Clubul aspirantelor - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nko
Scris: Saturday, March 7, 2015 10:04 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
pisicutaiuby wrote:

of,imi pare rau NKO:(Dar mergem mai departe,nu trebuie sa renuntam la ceea ce ne dorim!Azi ar trebui sa imi vina si mie,,,,deja m am trezit cu usoare dureri de burtica,,,,asta e,,,,vedem ce ne rezerva luna viitoareCheek Kiss

TeCheek Kiss pisicuto si iti doresc sa nu vina..
eu n-am fost totusi atat de dezamagita luna asta pentru ca stiam ca va veni.
Va doresc un weekend minunat plin de teste pozitiveCheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Saturday, March 7, 2015 10:12 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
computerlove Buna dimineata fetelor !Ce noutati mai aveti?Eu azi sunt in asteptare,,,,am dureri de burta foarte vagi,mii somn,amestesc si tensiunea mica,,,aaa,si o senzatie de plin in stomac,,,aseara am fost la un bowling si m am agitat cu mingile alea grele si ma asteptam sa ma ia dureri mai mari plus ca iuby meu s a trezit azi dimineata cu pofta de ,,,,si ma gandeam ca dupa efortul asta ma paleste cm mai repede,,,,deocamdata stau linistita sa vad daca apare ceva azi,,,va pup si va doresc un weekend linistit si cu mult soarefloare3 flower
pisicutaiuby
Scris: Saturday, March 7, 2015 10:13 AM
Nivel

nko wrote:

TeCheek Kiss pisicuto si iti doresc sa nu vina..
eu n-am fost totusi atat de dezamagita luna asta pentru ca stiam ca va veni.
Va
doresc un weekend minunat plin de teste pozitiveCheek Kiss

DistanceKiss multumescCheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Saturday, March 7, 2015 10:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
nko wrote:
Fetelor eu pana la urma declar ziua 1 mai devreme decat ar trebui :(Cray
Am sperat sa nu fie o dereglare dar...Cray

Cray Offf... Imi pare rau Cray Nu te descuraja... Poate ca Iepurasul va veni anul asta cu un bebe pt tine

Suntem alaturi de tineBuddy1 Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Saturday, March 7, 2015 12:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
pisicutaiuby wrote:
computerlove Buna dimineata fetelor !Ce noutati mai aveti?Eu azi sunt in asteptare,,,,am dureri de burta foarte vagi,mii somn,amestesc si tensiunea mica,,,aaa,si o senzatie de plin in stomac,,,aseara am fost la un bowling si m am agitat cu mingile alea grele si ma asteptam sa ma ia dureri mai mari plus ca iuby meu s a trezit azi dimineata cu pofta de ,,,,si ma gandeam ca dupa efortul asta ma paleste cm mai repede,,,,deocamdata stau linistita sa vad daca apare ceva azi,,,va pup si va doresc un weekend linistit si cu mult soarefloare3 flower

La mine inca niciun simptom ca ar aprea Rozi.... la tine cum e acum?

sunt practic in a 3-4 zi intarziereHands
biancaanamaria
Scris: Saturday, March 7, 2015 1:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2014
AndreiutzaEu wrote:

Fa un test la 3-4 zile intarziere ar trebui sa iasa ceva topai Cheek Kiss
nko
Scris: Saturday, March 7, 2015 1:30 PM
Nivel

pisicutaiuby hai ca dupa simptome pare a fi ceva acolo..iti tin pumnii.DistanceKiss
AndreiutzaEu fa un test..si eu zic ca va iesi ceva. Hai ca te asteptam cu vestile bune.

