Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Ok.Doar sa nu faci ca mine.Am tot zis ca vine si am stat 1 luna si la final aveam un chist de 6,5 cm.Nu cred ca e cazul tau pt ca ai luat duphaston.Singura explicatie care o vad in cazul tau,este bebe |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| anyta88 wrote::10: nu ai inteles gresit . am gresit eu. mi a dat din ziua 11 pana in ziua 25 cate 2 pastile pe zi. Asa mi a dat schema de tratament. problema este ca nici nu stiu ce sa mai fac la doctor. cred ca am facut tot ce se putea. Nu mi gaseste nici o problema. am fost la 4 medici. Si a facut cineva acea analiza pentru trompe sau operatia? imi este foarte frica eu am luat numai o pastila pe zi! am facut si eu analiza aia la trompe si sotul .eu am schimbat am fost acum la alt medic si mi-a dat astea duphaston eu altceva nu am luat pana acum ca analize mi-au iesit bune |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| anyta88 wrote:mai stau o saptamana si daca nu vine o sa merg iar la doctor. chiar de ar fi bebe e prea mic ca sa se vada la ecografie, dar nu cred pentru ca testul a iesit negativ. Adinuta, multumesc pentru incurajare. Cred ca o sa merg dupa paste ,se pare ca asta e ultima optiune care mi a ramas. Niciodata nu e ultima op?iune! Îti zic din proprie experienta. Sunt f multe cauza si analize de facut. Profil de trombofilie ai facut? Analize sange ziua 3 si ziua 21? Cariotip genetic ai facut? Rezerva ovariana? Si partenerul a facut vre-o analiza? Din pacate pt noi sint f multe de studiat daca nu se intampla nimic. |
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| nko wrote:Da pisicuto abia astept si eu ziua aceea. Doar ca , cateodata am impresia ca e asa de departe.. Mai am si eu momente cand ma intristez, dar imi revin.  Trec si printr-o perioada mai agitata si mai cedez din cand in cand. Dar vorba ta..viata e frumoasa si sunt sigura ca tot raul este spre bine si ca Dumnezeu are pregatit ceva bun pentru fiecare dintre noi. Iar despre tine ma bucur ca esti atat de optimista si iti multumesc ca ma molipsesti si pe mine. Ma bucur Nko ca te molipsesc Am avut multe cumpene in viata si mereu D zeu mi a dat semne ca exista si nimic nu ma poate dobora,,,,am invatat sa vad mereu partea plina a paharului Buna dimineata tuturor! Stelutza azi vrem noutati cu 2 liniutee:* Andreiutza daca e sa mergi la 5 cabinete cred ca fiecare cu pretul lui,,,,sau fiecare medic recomanda un anumit set de analize,,,,nu cred ca e standard nici pretul si nici exact cate si ce analize ,,,,si pe mine m ar interesa dar ma astept sa se ridice de 3-4 mil,,,,,de exemplu m am interesat acum 2 zile ca un laborator cam cat m ar ajunge sa fac analizele de baza legate de tiroida si ar fi 190 lei,,,,,,,, |
|

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Buna
Am o intrebare
Cam cat costa primele analize care ti se fac cand ai 1 an de cand incerci sa ramai si nu reusesti
Un pret aproximativ
Nu e vb de mine slava Domnului deocamdata dar am o cunostinta si ar vrea sa stie macar aproximativ |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Anyta88 eu zic ca e mult duphaston.Plusde asta duphastonul se a decat dupa ce ai ovulat.Ai luat 30 de pastile.Adica se verifica ecografic sau prin teste de ov.Tu daca ai ciclu neregulat nu ai ovulat in ziua 10.In general el se recomana dupa ov sau din ziua 16. |
|
| AndreiutzaEu wrote:Buna Am o intrebare Cam cat costa primele analize care ti se fac cand ai 1 an de cand incerci sa ramai si nu reusesti Un pret aproximativ Nu e vb de mine slava Domnului deocamdata  dar am o cunostinta si ar vrea sa stie macar aproximativ depinde mult si de medic ce iti da sa faci! eu am facut in ziua a 3 a cm si ziua 21 ,plus analiza la trompe si sotul spermograma in jur de 1500 lei plus ca am fost si la monitorizare sa vada daca ovulez am facut cateva eco transvaginal aproximativ e suma |
|
| pisicutaiuby wrote:Ma bucur Nko ca te molipsesc  Am avut multe cumpene in viata si mereu D zeu mi a dat semne ca exista si nimic nu ma poate dobora,,,,am invatat sa vad mereu partea plina a paharului Buna dimineata tuturor! Stelutza azi vrem noutati cu 2 liniutee:* Andreiutza daca e sa mergi la 5 cabinete cred ca fiecare cu pretul lui,,,,sau fiecare medic recomanda un anumit set de analize,,,,nu cred ca e standard nici pretul si nici exact cate si ce analize ,,,,si pe mine m ar interesa dar ma astept sa se ridice de 3-4 mil,,,,,de exemplu m am interesat acum 2 zile ca un laborator cam cat m ar ajunge sa fac analizele de baza legate de tiroida si ar fi 190 lei,,,,,,,, mai astept cu testul am facut ieri nunul il aveam de la testul de ovulatie minut si a iesit negative acum sa vad daca intarzie cumnata a zis sa astept cam o saptamana de intarziere ei asa I-au iesit 2 linii,acum cum da Dumnezeu ,daca imi vine din nou la control dupa ce imi trece menstruatia |
|

