Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Roxyfoxy wrote:Te intelg perfect,sa le faci pe toate si sa mai si muncesti e aproape imposibil.Eu si azi a trebuit sa gasec scuze la munca pt. ca am intarziat(am facut eco de dimineata a treia saptamana asta) si toata lumea intreaba,cologele sunt f.curioase de ce tot schimb zilele libere,de de nu vin la timp...offf! Cat despre stimulare sa sti ca trebuie sa mergi destul de des pt . ca dozarile hormonilor ti le face dr. in functie de ce vede la ecograf,eu din ziua 10 merg la eco o zi da una nu si trebuie sa vin in Bucuresti pt.asta.Legat de Gonal cate zile ai facut? Mie mi- a dat trei zile,dupa care Menopur,iar la final Ovitrelle pt. spargerea foliculului.
Roxyfoxy inca nu m-am apucat de luat. Dar mi-a zis sa vin in ziua 2 sau 3 sa fac o eco , estradiol si progesteron si dozajul mi-l dau dupa rezultatul analizelor astora. Pe reteta scrie gonal F 900ml timp de 8 zile cate 150 ui, la aceasi ora intre 16:00 -20:00 si asta mi se pare gluma. Ca eu la ora aia sunt inca la munca, si repet nu sunt intr-un birou sa fug la baie sa-mi fac injectia singura, sunt pe la DNA, parlament sau pe cine stie ce gard cocotata sa vanez politicieni corupti. Deci e aproape imposibil sa respect ora. Nici macar nu stiu in ce conditii trebuie tinuta injectia, ca presupun ca nu poate sa stea cu mine toata ziua in ruxac si sa o scot la ora 16:00. Mi se pare ca as fi intr-un film de comedie neagra . Apoi in loc de ovitrelle mie mi-a dat pregnyl 5000 ui, si imi zic ei pas cu pas cand tre sa il fac si cand sa ma duc cu al meu sa scoata... gigei sa mii introduca mie. Cred ca nici el nu va putea face treaba la comanda asa. Adica nu stiu , el e dispus da mie imi vine sa urlu ca am ajuns in situatia asta. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Adinuta wrote:Roxyfoxy inca nu m-am apucat de luat. Dar mi-a zis sa vin in ziua 2 sau 3 sa fac o eco , estradiol si progesteron si dozajul mi-l dau dupa rezultatul analizelor astora. Pe reteta scrie gonal F 900ml timp de 8 zile cate 150 ui, la aceasi ora intre 16:00 -20:00 si asta mi se pare gluma. Ca eu la ora aia sunt inca la munca, si repet nu sunt intr-un birou sa fug la baie sa-mi fac injectia singura, sunt pe la DNA, parlament sau pe cine stie ce gard cocotata sa vanez politicieni corupti. Deci e aproape imposibil sa respect ora. Nici macar nu stiu in ce conditii trebuie tinuta injectia, ca presupun ca nu poate sa stea cu mine toata ziua in ruxac si sa o scot la ora 16:00. Mi se pare ca as fi intr-un film de comedie neagra . Apoi in loc de ovitrelle mie mi-a dat pregnyl 5000 ui, si imi zic ei pas cu pas cand tre sa il fac si cand sa ma duc cu al meu sa scoata... gigei sa mii introduca mie. Cred ca nici el nu va putea face treaba la comanda asa. Adica nu stiu , el e dispus da mie imi vine sa urlu ca am ajuns in situatia asta. Iarta mi indrazneala....dar tu daca vrei un copil ar trebui sa ti iei un concediu mai prelungit si in cazul in care ramai insarcinata poti fii sigura ca jobul asta cu cataraturi si alergaturi nu ajuta sarcina.concluzie:gandeste te sa ti schimb jobul.stiu ca in ziua de azi este greu sa gasesti un job bun din toate punctele de vedere,dar ceea ce faci acum iti va ingreuna si mai mult situatia |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Adinuta wrote:Cerradia eu lucrez intre 10 si 14 ore pe zi, uneori si 17. Clinica e in partea cealalta de oras si asta inseamna sa deschida ei la 7:00 , si nu o fac. Pt ca sunt pretetiosi vor sa fac doar acolo analizele. Si asa as ajunge la 10:00 la munca problema e alta, ca la mine nu exista un birou care sa ma astepte si sa pot intarzia 30 minute, dau peste cap o redactie intreaga si jurnale de stiri....adica pe scurt, nu accepta nimeni sa intarzii ca am eu probleme de rezolvat. Si mai pe scurt...stres stres si iar stres. Imi vine sa ma apuc de agricultura sau altceva care sa nu necesite ora fixa, si totul la secunda. Edit: Crissy84 am noroc ca sotului ia dat doar vitamine. in rest el e ok. La mine e buba mare. Te inteleg perfect si stiu ca e f greu, eu dupa ce am pierdut 2 sarcini anu trecut, mi-am dat seama ca mai importanta sunt eu si am lasat munca pe planul 2. Dupa ce am venit dintr-o delegatie si am ajuns direct la spital, deoarece pierdusem sarcina.... |
|
| cerradia wrote: Te inteleg perfect si stiu ca e f greu, eu dupa ce am pierdut 2 sarcini anu trecut, mi-am dat seama ca mai importanta sunt eu si am lasat munca pe planul 2. Dupa ce am venit dintr-o delegatie si am ajuns direct la spital, deoarece pierdusem sarcina....
