Clubul aspirantelor - 37
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, March 25, 2015 11:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
ceee Eu nu mai sper.... Simptome n-am deloc....Nici de bebe nici de ov... Dupa teste cica ar fi avut loc pe 20.... Acum nu stiu ce sa zic daca sunt la fel de "sigure" ca cele de sarcina....NuStiu alcool Cray
pisicutaiuby
Scris: Wednesday, March 25, 2015 11:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/5/2015
love1 love1
nko wrote:
Fetelor dupa 2 zile de dureri pe partea dreapta azi am descoperit toata ziua mucus egg destul de multicel.Faza e ca sunt deja in ziua 19.

Eu nu stiu ce sa cred ca ieri am avut dureri inferioare de burta mai spre stanga dar nu observ nici o secretie mai abundenta ,,,luna trecuta am observat acea scurgere specifica,,,,azi ar fi ziua ovulatiei dupa calendarul fertil din tlf,,,,dar nu ma bazez pe asta,,,,doar ca observ o crestere a apetituluilove1
Andreiutza ,important e daca ai avut activitate intensa in jurul datei de 20,si nu numai,,,,Cheek Kiss Trebuie sa speri pana la urmatorul cm,,,,dar iti tin pumnii sa nu mai aparaSimplyLove
nko
Scris: Wednesday, March 25, 2015 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
Off fetelor Doamne ajuta sa vina si bebelino si la mine si la voi!Cheek Kiss
AndreiutzaEu cum sa nu speri? trebuie sa speri..DistanceKiss
pisicutaiuby nici eu nu observ mereu mucusul respectiv.Cred ca nu se manifesta mereu la fel.Cheek Kiss
dreams*** te scot la o bere fara alcool daca vine bebe luna asta!majoreta
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, March 25, 2015 11:58 AM
Nivel

nko wrote:
pisicutaiuby nici eu nu observ mereu mucusul respectiv.Cred ca nu se manifesta mereu la fel.Cheek Kiss

Nu mai sper pt ca nu mai vreau sa imi fac sperante aiurea.... mai bine stau si vad daca se intampla:... Mai bine sa fiu placut surprinsa decat dezamagitaNuStiu
nko
Scris: Wednesday, March 25, 2015 12:04 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Nu mai sper pt ca nu mai vreau sa imi fac sperante aiurea.... mai bine stau si vad daca se intampla:... Mai bine sa fiu placut surprinsa decat dezamagitaNuStiu

Si eu zic la fel in fiecare luna dar in adancul sufletului tot sper sa fie.As vrea sa ma mai detasez si sa ma gandesc ca ce o fi o fi si sa vina atunci cand o vrea Dumnezeu dar e cam greu.uff
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, March 25, 2015 12:59 PM
Nivel

Si eu zic la fel in fiecare luna dar in adancul sufletului tot sper sa fie.As vrea sa ma mai detasez si sa ma gandesc ca ce o fi o fi si sa vina atunci cand o vrea Dumnezeu dar e cam greu.uff [/quote]

O sa vad pe 3 sau mai bine zis pe 4 sau 5 daca nu imi vineuff pale fool [quote=nko]
dreams***
Scris: Wednesday, March 25, 2015 1:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
nko wrote:

:))) cu mare placere !o sa ma scoti ai sa vezi!!! alcool Cheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Wednesday, March 25, 2015 1:13 PM
Nivel

nko wrote:

Heiii,sa imi rezervati si mie un loc la terasa sa servesc cu voi o bericica fara alcoolHilar Apropo,afecteaza prea mult fertilitatea o bere la 2 zile?Mie imi plac bauturile amarui si uneori ma simt vinovata daca beau un pahar cu berealcool beau si fara alcool dar cand ne vin musafiri la masa si avem bere mai beau si eu,,,,hainoroc ...apoi imi spal "pacatele" cu cca un litru de ceaihohot
nko
Scris: Wednesday, March 25, 2015 1:23 PM
Nivel

pisicutaiuby wrote:

Heiii,sa imi rezervati si mie un loc la terasa sa servesc cu voi o bericica fara alcoolHilar Apropo,afecteaza prea mult fertilitatea o bere la 2 zile?Mie imi plac bauturile amarui si uneori ma simt vinovata daca beau un pahar cu berealcool beau si fara alcool dar cand ne vin musafiri la masa si avem bere mai beau si eu,,,,hainoroc ...apoi imi spal "pacatele" cu cca un litru de ceaihohot

Pisucuto nu afecteaza un pahar de bere fertilitatea...si eu mai beau din cand in cand cate un pahar de vin alb la masa.stai linistita...o sa renuntam noi de tot cand vom fi gravidute.pana atunci eu zic sa nu ne pedepsim atat de tare totusi Cheek Kiss
doinanuta
Scris: Wednesday, March 25, 2015 1:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Buna fetele :).E bine la ovulatie sa beti un pahar mic de vin rosu.Vin de tara.Eu luna asta am baut :)
pisicutaiuby
Scris: Wednesday, March 25, 2015 1:28 PM
Nivel

nko wrote:

Pisucuto nu afecteaza un pahar de bere fertilitatea...si eu mai beau din cand in cand cate un pahar de vin alb la masa.stai linistita...o sa renuntam noi de tot cand vom fi gravidute.pana atunci eu zic sa nu ne pedepsim atat de tare totusi Cheek Kiss

Pai si iubitul meu ma cearta ca prea ma stresez,,,bine ca nu fumez,,,,in rest un pahar de vin natural e chiar recomandat in general vorbind,,,,vorba ta,o sa avem timp sa postim cand vom fi insarcinate si ,chiar si asa,o bere fara alcool tot o sa beau din cand in cand sa imi fac pofta,,,,,lasa sa ajungem noi acolo ,,,,sper sa nu am sarcina toxica pentru ca stiu cum este,,,am avut o experienta urata acum vreo 10 ani,vomam si apa ,,,Cheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Wednesday, March 25, 2015 1:40 PM
Nivel

doinanuta wrote:
Buna fetele :).E bine la ovulatie sa beti un pahar mic de vin rosu.Vin de tara.Eu luna asta am baut :)

Asta chiar nu stiam,deci daca tot avem "dezlegare" ,si ideal ar fi sa dea si rezultate ,atunci de ce nu ?Va spun sincer ca eu ,pana acum 1 an,nici nu puneam limba de alcool,,Blushing
doinanuta
Scris: Wednesday, March 25, 2015 1:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Acum.nici sa abuzati.Un paharut mic e recomandat :)
pisicutaiuby
Scris: Wednesday, March 25, 2015 2:00 PM
Nivel

doinanuta wrote:
Acum.nici sa abuzati.Un paharut mic e recomandat :)

Nu se pune problema de abuzat,cam 200 ml e suficientalcool In felul asta ne si relaxam Bravoo
cristiana_
Scris: Wednesday, March 25, 2015 2:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/15/2014
o zi buna va doresc.
sa stiti ca eu va citesc in continuare, dar am foarte mult de lucru. cu privire la status-ul meu, azi am o durere de ovar drept, de imi vine sa ma urc pe pereti. noroc ca nu am pereti in preajma, doar geamuri.
maine ar trebui sa fie ziua unu, si sunt sigura ca asa va fi pentru ca am ceva simptome. dar momentan, asteptam. Crazy
va pup si va tin pumnii
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.