Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Am tot luat sa reglez.Si naturiste si myosun dar nu m-am tinut de el.Ai facut analize hormonale?Cica are legatura cu aceste intarzieri.Eu le-am facut dar nu am reusit sa ajung la endocrinolog.Aatept nunta si pana atunci incerc sa nu ma mai stresez.Tu cand faci test? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Neata! Am facut test azi diminea?a si este negativ. Nu stiu ce sa mai fac. Medicul mi a spus ca o sa vina in z28 , au trecut 5 zile si test negativ. Am facut toate analizele si au ie?it bune. A ramas doar varianta cu trompele infundate. Sa ave?i o zi minunata cu 2 liniute!!!
|
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| anyta88 wrote:Neata! Am facut test azi diminea?a si este negativ. Nu stiu ce sa mai fac. Medicul mi a spus ca o sa vina in z28 , au trecut 5 zile si test negativ. Am facut toate analizele si au ie?it bune. A ramas doar varianta cu trompele infundate. Sa ave?i o zi minunata cu 2 liniute!!! buna dimineata si eu am luat duphaston luna asta tot pentru a ma ajuta sa imi vina normal la 28 de zileca am avut dereglere hormonala si sa ma ajute la fixarea unei sarcini,dupa spusele doctorului 17,18 martie ar trebui sa imi vina sper sa nu!simptome am de ciclu ! cu siguranta ar trebui sa mergi sa vezi ce se intampla la medic! |
|
| Steluta, tie ti a venit la 28 de zile? sau e prima luna cand iei? La mine este prima luna. Am mai luat in decembrie pentru ca aveam o luna intarziere si mi a dat duphaston ca sa mi vina. Acum mi a dat din z11 pana in ziua 25 pentru reglarea mestruatie si pt fixarea unei sarcini. |
|
| anyta88 wrote:Steluta, tie ti a venit la 28 de zile? sau e prima luna cand iei? La mine este prima luna. Am mai luat in decembrie pentru ca aveam o luna intarziere si mi a dat duphaston ca sa mi vina. Acum mi a dat din z11 pana in ziua 25 pentru reglarea mestruatie si pt fixarea unei sarcini. nu e prima luna azi ma asptet sa vina simptome am de ieri! nu am luat de cat luna asta in urma la un control medical. am luat din z16 cate o pastila pe zi pana in z25 poate nu mai vine si e sarcinaeu asa sper!mie medicul asa mi-a zis ca e progesteron sintetic si ma va ajuta daca se fixeaza sarcina! daca imi vine ciclu trebuie sa merg dupa din nou la control!
|
|
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Buna dimineata fetelor si sa aveti o zi minunata plina de teste pozitive pentru cele care sunt in perioada de testare. Mie mi-a scazut temperatura bazala la 36.5 dupa cea cateva zile a fost 36.7 sau 36.8. Sa vad cum va fi maine.
anyta88 Poate e devreme sa se pozitiveze. Eu zic sa mai astepti putin poate poate...
stelutza Sa nu mai vina musafirii nepoftiti si sa vezi 2 liniute cat mai curand.
pisicutaiuby doinanuta Roxyfoxy
inna19 asteptam vestile bune.
|
|
| Deci azi se fac 28 zile si ar trebui sa vina,nu? Tin pumnii sa nu vina si sa fie cu ochisori!! |
|
| O zi minunata si tie Nko. Asa sper luna de luna,si apoi vine marea dezamagire!! |
|
| [quote=anyta88] Deci azi se fac 28 zile si ar trebui sa vina,nu? Tin pumnii sa nu vina si sa fie cu ochisori!! da azi eu ma asteptam de ieri dar nu au venit sper nici azi!
|
|
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| anyta88 wrote:O zi minunata si tie Nko. Asa sper luna de luna,si apoi vine marea dezamagire!!
Cunosc sentimentul..toate trecem prin asta. Daca e sa nu fie..capul sus, incearca sa te aduni si nu renunta..intr-o zi vom fi si noi mamici.Sunt sigura de asta. Si sa vezi atunci fericiree..de n-o sa stim ce sa facem cu ea. |
|
| Anyta88 eu zic sa mergi la doctor.Eu nu inteleg o parte.Tie de ce ti-a dat sa iei din ziua 11 pana in ziua 25?Nu sunt 10 zile sunt mai multe.Am inteles eu gresit? |
|
| nu ai inteles gresit . am gresit eu. mi a dat din ziua 11 pana in ziua 25 cate 2 pastile pe zi. Asa mi a dat schema de tratament. problema este ca nici nu stiu ce sa mai fac la doctor. cred ca am facut tot ce se putea. Nu mi gaseste nici o problema. am fost la 4 medici. Si a facut cineva acea analiza pentru trompe sau operatia? imi este foarte frica |
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| anyta88 wrote: nu ai inteles gresit . am gresit eu. mi a dat din ziua 11 pana in ziua 25 cate 2 pastile pe zi. Asa mi a dat schema de tratament. problema este ca nici nu stiu ce sa mai fac la doctor. cred ca am facut tot ce se putea. Nu mi gaseste nici o problema. am fost la 4 medici. Si a facut cineva acea analiza pentru trompe sau operatia? imi este foarte frica Anyta88 am facut eu histetosalpingograma. Nu trebuie sa îti fie frica. Nu e ceva de speriat. O branula in mana si o presiune atunci cand introduce lichidul de contrast. O sa fie ok. Bafta! |
|
| Eu am zis sa re duci la doctor sa vezi de ce intarzie.Nu sa mai faci vro analiza.Sa faci o ecografie sa vezi daca e bebe sau daca e alta cauza de-ti intarzie.Totusi ai luat 15 zile duphaston.Mie nu mi s-a intamplat sa-mi intarzie dupa el.Si eu tot una luam pe zi,doar ca luam din ziua 16 pana in ziua 25 si la 28 imi venea. |
|
| mai stau o saptamana si daca nu vine o sa merg iar la doctor. chiar de ar fi bebe e prea mic ca sa se vada la ecografie, dar nu cred pentru ca testul a iesit negativ. Adinuta, multumesc pentru incurajare. Cred ca o sa merg dupa paste ,se pare ca asta e ultima optiune care mi a ramas. |
|
|