Nivel: Membru
Inregistrat: 2/18/2014 Mesaje: 30
| Mihaelala1 wrote:Buna dragutelor, demult nu am mai intrat pe aici, vad multe aspirici noi. Stiu ca e off topic, dar caut pe cineva din Ia?i. Medicul ne-a recomandat ca in perioada fertila sa mergem undeva intr-o excursie, fiind de la Chisinau ne-am gindit ca Iasi ar fi destinatia perfecta. Desigur si noi asteptam o minune de un an jumate, voi fi foarte recunoscatoare daca se va oferi cineva sa ma ajute din Iasi. Multumesc, o seara frumosa si spor la bebelit... Eu sunt din Iasi :-) Cand veniti? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| O zi minunata tuturor aspiricilor! Afara este un soare frumos iar eu va doresc multa rabdare si mult succes in tot ceea ce faceti! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Buna fetelor,am avut ultima menstruatie pe data de 13 februarie. Medicul mi a prescris duphaston din ziua 11 pana in ziua 25. a 6 a zi dupa ovulatie am facut un hcg si mi a iesit negativ. acum ar fi trebuit sa mi vina pe 13 martie ,dar nimic. medicul mi a zis ca o sa mi vina la 28 de zile dar deja sunt in z 32 si nimic, A mai luat cineva duphaston pentru infertilitate? oare am facut beta hcg prea devreme? |
|
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Buna dimineata fetele!Ieri dupa masa am luat rezultatul la analiza de spermograma a iubitului si as avea nevoie de o parere din partea celor care au facut ,poate ma ajutati sa le interpretez ca nu am mers deocamdata la alt medic,,, ph=8 nr.spermatozoizi:64000000 Volum=2,5 Mobilitate=prezenta la 80% din spermatozoizi morfologie=normala la 80 % din spermatozoizi Va multumesc si va doresc o zi superba |
|
| Elena7 wrote:O zi minunata tuturor aspiricilor! Afara este un soare frumos iar eu va doresc multa rabdare si mult succes in tot ceea ce faceti! Multumim la fel: Elena7:001007: Andreiutza scurgerea aceea gen albus de ou am avut o de 2 ori luna trecuta insotita si de dureri de ovare,,,,dar nu s a prins nimic doar stii povestea:(Iti tin pumnii ,de fapt tuturor fetelor,sa vedem dublu de iepuras |
|
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Neatza aspirici si o zi frumoasa si linistita!
pisicutaiuby nu ma pricep dar arata bine rezultatul. Procentul ala de 80% suna bine de tot.
|
|
| nko wrote:Neatza aspirici si o zi frumoasa si linistita! pisicutaiuby nu ma pricep dar arata bine rezultatul. Procentul ala de 80% suna bine de tot. Multumesc Nko asa cum am vazut si eu in buletinul de analize par bune rezultatele ,dar ma ajuta si parerea celor care cunosc Acum ramane sa ma mai investighez eu si mergem cu speranta inainte! |
|
| pisicutaiuby wrote:Multumesc Nko asa cum am vazut si eu in buletinul de analize par bune rezultatele ,dar ma ajuta si parerea celor care cunosc Acum ramane sa ma mai investighez eu si mergem cu speranta inainte!
Iti doresc din suflet sa fie totul bine si sa primesti vestea cea mare cat mai repede. |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| buna dimineata fetelor eu azi astept cm ,sper sa ma ocoleasca 9 luni.am facut un test tip barza da e negativ m-am grabit ca il aveam in casa trebuia sa astept macar sa inatarzie da e tare grea asteptarea! |
|
| stelutza wrote:buna dimineata fetelor eu azi astept cm ,sper sa ma ocoleasca 9 luni.am facut un test tip barza da e negativ m-am grabit ca il aveam in casa trebuia sa astept macar sa inatarzie da e tare grea asteptarea!
Tinem pumnii sa nu vina. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| pisicutaiuby wrote:Multumim la fel: Elena7:001007: Andreiutza scurgerea aceea gen albus de ou am avut o de 2 ori luna trecuta insotita si de dureri de ovare,,,,dar nu s a prins nimic doar stii povestea:(Iti tin pumnii ,de fapt tuturor fetelor,sa vedem dublu de iepuras
Intreb pentru ca sunt in a 8a zi de ciclu si o am
si ma gandesc sa nu fie prea devrememe.... Am ciclu intre 22 si 24 zile |
|
| nko wrote:Iti doresc din suflet sa fie totul bine si sa primesti vestea cea mare cat mai repede. Nko Stelutza mai asteapta cateva zile sa repeti testul sau mai sigur cu bhcg:*Doamne ajuta sa nu mai vina cm!!!* Andreiuta cum am mai scris ovulatia nu e fix la 14 zile,,,o d na dr mi a spus sa fac teste de ovulatie din ziua 8 asa ca e posibil;) |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Nimeni care a luat duphaston sa ma ajute?As vrea sa stiu daca regleaza menstruatia. Nu stiu ce sa cred. e normal sa intarzie asa mult? Mi e frica sa mai fac teste de sarcina,mereu aceasi dezamagire... |
|
| anyta88 wrote:Nimeni care a luat duphaston sa ma ajute?As vrea sa stiu daca regleaza menstruatia. Nu stiu ce sa cred. e normal sa intarzie asa mult? Mi e frica sa mai fac teste de sarcina,mereu aceasi dezamagire... Buna ,imi pare rau ca nu te pot ajuta,eu nu am luat ,,,,dar poate gasesti pe net mai multe informatii care te pot ajuta ,forumuri cu fete care au luat,,,nu stiu ce sa zic,,,,te pup |
|
| anyta88 wrote:Nimeni care a luat duphaston sa ma ajute?As vrea sa stiu daca regleaza menstruatia. Nu stiu ce sa cred. e normal sa intarzie asa mult? Mi e frica sa mai fac teste de sarcina,mereu aceasi dezamagire...
Cel mai bine ar fi sa-ti contactezi medicul. Cred ca el e cel mai in masura sa te indrume.
Fetelor graficul meu cu TB continua sa-mi arate ca e posibil sa fi ovulat in ziua 8. Dar n-am avut nici un simptom atunci care sa-mi sugereze asta. Offf...Deci oficial va anunt ca o iau razna |
|
|