Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| emanicole wrote:http://forum.7p.ro/gravidutzele-noastre-dragi---29.aspx?g=posts&t=16908&p=48 Felicitari Multumesc |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| fetelor eu sunt foarte dezamagita nu stiu ce e cu organismal meu,asteptam cm abia pe saptamana viitoare iar azi surpriza ultima data a fost pe 1 a tinut 3 zile,iar azi mi-a venit din nou asa rau ma simt!nu am mai patit asa! |
|
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Buna dimineata fetelor!Stelutza ,imi pare rau sa aud ca nu esti ft bine dar ramai optimista in continuare,tot raul spre bine! Mariella77 ,multumim mult ptr completari!Eu de cca 10 ani beau ceaiuri ptr diverse afectiuni,dupa o coma de 3 zile acum 8 ani mi a intrat in ritualul zilnic ca sa zic asa sa beau cam 1-1,5 l ceai cu pauze bineinteles:)Nu fumez,cafea beau 1-2 pe zi,alcool ocazional ,cat despre antibiotic nu am mai luat de ani buni si vreau sa va spun ca nici la pat nu am mai cazut cu vreo gripa asa cum mi se intampla pana acum cativa ani Deci plantele sunt sfinte dar trebuie perseverat ;)Va doresc o zi linistita si un weekend cum vi l doriti |
|
| http://www.miresici.ro/sefarchive/f166/9990-tinctura-de-branca-ursului-extract-de-zmeur-laptisor-de-matca/index3.html |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2015 Mesaje: 17
| Salutare fetele
Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti de urmatoarele valori bhcg. In data 11.02-19,5 17.02-200.1 20.02-551,1 Testul de sarcina arata 2 linii clare.
E posibil o sarcina extrauterina? Nu ma doare burta decat f rar si in zona de sus in dreapta buricului,o durere ca si o crampa. La eco merg miercuri. Va pupacesc Sunt f f f feticita
|
|
| Felicitari Erika!Nu ma pricep la valori bhcg dar ma bucur ca ai parte de cele 2 liniute magice |
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Erika.C wrote:Salutare fetele Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti de urmatoarele valori bhcg. In data 11.02-19,5 17.02-200.1 20.02-551,1 Testul de sarcina arata 2 linii clare. E posibil o sarcina extrauterina? Nu ma doare burta decat f rar si in zona de sus in dreapta buricului,o durere ca si o crampa. La eco merg miercuri. Va pupacesc Sunt f f f feticita Felicitariiiii din ce am retinut eu de la Nanny ca daca valoarea se dubleaza este sarcina.acum nu stiu sigur in ce interval. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Erika.C wrote:Salutare fetele Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti de urmatoarele valori bhcg. In data 11.02-19,5 17.02-200.1 20.02-551,1 Testul de sarcina arata 2 linii clare. E posibil o sarcina extrauterina? Nu ma doare burta decat f rar si in zona de sus in dreapta buricului,o durere ca si o crampa. La eco merg miercuri. Va pupacesc Sunt f f f feticita
Erika eu zic ca e bine 17-si 20...se face la 48,72 ore. S-a dublat , nu e cazul sa te panichezi! Crampele sunt normale. Bafta asteptam vestile bune! Felicitari! Daca se dubleza are o evolutie normala, daca nu se dubleaza e sarcina dar nu e in regula. Pup |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Erika.C wrote:Salutare fetele Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti de urmatoarele valori bhcg. In data 11.02-19,5 17.02-200.1 20.02-551,1 Testul de sarcina arata 2 linii clare. E posibil o sarcina extrauterina? Nu ma doare burta decat f rar si in zona de sus in dreapta buricului,o durere ca si o crampa. La eco merg miercuri. Va pupacesc Sunt f f f feticita Felicitari si sarcina usoara si la termen! Nu cred ca are rost sa te gandesti la sarcina extrauterina! Felicitari! |
|
| RoxyFoxy poti sa imi spui unde este farmacia aia cu preturi mai acceptabile? Si eu sunt tot in Bucuresti si azi voi face "aprovizionarea" |
|
| RoxyFoxy poti sa imi spui unde este farmacia aia cu preturi mai acceptabile? Si eu sunt tot in Bucuresti si azi voi face "aprovizionarea" |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2015 Mesaje: 17
| Multumesc dragelor
Va doresc din tot sufletul sa treceti si voi prin aceste clipe de fericire.
Eu nu stiy cum sa reactuonez,imi vine sa plang de bucurie,dar parca nu imi vine sa cred ca dupa atata timp(3 ani) s-a intamplat minunea.
Va doresc din suflet sa aveti parte de cele doua liniute pentru ca e cel mai frumos sentiment din lume.
Va pup
|
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Adinuta wrote:RoxyFoxy poti sa imi spui unde este farmacia aia cu preturi mai acceptabile? Si eu sunt tot in Bucuresti si azi voi face "aprovizionarea" In tei, Farmacia Tei se numeste. |
|
| pisicutaiuby wrote:http://www.miresici.ro/sefarchive/f166/9990-tinctura-de-branca-ursului-extract-de-zmeur-laptisor-de-matca/index3.html am citit un pic de pe site ai incercat tincture de branca ursului? eu ma gandesc sa iau estract de mladite de zmeur sa reglez menstruatia ca nu stiu ce sa fi intamplat de s-a dereglat ,poate si stresul si gandul de a face bebe! |
|
| felicitari Erika eu zic sa nu te stresezi sigur e sarcina si bebe e bine,sa I o sarcina usoara!
|
|
|