Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Buna dimineata aspirici si gravidute!!!! Am reusit sa tac pana ieri si sa-i fac surpriza sotului,a ramas socat si inca nu crede,asteapta sa vina la eco sa se convinga,ii venea sa planga sa rada,habar nu avea ce se intampla si daca e real.Baietelul meu a fost cel mai incantat de tort.Ieri am vazut atatea lacrimi de bucurie cand am aparut cu tortul ca nu mi venea sa cred. crissy84 attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ce frumoooos! Te astept la gravidute! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| crissy84 wrote:Buna dimineata aspirici si gravidute!!!! Am reusit sa tac pana ieri si sa-i fac surpriza sotului,a ramas socat si inca nu crede,asteapta sa vina la eco sa se convinga,ii venea sa planga sa rada,habar nu avea ce se intampla si daca e real.Baietelul meu a fost cel mai incantat de tort.Ieri am vazut atatea lacrimi de bucurie cand am aparut cu tortul ca nu mi venea sa cred. Ma bucur tare pt voi Crissy84. Sa fiti sanatosi si sa se vada bine la eco. Pup |
|

| Adinuta wrote: Ma bucur tare pt voi Crissy84. Sa fiti sanatosi si sa se vada bine la eco. Pup
Multumesc,dar mai am de asteptat pana la inceput lui martie Trebuie sa ma urmati toatee!!!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 65
| Buna tuturor! in primul rand as vrea sa spun ca mi se pare minunat ca acest forum exista..nu cred ca exista persoane care sa te inteleaga mai bine decat cele care traiesc aceleasi lucruri ca si tine. Va citesc si imi dati speranta de 4 luni de cand incercam sa avem un bebe (stiu ca nu e mult...dar stiti si voi cum este cu asteptarea) :) Stiu ca acest subiect s-a mai discutat, dar as vrea sa stiu daca recomandati Branca Ursului pentru cresterea fertilitatii si daca mai stiti si alte tratamente naturiste bune. Avem toate analizele de preconceptie facute si cu rezultate bune. Va multumesc! |
|

| Sunt pe drum dar nu reusesc sa gasesc iar gravidutele noastre dragi |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| BiancaR wrote:Buna tuturor! in primul rand as vrea sa spun ca mi se pare minunat ca acest forum exista..nu cred ca exista persoane care sa te inteleaga mai bine decat cele care traiesc aceleasi lucruri ca si tine. Va citesc si imi dati speranta de 4 luni de cand incercam sa avem un bebe (stiu ca nu e mult...dar stiti si voi cum este cu asteptarea) :) Stiu ca acest subiect s-a mai discutat, dar as vrea sa stiu daca recomandati Branca Ursului pentru cresterea fertilitatii si daca mai stiti si alte tratamente naturiste bune. Avem toate analizele de preconceptie facute si cu rezultate bune. Va multumesc! Ai dreptate !Doar cine trece printr-o situatie similara stie cel mai bine prin ce trece o persoana care isi doreste un copil si nu reuseste,forumul acesta fiind de un real ajutor. Legat de Branca Ursului sotul meu ia de 3 ori pe zi o lingurita,dar nu stiu ce efecte are pt. ca e prima luna in care ia. Poate luna asta vedem rezultatele |
|

| Roxyfoxy wrote:Ai dreptate !Doar cine trece printr-o situatie similara stie cel mai bine prin ce trece o persoana care isi doreste un copil si nu reuseste,forumul acesta fiind de un real ajutor. Legat de Branca Ursului sotul meu ia de 3 ori pe zi o lingurita,dar nu stiu ce efecte are pt. ca e prima luna in care ia.  Poate luna asta vedem rezultatele
Multumesc frumos de raspuns! In cazul nostru iau doar eu, dar nu ar fi o idee rea sa inceapa si el sa ia :)
Sa ne auzim cu vesti bune! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Ma bucur sa aud ca se mai discuta si despre branca ursului,,,,eu am mai adus in discutie acest subiect dar se pare ca sunt retineri ,pareun subiect tabu dar din ce am auzit si citit e cel mai vechi remediu naturist impotriva fertilitatii,,,,,bineinteles ca nu e recomandat chiar tuturor femeilor,depinde de afectiunea fiecareia,,,,,ce mi s a parut interesant este ca si eu cat si iubitul meu luam de cca 3 luni si, in cele 5 luni de cand incercam sa avem un bebe ,zilele acestea e prima data cand am avut acea scurgere ca un albus de ou ,probabil isi face efectul si asteptam rezultate pozitive :)eu mai beau si ceaiuri amestec de cretisoara,napraznic,coada soricelului si galbenele |
|

