Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| pisicutaiuby multi inainte! Sa-ti Dumnezeu sanatate si rabdare sa-ti duci la indeplinire visul de a avea un pui mic.
Zambila nu-i nimic.Capul sus si asteapta si tu iepurasul.Cine stie?Poate e darnic cu noi anul asta.
Eu am aflat ca o prietena a ramas insarcinata aproape din prima. Ma bucur pentru ea dar..parca m-a trasnit ceva de am cazut iar in butoiul cu melancolie. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Anyta88 la 7 zile dupa ovulatie nu prea avea cum sa iasa ceva.Mai bine mai faci un test sau un beta si asa sti sigur.Duphastonul nu deregleaza.Cat timp l-am luat nu mi-a intarziat. |
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Nko capul suuuus!!Multumesc de urari Lasa butoaiele cu melancolieee,viata e frumoasa oricum ar fi ea,,,trebuie sa o traim asa cum ne e data,cu bune si rele Abia astept ziua cand ne vei anunta ca esti insarcinata!Culmea e ca ,in timp ce scriu acest mesaj,mi a dat sms o prietena pe care o invitasem la padure de ziua mea sa facem un gratar,sa ma anunte ca e insarcinata,are mari stari de voma si e cam frig ptr ea!Dar nu am cazut deloc in melancolie,dimpotriva sunt si mai optimista ptr ca e de aceeasi varsta cu mine :)si e o fata super!Deci se poate!!! |
|

Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| AndreiutzaEu wrote:Buna Multumim pt sfaturi Insa in cazul unui ciclu de 23-24 zile? Tot 14 zile se numara dupa ovulatie?
Normal.. la un asa ciclu ovulezi pana in ziua 10. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Buna fetelor am intrat sa va salut
Inna galeria e pe pozitii sa speram ca vii cu cele 2 liniute cat de curand.
O sa incerc sa intru mai des sa mai scriu si eu.
Am vazut ca a nascut Ynnea si ii transmit multa sanatate si bebe cumintel Eu am intrat in grup prin perioada in care ea ramasese insarcinata si m-am uitat in urma sa vad cum s-a intamplat totul si mi s-a parut minunat.
Asa ca Doamne Doamne are sigur pentru fiecare cate o minune mica pusa deoparte, si nu ramane decat sa ne facem vrednici de ea.
Va pup si va strang in brate |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| AndreiutzaEu wrote:Buna Multumim pt sfaturi Insa in cazul unui ciclu de 23-24 zile? Tot 14 zile se numara dupa ovulatie? Da, faza luteala, de dupa ovulatie, e standard, data ovulatiei se modifica dupa cum e durata CM-ului. |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Mon1 wrote:Carmelina foarte bine punctat. Te vrem la burtici f curand Stiu iubita, dar din nefericire, am doi noduli fibromatosi care ma impiedica sa raman, tb sa termin schema de tratament data de medic pe 3 luni si apoi mai vedem, daca nu raman tb sa-l operez, ca unul e pe interior si altul pe exeterior....Te pup |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| pisicutaiuby wrote:Nko capul suuuus!!Multumesc de urari  Lasa butoaiele cu melancolieee,viata e frumoasa oricum ar fi ea,,,trebuie sa o traim asa cum ne e data,cu bune si rele  Abia astept ziua cand ne vei anunta ca esti insarcinata!Culmea e ca ,in timp ce scriu acest mesaj,mi a dat sms o prietena pe care o invitasem la padure de ziua mea sa facem un gratar,sa ma anunte ca e insarcinata,are mari stari de voma si e cam frig ptr ea!Dar nu am cazut deloc in melancolie,dimpotriva sunt si mai optimista ptr ca e de aceeasi varsta cu mine :)si e o fata super!Deci se poate!!!
Da pisicuto abia astept si eu ziua aceea. Doar ca , cateodata am impresia ca e asa de departe.. Mai am si eu momente cand ma intristez, dar imi revin. Trec si printr-o perioada mai agitata si mai cedez din cand in cand. Dar vorba ta..viata e frumoasa si sunt sigura ca tot raul este spre bine si ca Dumnezeu are pregatit ceva bun pentru fiecare dintre noi. Iar despre tine ma bucur ca esti atat de optimista si iti multumesc ca ma molipsesti si pe mine. |
|

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| doinanuta wrote:Anyta88 la 7 zile dupa ovulatie nu prea avea cum sa iasa ceva.Mai bine mai faci un test sau un beta si asa sti sigur.Duphastonul nu deregleaza.Cat timp l-am luat nu mi-a intarziat.
Sper din suflet sa fie bebe!!! Mereu am avut menstrua?ie foarte neregulata. Va doresc burtici si bebei sanatosi ?i frumosi |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Anyta88 sa fie cum iti doresti tu.Dar eu spun ca acolo trebuie sa fie un bebe ca duphstonul nu intarzie.Repeta beta ca oricum era devreme sau fa un teat de sarcina ca sigur iese la aceasta intarziere.Tin pumnii. Si eu tot menstriatie neregulata am avut aproape mereu.Acum.spre examplu sunt ziua 24 si am niste stari cam ciudate si totusi nu cred ca am ovulat.Nu ma mai iau dupa simptome. |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| buna fete;or eu am asteptat azi sa imi vina menstruatia dureri de spate sani mai crampe in burtica nu mi-a venit inca !eu am luat duphaston din ziua a 16 pana in ziua 25 cate o pastila dupa schema ce mi-a dat-o medicul azi maine trebuia sa imi vina cam grea asteptarea ca poate nu mai vine in vara am 2 ani decand astept si eu barza si analize am facut destule si eu si sotul,de stress ce sa zic nu mai scap |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2015 Mesaje: 2
| Salutare tuturor, sunt nou pe site a încercat cineva Myo Sun??? Mie mi le-a recomandat dr pentru inducerea ovulatiei; A?tept pareri! Multu' |
|

| [quote=Danna16]Salutare tuturor, sunt nou pe site a încercat cineva Myo Sun??? Mie mi le-a recomandat dr pentru inducerea ovulatiei; A?tept pareri! Multu' Am si eu myo sun. sincera sa fiu nu mi se pare foarte bun. iti spune sa a?tep?i sa se usuce saliva si apoi sa faci testul,si dupa ce se usuca nu se mai în?elege nimic. tu ai încercat? |
|

| Danna16 wrote:Salutare tuturor, sunt nou pe site a încercat cineva Myo Sun??? Mie mi le-a recomandat dr pentru inducerea ovulatiei; A?tept pareri! Multu'
scuze,acum am vazut ca te refereai la tratament ?i nu la testul de ovulatie |
|

| doinanuta wrote:Anyta88 sa fie cum iti doresti tu.Dar eu spun ca acolo trebuie sa fie un bebe ca duphstonul nu intarzie.Repeta beta ca oricum era devreme sau fa un teat de sarcina ca sigur iese la aceasta intarziere.Tin pumnii. Si eu tot menstriatie neregulata am avut aproape mereu.Acum.spre examplu sunt ziua 24 si am niste stari cam ciudate si totusi nu cred ca am ovulat.Nu ma mai iau dupa simptome.
Doamne ajuta! !! nu ai folosit nimic pentru reglarea mesntruatiei? si eu o am f ciudata. o luna da, doua nu.... in schimb medicul dupa ce mi a facut analize mi a spus ca am ovulatie. in schimb a zis ca daca nu raman însarcinata pana la paste o sa mi faca o analiza sa vada daca nu cumva am trompele infundate. sincera sa fiu mi e f frica pt ca in octombrie am fost operata de fiere si a fost groaznic. |
|
|
|