Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Neata aspirici si o zi insorita sa aveti (ca la mine e un soare de m-a ars pe burta, si o fost musai sa ma trezesc) Azi trebuia sa imi vina uratii, dar se pare ca nu au aparut, asa ca am dat fuguta la un test de sarcina. Am avut in casa unul La minut, ramas din cutia cu testele de ovulatie si l-am facut acuma dimi ... Siiiiiii eu vad 2 liniute, cam palida a doua, dar se vede Doamne nici nu stiu, o fi, nu o fi Imi iau in sure cheak si refac LA dimi, asa ca va rog sa nu ma felicitati inca pana nu refac testul. Ca si simptome ar fi doar sanii durerosi si parca acuma dimi mai umflati ca niciodata, o stare de lene amestecata cu somnolenta, si ma mai intepa cat LA ovarul stang cat la cel drept, dar mai mult LA stangul... si cam atat. Revin maine dimi cu un test. Va pup pe toate de la A la Z si sa treaca barza in aceasta primavara pe la toate ! |
|
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| inna19 wrote:Neata aspirici si o zi insorita sa aveti (ca la mine e un soare de m-a ars pe burta, si o fost musai sa ma trezesc) Azi trebuia sa imi vina uratii, dar se pare ca nu au aparut, asa ca am dat fuguta la un test de sarcina. Am avut in casa unul La minut, ramas din cutia cu testele de ovulatie si l-am facut acuma dimi ... Siiiiiii eu vad 2 liniute, cam palida a doua, dar se vede Doamne nici nu stiu, o fi, nu o fi Imi iau in sure cheak si refac LA dimi, asa ca va rog sa nu ma felicitati inca pana nu refac testul. Ca si simptome ar fi doar sanii durerosi si parca acuma dimi mai umflati ca niciodata, o stare de lene amestecata cu somnolenta, si ma mai intepa cat LA ovarul stang cat la cel drept, dar mai mult LA stangul... si cam atat. Revin maine dimi cu un test. Va pup pe toate de la A la Z si sa treaca barza in aceasta primavara pe la toate ! M as bucura din suflet pentru tine! Luna trecuta am avut si eu un test cu a 2 a liniuta ft palida dar dupa 3 zile intarziere a aparut cm,,,,mai asteapta 2-3 zile sau fa un bhcg:) iti tin pumnii si te astept cu al 2 lea test pozitiv! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| inna19 wrote:Neata aspirici si o zi insorita sa aveti (ca la mine e un soare de m-a ars pe burta, si o fost musai sa ma trezesc) Azi trebuia sa imi vina uratii, dar se pare ca nu au aparut, asa ca am dat fuguta la un test de sarcina. Am avut in casa unul La minut, ramas din cutia cu testele de ovulatie si l-am facut acuma dimi ... Siiiiiii eu vad 2 liniute, cam palida a doua, dar se vede Doamne nici nu stiu, o fi, nu o fi Imi iau in sure cheak si refac LA dimi, asa ca va rog sa nu ma felicitati inca pana nu refac testul. Ca si simptome ar fi doar sanii durerosi si parca acuma dimi mai umflati ca niciodata, o stare de lene amestecata cu somnolenta, si ma mai intepa cat LA ovarul stang cat la cel drept, dar mai mult LA stangul... si cam atat. Revin maine dimi cu un test. Va pup pe toate de la A la Z si sa treaca barza in aceasta primavara pe la toate !
A cata zi de intarzire este ? |
|
| Fetele am gasit ceva poate o sa va intereseze
http://mybebe.md/vizualizare/determinarea_ovulaiei_i_a_zilelor_fertile
In special asta
"
?tii oare ca?
În mod normal, la o femeie mai tânara de 28 de ani ovula?ia are loc de 8 – 10 ori pe an, în vîrsta de 28 - 33 de ani - aproximativ 6-8 ori pe an, si dupa 35 de ani ?i mai putin."
Deci nu ma mai panichez , si nu ma mai stresez
|
|
| a[quote=AndreiutzaEu]Fetele am gasit ceva poate o sa va intereseze
http://mybebe.md/vizualizare/determinarea_ovulaiei_i_a_zilelor_fertile
In special asta
"
?tii oare ca?
În mod normal, la o femeie mai tânara de 28 de ani ovula?ia are loc de 8 – 10 ori pe an, în vîrsta de 28 - 33 de ani - aproximativ 6-8 ori pe an, si dupa 35 de ani ?i mai putin."
