Clubul aspirantelor - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stelutza
Scris: Saturday, March 28, 2015 8:44 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
buna dimineata fetelor weekend placut la mine incepe iubareala ca poate vine iepurasul sau barza la noi !Bravoo fetele care asteapa rozi sper sa vada 2 linii!majoreta majoreta majoreta
pisicutaiuby
Scris: Saturday, March 28, 2015 8:54 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
nko wrote:

Da da...hai iepurasule..hai http://www.origyn.ro/intrebari-frecventea poti!majoreta

Fetelor uitati aici o sursa foarte buna de informare
http://chirurgieginecologica.ro/

Interesant site ul Nko,am citit despre conceptie si rezerva ovariana deocamdataCheek Kiss
Stelutza ,spor maxim la iubarealaaamajoreta La mine a inceput MAREA ASTEPTARE topai pana acum 2 zile a fost perioada fertila la mine,luna asta am reusit timp de 10 zile sa ne "facem de cap" din 2 in 2 zile,,,m am potrivit bine cu programul lui,,,,acum sa vedem ,,,,NuStiu Hands

stelutza
Scris: Saturday, March 28, 2015 9:05 AM
Nivel

pisicutaiuby wrote:

Interesant site ul Nko,am citit despre conceptie si rezerva ovariana deocamdataCheek Kiss
Stelutza ,spor maxim la iubarealaaamajoreta La mine a inceput MAREA ASTEPTARE topai pana acum 2 zile a fost perioada fertila la mine,luna asta am reusit timp de 10 zile sa ne "facem de cap" din 2 in 2 zile,,,m am potrivit bine cu programul lui,,,,acum sa vedem ,,,,NuStiu Hands

sa speram ca nu avem ce faceAngel eu luni trebuie sa merg din nou la medic sa vad daca imi mai da ce face tratament ca luna trecuta mi-a dat uff
nko
Scris: Saturday, March 28, 2015 9:52 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
Neata fetelor! Va doresc un weekend minunat plin de iubareala! Ne ajuta si vremea..Lol
stelutza sa aveti spor si incredere ca va veni bebe..Cheek Kiss
pisicutaiuby sa ai parte de o asteptare cat mai usoara si rapida si la capatul ei sa vezi dublu.DistanceKiss
Si eu mai am putin de asteptat..deja ma dor sanii..sa vedem..poate poate.Hands
Va pupacesc pe toate si va doresc rabdare si speranta!Cheek Kiss Cheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Saturday, March 28, 2015 9:56 AM
Nivel

[quote=nko]Neata fetelor! Va doresc un weekend minunat plin de iubareala! Ne ajuta si vremea..Lol
stelutza sa aveti spor si incredere ca va veni bebe..Cheek Kiss
pisicutaiuby sa ai parte de o asteptare cat mai usoara si rapida si la capatul ei sa vezi dublu.DistanceKiss
Si eu mai am putin de asteptat..deja ma dor sanii..sa vedem..poate poate.Hands
Va pupacesc pe toate si va doresc rabdare si speranta!Cheek Kiss Cheek Kiss [/quote
Buna Nko ,multumesc si iti doresc cat mai curand un test dubludance am emotii in ce te priveste si abia astept sa ne dai vestea cea mare,nu de alta dar vreau sa fac o plimbare la Tulcea sa sarbatorimalcool Cheek Kiss
nko
Scris: Saturday, March 28, 2015 9:59 AM
Nivel

pisicutaiuby abia te astept dance
Nu stiu de ce, dar luna asta sper mai mult ca niciodata si cand ma gandesc la asta simt numai fluturasi in stomac.Poate o fi vreun semn..Da Doamne!Hands
pisicutaiuby
Scris: Saturday, March 28, 2015 10:08 AM
Nivel

wav
nko wrote:
pisicutaiuby abia te astept dance
Nu stiu de ce, dar luna asta sper mai mult ca niciodata si cand ma gandesc la asta simt numai fluturasi in stomac.Poate o fi vreun semn..Da Doamne!Hands

Si simturile astea spun ceva plus ca am auzit si de vise premonitorii asa ca mare atentie la ce visam in perioada astaCrazy Simt ca se lasa cu petrecereeeeewav
nko
Scris: Saturday, March 28, 2015 10:13 AM
Nivel

pisicutaiuby wrote:
wav
Si simturile astea spun ceva plus ca am auzit si de vise premonitorii asa ca mare atentie la ce visam in perioada astaCrazy Simt ca se lasa cu petrecereeeeewav

