Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| buna dimineata fetelor weekend placut la mine incepe iubareala ca poate vine iepurasul sau barza la noi ! fetele care asteapa rozi sper sa vada 2 linii! |
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Interesant site ul Nko,am citit despre conceptie si rezerva ovariana deocamdata Stelutza ,spor maxim la iubarealaaa La mine a inceput MAREA ASTEPTARE pana acum 2 zile a fost perioada fertila la mine,luna asta am reusit timp de 10 zile sa ne "facem de cap" din 2 in 2 zile,,,m am potrivit bine cu programul lui,,,,acum sa vedem ,,,,
|
|
| pisicutaiuby wrote:Interesant site ul Nko,am citit despre conceptie si rezerva ovariana deocamdata Stelutza ,spor maxim la iubarealaaa  La mine a inceput MAREA ASTEPTARE  pana acum 2 zile a fost perioada fertila la mine,luna asta am reusit timp de 10 zile sa ne "facem de cap" din 2 in 2 zile,,,m am potrivit bine cu programul lui,,,,acum sa vedem ,,,, sa speram ca nu avem ce face eu luni trebuie sa merg din nou la medic sa vad daca imi mai da ce face tratament ca luna trecuta mi-a dat |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Neata fetelor! Va doresc un weekend minunat plin de iubareala! Ne ajuta si vremea.. stelutza sa aveti spor si incredere ca va veni bebe.. pisicutaiuby sa ai parte de o asteptare cat mai usoara si rapida si la capatul ei sa vezi dublu. Si eu mai am putin de asteptat..deja ma dor sanii..sa vedem..poate poate. Va pupacesc pe toate si va doresc rabdare si speranta! |
|

| [quote=nko]Neata fetelor! Va doresc un weekend minunat plin de iubareala! Ne ajuta si vremea.. stelutza sa aveti spor si incredere ca va veni bebe.. pisicutaiuby sa ai parte de o asteptare cat mai usoara si rapida si la capatul ei sa vezi dublu. Si eu mai am putin de asteptat..deja ma dor sanii..sa vedem..poate poate. Va pupacesc pe toate si va doresc rabdare si speranta! [/quote Buna Nko ,multumesc si iti doresc cat mai curand un test dublu am emotii in ce te priveste si abia astept sa ne dai vestea cea mare,nu de alta dar vreau sa fac o plimbare la Tulcea sa sarbatorim |
|

| pisicutaiuby abia te astept Nu stiu de ce, dar luna asta sper mai mult ca niciodata si cand ma gandesc la asta simt numai fluturasi in stomac.Poate o fi vreun semn..Da Doamne! |
|

| nko wrote:pisicutaiuby abia te astept Nu stiu de ce, dar luna asta sper mai mult ca niciodata si cand ma gandesc la asta simt numai fluturasi in stomac.Poate o fi vreun semn..Da Doamne! Si simturile astea spun ceva plus ca am auzit si de vise premonitorii asa ca mare atentie la ce visam in perioada asta Simt ca se lasa cu petrecereeeee |
|

| pisicutaiuby wrote: Si simturile astea spun ceva plus ca am auzit si de vise premonitorii asa ca mare atentie la ce visam in perioada asta  Simt ca se lasa cu petrecereeeee
:)) Hai ca mi-ai facut dimineata mai frumoasa.. Simturile astea sunt si urmarile asteptarii indelungate..zic! imi doresc atat de tare incat azi dimineata m-am trezit si imi mangaiam burtica..si vorbeam cu viitorul meu bebe ii spuneam sa se lipeasca si el mai repede ca mami si tati nu mai au rabdare.. Bine ca al meu e la munca si nu m-a vazut ca sigur spunea ca am luat-o razna :)) |
|
| fetelor am o intrebare poate e stupida da eu va intreb pot avea contact cu sotul azi si maine si luni sa merg la control,ca am observat dimineata asta secretia de albus de ou si cred ca sunt la ovulatie sunt in z 10 cm si poate se prinde ceva si la mine noi avem deja un an de incercari si analize facute etc! |
|

| stelutza wrote:fetelor am o intrebare poate e stupida da eu va intreb pot avea contact cu sotul azi si maine si luni sa merg la control,ca am observat dimineata asta secretia de albus de ou si cred ca sunt la ovulatie sunt in z 10 cm si poate se prinde ceva si la mine noi avem deja un an de incercari si analize facute etc!
Depinde ce faci la control Stelutza. Daca ti se vor preleva secretii e bine sa nu ai contact cu 24 de ore inainte.Deci azi poti sa bebelesti linistita. |
|
| nko wrote:Depinde ce faci la control Stelutza. Daca ti se vor preleva secretii e bine sa nu ai contact cu 24 de ore inainte.Deci azi poti sa bebelesti linistita. multumesc nko! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Andreea~Simona wrote:Buna, fetelor! Imi era dor sa intru pe forum pentru ca a trecut ceva timp de cand nu am mai scris nimic. Sper ca sunteti bine, salutari la toate fetele. Despre mine nu prea am vesti bune  am facut cele 4 inseminari fara reusita, iar acum sunt in lista de asteptare pentru FIV, se pare ca dureaza cam un an pana sa reincepem procedurile. Sincer sunt dezamagita, dar incerc sa raman optimista. Bafta tuturor aspirantelor si felicitari noilor gravidutze. O noapte linistita! Va pup pe toate! Juwy Doamne ajuta sa iti reusasca FIV-ul!!! |
|

| stelutza wrote:fetelor am o intrebare poate e stupida da eu va intreb pot avea contact cu sotul azi si maine si luni sa merg la control,ca am observat dimineata asta secretia de albus de ou si cred ca sunt la ovulatie sunt in z 10 cm si poate se prinde ceva si la mine noi avem deja un an de incercari si analize facute etc! Nu cred ca e problema ..eu am facut seara si a doua zi trebuia sa merg la dr. pt. ca era periodada fertila,doar sa nu trebuiasca sa iti recolteze ceva din vagin pt analize...asa ca spor la iubareala |
|

| nko wrote::)) Hai ca mi-ai facut dimineata mai frumoasa.. Simturile astea sunt si urmarile asteptarii indelungate..zic! imi doresc atat de tare incat azi dimineata m-am trezit si imi mangaiam burtica..si vorbeam cu viitorul meu bebe  ii spuneam sa se lipeasca si el mai repede ca mami si tati nu mai au rabdare.. Bine ca al meu e la munca si nu m-a vazut ca sigur spunea ca am luat-o razna :))
Haide!!!Haide!!!Ca deja suntem multe in zilele urmatoare la testare si am deja emotii!!! |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| nko wrote::)) Hai ca mi-ai facut dimineata mai frumoasa.. Simturile astea sunt si urmarile asteptarii indelungate..zic! imi doresc atat de tare incat azi dimineata m-am trezit si imi mangaiam burtica..si vorbeam cu viitorul meu bebe  ii spuneam sa se lipeasca si el mai repede ca mami si tati nu mai au rabdare.. Bine ca al meu e la munca si nu m-a vazut ca sigur spunea ca am luat-o razna :)) Hehe...draga de ea...te înteleg perfect!!hai k mai e putin si o sa afli ca bebe si a facut cuib in burtica si apoi o sa vb si tati cu el nu numai tu!! |
|
|