Deci nu ma mai panichez , si nu ma mai stresez
Foarte interesant articolul:) Deci sa inteleg ca la mine intarzierea ultimei menstre cu 3 zile s a datorat anovulatiei? Plus ca a durat doar 2 zile,in mod normal cm ma tine 3-4 zile,,,,,Avand in vedere ca am peste 35 ani ar insemna ca o luna ovulez si 2 nu,,,,ma simt mai optimista sincer ,asa ca dupa 7 luni de incercari ,inseamna ca se apropie barza Dar ca sa fiu realista doar dupa un nou control ginecologic voi fi mai linistita,,,,sau ,cel putin ,asa sper,,,,, |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| anyta88 Eu am luat duphaston si nu mi-a intarziat nicioata.Luam 10 zile pe luna.Zilele 16-25 si la a 2a maxim a 4 a venea. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| pisicutaiuby wrote:Nko sa stii ca pe mine m a sfatuit o d na dr sa imi fac teste de ovulatie din ziua 8 tocmai ptr ca ovulatia poate fi si mai devreme,deci concluzia este ca trebuie sa ne iubim imediat dupa ce trece cm,,,,fara calcule ,teste,etc ,etc,etc Ai dreptate,asa te asiguri ca nu ratezi nici macar o zi fie ea cea in care ovulezi sau nu...bebeleala o zi da una nu si trebuie sa prindem si ovulatia pana la urma |
|
| [quote=Roxyfoxy] Ai dreptate,asa te asiguri ca nu ratezi nici macar o zi fie ea cea in care ovulezi sau nu...bebeleala o zi da una nu si trebuie sa prindem si ovulatia pana la urma [/quote Dar si cand o prindeeeem:))ii cerem socoteala pentru toate lunile in care a "chiulit" |
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| anyta88 wrote:Nimeni care a luat duphaston sa ma ajute?As vrea sa stiu daca regleaza menstruatia. Nu stiu ce sa cred. e normal sa intarzie asa mult? Mi e frica sa mai fac teste de sarcina,mereu aceasi dezamagire... Eu am luat Duphaston timp de 6 luni. La recomandarea medicului. Dar nu pentru a regla menstruatia. Posibil sa faca si asta. Mie mi l-a dat pentru a fixa o eventuala sarcina in caz ca se prindea ceva. Nu s-a prins! Am luat 10 zile incepand cu ziua 15 si dupa ce le opream mai dura 4 zile si îsi facea apari?ia menstruatia. Nu le lua de capul tau pt ca sunt hormoni. |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| pisicutaiuby wrote: Avand in vedere ca am peste 35 ani ar insemna ca o luna ovulez si 2 nu,,,,ma simt mai optimista sincer ,asa ca dupa 7 luni de incercari ,inseamna ca se apropie barza Dar ca sa fiu realista doar dupa un nou control ginecologic voi fi mai linistita,,,,sau ,cel putin ,asa sper,,,,,
Buna aspirici, lasati articolele de pe net, eu am 43 de ani si ovulez in fiecare luna, si nu sunt probleme hormonale, totul e OK, numai ca un nodul imi da de furca dar ii vin eu de hac cat de curand. In alta ordine de idei, tot nu inteleg, si va citesc zilnic, de ce va agitati in halul asta, daca aveti toate analizele hormonale facute, sau nefacute, ca sunteti inca la faza de incercare de ce va inchideti in cutiuta cu stres? Asta va face si mai mult rau, si in veci nu are sa se prinde vreo ceva de voi! Duphastonul din cate stiu eu e progesteron sintetic, asta se ia din ziua 16-25 ale unui CM, daca ai deficit de progesteron, ca sa se fixeze o eventuala sarcina, el poate regla un ciclu menstrual, nicidecum sa-l deranjeze. Problema la voi e stresul si faptul ca nu stiti cand ovulati, ar tb sa faceti teste din ziua 9 pana se pozitiveaza, apoi in cel mult 24-36 ore se produce si ovulatia cu secretia specifica albus de ou. Dupa ovulatie, care de obicei se produce intre ora 15-17 ale unei zile, atunci se fac si testele, fara a se merge la baie sau baut lichide cu 2 ore inainte, se numara 14 zile pana la urmatoarea menstruatie. Daca nu vine inseamna ca e bebe, daca vine unseamna ca n-a mers ceva in acest flux intern. Nu uitati ca orice stres, sau a probleme va deregleaza fluxul de hotmoni din corp, si de aici apar alte probleme, foliculi imaturi, foliculi care nu se sparg si raman pe ovar transformandu-se in chisti, ovule imature sau nesanasa sa se intalnit cu spermatozoizii in timp util, ovul traieste doar 24-36 de ore, spermatozoizii 5 zile dar va inchipuiti ca nu mai pot face mare lucru. Scuze pt roman, dar poate acum veti citi cu atentie, chestii testate, si nu generale, fiecare femeie e un unicat, nu veti gasi 2 persoane care sa fi trecut prin aceleasi stari, de asta avem ADN unic, si iubiti-va ca si cand nu puteti face copii, ca atunci nu e niciun stres, jucati-va si cum spunea medicul meu endocrinolog, daca in timpul actului sexual aveti si orgasm, cu siguranta ca fericirea eliberata in corpul vostru,va va ajuta sa ovulati cu succes! Pupici la toata lumea! |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Carmelina foarte bine punctat. Te vrem la burtici f curand |