Cerradia si eu la fel. Dupa o delegatie am avut hemoragie 8 zile. si cand am ajuns la medic am costatat ca am pierdut o sarcina de care nu aveam habar. |
|
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Adinuta wrote:Roxyfoxy inca nu m-am apucat de luat. Dar mi-a zis sa vin in ziua 2 sau 3 sa fac o eco , estradiol si progesteron si dozajul mi-l dau dupa rezultatul analizelor astora. Pe reteta scrie gonal F 900ml timp de 8 zile cate 150 ui, la aceasi ora intre 16:00 -20:00 si asta mi se pare gluma. Ca eu la ora aia sunt inca la munca, si repet nu sunt intr-un birou sa fug la baie sa-mi fac injectia singura, sunt pe la DNA, parlament sau pe cine stie ce gard cocotata sa vanez politicieni corupti. Deci e aproape imposibil sa respect ora. Nici macar nu stiu in ce conditii trebuie tinuta injectia, ca presupun ca nu poate sa stea cu mine toata ziua in ruxac si sa o scot la ora 16:00. Mi se pare ca as fi intr-un film de comedie neagra . Apoi in loc de ovitrelle mie mi-a dat pregnyl 5000 ui, si imi zic ei pas cu pas cand tre sa il fac si cand sa ma duc cu al meu sa scoata... gigei sa mii introduca mie. Cred ca nici el nu va putea face treaba la comanda asa. Adica nu stiu , el e dispus da mie imi vine sa urlu ca am ajuns in situatia asta. Gonal eu am facut trei zile singura( e o injectie preumpluta pe care o dozezi rotind din capac si are un ac destul de micut)pe la 8 seara cand veneam de la munca in timpul asta l-am tinut la rece asa ca ai dreptate nu il poti lua cu tine pt ca risti sa il tii la caldura. |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Roxyfoxy wrote: Gonal eu am facut trei zile singura( e o injectie preumpluta pe care o dozezi rotind din capac si are un ac destul de micut)pe la 8 seara cand veneam de la munca in timpul asta l-am tinut la rece asa ca ai dreptate nu il poti lua cu tine pt ca risti sa il tii la caldura.