:)) Hai ca mi-ai facut dimineata mai frumoasa..Cheek Kiss
Simturile astea sunt si urmarile asteptarii indelungate..zic! imi doresc atat de tare incat azi dimineata m-am trezit si imi mangaiam burtica..si vorbeam cu viitorul meu bebeHilar ii spuneam sa se lipeasca si el mai repede ca mami si tati nu mai au rabdare..Crazy
Bine ca al meu e la munca si nu m-a vazut ca sigur spunea ca am luat-o razna :))
stelutza
Scris: Saturday, March 28, 2015 10:29 AM
Nivel

fetelor am o intrebare poate e stupida da eu va intreb pot avea contact cu sotul azi si maine si luni sa merg la control,ca am observat dimineata asta secretia de albus de ou si cred ca sunt la ovulatie sunt in z 10 cm si poate se prinde ceva si la mine noi avem deja un an de incercari si analize facute etc!uff
nko
Scris: Saturday, March 28, 2015 10:42 AM
Nivel

stelutza wrote:
fetelor am o intrebare poate e stupida da eu va intreb pot avea contact cu sotul azi si maine si luni sa merg la control,ca am observat dimineata asta secretia de albus de ou si cred ca sunt la ovulatie sunt in z 10 cm si poate se prinde ceva si la mine noi avem deja un an de incercari si analize facute etc!uff

Depinde ce faci la control Stelutza. Daca ti se vor preleva secretii e bine sa nu ai contact cu 24 de ore inainte.Deci azi poti sa bebelesti linistita.Cheek Kiss
stelutza
Scris: Saturday, March 28, 2015 10:46 AM
Nivel

nko wrote:

Depinde ce faci la control Stelutza. Daca ti se vor preleva secretii e bine sa nu ai contact cu 24 de ore inainte.Deci azi poti sa bebelesti linistita.Cheek Kiss

multumesc nko!pupici
Roxyfoxy
Scris: Saturday, March 28, 2015 10:59 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
Andreea~Simona wrote:
Buna, fetelor!
Imi era dor sa intru pe forum pentru ca a trecut ceva timp de cand nu am mai scris nimic. Sper ca sunteti bine, salutari la toate fetele.
Despre mine nu prea am vesti bune Bye2 am facut cele 4 inseminari fara reusita, iar acum sunt in lista de asteptare pentru FIV, se pare ca dureaza cam un an pana sa reincepem procedurile. Sincer sunt dezamagita, dar incerc sa raman optimista.
Bafta tuturor aspirantelor si felicitari noilor gravidutze.
O noapte linistita! Va pup pe toate!DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
Juwy iloveyou

Doamne ajuta sa iti reusasca FIV-ul!!!Hands
Roxyfoxy
Scris: Saturday, March 28, 2015 11:04 AM
Nivel

stelutza wrote:

Nu cred ca e problema ..eu am facut seara si a doua zi trebuia sa merg la dr. pt. ca era periodada fertila,doar sa nu trebuiasca sa iti recolteze ceva din vagin pt analize...asa ca spor la iubarealaBlushing Cheek Kiss
Roxyfoxy
Scris: Saturday, March 28, 2015 11:08 AM
Nivel

nko wrote:

Simturile astea sunt si urmarile asteptarii indelungate..zic! imi doresc atat de tare incat azi dimineata m-am trezit si imi mangaiam burtica..si vorbeam cu viitorul meu bebeHilar ii spuneam sa se lipeasca si el mai repede ca mami si tati nu mai au rabdare..Crazy
Bine ca al meu e la munca si nu m-a vazut ca sigur spunea ca am luat-o razna :))

Haide!!!Haide!!!Ca deja suntem multe in zilele urmatoare la testare si am deja emotii!!!Clap Clap Cheek Kiss
dreams***
Scris: Saturday, March 28, 2015 11:34 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
nko wrote:

Hehe...draga de ea...te înteleg perfect!!hai k mai e putin si o sa afli ca bebe si a facut cuib in burtica si apoi o sa vb si tati cu el nu numai tu!!Buddy1 Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.