|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| cristiana_ wrote:o zi buna va doresc. sa stiti ca eu va citesc in continuare, dar am foarte mult de lucru. cu privire la status-ul meu, azi am o durere de ovar drept, de imi vine sa ma urc pe pereti. noroc ca nu am pereti in preajma, doar geamuri. maine ar trebui sa fie ziua unu, si sunt sigura ca asa va fi pentru ca am ceva simptome. dar momentan, asteptam. va pup si va tin pumnii Buna!Nu se stie,doar stim ca simptomele pot fi inselatoare si cele de sarcina sunt 80% ca cele de cm,,,,asa ca Doamne ajuta sa fie test cu 2 |
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 22
| pisicuta, eu nu ma mai entuziazmez. si nici teste nu fac. o sa va anunt daca e ceva, sa facem chef |
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Fetelor,aveti idee daca mladitele de zmeur se iau ca si branca ursului primele 14 zile, sau se iau toata luna? Sunt un pic confu??za si n as vrea sa fac vreo prostie! Cristiana, nko, sa ploua cu liniute!!!! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| cristiana_ wrote:pisicuta, eu nu ma mai entuziazmez. si nici teste nu fac. o sa va anunt daca e ceva, sa facem chef
De acord cu tine |
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| http://www.daciaplant.ro/mladite-de-zmeur-121006--p181167.htm]Fetelor,aveti idee daca mladitele de zmeur se iau ca si branca ursului primele 14 zile, sau se iau toata luna? Sunt un pic confu??za si n as vrea sa fac vreo prostie! Cristiana, nko, sa ploua cu liniute!!!! [/quote]
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Dupa cum v-am zis conf teste ov.... am avut-o pe 20... Ideea e ca de vre-o 15 min ma doare in partea din dreapta jos la burtica cu tot cu picior.... A mai patit careva? |
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| AndreiutzaEu wrote:Dupa cum v-am zis conf teste ov.... am avut-o pe 20... Ideea e ca de vre-o 15 min ma doare in partea din dreapta jos la burtica cu tot cu picior.... A mai patit careva?
da da..exact asa m-a durut si pe mine zilele trecute. |
| de zmeur nu stiu nimic, nu am luat. dar cand am luat bu am avut ciclu de 25 zile. recunosc ca am luat dupa ureche. acum nu mai iau nimic, dupa ce toate analizele au iesit normal.
|
| nko,andreiutzaEu, poate e bebe si se fixeaza !! Doamne ajuta!! pisicutaiuby,multumesc pt link,dar nu prea am inteles cum se administreaza. Cristiana,eu pt reglarea cm iau. Sper sa functioneze. Il am intre 32 -39 zile. Chiar si mai lung uneori! |
|
| anyta, uite, poate te ajuta. http://www.plantextrakt.ro/produse-gemoterapice/gemoterapice-unitare/extract-din-mladite-de-zmeur-rubus-idaeus-mg-d1 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| anyta88 wrote:Fetelor,aveti idee daca mladitele de zmeur se iau ca si branca ursului primele 14 zile, sau se iau toata luna? Sunt un pic confu??za si n as vrea sa fac vreo prostie! Cristiana, nko, sa ploua cu liniute!!!!
se poate lua fara intrerupere pana la 3-4 luni de administrare... Apoi se face pauza 3 luni si se poate relua cura. Si partea buna e ca nu interfereaza nici cu bebe in caz ca apare.
Vivi sa ai sarcina usoara su un bebelin sanatos si la termen.
Pe restul gagicilor va pupic si sa aveti spor la bebeleala, lipici sa se prinda bebele si pentru cele care urmeaza sa faca testare sa vedeti dublu.
Pupici. O zi superba tuturor. |
|
| Multumesc fetelor! |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Buna fetelor.. Nu stiu daca va mai amintiti de mine. Dupa ce am pierdut sarcina n-am mai scris.. Acum m-am hotarat sa revin |
|
| HOPE wrote: Buna fetelor.. Nu stiu daca va mai amintiti de mine. Dupa ce am pierdut sarcina n-am mai scris.. Acum m-am hotarat sa revin
Bine ai revenit! Imi pare rau pentru sarcina pierduta!! :( Iti doresc sa vezi dublu cat mai repede! |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| anyta88 wrote: Bine ai revenit! Imi pare rau pentru sarcina pierduta!! :( Iti doresc sa vezi dublu cat mai repede!
Multumesc.. De luna viitoare incepem :) sa treaca postul |
|
|