Clubul aspirantelor - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anyta88
Scris: Wednesday, March 25, 2015 7:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
ElenaD94 wrote:
Marea mea problema este ca am c.m neregulat.... deci habar nu am cand am ovulat si nici nu stiu cand trebuia sa apara uratii ... NuStiu

Da,cunosc . Si eu la fel...Incerc sa l reglez dar nu prea reusesc!Cray
anyta88
Scris: Wednesday, March 25, 2015 7:15 PM
Nivel

ce parere aveti? o fi adevarat?
3. Nu incercati sa concepeti un copil daca ovulatia se produce dupa ziua 17

Aceasta este cel mai important secret. Faptul ca nu aplicati acest secret este o cauza majora a avortului spontan. Dupa ce ii veti intelege importanta, veti putea sti care cicluri menstruale pot duce la conceperea unui fetus viabil si care pot duce la un avort spontan.

biancaanamaria
Scris: Wednesday, March 25, 2015 7:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2014
Elena pare a fii pozitiv , iti doresc ca de data aceasta sa poti sa duci sarcina si sa ai un bebe sanatos .Cheek Kiss coeur
doinanuta
Scris: Wednesday, March 25, 2015 7:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
Elena e pozitiv felicitari!In barza nu ma incred...dar la minut e bun.
Hope binenteles ca-ti stim povestea.Imi pare rau pt sarcina pierduta.BIne ai revenit :)
Roxyfoxy
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
ElenaD94 wrote:
Buna dragelor...a trecut ceva vreme de cand nuam mai vorbit..stiti ca pe data de 1 dec am pierdut sarcina..luna asta am incercat sa raman iarasi iar acum revin si eu cu vesti . Teste pozitive sau alarma falsa? Nu vreau sa imi pun mari sperante... e liniste toatala deocamdata. Va pup

Asa mi- a iesit si mie testul luna trecuta,iar la cateva zile am facut din nou testul si a iesit negativ dupa care medicul mi- a spus ca a fost o sarcina si s- a pierdut...sper ca la tine sa fie bebic,mai bine fa o hcg sa scapi de indoieliCheek Kiss Cheek Kiss
Roxyfoxy
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:37 PM
Nivel

ElenaD94 wrote:
Am si un test Barza insa nu am stiut daca sa am sau nu incredere in el pt ca tot am citit pe net ca da rezultate false din cauza liniutei de uscare...

HOPE La mine a fost un avort spontan , am aflat devreme ca sunt insarcinata , nu am apucat sa vad sarcina la eco si am pierdut-o f devreme... nici la mine nu a fost un motiv clar. Am toate analizele facute si sunt perfect sanatoasa. Doctorii mergeau pe seama faptului ca fiind prima sarcina uterul nu a fost pregatit suficient de bine..dar cine stie..numai Dzeu poate sti. M-am resemnat si merg mai departe. Ce-i drept nu ma bucur inca pana nu vad macar prima eco...sa stiu ca e acolo .

E putin probabil ca la doua sa fie linia de uscare care de obicei nu are o nuanta de roz si apare la mai mult de 5 min de la testare asa ca zic sa incepi sa te bucuriDistanceKiss Cheek Kiss
Roxyfoxy
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:43 PM
Nivel

anyta88 wrote:
ce parere aveti? o fi adevarat?
3. Nu incercati sa concepeti un copil daca ovulatia se produce dupa ziua 17

Aceasta este cel mai important secret. Faptul ca nu aplicati acest secret este o cauza majora a avortului spontan. Dupa ce ii veti intelege importanta, veti putea sti care cicluri menstruale pot duce la conceperea unui fetus viabil si care pot duce la un avort spontan.

Nu prea am auzit de lucrul asta si nici dr. meu nu a pomenit nimic avand in vedere ca luna trecuta am avut ovulatie in ziua 19 din cauza stimularii,dar intru pe net sa ma documentezchatten ceee
georgy gya
Scris: Wednesday, March 25, 2015 10:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
computerlove

