Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Da NKO ,cu cat asteptam si luptam mai mult ptr anumite lucruri in viata,cu atat ne vom bucura mai mult si vom aprecia cu adevarat ceea ce obtinem:) v |
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Stelutza nu te descuraja,e bine sa mergi la dr sa vezi ce se intampla,o sa fie bine pana la urma ptr toate,,,,,la mine e a 3 a zi de menstra,ma doare ovarul dreptsi tot balonata ma simt,la fel ma gandeam sa imi fac o programare la dr ca din septembrie nu am mai fost,,,atunci am facut 2 tratamente ptr o anexita mai veche:( |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Buna dimi si bun venit noilor aspirici Steluza nu trebuie sa cazi in latura negativista.ai rabdare sa ajungi la dr. sa vezi ce ti zice. Kty tratamentul nu e ca functioneaza peste noapte.trebuie sa ai rabdare,sa colaborezi cu dr. Si sa bebelesti mult. Va doresc o zi buna si cu mult curaj de a o lua de la capat. P.S. Am aruncat un ochi la gravidute si am vazut bombonelul Anelisei....Doamne cat poate fi de dulce |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 58
| ok ms mult de pareri |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| kty wrote:mie imi spui de asteptat,eu am 23 de de ani,si de 2 ani am adoptat o scumpik de fetita de la orfelinat,,,,dar vreau bebe al meu
Ce dragut..toata stima pentru tine. Dumnezeu e mare si te va ajuta sa ai si tu un pui al tau. Eu am 28 de ani si abia acum 4-5 luni ne-am hotarat sa avem si noi un bebe. Problema e ca se lasa asteptat si eu am probleme cu rabdarea.:) Dar sunt sigura ca in curand voi primi vestea cea mare. |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| da ma duc ca mie imi venea ceas si totusi daca era ceva trebuia sa apara macar o liniuta pala! |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| stelutza wrote:da ma duc ca mie imi venea ceas si totusi daca era ceva trebuia sa apara macar o liniuta pala!
Eu am asa o presimtire ca iti va iesi si a doua liniuta zilele astea. |
|
| asta sper si eu ,sa primesc vestea cea mare in curand |
|

| Fetelor m a mancat si am facut facut testul de sarcina care il aveam de la testele de ovulatie,a iesit foarte slab pozitiv doar ca sper sa nu fie linia de uscare.maine m as duce sa fac un beta hcg .desi este cam devreme.pana pe 15 as mai avea 4 zile crissy84 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| nko wrote:Ce dragut..toata stima pentru tine. Dumnezeu e mare si te va ajuta sa ai si tu un pui al tau. Eu am 28 de ani si abia acum 4-5 luni ne-am hotarat sa avem si noi un bebe. Problema e ca se lasa asteptat si eu am probleme cu rabdarea.:) Dar sunt sigura ca in curand voi primi vestea cea mare. Off...imi vine sa iti trag o bataita!!!Poate inca nu a fost sa fie! