Clubul aspirantelor - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nko
Scris: Saturday, March 28, 2015 11:55 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
dreams*** wrote:

Hehe...draga de ea...te înteleg perfect!!hai k mai e putin si o sa afli ca bebe si a facut cuib in burtica si apoi o sa vb si tati cu el nu numai tu!!Buddy1 Cheek Kiss

Doamne ajuta! Suna atat de frumos..hearts
pisicutaiuby
Scris: Saturday, March 28, 2015 12:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
nko wrote:

Doamne ajuta! Suna atat de frumos..hearts

Si mie imi fug ochii pe la magazinele cu hainute ptr bebelusi,,,,,ma uit deja la carucioare,,,,v a veni si momentul cand ne vom scoate bebeii la plimbare Hands
nko
Scris: Saturday, March 28, 2015 12:21 PM
Nivel

pisicutaiuby wrote:

Si mie imi fug ochii pe la magazinele cu hainute ptr bebelusi,,,,,ma uit deja la carucioare,,,,v a veni si momentul cand ne vom scoate bebeii la plimbare Hands

Visam cu ochii deschisi..nici nu imi imaginez cat de mare va fi bucuria atunci.computerlove
Lili Eu
Scris: Saturday, March 28, 2015 1:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Buna fetelor, am facut hcg si e valoarea 1.00 la varsa?i e 1,5mul/ml negativ si la femei e 3.20 mul/ml negativ ?tie cineva daca e sau nu pozitiv?
Roxyfoxy
Scris: Saturday, March 28, 2015 6:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
Lili Eu wrote:
Buna fetelor, am facut hcg si e valoarea 1.00 la varsa?i e 1,5mul/ml negativ si la femei e 3.20 mul/ml negativ ?tie cineva daca e sau nu pozitiv?

Din pacate e negativ din ce stiu eu....
pisicutaiuby
Scris: Sunday, March 29, 2015 8:46 AM
Nivel

computerlove Buna dimineata fetelor!!!Ce noutati mai aveti?Hilar La Galati ploua de 3 zile,abia astept sa iasa soarele ,sa ne scoata din amortealadance

pisicutaiuby attached the following image(s):
kdgqp3.png

AndreiutzaEu
Scris: Sunday, March 29, 2015 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
pisicutaiuby wrote:
Buna dimineata fetelor!!!Ce noutati mai aveti?Hilar La Galati ploua de 3 zile,abia astept sa iasa soarele ,sa ne scoata din amortealadance

Neatza.... Si la Bucuresti ploua de vineri din pacate... Ufff mai sunt cateva zile si aflam ...alcool
anyta88
Scris: Sunday, March 29, 2015 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Lili Eu wrote:

Este negativ. Cand esti insarcinata e mai mare de 10.
anyta88
Scris: Sunday, March 29, 2015 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
AndreiutzaEu,nko, va tin pumnii si sa ne dati o veste buna! !! computerlove dance
nko
Scris: Sunday, March 29, 2015 11:42 AM
Nivel

Neata fetelor! Si la Tulcea ploua rau.
In rest..nimic nou.ma dor sanii la menstruatie zic eu..sunt cam somnoroasa dar probabil de la vreme, in schimb nu prea am pofta de mancare de vreo 2 zile si o senzatie ciudata de arsura la stomac.Cam atat.Va multumesc ca ne tineti pumnii.Va pupacesc pe toate si va doresc teste pozitive tuturor!
dreams***
Scris: Sunday, March 29, 2015 12:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
Neata aspirici!nko, pisicutzaEu va tin pumnii sa ne dati o veste buna!si la restul fetelor spor la iubarit!Cheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Sunday, March 29, 2015 1:37 PM
Nivel

dreams*** wrote:
Neata aspirici!nko, pisicutzaEu va tin pumnii sa ne dati o veste buna!si la restul fetelor spor la iubarit!Cheek Kiss

Si eu iti pumnii sa ovulezi dublu daca se poate in3 zileBravoo Cheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Sunday, March 29, 2015 1:38 PM
Nivel

nko wrote:
Neata fetelor! Si la Tulcea ploua rau.
In rest..nimic nou.ma dor sanii la menstruatie zic eu..sunt cam somnoroasa dar probabil de la vreme, in schimb nu prea am pofta de mancare de vreo 2 zile si o senzatie ciudata de arsura la stomac.Cam atat.Va multumesc ca ne tineti pumnii.Va pupacesc pe toate si va doresc teste pozitive tuturor!

Lasa ca poate nu sunt semne de cm ci de,,,bebelusel;)la Galati a iesit un pic soareleDistanceKiss
Lili Eu
Scris: Sunday, March 29, 2015 2:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Mul?umesc pt raspuns fetelor, ave?i dreptate ca e negativ, azi a venit si urâ?i :( am vazut ca multe sunte?i bin Gala?i :) si eu tot gala?eanca sunt dar sunt casatorita in ploiesti va pupCheek Kiss sa ave?i o duminica placuta si spor la bebelit sa vine eporasul cu oua cu surpriza la toate fetele gravida
biancaanamaria
Scris: Sunday, March 29, 2015 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
Buna fetelor, pe mine si luna asta ma ocolit barza , asteptam musafirii joi dar au venit azi . Luna asta vreau sa merg la un alt dr sa vad ce imi spune ca dr la care merg eu a zis ca dupa 1 an de zile facem analize mai amanuntite sincer nu mai astept inca jumatate de an asa ca o sa merg sa cer o alta parere. Va pup Cheek Kiss si va tin pumnii sa vina barza la voi coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.