Eu am facut gonal vreo 12 zile si faceam la 10 seara. Conditia a fost sa fac la aceeasi ora, nu am avut impusa si ora. |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Buna fetelor. Nu am mai postat demult.Felicitari Crissy pentru bebe. Vin cu o problema.Mi am facut ieri in prima zi a menstruatiei dozarile hormanale,tsh,FT3,FT4,Prolactina si estradiolul.Toate mi au iesit bue mai putin estrogenul care este sub 18,4 pmol/L ceea ce inseamna ca este mai scazut decat al unei femei la menopauza.Mai s a confruntat cineva cu asa ceva.Eu mi am facut dozarile pentru ca nu ma simteam bine,am ameteli,depresie,atacuri de panica,lipsa de concentrare,anxietate,oboseala pana la epuizare. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Buna fetelor! Adevarul e ca iti trebuie timp si rabdare sa mergi prin spitalele de stat,,,,plus ca te trateaza superficial ,,,la privat as merge sa mi se puna un diagnostic corect apoi sa incerc, in functie de afectiune ,tot ceva naturist....doar daca nu dau rezultate sau intervin complicatii as trece pe medicamente,,,,si cu inseminarea artificiala as astepta pana la 40 de ani sa zic ptr ca se intampla ca in orice domeniu in care fiecare comerciant incearca sa vanda ce are mai scump,,,,,ptr multi conteaza profitul lor si nu pun pe primul loc interesele si binele clientilor....e cam cu dus -intors,,,, |
|
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| pisicutaiuby wrote:Buna fetelor! Adevarul e ca iti trebuie timp si rabdare sa mergi prin spitalele de stat,,,,plus ca te trateaza superficial ,,,la privat as merge sa mi se puna un diagnostic corect apoi sa incerc, in functie de afectiune ,tot ceva naturist....doar daca nu dau rezultate sau intervin complicatii as trece pe medicamente,,,,si cu inseminarea artificiala as astepta pana la 40 de ani sa zic ptr ca se intampla ca in orice domeniu in care fiecare comerciant incearca sa vanda ce are mai scump,,,,,ptr multi conteaza profitul lor si nu pun pe primul loc interesele si binele clientilor....e cam cu dus -intors,,,, Am avut ceva experiente la privat din pacate cu o operatie la nas pe care intr-un final am facut-o tot la stat pt. ca la privat m-am simtit tratata cu superficialitate ( plus ca doi medici de acolo mi-au pus diagnostice diferite) si exact cum a spus si Adinuta parca iti vand produse ca la piata si singurul lucru pe care il fac e sa iti bage pe gat,desi poate nu ai nevoie analize si interventii doar ca sa iti ia banii.Eu sincer m-am simtit mai in siguranta la un spital de stat decat la privat ,pt. ca la privat am impresia ca nuanteaza totul roz ca sa para ca e in ordine(am fost la Medlife unde am si un abonament). |
|
| Exact,Roxyfoxy,daca ne lasam pe mana lor ne jupoaie si noi nefiind cu experienta lor ne pot pune si diagnostice imaginare ptr a face n si n de analize costisitoare |
|
| Ce liniste pe aici doamnelor. Eu declar azi Z2. M-a luat prin surprindere, trebuia sa vina pe 25. pfff luna asta facem pauza de orice numaratoare si planuri ne facem pt inseminare luna viitoare. Week-end fain |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 136
| Scumpa mea nepotica seamana cu taticul ei luizika27 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Neatza fetelor si o saptamana minunata! Pe mine m-a luat prin surprindere un test de ovulatie pozitiv azi...eu il asteptam poztiv pe joi. Problema este ca vorbisem cu medicul ginecolog sa merg la echo joi sa vedem daca se confirma ovulatia. Acum nu stiu ce sa fac...e tarziu daca ma duc maine avand in vedere ca testul s-a pozitivat azi? Ideea e ca trebuie sa merg la constanta eu fiind din tulcea ( deci azi clar nu pot sa ajung). Va pe toate.
luizika27 sa va traiasca si sa fie sanatoasa! |
|
| Buna dimineata fetelor! NKO din ce stiu ovulatia nu se produce mereu la 14-16 zile de la cm,,,eu luna asta am avut de 2 ori simptomele ovulatiei,,,,acum o saptamana la ovarul drept cu acea scurgere specifica,dureri,,,,,si acum 2 zile cand ma asteptam la ovarul stang am simtit durere,,,,ori branca ursului si a facut treaba din plin?? important e ca am prestat ,fara sa fac teste de ovulatie,etc,,,,acum asteptam si cum vrea D zeu asa sa fie succes in continuare aspirantelor si sarcina usoara celor care si au implinit visul! O saptamana usoara va doresc |
|
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| pisicutaiuby Eu sincer ma bucur ca afost asa..ca prea ovulam numai prin zilele 18-19(cam tarziu). O sa sun la cabinet sa vad ce pot sa fac. Sper ca ma poate primi asa de pe o zi pe alta. As vrea sa fiu sigura ca se produce ovulatia sa nu mai stau cu grija asta. Tie, draga mea, iti doresc la fel de mult cat imi doresc si mie sa vezi dublu cat de curand. |
|
|