Clubul aspirantelor - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
pisicutaiuby
Scris: Friday, February 20, 2015 12:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/5/2015
Da Stelutza ,iau de aproape 3 luni Bu si iubitul meu de 2 luni ,,,,el mai ia si napraznic,,,,maine as avea ovulatia si le opresc pana la urmatoarea menstra care sper sa nu mai vina! Dupa cum am mai scris acum cateva zile e ptr prima data cand am observat acel mucus cervical ca un albus de ou plus durere in ovarul drept,,,,,sper sa ma fi ajutat bu sa ovulez si,,,,doamne ajuta sa vad si eu liniutele duble in martie:)

stelutza
Scris: Friday, February 20, 2015 1:05 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
eu nu imi dau seama de ce s-a mi sa dereglat ca acum nu imi dau seama cand e ov si a-si vrea sa incerc sa o reglez inapoi ca doar am fost la doct ca ultima data m-a durut sanii am luat vit a si e ,femicur si femosun,oare din cauza asta sa se fi dereglat sau de la stress?
Roxyfoxy
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
Adinuta wrote:
RoxyFoxy poti sa imi spui unde este farmacia aia cu preturi mai acceptabile? Si eu sunt tot in Bucuresti si azi voi face "aprovizionarea" Lol

Framacia Tei ,pe bulevardul Lacul Tei(intra pe net pt. adresa pt. ca sotul meu a fost eu nu ma prea descurc in BucurestiCrazy Crazy )
Roxyfoxy
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
Erika.C wrote:
Salutare fetele

Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti de urmatoarele valori bhcg. In data
11.02-19,5
17.02-200.1
20.02-551,1
Testul de sarcina arata 2 linii clare.

E posibil o sarcina extrauterina?
Nu ma doare burta decat f rar si in zona de sus in dreapta buricului,o durere ca si o crampa.
La eco merg miercuri.
Va pupacesc
Sunt f f f feticitayes

Sigur e sarcina!!!Felicitaaaariii!!!!Cheek Kiss coeur
stelutza
Scris: Friday, February 20, 2015 1:09 PM
Nivel

cine ti-a recomandat medicul?mie cam frica de unele reactii adverse?
astept sa imi treaca cm si ma duc la un consult la un medic care m-a trimis doctorita de familie ,mi-a zis ca e posibil sa se fi dereglat din cauza progesteronul din a doua parte faza luteala sau de la stress!
Adinuta
Scris: Friday, February 20, 2015 1:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/2/2014
stelutza wrote:
cine ti-a recomandat medicul?mie cam frica de unele reactii adverse?
astept sa imi treaca cm si ma duc la un consult la un medic care m-a trimis doctorita de familie ,mi-a zis ca e posibil sa se fi dereglat din cauza progesteronul din a doua parte faza luteala sau de la stress!

Stelutza, am patit la fel 2 luni la rând prin vara. Ii spuneam ginecologului si el zice sa nu ma panichez ca ce se intampla fix la ovulatie nu e menstruatie. Era o sângerare de la oestrogel combinat cu dufaston . Am continuat tratamentul si dupa 2 luni s-a reglat. Sunt efecte adverse de la hormoni. Dar la mine sangerarea de la ovulatie era mai vaga si era diferita decat menstruatia reala.
pisicutaiuby
Scris: Friday, February 20, 2015 1:36 PM
Nivel

Da ,si stresul deregleaza menstra printre multe alte cauze,,,,,dar am citit ca bu a reglat multor fete menstruatia,,,,acum nu stiu ce sa zic,depinde ,,,,eu am cm la 26,28 z,,,,sper sa nu mi o dereglezeCrazy ...si cu mersul des la dr si mai ales schimbandu i nu stiu daca e ft bine,fiecare spune altceva,multe tratamente,bani cheltuiti,stres,etc,,,,de aceea am zis sa incerc naturist si daca voi avea stari de rau,doamne fereste ,sau eu stiu ce simptome ciudate doar atunci sa ajung pe la ei...pana una alta eu zic sa ne inarmam cu multa rabdare si optimism dar mai ales cu multe rugaciuni Cheek Kiss
stelutza
Scris: Friday, February 20, 2015 1:41 PM
Nivel