Cat despre mine, sunt foarte ok..incep sa ma rog de iepuras sa-mi faca acest cadou minunat si nu o sa-i mai cer nimic toata viata mea. Angel
Astept sa treaca rozi si o luam de la capat + mierea si scortisoara pe care mi-am propus sa le iau in fiecare seara.
pisicutaiuby
Scris: Saturday, March 7, 2015 4:16 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Deocamdata nimic ,,,,mi am facut pofta azi de ciulama de pui cu smantana:) burta ma doare foarte putin,,,in rest ma simt obosita,,,la tine e intarziere pe bune,,,la mine maine ar fi prima zi dar pana atunci mai vedem ;)abia astept sa ne spui cum iti iese testulAngel Cheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Saturday, March 7, 2015 4:17 PM
Nivel

nko wrote:
pisicutaiuby hai ca dupa simptome pare a fi ceva acolo..iti tin pumnii.DistanceKiss
AndreiutzaEu fa un test..si eu zic ca va iesi ceva. Hai ca te asteptam cu vestile bune.

Cat despre mine, sunt foarte ok..incep sa ma rog de iepuras sa-mi faca acest cadou minunat si nu o sa-i mai cer nimic toata viata mea. Angel
Astept sa treaca rozi si o luam de la capat + mierea si scortisoara pe care mi-am propus sa le iau in fiecare seara.

Asa e NKO dar nu ma imbat cu apa rece pana nu vad test cu 2, ,ma bucur ca ai ramas optimista in continuare!asa si trebuie sa fimCheek Kiss
ioana_29
Scris: Saturday, March 7, 2015 4:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/21/2014
buna fetele.....astept cu nerabdare vesti pozitivecomputerlove cu siguranta vor aparea cat de curand....eu las niste praf de burtica si va doresc o primavara frumoasa la toate fara exceptie....va pupcomputerlove

ioana_29 attached the following image(s):
20150307_134021.jpg

pisicutaiuby
Scris: Saturday, March 7, 2015 4:42 PM
Nivel

pisicutaiuby wrote:

Deocamdata nimic ,,,,mi am facut pofta azi de ciulama de pui cu smantana:) burta ma doare foarte putin,,,in rest ma simt obosita,,,la tine e intarziere pe bune,,,la mine maine ar fi prima zi dar pana atunci mai vedem ;)abia astept sa ne spui cum iti iese testulAngel Cheek Kiss

pisicutaiuby
Scris: Saturday, March 7, 2015 4:43 PM
Nivel

ioana_29 wrote:
buna fetele.....astept cu nerabdare vesti pozitivecomputerlove cu siguranta vor aparea cat de curand....eu las niste praf de burtica si va doresc o primavara frumoasa la toate fara exceptie....va pupcomputerlove

Multumim muuultCheek Kiss sarcina cat mai usoara iti dorescDistanceKiss
nko
Scris: Saturday, March 7, 2015 4:53 PM
Nivel

ioana_29 wrote:

Multumim Ioana si primim cu speranta praful tau de burtica.Cheek Kiss
O primavara frumoasa si tie si sarcina usoara in continuare.
pisicutaiuby
Scris: Sunday, March 8, 2015 6:21 AM
Nivel

Buna dimineata si un calduros La multi ani celor care sunt deja mamici precum si viitoarelorLumanari DistanceKiss La mine azi e prima zi de intarziere,,,,am luat ieri un test sure ceck si imi propusesem sa il tin pentru zilele urmatoare dar azi noapte nu prea am dormit ca a fost petrecere la vecinii de deasupra si pe la 5 am coborat din pat simtind ceva greata,,,,burta nu ma mai doare doar sanul stang ,,,,si ceva m a impins sa fac testul ptr ca ma gandeam ca v a fi cel mai frumos cadou de 8 martie,,,,,dar se pare ca m am grabit nefiind nici prima urina ptr ca azi noapte din 2 in 2 ore mergeam la baie,,,,dupa 7_8 min m am uitat la rezultat si cred ca e doar imaginatia mea dar parca se vede o umbra pe acoloNuStiu astept sa vina iubitul din tura de noapte sa se uite si el inainte sa il arunc,,,,asa ca astept in continuare sa vadce urmeaza,,,,,va pup si va doresc o zi linistita cu mult soarecoeur DistanceKiss001007:
stelutza
Scris: Sunday, March 8, 2015 10:28 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
la multi ani fetelor! sa aveti o zi frumoasa si o primavara frumoasa!hearts computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.