Clubul aspirantelor - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cerradia
Scris: Friday, February 20, 2015 4:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/5/2014
Adinuta wrote:
Doamnelor, am vesti, nu prea ok. Se pare ca singura optiune este inseminarea sau fiv-ul. Cel putin dupa doctorita mea. Tratamentul si monitarizarile impreuna cu procedura in sine ma costa 3700 lei. Inca ne gandim daca sa facem asta sau sa mai cer o parere din partea altui medic cu aceasi specializare. Am un sentiment ca imi vindea inseminarea ca rosiile la piata. plans plans
Cred ca ar trebui sa mai ceri si alta parere...cat costa procedura in sine?
Adinuta
Scris: Friday, February 20, 2015 5:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/2/2014
cerradia wrote:
Cred ca ar trebui sa mai ceri si alta parere...cat costa procedura in sine?

Procedura in sine 1300lei, dar am de facut niste injectii cu gonal F care costa 1200lei inca unele 30 lei , eco 4 buc, si alte analize de sange + viaminele sotului, In total toate astea is 3700lei. Mai mult mi-a parut ciudat ca a scos din calcul varianta normala , cu stimulare , dar fara inseminare.
clawdia
Scris: Friday, February 20, 2015 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Buna feteleDistanceKiss
crissy, erika felicitari ma bucur din suflet pentru voigrup sarcina usoara si multa sanatate.

Restul fetelor v pup si sa me rugam ca Doamne Doamne sa ne tina sanatoase si sa ne protejezeiloveyou DistanceKiss
crissy84
Scris: Friday, February 20, 2015 6:43 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
Adinuta wrote:
Doamnelor, am vesti, nu prea ok. Se pare ca singura optiune este inseminarea sau fiv-ul. Cel putin dupa doctorita mea. Tratamentul si monitarizarile impreuna cu procedura in sine ma costa 3700 lei. Inca ne gandim daca sa facem asta sau sa mai cer o parere din partea altui medic cu aceasi specializare. Am un sentiment ca imi vindea inseminarea ca rosiile la piata. plans plans

Incearca totusi o alta parere.si incearca nu neaparat privat fara ai spune ce parere ai auzit.Cei de la privat de multe ori se cam joaca cu vietile noastre.Aveti probleme atat de grave incat nu se pot rezolva cu niste tratamente???(scz dar memoria mea nu e asa buna si nu mai tin minte) Cheek Kiss
Adinuta
Scris: Friday, February 20, 2015 6:50 PM
Nivel

crissy84 wrote:

Incearca totusi o alta parere.si incearca nu neaparat privat fara ai spune ce parere ai auzit.Cei de la privat de multe ori se cam joaca cu vietile noastre.Aveti probleme atat de grave incat nu se pot rezolva cu niste tratamente???(scz dar memoria mea nu e asa buna si nu mai tin minte) Cheek Kiss

Crissy84, de tratamente nu scap oricum ca am o rezerva ovariana mica. Pentru ca mi-a iesit un FSH mic si nu mai stiu ce nasol mi-a zis ca sansele pe cale naturala nu prea sunt. Sau cel putin asta m-a lasat sa cred. Deci voi lua oricum tratament de stimulare, dar se presupune ca IA creste sansa. Marti abia pe 3 Martie, sunt programata la Andreas Vythoulkas. E un grec celebru pe probleme de gen. Daca si el zice ca tre sa fac inseminare...inseamna ca nu am alta sansa. Sunt foarte deprimata.
doinanuta
Scris: Friday, February 20, 2015 7:12 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Adinuta...mai incearca si la alt medic.Nu stiu daca sa ii arati si analizele.S-ar putea sa ceara si celalant alte analize.Eu spersa fie totusi bine.
cerradia
Scris: Friday, February 20, 2015 7:19 PM
Nivel

Adinuta wrote:

Crissy84, de tratamente nu scap oricum ca am o rezerva ovariana mica. Pentru ca mi-a iesit un FSH mic si nu mai stiu ce nasol mi-a zis ca sansele pe cale naturala nu prea sunt. Sau cel putin asta m-a lasat sa cred. Deci voi lua oricum tratament de stimulare, dar se presupune ca IA creste sansa. Marti abia pe 3 Martie, sunt programata la Andreas Vythoulkas. E un grec celebru pe probleme de gen. Daca si el zice ca tre sa fac inseminare...inseamna ca nu am alta sansa. Sunt foarte deprimata.
Adinuta, nu trebuie sa fii deprimata. E bine ca mergi la Andreas, este un super doctor. Referitor la inseminare sa stii ca nu e numic complicat, ca si procedura. Anul trecut pe vremra asta, am
facut prima inseminare si de martisor am primit un beta pozitiv, dar din pacate am pierdut sarcina. Intotdeauna e bine sa consulti mai multi medici. te pup
Adinuta
Scris: Friday, February 20, 2015 7:19 PM
Nivel

doinanuta wrote:
Adinuta...mai incearca si la alt medic.Nu stiu daca sa ii arati si analizele.S-ar putea sa ceara si celalant alte analize.Eu spersa fie totusi bine.

