Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| dreams*** wrote:Hehe...draga de ea...te înteleg perfect!!hai k mai e putin si o sa afli ca bebe si a facut cuib in burtica si apoi o sa vb si tati cu el nu numai tu!!
Doamne ajuta! Suna atat de frumos.. |
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| nko wrote:Doamne ajuta! Suna atat de frumos.. Si mie imi fug ochii pe la magazinele cu hainute ptr bebelusi,,,,,ma uit deja la carucioare,,,,v a veni si momentul cand ne vom scoate bebeii la plimbare |
|

| pisicutaiuby wrote:Si mie imi fug ochii pe la magazinele cu hainute ptr bebelusi,,,,,ma uit deja la carucioare,,,,v a veni si momentul cand ne vom scoate bebeii la plimbare
Visam cu ochii deschisi..nici nu imi imaginez cat de mare va fi bucuria atunci. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Buna fetelor, am facut hcg si e valoarea 1.00 la varsa?i e 1,5mul/ml negativ si la femei e 3.20 mul/ml negativ ?tie cineva daca e sau nu pozitiv? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Lili Eu wrote:Buna fetelor, am facut hcg si e valoarea 1.00 la varsa?i e 1,5mul/ml negativ si la femei e 3.20 mul/ml negativ ?tie cineva daca e sau nu pozitiv? Din pacate e negativ din ce stiu eu.... |
|

|
Buna dimineata fetelor!!!Ce noutati mai aveti? La Galati ploua de 3 zile,abia astept sa iasa soarele ,sa ne scoata din amorteala
pisicutaiuby attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| pisicutaiuby wrote:Buna dimineata fetelor!!!Ce noutati mai aveti?  La Galati ploua de 3 zile,abia astept sa iasa soarele ,sa ne scoata din amorteala
Neatza.... Si la Bucuresti ploua de vineri din pacate... Ufff mai sunt cateva zile si aflam ... |
|

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Lili Eu wrote:Buna fetelor, am facut hcg si e valoarea 1.00 la varsa?i e 1,5mul/ml negativ si la femei e 3.20 mul/ml negativ ?tie cineva daca e sau nu pozitiv? Este negativ. Cand esti insarcinata e mai mare de 10. |
|

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| AndreiutzaEu,nko, va tin pumnii si sa ne dati o veste buna! !! |
|

| Neata fetelor! Si la Tulcea ploua rau. In rest..nimic nou.ma dor sanii la menstruatie zic eu..sunt cam somnoroasa dar probabil de la vreme, in schimb nu prea am pofta de mancare de vreo 2 zile si o senzatie ciudata de arsura la stomac.Cam atat.Va multumesc ca ne tineti pumnii.Va pupacesc pe toate si va doresc teste pozitive tuturor! |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Neata aspirici!nko, pisicutzaEu va tin pumnii sa ne dati o veste buna!si la restul fetelor spor la iubarit! |
|

| dreams*** wrote:Neata aspirici! nko, pisicutzaEu va tin pumnii sa ne dati o veste buna!si la restul fetelor spor la iubarit! Si eu iti pumnii sa ovulezi dublu daca se poate in3 zile |
|

| nko wrote:Neata fetelor! Si la Tulcea ploua rau. In rest..nimic nou.ma dor sanii la menstruatie zic eu..sunt cam somnoroasa dar probabil de la vreme, in schimb nu prea am pofta de mancare de vreo 2 zile si o senzatie ciudata de arsura la stomac.Cam atat.Va multumesc ca ne tineti pumnii.Va pupacesc pe toate si va doresc teste pozitive tuturor! Lasa ca poate nu sunt semne de cm ci de,,,bebelusel;)la Galati a iesit un pic soarele |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Mul?umesc pt raspuns fetelor, ave?i dreptate ca e negativ, azi a venit si urâ?i :( am vazut ca multe sunte?i bin Gala?i :) si eu tot gala?eanca sunt dar sunt casatorita in ploiesti va pup sa ave?i o duminica placuta si spor la bebelit sa vine eporasul cu oua cu surpriza la toate fetele |
|

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Buna fetelor, pe mine si luna asta ma ocolit barza , asteptam musafirii joi dar au venit azi . Luna asta vreau sa merg la un alt dr sa vad ce imi spune ca dr la care merg eu a zis ca dupa 1 an de zile facem analize mai amanuntite sincer nu mai astept inca jumatate de an asa ca o sa merg sa cer o alta parere. Va pup si va tin pumnii sa vina barza la voi |
|
|