|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am plecat de aici
Listuta aspirantelor la titlul de mamica
1. Doinanuta 2. Carmenalina 3. Danutza1978 4. Crisbrustur 5. Raisa28 6. Iris25 7. Rrroxana 8. Andreea~Simona 9. Leila 10. IrinaC 11. Diana Oana 12. Aliana 13. Marina 14. Maxie 15. Simm 16. Ioana_29 17. Nicodavid 18. Biancaanamaria 19. Dedee 20. Clawdia 21. Luizika27 22. Cerradia 23. Adinuta 24. Elenya 25. Iuli33 26. Andreina 27. Nko 28. Cristiana_ 29. Roxyfoxy 30. Stelutza 31. BiancaR 32. Pisicutaiuby 33. Zambila
Ultima actualizare: 23.02.2015
Va rog sa ma atentionati daca sunt modificari la listuta si se rezolva imediat. Merci!
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| si eu si eu...pe listutza
andreina poate ai zis si nu am fost eu atenta...de cat timp incerci sa ramai insarcinata? Ideea este ca daca tu incerci sa mai visezi si sa mai ai sperante iti faci mai mult rau decat bine.Daca stii ca esti sanatoasa, daca ti-ai facut analize si esti ok...de ce sa iti pierzi speranta? Eu sincer cu asta ma hranesc...cu speranta..si eu ma supar cand vine rozi..si eu simt ca parca astept degeaba..dar stiu ca nu e asa si ca intr-o zi minunea ni se va intampla si noua. Capul sus si nu inceta sa speri si sa visezi! |
| |
| |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 22
| si eu vreau pe listuta. andreina, nu te ajuta cu nimic atitudinea deprimanta. incearca sa gandesti la partea frumoasa a lucrurilor si nu pica in extrema cealalta. eu chiar discutam cu sotul: daca nu putem avea un copil al nostru sunt atatia copii care nu au parte de o familie, deci avem de unde alege.
|
|
| cristiana_ wrote:si eu vreau pe listuta.
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Nko, Cristiana va multumesc pt sustinere! Stiu ca nu e buna starea pe care o am, dar probabil e si din cauza stresului de la serviciu. Voi trece si peste asta. Nko noi incercam cam de 7 luni (cu intreruperi). Stiu ca nu e mult, asta imi spun si medicii, dar nu prea ma ajuta comentariile celor din jur, mai ales ca au ajuns sa-l afecteze si pe sot. Nu mai suport oamenii care-si dau cu parerea in ceea ce ne priveste si care vin cu sfaturi. Cred ca in curand o sa bat pe cineva si asa ma descarc si eu. O sa ma vedeti la stirile de la ora 5 Va pup si va multumesc pt tot |
|
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Vreau si eu pe listutaaaa!!!! |
|
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Adreinaaaaa,trage adanc aer in piept,fii optimista,toate mai avem momente de deznadejde dar nu trebuie sa disperam,unele lucruri vin mai tarziu ,asta nu inseamna ca nu vor veni,,,probabil s au acumulat la tine mai multe, stres,etc,,,,o sa fie bine!Succes in continuare:* |
|
| Roxyfoxy wrote:Vreau si eu pe listutaaaa!!!!
Rezolvat! |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| si eu vreau pe listaaa |
|
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| andreina wrote:Nko, Cristiana va multumesc pt sustinere! Stiu ca nu e buna starea pe care o am, dar probabil e si din cauza stresului de la serviciu. Voi trece si peste asta. Nko noi incercam cam de 7 luni (cu intreruperi). Stiu ca nu e mult, asta imi spun si medicii, dar nu prea ma ajuta comentariile celor din jur, mai ales ca au ajuns sa-l afecteze si pe sot. Nu mai suport oamenii care-si dau cu parerea in ceea ce ne priveste si care vin cu sfaturi. Cred ca in curand o sa bat pe cineva si asa ma descarc si eu. O sa ma vedeti la stirile de la ora 5 Va pup si va multumesc pt tot Stai linistita!!! Noi incercam de aproape trei ani si minunea tot nu vine,nu iti pierde speranta nu a trecut totusi atat de mult timp.Cat despre dejnadejde eu pot spune ca nici nu ma mai astept sa vad un test de sarcina pozitiv ,cred ca nu o sa se intample niciodata,mi se pare un vis de neimplinit am ajuns sa merg la medic din inertie fara sa ma mai astept la lucruri bune. Atunci cand o sa se intample in sfarsit cred ca nu o sa fiu in stare sa cred ca e adevarat |
|
| stelutza wrote:si eu vreau pe listaaa
Poftim pe lista! |
|
| Noi incercam doar de 3 luni si totusi in fiacare luna m-a coplesit tristetea cand venea rozi..deci va inteleg...va sustin si va doresc din tot sufletul sa vi se indeplineasca visul. |
|
| georgiana1981 wrote:Buna fetelor! Subscriu si eu la lista celor care doresc sa devina mamici. Incercam de mai bine de 1 an jumate, dar bebele se lasa asteptat. Analizele mele si ale sotului sunt in regula, am un CM regulat (28 zile), ovulatie in fiecare luna, conform testelor de ovulatie. Vreau sa va impartasesc o situatie intalnita luna asta si sa-mi spuneti daca si voi ati trecut prin asa ceva. Incepand in ziua 9 de CM, toate testele de ovulatie au iesit pozitve, inclusiv astazi (ziua 12 din CM). De ceva vreme imi tot zboara prin minte ca nu cumva sa am trompele infundate, dar medicul acum cateva luni a exclus aceasta teorie... Astept cu nerabdare sa-mi impartasiti ceva si din experienta voastra, deoarece psihic, mai am un pic si ma prabusesc....ne dorim atat de mult un bebe.... |
|
|