Doinuta, ma duc cu analizele facute ca altfel , dupa privire nu poate sa-mi zica nimic. Plus ca sunt f prospete abia le-am facut. Si nu mai sunt dispusa sa arunc alti 30 milioane pe altele care sa iasa la fel. Le-am facut la cele mai bune laboratoare, daca le faceam la stat as fi avut indoieli.

Crissy84 La stat nu ma duc pentru simplu fapt ca nu am timp sa stau jumatate de zi pe coridor pana are chef sa ma primeasca cineva si cand intru in cabinet sa fie sictiriti. La un medic la stat am fost timp de 7 luni. Filipescu. Ma chema la cabinetul privat imi facea luna de luna ecografii, si imi spunea ca luna viitoare va fi bine, fara macar sa-mi dea vre-o analiza hormonala, sau sa verifice cumva rezerva ovariana. Desi stia ca am aproape 37 ani. Pt mine varianta privat e f clara. Important e sa si gasesc modul cel mai ok de a reusi. probabil acum sunt inca in stare de soc si nu accept inca ideea ca doar prin inseminare pot avea sanse. Dupa un alt raspuns...voi merge mai departe. Chiar daca toti banii pe care ii fac se duc pe asta, chiar daca renunt la vacante, sau alte mofturi.
Adinuta
Scris: Friday, February 20, 2015 7:27 PM
Nivel

cerradia wrote:
Adinuta, nu trebuie sa fii deprimata. E bine ca mergi la Andreas, este un super doctor. Referitor la inseminare sa stii ca nu e numic complicat, ca si procedura. Anul trecut pe vremra asta, am
facut prima inseminare si de martisor am primit un beta pozitiv, dar din pacate am pierdut sarcina. Intotdeauna e bine sa consulti mai multi medici. te pup

Cerradia pt mine a fost un efort f mare ( de timp) sa imi fac analizele din ziua 3 si eco ziua 10 si analize ziua 21. Ma trimit astia la munca in deplasari in fiecare luna, Nu stiu cum sa ma mai fofilez. Inteleg ca atunci cand incep tratamentul trebuie sa merg des la monitorizare, cel putin 3 eco daca nu 4 pe langa alte analize de estradiol si progesteron pe care tre sa le fac si o alta pt procedura in sine....asta inseamna ca tre sa imi iau concediu 15 zile incepand cu ziua 1. Pot sa fac asta odata pe an, nu am 15 zile in fiecare luna libere sa ma sustrag de la munca. Nu prea inteleg cum fac alte doamne sincer. Ori sunt casnice, ori au afacerea lor. Ori la mine e o situatie a naibii de ciudata. Plus ca nu imi pot pune concediu de pe o zi pe alta. Asta e cel mai stresat lucru, timpul. plans uff plans
doinanuta
Scris: Friday, February 20, 2015 7:35 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Si eu tot la privat prefer sa merg.Nu stau la cozi interminabile si nica sa vad ca nu au conditii.Dau un ban dar stiu ca merita.
cerradia
Scris: Friday, February 20, 2015 7:45 PM
Nivel

Adinuta wrote:

Cerradia pt mine a fost un efort f mare ( de timp) sa imi fac analizele din ziua 3 si eco ziua 10 si analize ziua 21. Ma trimit astia la munca in deplasari in fiecare luna, Nu stiu cum sa ma mai fofilez. Inteleg ca atunci cand incep tratamentul trebuie sa merg des la monitorizare, cel putin 3 eco daca nu 4 pe langa alte analize de estradiol si progesteron pe care tre sa le fac si o alta pt procedura in sine....asta inseamna ca tre sa imi iau concediu 15 zile incepand cu ziua 1. Pot sa fac asta odata pe an, nu am 15 zile in fiecare luna libere sa ma sustrag de la munca. Nu prea inteleg cum fac alte doamne sincer. Ori sunt casnice, ori au afacerea lor. Ori la mine e o situatie a naibii de ciudata. Plus ca nu imi pot pune concediu de pe o zi pe alta. Asta e cel mai stresat lucru, timpul. plans uff plans
Sa stii ca eu am
facut luna asta a cincea inseminare si chiar nu a fost nevoie sa imi iau concediu, decat in ziua inseminarii am plecat cu o ora mai devreme. Programul il incep la 8, iar la 7 mergeam la analize, in zilele in care a fost nevoie sa imi iau sange, iar la eco, am fost de obicei, dupa program. E foarte greu, dar pana la urma o sa fie bine!
crissy84
Scris: Friday, February 20, 2015 7:46 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
Adinuta wrote:

