Clubul aspirantelor - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxyfoxy
Scris: Thursday, March 26, 2015 1:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
doinanuta wrote:
Eu am un ciclu nrregulat de fel.Luna trecuta a venit la 28....fara nici un ajutor si dureri de sani si crampe care daca mergeam erau naspa rau.Luna asta in schimb,am vazut mucus fertil in ziua 14(era mult) si de atunci nu am mai vazut.Am bebelit zilele 14,15,17 si 19 si am facut pauza. Il asteptam duminica.Am iesit in parc si simteam mici intepaturi.Ca d am ajuns acasa m-a luat o crampa exact ca luna trecuta si niciin ziua de azi nu a venit.Puteam sa jur ca imi vine duminica.Erau aceleasi crampe de luna trecuta si de atunci nimic.Sunt ziua 33

Uhuuu!!!Hilar Hilar Doua liniute,doua liniute sa vedem!!!Clap Cheek Kiss
anyta88
Scris: Thursday, March 26, 2015 1:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
doinanuta wrote:
Eu nu cred ca ar fi ceva.Am mai patit-o.Sanii de data aata nu ma dor deloc.Mai am momente cand am dureri dar nu daca ii atingsau mai am ca o febra musculara.Incaastept..ca nu fuge nicaieri.E adevarat ca dupa ziua de dumknica ma asteptam sa vina.Nu am patit asa niciodata.Nici cand am avut chistul mare.Acum a foat exact ca atu ci cand vine.

Cum ai scapat de chist si cat de mare era? Mama a avut unul de 9 si i a scos ovarul si acum i a aparut unul de 4,5 pe celalalt ovar ...
anyta88
Scris: Thursday, March 26, 2015 1:35 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Doinanuta, iti tin pumnii sa nu vina!majoreta
Restul fetelor, luna viitoare sa vedem 2 liniute si sa eliberam locurile pe aici!!computerlove
doinanuta
Scris: Thursday, March 26, 2015 2:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
Primul operat la 19 ani si era de 10-12 cm,dar nu a scos ovarul.La operat si atat.Anul trecut in ianuarie aveam unul de 6,5 cm care a disparut pron tratament cu anticoncwptionale si antibiotic.In 3 luni a fost gata.Aceste chisturi au foat foliculare.Nu reusesc sa se sparga foliculi.Asta nu se intampla mereu.Odata lacateva luni poate ani.Ele dispar sau se micsoreaza la menstruatie.Se elimina.
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, March 26, 2015 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
fool scratch Ufff... Iar m-am intepat in partea dreapata jos la burta astazi...NuStiu
Roxyfoxy
Scris: Thursday, March 26, 2015 2:40 PM
Nivel

Buna fetelor ,
am o mare nelamurire ...sunt in ziua 23 si m-a lovit o raceala de toata frumuseatea,iar eu sunt in dilemma ca nu stiu ce medicamente pot sa iaualcool .Ati fost vreodata in situatia asta?plans
pisicutaiuby
Scris: Thursday, March 26, 2015 2:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
Nko ,simt ca ne vine si noua randul incet incet dar,,,sigur!!!DistanceKiss
Clawdia,multumesc pentru urari si eu doresc din toata inima sa ni se intample tuturor cat mai curand!Angel
Jwyl si tu esti o simpatica:) si ai dreptate :atata timp cat ne iubim si nu ne pierdem speranta eu zic ca visul ni se v a implinicomputerlove
Andreiutza si pe mine m a durut ieri in partea dreapta si durerea cobora putin pe picior,sunt operata de apendicita deci excludem ,si dupa aplicatia din telefon ieri am avut si ovulatia,am observat si o secretie mai multicica ,in rest sa ne rugam sa se intample minuneaBravoo
Roxyfoxy,pentru raceala am inteles ca e bine sa iei doar paracetamol simplu,in rest multe ceaiuri cu lamaie dar si la plante atentie mare ca multe nu sunt recomandate,cel de tei e mai sigur,,,,,iti doresc multa,multa sanatateCheek Kiss
HOPE
Scris: Thursday, March 26, 2015 2:49 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
[quote=clawdia]Buna dimineata DistanceKiss

alina bubulina bine ai venit si sedere cat mai scurta iti dorescCheek Kiss

georgy gya bine ai venit pe listuta Cheek Kiss

HOPE bine ai revenit, de data asta, iti doresc, sa apara bebele mult dorit si sa stea acolo 9 luni frumoase la tine in burtica, tot ce conteaza este sa nu iti pierzi nadejdeaCheek Kiss , se pare ca am companie pana se termina postul la asteptat, dar dupa sa ne ajute Maica Domnului sa venim cu cele doua liniute.Cheek Kiss