|
| Carmelina te pup si eu si crede ma ca citind acest "roman" :) iti dau dreptate in totalitate,,,,noi ne contrazicem singure uneori din dorinta prea mare ,care e fireasca pana la urma,de a deveni cat mai repede mamicute si ne mai lasam influentate citind tot felul de articole,,,,fiecare organism e unic in felul lui,,,,chiar ma incurajezi mai ales cand stiu ca mai sunt femei apropiate de varsta mea,,,,eu duminica voi implini 38 de anisori pe care nici nu ii simt de altfel,,,,am renuntat la o sarcina cand aveam 26 ani si ma mustra constiinta si acum:(( mereu ma gandesc ca D zeu ma pedepseste sa nu mai raman Pot spune insa ca sunt mama cu jumatate de norma pentru ca iubitul meu are un baiat de 10 ani dintr o casatorie anterioara si acest baietel a ales sa locuiasca cu noi acum un an,,,,si consider ca nimic nu e intamplator ptr ca are aproape varsta pe care ar fi avut o copilasul meu,,,,daca D zeu ne da o surioara pentru el ramane de vazut acum imi cer eu scuze pentru roman |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Mul?umesc pentru raspuns. nu le iau de capul meu. mi le a recomandat medicul deoarece nu reu?esc sa ramân insarcinata. am facut toate analizele. mi a prescris din ziua a 11 a pana in ziua 25 si mi a spus ca menstrua?ia o sa vina in a 28 a zi,deci ar fi trebuit sa vina pe 13 martie dar nimic deocamdata. am facut chcg la 7 zile dupa ovula?ie si a ie?it negativ. imi doresc un copil enorm de mult!!! |
|
| carmenalina wrote:Buna aspirici, lasati articolele de pe net, eu am 43 de ani si ovulez in fiecare luna, si nu sunt probleme hormonale, totul e OK, numai ca un nodul imi da de furca dar ii vin eu de hac cat de curand. In alta ordine de idei, tot nu inteleg, si va citesc zilnic, de ce va agitati in halul asta, daca aveti toate analizele hormonale facute, sau nefacute, ca sunteti inca la faza de incercare de ce va inchideti in cutiuta cu stres? Asta va face si mai mult rau, si in veci nu are sa se prinde vreo ceva de voi! Duphastonul din cate stiu eu e progesteron sintetic, asta se ia din ziua 16-25 ale unui CM, daca ai deficit de progesteron, ca sa se fixeze o eventuala sarcina, el poate regla un ciclu menstrual, nicidecum sa-l deranjeze. Problema la voi e stresul si faptul ca nu stiti cand ovulati, ar tb sa faceti teste din ziua 9 pana se pozitiveaza, apoi in cel mult 24-36 ore se produce si ovulatia cu secretia specifica albus de ou. Dupa ovulatie, care de obicei se produce intre ora 15-17 ale unei zile, atunci se fac si testele, fara a se merge la baie sau baut lichide cu 2 ore inainte, se numara 14 zile pana la urmatoarea menstruatie. Daca nu vine inseamna ca e bebe, daca vine unseamna ca n-a mers ceva in acest flux intern. Nu uitati ca orice stres, sau a probleme va deregleaza fluxul de hotmoni din corp, si de aici apar alte probleme, foliculi imaturi, foliculi care nu se sparg si raman pe ovar transformandu-se in chisti, ovule imature sau nesanasa sa se intalnit cu spermatozoizii in timp util, ovul traieste doar 24-36 de ore, spermatozoizii 5 zile dar va inchipuiti ca nu mai pot face mare lucru. Scuze pt roman, dar poate acum veti citi cu atentie, chestii testate, si nu generale, fiecare femeie e un unicat, nu veti gasi 2 persoane care sa fi trecut prin aceleasi stari, de asta avem ADN unic, si iubiti-va ca si cand nu puteti face copii, ca atunci nu e niciun stres, jucati-va si cum spunea medicul meu endocrinolog, daca in timpul actului sexual aveti si orgasm, cu siguranta ca fericirea eliberata in corpul vostru,va va ajuta sa ovulati cu succes! Pupici la toata lumea!
Buna
Multumim pt sfaturi
Insa in cazul unui ciclu de 23-24 zile? Tot 14 zile se numara dupa ovulatie? |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Buna,aspirici. N-am mai scris, dar va citesc în fiecare zi, sa stiti! Eu declar azi Ziua 1. CM a venit luna asta singurel, fara orgametril, la 32 de zile,foarte putin ca si cantitate, însa cu niste dureri de îmi vine sa musc din birou.
|
|
|