pot sa fiu si eu pe lista? Cheek Kiss
alina bubulina
Scris: Thursday, March 26, 2015 12:00 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/25/2015
Buna aspirantelor. sunt noua pe aici. Eu am pierdut o sarcina in dec 2014 avort spontan iar acum muncim ptr un bebel mensta o ast pe data de 8 noi speram sa nu mai vina.
pisicutaiuby
Scris: Thursday, March 26, 2015 6:27 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
Buna dimineata fetele!
HOPE si ELENA 94D bine ati revenit si va doresc din suflet sa ramaneti di nou insarcinate si sa duceti la bun sfarsit sarcinaCheek Kiss
Elena94D iti tin pumnii sa fie bun testul pentru ca eu m am pacalit luna asta ,am facut test surececk care mi a aratat a 2 a liniuta pala la o intarziere de 3 zile,,,,acum nu se stie daca a fost sarcina si s a pierdut sau testul a dat gres,,,,poate un test de sange te v a lamuri cel mai bineDistanceKiss
Alina bubulina si Georgy gia bine ati venit printre noi pentru ca o sa va lasam locul cald cat mai curandBravoo Lol
nko
Scris: Thursday, March 26, 2015 8:03 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
Neata fetelor! Va pupacesc cu drag!Cheek Kiss
Eu azi sunt mai linistita pt ca sunt aproape sigura ca am avut parte de ovulatie luna aceasta: dureri, mucus si acum mi-o confirma si graficul de TB.Chiar daca nu am bebelit noi chiar in ziua cu pricina, sunt bucuroasa ca macar se pare ca am ovulat.Si daca nu o sa fie luna asta, luna viitoare o sa fiu cel putin mai relaxata.Deci, oficial am intrat in asteptare, sunt undeva in ziua 3-4 dupa ov. Doamne ajuta sa vina bebe si la noi.Hands
dreams*** atasez si graficul sa vezi cam cum arata al meu.

georgy gya,[alina bubulina bine ati venit caci vb Pisicutei, a cam venit vremea ca noi sa fugim de aici la acasa noua, dar va doresc si voua sedere cat mai scurta.Cheek Kiss

nko attached the following image(s):
chartgraph_module.png

cristiana_
Scris: Thursday, March 26, 2015 8:42 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/15/2014
neata. eu declar azi ziua 1. ciudat, dar nu am avut aproape deloc dureri luna asta. sa fie de la mai multa miscare?
hope, imi pare rau de sarcina pierduta, dar trebuie sa mergi mai departe. asta a fost o etapa nefericita, care trebuie depasita.
noilor aspirante le doresc incredere si rabdare.
sa aveti o zi faina Cheek Kiss
anyta88
Scris: Thursday, March 26, 2015 8:56 AM
Nivel

nko wrote:
Neata fetelor! Va pupacesc cu drag!Cheek Kiss
Eu azi sunt mai linistita pt ca sunt aproape sigura ca am avut parte de ovulatie luna aceasta: dureri, mucus si acum mi-o confirma si graficul de TB.Chiar daca nu am bebelit noi chiar in ziua cu pricina, sunt bucuroasa ca macar se pare ca am ovulat.Si daca nu o sa fie luna asta, luna viitoare o sa fiu cel putin mai relaxata.Deci, oficial am intrat in asteptare, sunt undeva in ziua 3-4 dupa ov. Doamne ajuta sa vina bebe si la noi.Hands
dreams*** atasez si graficul sa vezi cam cum arata al meu.

georgy gya,[alina bubulina bine ati venit caci vb Pisicutei, a cam venit vremea ca noi sa fugim de aici la acasa noua, dar va doresc si voua sedere cat mai scurta.Cheek Kiss

Pai inseamna ca astepta, 2 liniute luna asta Nko!!Bravoo
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, March 26, 2015 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
nko wrote:

Sa fie asa cum zici tu.Doamne ajuta!Cheek Kiss
HOPE sa dea Dumnezeu sa ramai iar insarcinata repede, sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara.Poate asta te va ajuta sa mai treci putin peste necazul de a fi pierdut o sarcinauff
ElenaD94eu il vad pozitiv newclap

ElenaD94 si eu il vad pozitiv

Fa si un Shore Check ca sunt caseta ca sunt mai sigure

Nu stiu dc ar putea fi bebe ca am citit articole ca bebe se fixeaza la 6-12 zile de la ov...

Eu am avut-o o jur de 20... Poate 21 iti dai seama ca nu pot spune cu exactitate... si nu sut atatea zile...
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, March 26, 2015 9:09 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
alina bubulina wrote:
Buna aspirantelor. sunt noua pe aici. Eu am pierdut o sarcina in dec 2014 avort spontan iar acum muncim ptr un bebel mensta o ast pe data de 8 noi speram sa nu mai vina.

Spor la treaba si Doamne ajyta sa nu mai vina..... Imi pare rau pt bebele pierdut

Stii care ar fi putut fi cauza... Asta ca sa fim si noi restul in garda pt cand vom vedea 2 liniuteCheek Kiss Buddy1 Gossip

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.