Multumesc clawdia . La fel iti doresc si tie...
HOPE
Scris: Thursday, March 26, 2015 2:53 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Roxyfoxy wrote:
Buna fetelor ,
am o mare nelamurire ...sunt in ziua 23 si m-a lovit o raceala de toata frumuseatea,iar eu sunt in dilemma ca nu stiu ce medicamente pot sa iaualcool .Ati fost vreodata in situatia asta?plans

Paracetamol simplu sau oscilococcinum. Oricum cel mai bine e sa intrebi medicul de familie sau la farmacie.
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, March 26, 2015 3:00 PM
Nivel

HOPE wrote:

Paracetamol simplu sau oscilococcinum. Oricum cel mai bine e sa intrebi medicul de familie sau la farmacie.

Subscriu
pe mine m-a durut in gat rau sapt trecuta si am fost la farmacie special sa intreb in caz ca ar fi ceva prin burtica :) si a zis Paracetamol simplu ( nu paracetamol sinus) sau oscilococcinum si vitamina C
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, March 26, 2015 3:00 PM
Nivel

pisicutaiuby wrote:
Nko ,simt ca ne vine si noua randul incet incet dar,,,sigur!!!DistanceKiss
Clawdia,multumesc pentru urari si eu doresc din toata inima sa ni se intample tuturor cat mai curand!Angel
Jwyl si tu esti o simpatica:) si ai dreptate :atata timp cat ne iubim si nu ne pierdem speranta eu zic ca visul ni se v a implinicomputerlove
Andreiutza si pe mine m a durut ieri in partea dreapta si durerea cobora putin pe picior,sunt operata de apendicita deci excludem ,si dupa aplicatia din telefon ieri am avut si ovulatia,am observat si o secretie mai multicica ,in rest sa ne rugam sa se intample minuneaBravoo
Roxyfoxy,pentru raceala am inteles ca e bine sa iei doar paracetamol simplu,in rest multe ceaiuri cu lamaie dar si la plante atentie mare ca multe nu sunt recomandate,cel de tei e mai sigur,,,,,iti doresc multa,multa sanatateCheek Kiss

Eu am trecut de ov....
pisicutaiuby
Scris: Thursday, March 26, 2015 3:18 PM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
AndreiutzaEu wrote:

Subscriu
pe mine m-a durut in gat rau sapt trecuta si am fost la farmacie special sa intreb in caz ca ar fi ceva prin burtica :) si a zis Paracetamol simplu ( nu paracetamol sinus) sau oscilococcinum si vitamina C

Pentru dureri in gat cel mai bun tratament este zeama de lamaie ,,,sorbita incet incet,apoi zeama de lamaie cu miere,,,,eu evit cat pot medicamentele ,,,,nu am mai luat antibiotic de multi ani,,,
Roxyfoxy
Scris: Thursday, March 26, 2015 4:36 PM
Nivel

plans Multumesc fetelor pt sfaturi,intre timp l-am sunat si pe dr. si mi-a zis tot de paracetamol si am facut pe naiba ca sunt la munca si singurul pe care l-am gasit a fost paracetamol sinus din care am luat doar o singura pastila si am inteles ca nu e binebanghead banghead banghead .Sper ca n-am facut nimic rau cu o singura pastila..off!!!
nko
Scris: Thursday, March 26, 2015 4:49 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
Roxyfoxy wrote:
plans Multumesc fetelor pt sfaturi,intre timp l-am sunat si pe dr. si mi-a zis tot de paracetamol si am facut pe naiba ca sunt la munca si singurul pe care l-am gasit a fost paracetamol sinus din care am luat doar o singura pastila si am inteles ca nu e binebanghead banghead banghead .Sper ca n-am facut nimic rau cu o singura pastila..off!!!

Roxy stai linistita..asta e..cate femei nu iau cate ceva nestiind ca sunt insarcinate?eu zic sa te calmezi..nu cred ca se intampla nimic de la o singura pastila.
Linisteste-te!Cheek Kiss Cheek Kiss
ElenaD94
Scris: Thursday, March 26, 2015 5:44 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
Va multumesc dragelor pentru incurajari si sper sa auzim de bine! App ultima mea menstra a fost pe 17 feb...am zis sa mai stau cumintica macar o saptamana apoi sa merg la eco. Nu vreau sa merg prea devreme si sa raman dezamagita din cauza ca poate nu s-ar vedea inca sarcina. Pupici Buddy1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.