|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| pisicutaiuby wrote:of,imi pare rau NKO:(Dar mergem mai departe,nu trebuie sa renuntam la ceea ce ne dorim!Azi ar trebui sa imi vina si mie,,,,deja m am trezit cu usoare dureri de burtica,,,,asta e,,,,vedem ce ne rezerva luna viitoare
Te pisicuto si iti doresc sa nu vina.. eu n-am fost totusi atat de dezamagita luna asta pentru ca stiam ca va veni. Va doresc un weekend minunat plin de teste pozitive |

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Buna dimineata fetelor !Ce noutati mai aveti?Eu azi sunt in asteptare,,,,am dureri de burta foarte vagi,mii somn,amestesc si tensiunea mica,,,aaa,si o senzatie de plin in stomac,,,aseara am fost la un bowling si m am agitat cu mingile alea grele si ma asteptam sa ma ia dureri mai mari plus ca iuby meu s a trezit azi dimineata cu pofta de ,,,,si ma gandeam ca dupa efortul asta ma paleste cm mai repede,,,,deocamdata stau linistita sa vad daca apare ceva azi,,,va pup si va doresc un weekend linistit si cu mult soare |

| nko wrote:Te  pisicuto si iti doresc sa nu vina.. eu n-am fost totusi atat de dezamagita luna asta pentru ca stiam ca va veni. Va doresc un weekend minunat plin de teste pozitive
multumesc |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| nko wrote:Fetelor eu pana la urma declar ziua 1 mai devreme decat ar trebui :( Am sperat sa nu fie o dereglare dar...
Offf... Imi pare rau Nu te descuraja... Poate ca Iepurasul va veni anul asta cu un bebe pt tine
Suntem alaturi de tine
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| pisicutaiuby wrote: Buna dimineata fetelor !Ce noutati mai aveti?Eu azi sunt in asteptare,,,,am dureri de burta foarte vagi,mii somn,amestesc si tensiunea mica,,,aaa,si o senzatie de plin in stomac,,,aseara am fost la un bowling si m am agitat cu mingile alea grele si ma asteptam sa ma ia dureri mai mari plus ca iuby meu s a trezit azi dimineata cu pofta de ,,,,si ma gandeam ca dupa efortul asta ma paleste cm mai repede,,,,deocamdata stau linistita sa vad daca apare ceva azi,,,va pup si va doresc un weekend linistit si cu mult soare
La mine inca niciun simptom ca ar aprea Rozi.... la tine cum e acum?
sunt practic in a 3-4 zi intarziere |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| AndreiutzaEu wrote:La mine inca niciun simptom ca ar aprea Rozi.... la tine cum e acum? sunt practic in a 3-4 zi intarziere Fa un test la 3-4 zile intarziere ar trebui sa iasa ceva |

| pisicutaiuby hai ca dupa simptome pare a fi ceva acolo..iti tin pumnii. AndreiutzaEu fa un test..si eu zic ca va iesi ceva. Hai ca te asteptam cu vestile bune.
Cat despre mine, sunt foarte ok..incep sa ma rog de iepuras sa-mi faca acest cadou minunat si nu o sa-i mai cer nimic toata viata mea. Astept sa treaca rozi si o luam de la capat + mierea si scortisoara pe care mi-am propus sa le iau in fiecare seara. |

| AndreiutzaEu wrote:La mine inca niciun simptom ca ar aprea Rozi.... la tine cum e acum? sunt practic in a 3-4 zi intarziere Deocamdata nimic ,,,,mi am facut pofta azi de ciulama de pui cu smantana:) burta ma doare foarte putin,,,in rest ma simt obosita,,,la tine e intarziere pe bune,,,la mine maine ar fi prima zi dar pana atunci mai vedem ;)abia astept sa ne spui cum iti iese testul |

| nko wrote:pisicutaiuby hai ca dupa simptome pare a fi ceva acolo..iti tin pumnii. AndreiutzaEu fa un test..si eu zic ca va iesi ceva. Hai ca te asteptam cu vestile bune. Cat despre mine, sunt foarte ok..incep sa ma rog de iepuras sa-mi faca acest cadou minunat si nu o sa-i mai cer nimic toata viata mea. Astept sa treaca rozi si o luam de la capat + mierea si scortisoara pe care mi-am propus sa le iau in fiecare seara. Asa e NKO dar nu ma imbat cu apa rece pana nu vad test cu 2, ,ma bucur ca ai ramas optimista in continuare!asa si trebuie sa fim |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| buna fetele.....astept cu nerabdare vesti pozitive cu siguranta vor aparea cat de curand....eu las niste praf de burtica si va doresc o primavara frumoasa la toate fara exceptie....va pup ioana_29 attached the following image(s):

|
|

| pisicutaiuby wrote:Deocamdata nimic ,,,,mi am facut pofta azi de ciulama de pui cu smantana:) burta ma doare foarte putin,,,in rest ma simt obosita,,,la tine e intarziere pe bune,,,la mine maine ar fi prima zi dar pana atunci mai vedem ;)abia astept sa ne spui cum iti iese testul
|
|

| ioana_29 wrote:buna fetele.....astept cu nerabdare vesti pozitive  cu siguranta vor aparea cat de curand....eu las niste praf de burtica si va doresc o primavara frumoasa la toate fara exceptie....va pup Multumim muuult sarcina cat mai usoara iti doresc |
|

| ioana_29 wrote:buna fetele.....astept cu nerabdare vesti pozitive  cu siguranta vor aparea cat de curand....eu las niste praf de burtica si va doresc o primavara frumoasa la toate fara exceptie....va pup
Multumim Ioana si primim cu speranta praful tau de burtica. O primavara frumoasa si tie si sarcina usoara in continuare. |
|

| Buna dimineata si un calduros La multi ani celor care sunt deja mamici precum si viitoarelor La mine azi e prima zi de intarziere,,,,am luat ieri un test sure ceck si imi propusesem sa il tin pentru zilele urmatoare dar azi noapte nu prea am dormit ca a fost petrecere la vecinii de deasupra si pe la 5 am coborat din pat simtind ceva greata,,,,burta nu ma mai doare doar sanul stang ,,,,si ceva m a impins sa fac testul ptr ca ma gandeam ca v a fi cel mai frumos cadou de 8 martie,,,,,dar se pare ca m am grabit nefiind nici prima urina ptr ca azi noapte din 2 in 2 ore mergeam la baie,,,,dupa 7_8 min m am uitat la rezultat si cred ca e doar imaginatia mea dar parca se vede o umbra pe acolo astept sa vina iubitul din tura de noapte sa se uite si el inainte sa il arunc,,,,asa ca astept in continuare sa vadce urmeaza,,,,,va pup si va doresc o zi linistita cu mult soare 001007: |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| la multi ani fetelor! sa aveti o zi frumoasa si o primavara frumoasa! |
|
|