|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/7/2011 Mesaje: 104
| Multumesc pentru urari la toate fetele va pup...si sper sa ma urmati cat mai rpd...andreea daca ai 4 sapt sunt mai mare cu o sapt ca u ..eu ieri am fost la eco si mi a zis ca am 5 sapt... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Buna seara rragele mele Sa fue un capitol plin de teste pozitive si sa faceti loc altor aspirante ;) Felicitari Magda....dumnezeu sa-ti daruiasca sarcina usoara si bb sanatos re Crissy84 ce mai faci....cum te simti? Va citesc cu drag si emotie,doamne ajuta si eu sunt relativ bine ....greturiiii,greturiii sper sa se amelioreze,bb e bine va pupppp pe toate fara exceptie! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Andreea-Alina wrote:Buna fetelor ! Sunt noua pe aici. Am facut doua teste ...si aman2 2 au iesit pozitive ! As fii ...cam in 4 sapt.
Felicitari!!!! |
|

| RalukM wrote:Hello, Mai fetelor invatati sa mai "cerneti" din informatia gasita pe net, nu luati mot-a-mot ce gasiti...Referitor la cafea, eu am consumat si inainte de sarcina si consum si acum. Inainte beam cam 2 cesti pe zi, dupa ce am ramas gravida am ramas doar la o ceasca consum pe zi. Atata timp cat nu aveti prob de sanatate, tensiune mare etc si cat timp medicul nu v-a pus nici o restrictie in aceasta privinta , consumul moderat de cafea nu e nociv. Oricum cel mai indicat este in orice nelamurire o aveti sa intrebati medicul vostru curant. Felicitari noilor gravidute Magda si Andreea sarcina usoara si la termen, pt aspirici va dau niste praf de burtica si capul sus Ai dreptate dar eu dupa 6 luni de incercari fara succes am inceput sa ma gandesc la multe lucruri care ar influenta conceptia in mod negativ:( |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Buna fetelor.eu sunt data peste cap complet iar..am fost azi la medic sa vedem daca se confirma ovulatia dupa 2 teste de ovulatie pozitive ieri si azi dar...surpriza! Cel mai mare folicul de doar 7 mm si nici urma sa fi ovulat deja. Endometru trilaminar de 13,5 si atat. Imi vine sa-mi iau lumea in cap :((( Nici o sansa de ovulatie :(((
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/24/2015 Mesaje: 5
| Buna fetelor! Ma alatur voua cu speran?a ca voi gasi cateva raspunsuri care sa ma scoata putin din disperarea si deznadejdea în care ma aflu. Voi încerca sa va spun cât mai pe scurt. 27.11.2014 -operatie sarcina extrauterina 29.12.2014-02.01.2015 CM 04, 07 ?i 14.01 2015 26.01.2015-30.01.2015 CM??? Dupa 6 zile ... 06.02.2015 CM? 07.02.2015 CM? Având antecedente, am preferat sa ma asigur. La urgen?a, dupa analize, m-au anun?at ca sunt însarcinata, în ciuda faptului ca CM normal si ultimul raport a fost in 14.01.2015. La ecografie nu au vazut nimic, deci, dupa ei, pierdeam sarcina pe care abia o anun?asera. Dar nu era cazul ... Beta-HCG 07 feb 23ui 11 feb 47ui 16 feb 131ui 23 feb 173ui + ecografie la care nu se vede nimic. Ginecologul mi-a dat un pomelnic de analize de refacut pentru mâine, anun?ându-ma ca in func?ie de rezultat, va alege metoda cea mai buna (?) ... injec?ie, chiuretaj sau operatie, fiind foarte sigur ca este ori extrauterina, ori o sarcina non-evolutiva. Dupa toate acestea, nu mai cred nimic, nici nu mai ?tiu ce sa mai cred, nu stiu nici macar cât are sarcina. Va rog, spune?i-mi ceva .... orice. Mul?umesc! |
|

| nko wrote:Buna fetelor.eu sunt data peste cap complet iar..am fost azi la medic sa vedem daca se confirma ovulatia dupa 2 teste de ovulatie pozitive ieri si azi dar...surpriza! Cel mai mare folicul de doar 7 mm si nici urma sa fi ovulat deja. Endometru trilaminar de 13,5 si atat. Imi vine sa-mi iau lumea in cap :((( Nici o sansa de ovulatie :(((
Nko imi pare rau dar o sa fie bine pana la urma,sa nu te dai batuta,mai luam cate o "tranta" dar important e sa ne ridicam,sa ne scturam si sa ne continuam drumul,,,in concluzie se pare ca nu ne putem baza pe testele de ovulatie,,,,degeaba se pozitiveaza daca foliculii sunt micuti:( Dar si cand vor cresteeee |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| ioana_29 wrote:Buna seara rragele mele Sa fue un capitol plin de teste pozitive si sa faceti loc altor aspirante ;) Felicitari Magda....dumnezeu sa-ti daruiasca sarcina usoara si bb sanatos re Crissy84 ce mai faci....cum te simti? Va citesc cu drag si emotie,doamne ajuta si eu sunt relativ bine ....greturiiii,greturiii  sper sa se amelioreze,bb e bine  va pupppp pe toate fara exceptie! Hehe....dorm pe mine,mici greturi.dar in rest ok.Sunt nerabdatoare sa merg la eco sa vad ca e totul ok....pana atunci incerc sa stau treaza. Va trimit un si praf de burtica la cele care il vor. |
|

| pisicutzaiuby problema e ca nu stiu ce sa fac.D-na doctor mi-a zis ca treaba asta cu ovulatia se piate schimba de la luna la luna.Mi-a zis sa mai astept si sa mai muncim pana in vara si daca nu se intampla nimic sa ne apucam de alte investigatii.Acum nu stiu daca sa astept sau nu.M-a cam speriat treaba asta cu ovulatia.Pfff si chiar am simptome..ma doare ovarul drept si mai e si albusul de ou. Sunt bulversata total si trista... |
|

