Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| ElenaD94 wrote:Va multumesc dragelor pentru incurajari si sper sa auzim de bine! App ultima mea menstra a fost pe 17 feb...am zis sa mai stau cumintica macar o saptamana apoi sa merg la eco. Nu vreau sa merg prea devreme si sa raman dezamagita din cauza ca poate nu s-ar vedea inca sarcina. Pupici Ceva pentru sustinere iei? |
|

| Nanny wrote:Buna dimineata! Elena....vezi ca tu ai mai revolutionat forumul...ai grija de data asta, nu mai spune in gura mare pe la toate vecinele si prietenele..!!! Ai rabdare, nu mai face o mie de teste aiurea, da o fuga in oras si fa-ti Bhcg sa vezi daca evolueaza! Doamne ajuta! Anyta...parca scriai ceva de ovulatia dupa z 17... nu stiu cat e de adevarat!! Daca e sa fie cu defect genetic sau sa se produca vreun mic accident de concepere sau vascular, se poate ovula si in z 10, ca tot n-o sa mearga, la un moment dat tot se va opri in evolutie. Suntem chimie pura...procese intregi fizico-chimice...Daca ovulul este sanatos..merge! E la fel ca la gaina...nu din toate ouale ies pui...hai sa fim seriosi! HOPE...si aici iti urez Bun revenit pe baricade...Doamne ajuta! Poate dupa Paste ne dai o veste buna! Fruntea sus...mergi mai departe! Multumesc de incurajare Nanny!Doamne ajuta sa-mi vad visul implinit cat mai curand.. te pup |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Da HOPE. Iau Utrogestan. |
|

| ElenaD94 wrote:Da HOPE. Iau Utrogestan. Ok, foarte bine. De la 5 saptamani se vede la eco sacul gestational, asa ca poti merge daca esti nerabdatoare. |
|

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Uffff Eu astept uratii pe 3.... Deja mi-am apurut cateva cosuri si apar inaminte sa apara musafirii |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
|
Parca esti oglinda mea..:( si mie au inceput sa-mi iasa cateva cosulete razlete, ma dor si sanii putin, mijlocul..si am senzatia aia ca atunci cand vin musafirii. Off..om vedea..
|
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Buna dimineata fetelor si o zi cu soare in suflet macar pentru ca la Galati plouaaa:(A folosit careva supozitoare Carpicorn? Nko si Andreiutza ,cosurile pot aparea si in sarcina asa ca nu va panicati |
|

| nko wrote:Parca esti oglinda mea..:( si mie au inceput sa-mi iasa cateva cosulete razlete, ma dor si sanii putin, mijlocul..si am senzatia aia ca atunci cand vin musafirii.  Off..om vedea..
si durere de mijloc am avut ieri putin |
|

| pisicutaiuby wrote:Buna dimineata fetelor si o zi cu soare in suflet macar pentru ca la Galati plouaaa:(A folosit careva supozitoare Carpicorn? Nko si Andreiutza ,cosurile pot aparea si in sarcina asa ca nu va panicati
si in Bucuresti ploua cu galeata
Vedem ce se intampla saptamana viitoare |
|

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Andreiutza, Nko, cand ar trebui sa vina? aveti intarxiere deja? |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| anyta88 wrote:Andreiutza, Nko, cand ar trebui sa vina? aveti intarxiere deja?
Nu Anyta.Mie trebuie sa-mi vina pe 2-3. |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Buna de dimenata! Juwy...pe aici sunt..Multumesc pt pupici! Va urmaresc din umbra, nu postez de fiecare data, daca nu am ce spune! Pe mine la faza cu temperaturile..ma pierdeti. Mi se par o munca inutila, risipa de energie si un stres in plus! Zau..in loc sa va relaxati si sa va faceti de cap...adica nebunii staaati cu termometrul in dansa...Acolo tre sa fie altcineva Ma scuzati ca am idei "vesele" chiar in Post!! Hormonii sunt de vina! Cine era cu Paracetamolul sinus...care murea de inima??? Roxyfoxy sau Pisicuta?? Doamne fereste..o sa-ti cresca coarne in frunte si par pe fund de la o pastila! Aiurea!!....nu ai nimic!!!Stai calma! Pt raceala, daca sunteti gravide sau urmeaza si nu stiti cu exactitate.. Paracetamol simplu, Oscilo, Cetebe si ceaiuri...cam atat! Elenoooo...ai grija...nu topai inainte de vreme! Stai cuminte acolo si coase-ti limba!!! Pana nu auzi puls si vezi ca evolueaza, stai linistita! Luni-marti cred ca poti sa mergi la echo! Georya..am vazut postarea ta cu scrugerile, dar nu am avut timp sa-ti raspund! In sarcina nicio scurgere nu este permisa!!! CLAAAARRR??? Nu mai banui nicio nidatie, nicio lipsa de progesteron, nimic! Cand apare, fugi raaaapid la doctor, ok? Invatatura de minte pt toata lumea!! Hai capul sus...peste 2-3 luni poti sa incerci din nou! Aporpo...sper sa nu deranjez pe nimeni, pt cele care ati pierdut sarcini, mergeti mai ales acum in Post si va spovediti. Parintele duhovnic stie ce trebuie sa faca, va va citi o rugaciune speciala. Eu insami am 3 astfel de actiuni la "activ" Este foarte important sa va curatiti si sufleteste! Neputintele trupului, vin din neputintele sufletesti! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| nko wrote:Parca esti oglinda mea..:( si mie au inceput sa-mi iasa cateva cosulete razlete, ma dor si sanii putin, mijlocul..si am senzatia aia ca atunci cand vin musafirii.  Off..om vedea.. buna dimi fetelor!nko andreiutzaEu nu va mai stresati pt ca stiti doar ca seamana f bine simptomele de sarcina cu cele de menstruatie!stati linistite si asteptati cumintele pana saptamana viitoare !sa vina bebe linistit nu stresat |
|

Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Aseara am ajuns la spital dar nu pentru sarcina ci pt ca m-am certat f tare cu cineva si mi s-a facut rau. Le-am spus celor de la spital ca sunt insarcinata si au zis sa imi faca si o eco ca sa vedem ca e totul in regula. Din pacate nu s-a vazut decat un mic punctulet negru(cam cat unghia), doctorii au spus ca e sarcina fff mica , altceva nu au putut sa imi spuna si sa ne auzim peste o saptamana, dat fiind faptului ca nu stiu cand am ovulat iar ultimele 2 cicluri menstruale au fost de 39 zile... |
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| ElenaD94 wrote:Aseara am ajuns la spital dar nu pentru sarcina ci pt ca m-am certat f tare cu cineva si mi s-a facut rau. Le-am spus celor de la spital ca sunt insarcinata si au zis sa imi faca si o eco ca sa vedem ca e totul in regula. Din pacate nu s-a vazut decat un mic punctulet negru(cam cat unghia), doctorii au spus ca e sarcina fff mica , altceva nu au putut sa imi spuna si sa ne auzim peste o saptamana, dat fiind faptului ca nu stiu cand am ovulat iar ultimele 2 cicluri menstruale au fost de 39 zile... Ai mare grija sa nu te enervezi prea tare,evita cat poti situatiile conflictuale pentru ca afecteaza bebele |
|
|