|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| multumesc fetelor! cookie stii care e coincidenta?ca dupa calcule undeva pe 24 martie a fost conceput. pisicutaiuby se poate cu siguranta! multa incredere in Dumnezeu si minunea va veni.. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| dreams*** wrote: Dupa ovulatie???sau inainte???te intreb mai insistent ptr ca acum 2 zile spuneai ca nu ovulezi ptr ca ai ovare micropolichistice si vrei sa faci stimulare!!!:)
Incerc de mai bine de 2 ani sa am un copil. Am facut multe luni stimulare pt ca altfel nu ovulez,iar in lunile de tratament, inainte de ovulatie cu o zi, opream branca ursului. Am pierdut o sarcina in noiembrie anul trecut si numai de luna viitoare o sa incerc din nou sa raman gravida si evident trebuie sa incep din nou stimularile. Asta e povestea mai pe scurt... |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| HOPE wrote:
Incerc de mai bine de 2 ani sa am un copil. Am facut multe luni stimulare pt ca altfel nu ovulez,iar in lunile de tratament, dupa ovulatie, opream branca ursului. Am pierdut o sarcina in noiembrie anul trecut si numai de luna viitoare o sa incerc din nou sa raman gravida si evident trebuie sa incep din nou stimularile. Asta e povestea mai pe scurt...
Imi pare sincer rau ptr sarcina pierduta!am inteles oarecum povestea ta!doar ca peste tot am citit ca branca ursului se ia pana la ovulatie inclusiv la plafar se recomanda la fel!eu m am incapatanat si am luat fara pauza si am vazut efectele!nu vreau sa ma contrazic, fiecare procedeaza cum considera ca e mai bine insa eu raman la parerea ca se ia pana la ovulatie!mult succes luna viitoare la bebelit!sa auzim vesti bune! |

Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Felicitari dragi mamici Nko si Carmen !!! Multa sanatate va doresc. |

| dreams*** wrote:Imi pare sincer rau ptr sarcina pierduta!am inteles oarecum povestea ta!doar ca peste tot am citit ca branca ursului se ia pana la ovulatie inclusiv la plafar se recomanda la fel!eu m am incapatanat si am luat fara pauza si am vazut efectele!nu vreau sa ma contrazic, fiecare procedeaza cum considera ca e mai bine insa eu raman la parerea ca se ia pana la ovulatie!mult succes luna viitoare la bebelit!sa auzim vesti bune!
Sunt foarte de acord cu tine ca se ia pana la ovulatie. Nu m-am exprimat eu bine. Multumesc, sper sa mergem toate la gravidute cat mai repede!
|

| Trebuia sa scriu "inainte" de ov. nu "dupa". |

| Ma bucur pentru voi nko si Carmen. Sa aveti sarcini usoare ! |

Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Heeeiiii cine ma trage si pe mine in grupul mamicilor? Sunt atat de dezorientata si speriata intr-un anume fel de o viitoare sarcina. Mi-e teama sa nu pierd inca un ingeras....Am promis ca dupa ce bebelesc voi sta un nr maxim de zile pana voi face primul test, ca sa nu mai am dezamagiri apoi |

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| ElenaD94 wrote: Heeeiiii cine ma trage si pe mine in grupul mamicilor?  Sunt atat de dezorientata si speriata intr-un anume fel de o viitoare sarcina. Mi-e teama sa nu pierd inca un ingeras....Am promis ca dupa ce bebelesc voi sta un nr maxim de zile pana voi face primul test, ca sa nu mai am dezamagiri apoi In primul rand trebuie sa-ti cauti un echilibru interior, si sa veyi cat de bine vei gandi toate etapele pe care trebuie sa le parcurgi pentru bebe....Reyolva toate problemele medicale inainte de a terce iar la proiectul bebe....
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| HOPE wrote: Trebuia sa scriu "inainte" de ov. nu "dupa". Tocmai de asta am si insistat cu intreabarea daca inainte sau dupa!!!bine ca ne am inteles intr un final!!:) |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
|
|

| dreams*** wrote: Tocmai de asta am si insistat cu intreabarea daca inainte sau dupa!!!bine ca ne am inteles intr un final!!:)
:) da.. se mai intampla sa gresim.. |

| Leila, Eileen ...mi-e dor de voi! |

Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 899
| Wow ..cate emotii ... abia astept sa le retraiesc ..si sa incep din nou in grupul de aspirici :p .. pt bb2 .. :D asta peste 1 anisor :x .Carmenalina ..ma bucur din suflet pentru tine !!!! Binecuvantata sa fie sarcina ... sa ai copil sanatos si cuminte !! Te pup dulce .. Aspirici noroc la bebelit :*:*:* Sa va de-a Domnul ..cate un bebe la.fiecare :* |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Buna fetele....ehe dar ce de vesti frumoase,felicitari Carmenalina si Nko, dumnezeu sa va dea sarcina usoara si fara probleme,ma bucur mult pentru voi! Pe mine ma puteti scoate din listuta....bebe e bine,am fost astazi la doctor si am aflat ca vom avea o fetita,totu e bine....sper sa scap de greturi! Va doresc din suflet un Paste linistit,bucuria lumini invierii sa va intareasca si sa o purtati vesnic in suflet! Pup absolut toate aspirantele,ma rog pt.toate si va citesc zilnic ...va pup |
|
|