da nu stiu ce sa intamplat cu mine ca dupa ce am avut de pe 1 februarie .pe 3 am fost la doct ca ma dureau sanii foarte tare mi-a dat vit A si E si femicur si femosun cate una pe zi .eu asteptam pe pe 28 dar a venit cu o saptamana mai repede!
stelutza
Scris: Friday, February 20, 2015 1:44 PM
Nivel

pisicutaiuby wrote:
Da ,si stresul deregleaza menstra printre multe alte cauze,,,,,dar am citit ca bu a reglat multor fete menstruatia,,,,acum nu stiu ce sa zic,depinde ,,,,eu am cm la 26,28 z,,,,sper sa nu mi o dereglezeCrazy ...si cu mersul des la dr si mai ales schimbandu i nu stiu daca e ft bine,fiecare spune altceva,multe tratamente,bani cheltuiti,stres,etc,,,,de aceea am zis sa incerc naturist si daca voi avea stari de rau,doamne fereste ,sau eu stiu ce simptome ciudate doar atunci sa ajung pe la ei...pana una alta eu zic sa ne inarmam cu multa rabdare si optimism dar mai ales cu multe rugaciuni Cheek Kiss

sa stii ca ai mare dreptate ca tot am mers si bani cheltuitica am fost luna februarie de 2 ori la doctorita ,am sunat-o si azi sa o intreb poate si vit care mi le-a dat acum nu stiu ce sa mai zic!
pisicutaiuby
Scris: Friday, February 20, 2015 2:03 PM
Nivel

Da ,cauze pot fi multe,,,eu iau vit e si zinc,magne b6,acid folic,,,,parerea mea e ca ar trebui sa ne detasam un pic de subiectul asta,acumulam mult stres din dorinta ft mare ptr un bebe,uneori se resimte si asupra relatiei,eu am hotarat sa o las mai moale,iubitul meu a zis ca se simte aiurea cand il anunt ca trebuie neaparat in ziua cutare sa facem ceva,,,,cica parca il programez la doctor,:))) Credinta in D zeu ajuta foarte mult,El stie ce si cand sa ne dea ceea ce ne dorim din suflet,,,,barza cred ca are multe aspirici pe listuta si ar trebui sa asteptam cumintele sa ne vina randuldance
biancaanamaria
Scris: Friday, February 20, 2015 2:54 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
Felicitari Erika !!! Bravoo topai
maryella77
Scris: Friday, February 20, 2015 3:48 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
Felicitari Erika. Eu cred ca e o sarcina normala ,intrauterina.Sarcina usoara si binecuvantata!
Pisicuta sa stii ca si eu de cand beau ceaiuri periodic si sunt adepta naturistelor nu mai stiu ce e aia raceala.Dar intr-adevar trebuie rabdare cu ele.E bine ca ai inteles ca trb putina detasare.Noua ni se pare comic sa ii anuntam ca e zi de iubit,dar pe ei ii deranjeaza.Si sotul meu mi-a zis la fel.E un stres in plus pentru ei.
cristiana_
Scris: Friday, February 20, 2015 4:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/15/2014
in aceasta categorie intra si sotul meu. este f frustrat cand il anunt ca suntem in perioada ok. sau cand ii zic ca nu e ok, ca e post. eu incerc sa ma calmez... desi este f greuCray
pisicutaiuby
Scris: Friday, February 20, 2015 4:30 PM
Nivel

Problema cea mai mare referitor la presiunea sotilor este ca,fara sa ne dam seama,stresul asta ii poate afecta si pe ei in a fi "fertili",,,,sufera spermatozoizii ,mititeii de ei ,trebuie sa fim foarte atente si in privinta lorHilar topai
Adinuta
Scris: Friday, February 20, 2015 4:38 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2014
Doamnelor, am vesti, nu prea ok. Se pare ca singura optiune este inseminarea sau fiv-ul. Cel putin dupa doctorita mea. Tratamentul si monitarizarile impreuna cu procedura in sine ma costa 3700 lei. Inca ne gandim daca sa facem asta sau sa mai cer o parere din partea altui medic cu aceasi specializare. Am un sentiment ca imi vindea inseminarea ca rosiile la piata. plans plans
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.