagat in opera?ie am pierdut trompa dreapta :((( acum un an si ceva am facut analize totul a ie?it bn ,1 an nu am avut voie sa ramân dar eu am tot încercat sa ramân inca de pe la 7 luni dupa opera?ie cu toate ca sa poate întâmpla dinou cum o vrea dumnezeu nu vreau sa regret ca nu am încercat. Nu pot sa cred ca in zilele noastre se intampla asa ceva... Schimba doctorul, spitalul, orasul, ... Cauta cel mai bun doctor! De unde esti? |
|

Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Fetelor aveti idee de ce dupa o saptamana de la efectuarea primului test de sarcina , testul sa fie tot slab pozitiv? Nu vad nicio diferenta ... la eco s-a vazut doar un punctulet negru , atat. Aveti idee daca influenteaza faptul ca am consumat cafea si pepsi in vreun fel urina? Nici nu stiu ce sa mai cred... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Hope asta o sa si fac o sa insist , i-am trimis un e-mail doctorului si i-am spus ,, ce ma doare ,, acum astept raspuns sa vad in ce zi a ciclului menstrual ma cheama la consult , tin sa mentionez ca inainte sa raman gravida cu DAvid am fost la 2 medici care imi tot spuneau ca abia dupa 1 an de incercari se considera ca sunt probleme si bineinteles ca nu am asteptat si am aflat de dr Cioata Ionel si mi-am facut programare la el .La consultatie a fost super atent el si inca 2 medici pe langa el mi-a spus cand sa bebelesc si inca cateva sfaturi si mi-a prescris acid folic si surpriza cand trebuia sa vina rozi am avut testul pozitiv . Singurul lucru care ma deranjeaza la acest medic este ca e foarte aglomerat si are preturi maricele dar o sa merg la el pana raman gravida dupa ma intorc la dr meu . Elena eu cred ca dupa o saptamana ar trebui sa se vada o diferenta intre teste , fa-ti hcg sa compari valorile atunci vezi daca evolueaza sarcina bine . Pisicuto nu imi pierd speranta o veni ea barza si la mine sa vezi ce o smotocesc |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Lili Eu wrote:Sunt din Gala?i dar stau in ploiesti sunt casatorita aici si aici sa întâmplat, pt ca am sângerat sâmbata am fost la un cabinet particular sâmbata nu e mai nimeni pe la cabinetele ginecologice am gasit la lotus am facut eco dar nu a vazut nimic a zis ca sarcina e mica si nu se vede dar eu sângeram apoi am mers la urgente ma internat nu sa uitat la nm nimeni toata noaptea apoi dimimineata ma luat sa ma consulte a zis ca am pierdut sarcina si a facut si chrotajul atunci pe loc, am ?inut cam 3 zile a zis ca o sa mai sângerez câteva zile dar la mn nu se oprea doua trei zile apoibiar curgea si a tot curs inca 5 saptamâni deci avea sarcina 10 saptamâni când m-am dus la spital dinou si a zis ca ce e normal sa sângerez, doctorul de Fam când ma vazut înainte sa meg la spital a ramas surprinsa sa nu aratam bn si ca îmi trebuie bagat sânge nu aratam bn eram slabita ,dupa ce ma internat nu am mai sângerat ca daca mai sângeram îmi mai facea un chirotaj a?a îmi zisese dimi când a vazut ca nu mai sângerez ,si ca mai stai pana mercuri sa vedem la histero ce este de pierzi sarcina si nu am mai apucat sa mar?i dimi am le?inat la baie nu puteam sa merg nu vedeam nu auzeam noroc ca a intrat o fata si am cerut ajutor, ma bagat la perfuzie apoi la operatie, daca se întâmpla acasa sau pe strada muream nu aveam decât 10 minute de trait de când sa spart trompa, noroc ca am fost in spital |
|

| Lili Eu, te rog nu mai posta de atatea ori acelasi mesaj. Pentru a raspunde la topic se foloseste add reply. |
|

| Sunt din Gala?i dar sunt casat in ploiesti, totul sa întâmplat in ploiesti la maternitate pt ca am sângerat sâmbata si am sunat pe la toate cab am gasit la lotus singurul care era deschis am mars ma consultat a zis ca uterul se prezinta ca si când ar fi sarcina dar ca sat putea sa fie mica nu se vedea la eco, a zis sa fac un hcg luni dar nu a zis nimic ca ar fi extra eu facusem test erau doua liniu?e si îmi era frica sa nu pierd sarcina mai pierdusem 1 nu mia dat sa iau nimik apoi duminica tot a?a am sângerat am sunat la doctor si a zis sa iau antibiotic când am auzit sa mor apoi am mers la urgente la maternitate,si acolo a urmat alta nebunie tot a?a zis ca nu se vede sarcina si ca sa ma duc luni daca mai sângerez fara sa îmi dea nimik luni seara era alt doctor de garda ma consultat ma internat apoi dimi începuse sa sângerez mai rau spcu cheaguri de sânge si a zis ca am pierdut sarcina a facut chirotaj dupa trei zile am plecat acasa dupa inca 5 saptamâni m-am întors cu sângerare am cerut alt doctor dar nu ma luat ma dat tot la luchian pt sa e ?efa pe sec?ie si ca fusesem la e prima data ma vazut si cica poi draga nu am zis ca a?a o sa sângerez? dar eu aratam rau eram alba la fata pierdusem mult sânge curgea o saptamâna apoi trei zile se oprea api iar curgea si tot a?a, daca nu se oprea sângerarea atunci dimi iar îmi fdacea chirotaj a?a avea de gând apoi mar?i a zis ca sa mai stau ca îmi face un histero mercuri dar nu a mai apucat ca mercuri dimi pana in vizita am mers la baie si am le?inat nu vedeam nu auzeam nu puteam sa merg, abea mai puteam vb a intrat o fata in baie si am cerut ajutor , norocul meu a fost sa sa întâmplat in spital ca mau bagat direct in opera?ie ca de când se sparge trompoa ai doar 10 minute sa mai traesti mmm a fost sa fie a?a si sper sa fie bn inca mai gândesc pozitiv sper ca intro zi o sa fiu si eu mama |
|

