Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| nko wrote:dreams*** cam asa ceva iese la calcule. Ca a fost ovulatie undeva in ziua 8. Din cate stiu eu temperatura trebuie sa ramana ridicata cateva zile la rand ca sa se confirme ovulatia si trebuie monitorizata cateva luni. Nu stiu ce sa zic..nu bag in seama ce zice graficul si continui cu bebelitul Succes si tie in deslusirea tainei TB pisicutaiuby iti tin pumnii pentru spermograma
ai dreptate asa sa si faci ...si eu o sa continui sa mi iau TB zilnic..dar dupa ce trece menstruatia incepe actiunea o zi da una nu :D pana la urmatoarea menstruatie!asa am de gand sa fac luna asta...pupici :* |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Eileen
Multumesc pentru sfaturi. Cred ca nu voi mai folosi nici teste nici termometru luna viitoare. Ma gandesc prea mult numai la asta de simt ca o iau razna. Nici nu ma gandeam eu acum cateva luni cand am hotarat sa facem bebe cate o sa invat despre ovulatie si semnele ei. Si parca cu cat o urmaresc mai mult cu atat fuge de mine de parca nu-i mai gasesc nici un semn :)))
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| nko wrote:Din cate stiu eu temperatura trebuie sa ramana ridicata cateva zile la rand ca sa se confirme ovulatia Asa este !!
Quote: Cred ca nu voi mai folosi nici teste nici termometru. Ma gandesc prea mult numai la asta de simt ca o iau razna. Nici nu ma gandeam eu acum cateva luni cand am hotarat sa facem bebe cate o sa invat despre ovulatie si semnele ei.
Oricand e binevenita o mica pauza din zbuciumul acesta ...si toate trecem prin starile astea ! |
|
| dreams*** wrote:ai dreptate asa sa si faci ...si eu o sa continui sa mi iau TB zilnic..dar dupa ce trece menstruatia incepe actiunea o zi da una nu :D pana la urmatoarea menstruatie!asa am de gand sa fac luna asta...pupici :* Sa aveti spor la bebelit atunci si sa vezi dublu la sfarsitul perioadei ca sa nu mai fie nevoie de grafice si teste |
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Buna fetelor
....si la mine incepe o noua luna de bebelit, de emotii, de stresss |
|
| AndreiutzaEu wrote:Buna fetelor
....si la mine incepe o noua luna de bebelit, de emotii, de stresss
Succes Andreiutza. Sa avem speranta si totul va fi bine. Sa bebelesti, sa ai emotii dar stresul lasa-l deoparte ca el ne "mananca" resursele de orice fel.
|
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Buna fetele Ma bucur mult ca e asa activitate pe grup citesc mereu ce scrieti, dar eu nu prea am timp sa scriu foarte des pt c sunt la servici si e agitatie mare pe aici.
Eu practic masurarea TB de aproape 1 an si pot sa v spun ca am inceput sa imi cunosc corpul mult mai bine, si asa cum zice si Eileen i-am.cam dat de capat si nu o iau chiar zilnic pentru ca imi cam.dau seama mai repede ce si cum.
De cand m-am mai linstit am cm fix la 28 de zile,de 3 luni deja. Am facut trat cu tinctura de zmeur si branca ursului tind sa cred ca au avut de a face cu starea mea mult imbunatatita.
Asteptam sa treaca postul si vom.fi din.nou pe baricade de data asta cu o atitudine total schimbata.
Va pup pe toate si v doresc tuturor bebelusi sanatosi.
PS: juwi ma bucur c te-ai intors imi place sa iti citesc romanele
Si scuze pt propriul roman |
|
| nko wrote:Succes Andreiutza. Sa avem speranta si totul va fi bine. Sa bebelesti, sa ai emotii dar stresul lasa-l deoparte ca el ne "mananca" resursele de orice fel.
Am zis ca incerc sa las stresul deoparte, sper sa imi iasa |
|
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Si eu observ ca e multa activitate pe aici si tind sa cred ca se datoreaza si venirii primaverii ,,,afara e soare si e timpul sa ne incarcam bateriile :) ma bucur sa vad ca mai sunt fete care sunt multumite de tratamentul cu branca ursului Spor la iubareala tuturor |
|
| Buna fetele
In perioada ovulatiei mucusul cevical trebuie sa aiba consistenta eggie? |
|
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| http://beautifulcervix.com/cervix-photo-galleries/photos-of-cervix/ poate va ajuta acest link, pe mine una ma ajuta , scurgerea ca albu? de ou eu o credeam altfel luna trecuta am avut exact cum arata in poza dar dupa perioada pe care o calculasem ca fiind fertila , eram nedumerita ce e cu scurgerea aia si eu habar nu aveam ca era ovulatia va pup |
|
| [quote=nko] Sa aveti spor la bebelit atunci si sa vezi dublu la sfarsitul perioadei ca sa nu mai fie nevoie de grafice si teste Mul?umesc asemenea!doamne ajuta
|
|
| AndreiutzaEu wrote:Buna fetelor
....si la mine incepe o noua luna de bebelit, de emotii, de stresss
Doamne ajuta sa fie cu ochi?ori |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/2/2014 Mesaje: 76
| Buna dragutelor, demult nu am mai intrat pe aici, vad multe aspirici noi. Stiu ca e off topic, dar caut pe cineva din Ia?i. Medicul ne-a recomandat ca in perioada fertila sa mergem undeva intr-o excursie, fiind de la Chisinau ne-am gindit ca Iasi ar fi destinatia perfecta. Desigur si noi asteptam o minune de un an jumate, voi fi foarte recunoscatoare daca se va oferi cineva sa ma ajute din Iasi. Multumesc, o seara frumosa si spor la bebelit... |
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| AndreiutzaEu wrote:Buna fetele
In perioada ovulatiei mucusul cevical trebuie sa aiba consistenta eggie?
Buna AndreiutzaEu, din cate stiu eu, asa ar trebui sa fie consistenta mucusului cervical, asemanator cu albusul de ou, dar cica nu e neaparat, la unele fete cel mai fertil mucus poate sa fie cel cremos, sau cel lipicios, sau cel apos. Depinde de la persoana la persoana. Nici al meu nu e constant de la luna la luna. Sper ca nu te-am bagat in ceata. Noapte buna! |
|
|