Clubul aspirantelor - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rocsana
Scris: Sunday, March 1, 2015 3:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
nko wrote:
O primavara frumoasa va doresc si sa vi se indeplineasca visul de a fi mamici..Eu sunt trista azi..anul asta nu simt primavara ca si luna a femeilor..nu ma simt femeie cu adevarat:((

O primavara plina de teste pozitive va doresc si eu fetelor ,nko nu te dezamagi ca o sa vina soarele si pe strada noastra sunt sigura AngelNot
andreina
Scris: Sunday, March 1, 2015 5:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2014
Fetelor, pe mine ma viziteaza rozi si luna asta. Nu-i nimic, urmeaza o noua luna plina de sperante. La un moment dat s-o satura si rozi asta de noi, ca noi de ea ne-am saturat. Va pupcomputerlove
nko
Scris: Sunday, March 1, 2015 5:21 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
va multumesc pt vorbele frumoase fetelor Cheek Kiss Cheek Kiss
Si da..intr-o zi va iesi soarele si pentru noi.DistanceKiss
dia27
Scris: Sunday, March 1, 2015 7:46 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Nko - speranta in suflet si optimism, capul sus!! Cu credinta si incredere vei reusi sa obti ceea ce iti doresti cu siguranta...faptul ca nu ti a iesit pana acum bebe nu inseamna ca esti mai putin femeie...va veni si ziua cand o sa iti aduci aminte de momentele astea si o sa razi :* computerlove te pup cu drag, te imbratisez si iti transmit putina energie pozitiva! O primavara frumoasa tuturor aspiricilor majoreta
clawdia
Scris: Sunday, March 1, 2015 7:49 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
La multi ani fetelorDistanceKiss ! Va doresc bebelasi bucalati si sanatosi la toate!

Va pup si va imbratisezDistanceKiss grup
nko
Scris: Sunday, March 1, 2015 10:22 PM
Nivel

dia27 wrote:
Nko - speranta in suflet si optimism, capul sus!! Cu credinta si incredere vei reusi sa obti ceea ce iti doresti cu siguranta...faptul ca nu ti a iesit pana acum bebe nu inseamna ca esti mai putin femeie...va veni si ziua cand o sa iti aduci aminte de momentele astea si o sa razi :* computerlove te pup cu drag, te imbratisez si iti transmit putina energie pozitiva! O primavara frumoasa tuturor aspiricilor majoreta

Iti multumesc din suflet Dia.sper ca aceste momente de deznadejde sa fie tot mai rare..Cheek Kiss
O sa fie bine stiu..pentru noi toate.DistanceKiss
DedeG
Scris: Sunday, March 1, 2015 11:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/24/2015
Buna fetelor! Vreau sa zic ca sunt in a 12a zi de intarziere a cm. Acuma seara am si vomat. Am facut sapt trecuta 2 teste de sarcina si au iesit negative. Voi ce zice?i ar putea fi bebe? Maine o sa imi fac programare la medicul meu .
nko
Scris: Monday, March 2, 2015 9:09 AM
Nivel

DedeG wrote:
Buna fetelor! Vreau sa zic ca sunt in a 12a zi de intarziere a cm. Acuma seara am si vomat. Am facut sapt trecuta 2 teste de sarcina si au iesit negative. Voi ce zice?i ar putea fi bebe? Maine o sa imi fac programare la medicul meu .

Neata! Pai daca de obicei ai ciclu regulat cred ca e bebe.newclap
AndreiutzaEu
Scris: Monday, March 2, 2015 9:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Buna fetele. O primavara cat mai frumoasa tuturor ! Sa fie o primavara plina de copilas

Eu am 2 teste sarcina cu a doua liniuta foarte pala... Rozi ar trebui sa vina pe 4 sau 5...