| Scz nu am vazut ca sa postat, cred ca îmi merge greu netul |
|

| Nu ai vazut ca ai postat pentru ca ai deschis subiecte noi... vreo 7! Cu acelasi continut. |
|

| ElenaD94 wrote:Fetelor aveti idee de ce dupa o saptamana de la efectuarea primului test de sarcina , testul sa fie tot slab pozitiv? Nu vad nicio diferenta ... la eco s-a vazut doar un punctulet negru , atat. Aveti idee daca influenteaza faptul ca am consumat cafea si pepsi in vreun fel urina? Nici nu stiu ce sa mai cred... Nu stiu ce sa zic... In cazul meu, la o saptamana dupa primul test liniutele erau la fel de intense.. Macar o diferenta trebuia sa fie.. Si nu cred ca pepsi sau cafeaua influenteaza rezultatul.. Un beta hcg o sa te lamureasca sigur. Te pup |
|

| Lili Eu wrote:Sunt din Gala?i dar sunt casat in ploiesti, totul sa întâmplat in ploiesti la maternitate pt ca am sângerat sâmbata si am sunat pe la toate cab am gasit la lotus singurul care era deschis am mars ma consultat a zis ca uterul se prezinta ca si când ar fi sarcina dar ca sat putea sa fie mica nu se vedea la eco, a zis sa fac un hcg luni dar nu a zis nimic ca ar fi extra eu facusem test erau doua liniu?e si îmi era frica sa nu pierd sarcina mai pierdusem 1 nu mia dat sa iau nimik apoi duminica tot a?a am sângerat am sunat la doctor si a zis sa iau antibiotic când am auzit sa mor  apoi am mers la urgente la maternitate,si acolo a urmat alta nebunie tot a?a zis ca nu se vede sarcina si ca sa ma duc luni daca mai sângerez fara sa îmi dea nimik luni seara era alt doctor de garda ma consultat ma internat apoi dimi începuse sa sângerez mai rau spcu cheaguri de sânge si a zis ca am pierdut sarcina a facut chirotaj dupa trei zile am plecat acasa dupa inca 5 saptamâni m-am întors cu sângerare am cerut alt doctor dar nu ma luat ma dat tot la luchian pt sa e ?efa pe sec?ie si ca fusesem la e prima data ma vazut si cica poi draga nu am zis ca a?a o sa sângerez? dar eu aratam rau eram alba la fata pierdusem mult sânge curgea o saptamâna apoi trei zile se oprea api iar curgea si tot a?a, daca nu se oprea sângerarea atunci dimi iar îmi fdacea chirotaj a?a avea de gând  apoi mar?i a zis ca sa mai stau ca îmi face un histero mercuri dar nu a mai apucat ca mercuri dimi pana in vizita am mers la baie si am le?inat nu vedeam nu auzeam nu puteam sa merg, abea mai puteam vb a intrat o fata in baie si am cerut ajutor , norocul meu a fost sa sa întâmplat in spital ca mau bagat direct in opera?ie ca de când se sparge trompoa ai doar 10 minute sa mai traesti  mmm a fost sa fie a?a si sper sa fie bn inca mai gândesc pozitiv sper ca intro zi o sa fiu si eu mama Imi pare rau ca ai trecut printr-un asa dezastru... Daca gasesti un medic bun in care sa ai incredere e un pas inainte.. |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Fetelor aveti idee.. temperatura ridicata (37.1 acum , dupa ov nu a trecut de 36.7) poate avea legatura cu o eventuala sarcina? Nu scap nici de arsurile de la stomac cu senzatii de greata.
|
|

| nko wrote:Fetelor aveti idee.. temperatura ridicata (37.1 acum , dupa ov nu a trecut de 36.7) poate avea legatura cu o eventuala sarcina? Nu scap nici de arsurile de la stomac cu senzatii de greata.
In ce zi a cm esti nko? Temperatura ridicata poate indica o sarcina. Te simti ca si cum ai avea febra?
|
|
|