| stelutza wrote:mai astept cu testul am facut ieri nunul il aveam de la testul de ovulatie minut si a iesit negative acum sa vad daca intarzie cumnata a zis sa astept cam o saptamana de intarziere ei asa I-au iesit 2 linii,acum cum da Dumnezeu ,daca imi vine din nou la control dupa ce imi trece menstruatia Sa dea D zeu sa nu iti mai vina cm:* da,cel mai bine e sa astepti 7 zile ca si eu m am grabit si,,,,,succes |
|
| pisicuta nu stiu daca am rabdare ca am vazut ca nu mi-a venit pana acum si deja imi vine sa merg la farmacie sa imi I-au test |
|

| http://autoeducare.ro/cauzele-psihologice-ale-bolilor-feminine Merita citit ! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| biancaanamaria wrote:http://beautifulcervix.com/cervix-photo-galleries/photos-of-cervix/ poate va ajuta acest link, pe mine una ma ajuta , scurgerea ca albu? de ou eu o credeam altfel  luna trecuta am avut exact cum arata in poza dar dupa perioada pe care o calculasem ca fiind fertila , eram nedumerita ce e cu scurgerea aia si eu habar nu aveam ca era ovulatia  va pup Multumim!Foarte interesant articolul si de ajutor...se explica f. bine tot ce se intampla pe parcursul unei luni,parca acum inteleg mai bine ce se intampla "pe interior" |
|

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| doinanuta wrote:Anyta88 eu zic ca e mult duphaston.Plusde asta duphastonul se a decat dupa ce ai ovulat.Ai luat 30 de pastile.Adica se verifica ecografic sau prin teste de ov.Tu daca ai ciclu neregulat nu ai ovulat in ziua 10.In general el se recomana dupa ov sau din ziua 16. Asa mi a dat doctorul schema. de asta nu în?eleg de ce nu mi vine si testul este negativ. Nu stiu ce sa cred.
|
|

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Adinuta wrote: Niciodata nu e ultima op?iune! Îti zic din proprie experienta. Sunt f multe cauza si analize de facut. Profil de trombofilie ai facut? Analize sange ziua 3 si ziua 21? Cariotip genetic ai facut? Rezerva ovariana? Si partenerul a facut vre-o analiza? Din pacate pt noi sint f multe de studiat daca nu se intampla nimic.
Din pacate sotul meu nu vrea sa faca spermograma. spune ca nu poate . nu ?tiu cum sa l mai conving. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| anyta88 wrote:Neata! Am facut test azi diminea?a si este negativ.  Nu stiu ce sa mai fac. Medicul mi a spus ca o sa vina in z28 , au trecut 5 zile si test negativ. Am facut toate analizele si au ie?it bune. A ramas doar varianta cu trompele infundate.  Sa ave?i o zi minunata cu 2 liniute!!! Daca ai luat duphaston e posibil ca de la el sa intarzie,eu luam arefam iar dupa ce il terminam menstruatia venea undeva la 5-10 zile dupa ultimul ovul introdus asa ca e posibil ca de la asta sa intarzie... |
|
|
|