Crissy84 La stat nu ma duc pentru simplu fapt ca nu am timp sa stau jumatate de zi pe coridor pana are chef sa ma primeasca cineva si cand intru in cabinet sa fie sictiriti. La un medic la stat am fost timp de 7 luni. Filipescu. Ma chema la cabinetul privat imi facea luna de luna ecografii, si imi spunea ca luna viitoare va fi bine, fara macar sa-mi dea vre-o analiza hormonala, sau sa verifice cumva rezerva ovariana. Desi stia ca am aproape 37 ani. Pt mine varianta privat e f clara. Important e sa si gasesc modul cel mai ok de a reusi. probabil acum sunt inca in stare de soc si nu accept inca ideea ca doar prin inseminare pot avea sanse. Dupa un alt raspuns...voi merge mai departe. Chiar daca toti banii pe care ii fac se duc pe asta, chiar daca renunt la vacante, sau alte mofturi.

Te inteleg cu statul.Si eu o prefer pe doctora mea care este privata.Sincer imi pare rau ca de nasteri nu se ocupa.Se ocupa de tine cu vizite normale.in schimb e as la faza cu bolile si oricine s a dus la ea i a spus din start pe ce drum sa mearga.Eu cred ca trebuie sa gasesti si pe cineva in care sa ai incredere si sa i vorbesti deschis ,fara sa incerce sa traga pielea de pe tine.In cazul sotului meu ori a fost usor de tratat ori chiar i a dat tratamentul adecvat care in 2 luni si a facut efectul.
Adinuta
Scris: Friday, February 20, 2015 7:51 PM
Nivel

cerradia wrote:
Sa stii ca eu am
facut luna asta a cincea inseminare si chiar nu a fost nevoie sa imi iau concediu, decat in ziua inseminarii am plecat cu o ora mai devreme. Programul il incep la 8, iar la 7 mergeam la analize, in zilele in care a fost nevoie sa imi iau sange, iar la eco, am fost de obicei, dupa program. E foarte greu, dar pana la urma o sa fie bine!

Cerradia eu lucrez intre 10 si 14 ore pe zi, uneori si 17. plans Clinica e in partea cealalta de oras si asta inseamna sa deschida ei la 7:00 , si nu o fac. Pt ca sunt pretetiosi vor sa fac doar acolo analizele. Si asa as ajunge la 10:00 la munca problema e alta, ca la mine nu exista un birou care sa ma astepte si sa pot intarzia 30 minute, dau peste cap o redactie intreaga si jurnale de stiri....adica pe scurt, nu accepta nimeni sa intarzii ca am eu probleme de rezolvat. Si mai pe scurt...stres stres si iar stres. Imi vine sa ma apuc de agricultura sau altceva care sa nu necesite ora fixa, si totul la secunda.

Edit: Crissy84 am noroc ca sotului ia dat doar vitamine. in rest el e ok. La mine e buba mare.
stelutza
Scris: Friday, February 20, 2015 8:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
adinuta foarte mult ma regasesc in ce ai scris si mie tot inseminare mi s-a recomandat ca am fost la o clinica in Iasi dar cu asta se ocupa doar pe analizele care le aveam facute si suntem ok dar undeva e ceva,eu tot am continuat sa merg la doctorita mea sa vad poate,poate,raman da vad ca mai rau am facut azi am plans destul ca si mi s-a dereglat eu cred ca si doctorii profita si e o industrie de facut baniArgue !
Roxyfoxy
Scris: Friday, February 20, 2015 8:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
Adinuta wrote:

Te intelg perfect,sa le faci pe toate si sa mai si muncesti e aproape imposibil.Eu si azi a trebuit sa gasec scuze la munca pt. ca am intarziat(am facut eco de dimineata a treia saptamana asta) si toata lumea intreaba,cologele sunt f.curioase de ce tot schimb zilele libere,de de nu vin la timp...offf! Cat despre stimulare sa sti ca trebuie sa mergi destul de des pt . ca dozarile hormonilor ti le face dr. in functie de ce vede la ecograf,eu din ziua 10 merg la eco o zi da una nu si trebuie sa vin in Bucuresti pt.asta.Legat de Gonal cate zile ai facut? Mie mi- a dat trei zile,dupa care Menopur,iar la final Ovitrelle pt. spargerea foliculului.Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.