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| melisav wrote:Buna fetelor! Ma alatur voua cu speran?a ca voi gasi cateva raspunsuri care sa ma scoata putin din disperarea si deznadejdea în care ma aflu. Voi încerca sa va spun cât mai pe scurt. 27.11.2014 -operatie sarcina extrauterina 29.12.2014-02.01.2015 CM 04, 07 ?i 14.01 2015 26.01.2015-30.01.2015 CM??? Dupa 6 zile ... 06.02.2015 CM? 07.02.2015 CM? Având antecedente, am preferat sa ma asigur. La urgen?a, dupa analize, m-au anun?at ca sunt însarcinata, în ciuda faptului ca CM normal si ultimul raport a fost in 14.01.2015. La ecografie nu au vazut nimic, deci, dupa ei, pierdeam sarcina pe care abia o anun?asera. Dar nu era cazul ... Beta-HCG 07 feb 23ui 11 feb 47ui 16 feb 131ui 23 feb 173ui + ecografie la care nu se vede nimic. Ginecologul mi-a dat un pomelnic de analize de refacut pentru mâine, anun?ându-ma ca in func?ie de rezultat, va alege metoda cea mai buna (?) ... injec?ie, chiuretaj sau operatie, fiind foarte sigur ca este ori extrauterina, ori o sarcina non-evolutiva. Dupa toate acestea, nu mai cred nimic, nici nu mai ?tiu ce sa mai cred, nu stiu nici macar cât are sarcina. Va rog, spune?i-mi ceva .... orice. Mul?umesc! Nu ma pricep sa ti spun aproape nimic.singurul lucru care te pot sfatui este sa mergi sa mai ceri o parere daca nu ai incredere in doctorul tau si sa faci niste investigatii inainte de o alta sarcina sa afli cauza.si ar trebui sa lasi sa treaca macar 3 luni pt a se putea reface organismul .iti doresc succes si multa sanatate. |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| nko wrote:Buna fetelor.eu sunt data peste cap complet iar..am fost azi la medic sa vedem daca se confirma ovulatia dupa 2 teste de ovulatie pozitive ieri si azi dar...surpriza! Cel mai mare folicul de doar 7 mm si nici urma sa fi ovulat deja. Endometru trilaminar de 13,5 si atat. Imi vine sa-mi iau lumea in cap :((( Nici o sansa de ovulatie :(((
Dar in ce zi a cm esti?Este foarte important,eu de ex. in ziua 10 aveam folicul de dim. asta si edometrul e destul de bun ,dar depinde de ziua in care te afli sau poate ai ovulat deja si a ramas doar ala de 7mm pt. ca de obicei sunt mai multi si doar unul dominant. |
|

| Sunt in ziua 16 si nu e nici urma de corp galben :( endometrul e bun.asta i s-a parut ciudat si d-nei doctor.nuj ce sa mai cred E posibil sa nu fii vazut ca am ovulat? |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| nko wrote:Sunt in ziua 16 si nu e nici urma de corp galben :( endometrul e bun.asta i s-a parut ciudat si d-nei doctor.nuj ce sa mai cred E posibil sa nu fii vazut ca am ovulat? Da ca cica se vede pe ovar cand de sparge un fel de lichid(mi-a aratat si mie dr. dar eu n.am vazut nimic ),iar cum esti tu in ziua 16 ar trebui sa ai folicul marisor.Ca sa scapi de indoiala ar trebui sa mergi la monitorizare o luna,doua,dar cred ca e prea devreme si tu nu incerci totusi de mult timp. |
|

| Da..eu nu am vazut mare lucru dar mi-a explicat pe indelete ce e si cum e si chiar a cautat ''urma''de ovulatie..si nimic. Dar cum zici si tu...mai astept sa vedem ce o vrea Doamne Doamne. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Melisa nu prea inteleg datele dar din ce vad ultimul cm a fost in ianuarie iar acum in februarie se considera o hemoragie,sau scurgeri pt ca esti insarcinata.Intradevar beta e cam mica,iar hormonul ramane prezent in sange chiar daca ai avut un avort spontan.dar la tine s-a inregistrat o crestere ceea ce inseamna ca sarcina inca exista dar nu se desfasoara normal,asta daca zici ca ultimul contact a fost pe 14 ianuarie.inainte de a lua o decizie mai consulta un alt medic.la echo nu s-a vazut nimic pe trompe?e totusi marisoara si ar trebui sa se vada.dumnezeu sa te ajute si multa sanatate. |
|
|