Am inceput sa ma duc mai des si la baie..
AndreiutzaEu
Scris: Monday, March 2, 2015 9:53 AM
Nivel

andreina wrote:
Pisicuta nu pot spune ca am simptome. Doar ca inainte de menstra pe mine ma durea burta f tare si aveam si o senzatie aiurea jos. Acum nu am nimic. Doar m-a sacait burtica acum, ma doare si mijlocul f putin, sanii sunt grei si durerosi, dar daca stau intinsa nu mai am nimic. Oricum eu am o stare de spirit f buna. Fie ce-o fi! yes
Va pup!

Bravoo Doamne ajuta sa fie bebita
nko
Scris: Monday, March 2, 2015 10:27 AM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:
Buna fetele. O primavara cat mai frumoasa tuturor ! Sa fie o primavara plina de copilas

Eu am 2 teste sarcina cu a doua liniuta foarte pala... Rozi ar trebui sa vina pe 4 sau 5...

newclap topai Pai sa te felicitam zic..nu?Doamne ajuta sa fie bebe si sa fiti sanatosi si tu si el! Cheek Kiss
pisicutaiuby cum stai cu simptomele antipaticei rozi? La mine au inceput sa apara dar stiam ca va veni..
Sper ca tu sa nu mai ai parte de ele..si sa ne dai o veste buna..Cheek Kiss Cheek Kiss
cristiana_
Scris: Monday, March 2, 2015 10:28 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/15/2014
O primavara cat mai frumoasa si plina de copilas va doresc.

revin cu o intrebare care ma framanta. dupa cum stiti, suntem in postul Pastelui. deci, oficialo-neoficial, suntem in post. deci, in aceasta perioada ar trebui sa facem o pauza de la bebelit. sau? intr-o discutie cu un preot am aflat ca nu e pacat sa bebelesti daca ambii parteneri sunt de acord. stiu ca e personala intrebarea, dar voi ce faceti in aceasta perioada? Cheek Kiss

nko
Scris: Monday, March 2, 2015 10:32 AM
Nivel

cristiana_ wrote:
O primavara cat mai frumoasa si plina de copilas va doresc.

revin cu o intrebare care ma framanta. dupa cum stiti, suntem in postul Pastelui. deci, oficialo-neoficial, suntem in post. deci, in aceasta perioada ar trebui sa facem o pauza de la bebelit. sau? intr-o discutie cu un preot am aflat ca nu e pacat sa bebelesti daca ambii parteneri sunt de acord. stiu ca e personala intrebarea, dar voi ce faceti in aceasta perioada? Cheek Kiss

eu personal bebelesc de zor..pentru mine un bebe e o minune de la Dumnezeu.. asa ca..cum o vrea el..eu nu consider bebelitul un pacat.Bine..nici post nu tin pentru ca atunci clar l-as tine din toate punctele de vedere.O sa am timp suficient sa tin toata viata dupa ce vine un bebe..Cheek Kiss

Si..fetelor..ce stiti de mierea de albine in combinatie cu scortisoara? Ajuta intr-adevar la fertilitate? De Branca ursului nu as vrea sa ma apuc inca..mi-e frica sa nu-mi deregleze menstruatia..ca am auzit cazuri si cum la mine e regulata treaba..mi-e cam teama.
AndreiutzaEu
Scris: Monday, March 2, 2015 10:33 AM
Nivel

nko wrote:

newclap topai Pai sa te felicitam zic..nu?Doamne ajuta sa fie bebe si sa fiti sanatosi si tu si el! Cheek Kiss
pisicutaiuby cum stai cu simptomele antipaticei rozi? La mine au inceput sa apara dar stiam ca va veni..
Sper ca tu sa nu mai ai parte de ele..si sa ne dai o veste buna..Cheek Kiss Cheek Kiss

Pai nu am niciun fel de simptom ca ar aparea rozi... Acum vedem sigur peste 2 zile... Sper sa nu mai vina 9 luni Clap Hands Multumesc Cheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Monday, March 2, 2015 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
AndreiutzaEu wrote:

uraaaaaa,cred ca bebeeeee:*:*:*ce martisor frumosssss!mai repeta testul zilele astea si sa ne tii la curent!!majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.