| pisicutaiuby wrote:Ma bucur sa aud ca se mai discuta si despre branca ursului,,,,eu am mai adus in discutie acest subiect dar se pare ca sunt retineri ,pareun subiect tabu dar din ce am auzit si citit e cel mai vechi remediu naturist impotriva fertilitatii,,,,,bineinteles ca nu e recomandat chiar tuturor femeilor,depinde de afectiunea fiecareia,,,,,ce mi s a parut interesant este ca si eu cat si iubitul meu luam de cca 3 luni si, in cele 5 luni de cand incercam sa avem un bebe ,zilele acestea e prima data cand am avut acea scurgere ca un albus de ou ,probabil isi face efectul si asteptam rezultate pozitive :)eu mai beau si ceaiuri amestec de cretisoara,napraznic,coada soricelului si galbenele
Multumesc de idei, pisicutaiuby! Voi incerca si cu ceaiurile acestea. Este prima luna cand incerc cu naturiste...sper sa fie cu noroc :D :002: Va tin la curent cu ce se intampla :) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| [quote=BiancaR]
Doamne ajuta sa fie cu folos,noroc si liniute dubleeee |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/7/2011 Mesaje: 104
| Crissy84 ms fr |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| http://forum.7p.ro/gravidutzele-noastre-dragi---29.aspx?g=posts&t=16908&p=48
crissy84 wrote:Sunt pe drum dar nu reusesc sa gasesc iar gravidutele noastre dragi
Felicitari
|
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| BiancaR wrote:Buna tuturor! in primul rand as vrea sa spun ca mi se pare minunat ca acest forum exista..nu cred ca exista persoane care sa te inteleaga mai bine decat cele care traiesc aceleasi lucruri ca si tine. Va citesc si imi dati speranta de 4 luni de cand incercam sa avem un bebe (stiu ca nu e mult...dar stiti si voi cum este cu asteptarea) :) Stiu ca acest subiect s-a mai discutat, dar as vrea sa stiu daca recomandati Branca Ursului pentru cresterea fertilitatii si daca mai stiti si alte tratamente naturiste bune. Avem toate analizele de preconceptie facute si cu rezultate bune. Va multumesc! Bianca s-a tot vorbit pe aici de subiectul BU si poate de asta nu se mai scrie. BU se ia pana la ovulatie,de 3-4ori/zi cum scrie in prospect. Atentie mare ca la barbati,daca nu au deficit de testosteron dovedit prin analiza sangelui mai rau poate face.Sunt cazuri cand de la normospermie au ajuns la oligo.BU nu se ia daca stiti ca aveti chisturi sau fibroame. E f buna in combinatie cu extract de zmeur,deoarece echilibreaza balanta hormonala.Nu se iau amandoua odata ci la distanta de minm 15 minute.Si naturistele,ca si alopatele se iau in functie de afectiune.BU e f buna in caz de insuficienta ovariana si pt tratarea eventualelor anexite mai silentioase sa zic asa. Ceaiurile in combinatie: galbenele cu coada calului si coada soricelului sunt f bune de baut,3-4 cani/zi pana prin ziua 19-20 CM. Ceaiul de cretisoara e f bun de la ovulatie pana cand se confirma sarcina ecografic si chiar si dupa,deoarce previne avortul spontan si ajuta la fixarea embrionului.Bine ca si naturistele au efect maxim doar daca se tine si o dieta ovo-lacto vegetariana,fara cafea,alcool- cu exceptia vinului rosu natural in cantitati modice-,ceai negru.Ajuta f mult si sucurile de cruditati,legume ,fructe, miscarea,linistea sufleteasca.Si plus ca trebuie luate ca si tratamentul alopat,cu rigurozitate si cu rabdare.Mi-a luat ceva sa inteleg ca asa trebuie sa actionez daca vreau sa merg pe drumul asta,al naturistelor. |
|

| Multumesc frumos, maryella77 pentru aceste informatii. Voi tine cont de ele atat cat se poate..cu stresul stam mai rau, restul sunt mai usor de facut :)
|
|
|