Clubul aspirantelor - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nko
Scris: Thursday, April 9, 2015 3:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
multumesc fetelor!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss hearts
cookie stii care e coincidenta?ca dupa calcule undeva pe 24 martie a fost conceput.majoreta
pisicutaiuby se poate cu siguranta! multa incredere in Dumnezeu si minunea va veni..Angel
HOPE
Scris: Thursday, April 9, 2015 3:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2014
dreams*** wrote:

Dupa ovulatie???sau inainte???te intreb mai insistent ptr ca acum 2 zile spuneai ca nu ovulezi ptr ca ai ovare micropolichistice si vrei sa faci stimulare!!!:)

Incerc de mai bine de 2 ani sa am un copil. Am facut multe luni stimulare pt ca altfel nu ovulez,iar in lunile de tratament, inainte de ovulatie cu o zi, opream branca ursului. Am pierdut o sarcina in noiembrie anul trecut si numai de luna viitoare o sa incerc din nou sa raman gravida si evident trebuie sa incep din nou stimularile. Asta e povestea mai pe scurt...
dreams***
Scris: Thursday, April 9, 2015 4:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
HOPE wrote:

Incerc de mai bine de 2 ani sa am un copil. Am facut multe luni stimulare pt ca altfel nu ovulez,iar in lunile de tratament, dupa ovulatie, opream branca ursului. Am pierdut o sarcina in noiembrie anul trecut si numai de luna viitoare o sa incerc din nou sa raman gravida si evident trebuie sa incep din nou stimularile. Asta e povestea mai pe scurt...

Imi pare sincer rau ptr sarcina pierduta!am inteles oarecum povestea ta!doar ca peste tot am citit ca branca ursului se ia pana la ovulatie inclusiv la plafar se recomanda la fel!eu m am incapatanat si am luat fara pauza si am vazut efectele!nu vreau sa ma contrazic, fiecare procedeaza cum considera ca e mai bine insa eu raman la parerea ca se ia pana la ovulatie!mult succes luna viitoare la bebelit!sa auzim vesti bune!Hands
ElenaD94
Scris: Thursday, April 9, 2015 4:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
Felicitari dragi mamici Nko si Carmen !!! Multa sanatate va doresc. Cheek Kiss
HOPE
Scris: Thursday, April 9, 2015 4:51 PM
Nivel

dreams*** wrote:

Imi pare sincer rau ptr sarcina pierduta!am inteles oarecum povestea ta!doar ca peste tot am citit ca branca ursului se ia pana la ovulatie inclusiv la plafar se recomanda la fel!eu m am incapatanat si am luat fara pauza si am vazut efectele!nu vreau sa ma contrazic, fiecare procedeaza cum considera ca e mai bine insa eu raman la parerea ca se ia pana la ovulatie!mult succes luna viitoare la bebelit!sa auzim vesti bune!Hands

Sunt foarte de acord cu tine ca se ia pana la ovulatie. Nu m-am exprimat eu bine. Multumesc, sper sa mergem toate la gravidute cat mai repede!
HOPE
Scris: Thursday, April 9, 2015 4:59 PM
Nivel

Trebuia sa scriu "inainte" de ov. nu "dupa".
HOPE
Scris: Thursday, April 9, 2015 5:02 PM
Nivel

Ma bucur pentru voi nko si Carmen. Sa aveti sarcini usoare !
ElenaD94
Scris: Thursday, April 9, 2015 5:05 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
plans Heeeiiii cine ma trage si pe mine in grupul mamicilor? Cray Sunt atat de dezorientata si speriata intr-un anume fel de o viitoare sarcina. Mi-e teama sa nu pierd inca un ingeras....Am promis ca dupa ce bebelesc voi sta un nr maxim de zile pana voi face primul test, ca sa nu mai am dezamagiri apoi
carmenalina
Scris: Thursday, April 9, 2015 5:32 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
ElenaD94 wrote:
plans Heeeiiii cine ma trage si pe mine in grupul mamicilor? Cray Sunt atat de dezorientata si speriata intr-un anume fel de o viitoare sarcina. Mi-e teama sa nu pierd inca un ingeras....Am promis ca dupa ce bebelesc voi sta un nr maxim de zile pana voi face primul test, ca sa nu mai am dezamagiri apoi

In primul rand trebuie sa-ti cauti un echilibru interior, si sa veyi cat de bine vei gandi toate etapele pe care trebuie sa le parcurgi pentru bebe....Reyolva toate problemele medicale inainte de a terce iar la proiectul bebe....Cheek Kiss Cheek Kiss
computerlove computerlove computerlove computerlove
dreams***
Scris: Thursday, April 9, 2015 5:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
HOPE wrote:
Trebuia sa scriu "inainte" de ov. nu "dupa".

Tocmai de asta am si insistat cu intreabarea daca inainte sau dupa!!!bine ca ne am inteles intr un final!!:)
cookie
Scris: Thursday, April 9, 2015 6:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
nko wrote:
multumesc fetelor!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss hearts
cookie stii care e coincidenta?ca dupa calcule undeva pe 24 martie a fost conceput.majoreta

SimplyLove
HOPE
Scris: Thursday, April 9, 2015 6:07 PM
Nivel

dreams*** wrote:

Tocmai de asta am si insistat cu intreabarea daca inainte sau dupa!!!bine ca ne am inteles intr un final!!:)

:) da.. se mai intampla sa gresim..
HOPE
Scris: Thursday, April 9, 2015 6:11 PM
Nivel

Leila, Eileen ...mi-e dor de voi! DistanceKiss
capsunica
Scris: Thursday, April 9, 2015 6:44 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
Wow ..cate emotii ... abia astept sa le retraiesc ..si sa incep din nou in grupul de aspirici :p .. pt bb2 .. :D asta peste 1 anisor :x .Carmenalina ..ma bucur din suflet pentru tine !!!! Binecuvantata sa fie sarcina ... sa ai copil sanatos si cuminte !! Te pup dulce .. Aspirici noroc la bebelit :*:*:* Sa va de-a Domnul ..cate un bebe la.fiecare :*
ioana_29
Scris: Thursday, April 9, 2015 7:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/21/2014
Hilar newclap majoreta Buna fetele....ehe dar ce de vesti frumoase,felicitari Carmenalina si Nko, dumnezeu sa va dea sarcina usoara si fara probleme,ma bucur mult pentru voi!majoreta Hilar
Pe mine ma puteti scoate din listuta....bebe e bine,am fost astazi la doctor si am aflat ca vom avea o fetita,totu e bine....sper sa scap de greturi!
Va doresc din suflet un Paste linistit,bucuria lumini invierii sa va intareasca si sa o purtati vesnic in suflet!
Pup absolut toate aspirantele,ma rog pt.toate si va citesc zilnic ...va pupiloveyou Gossip Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.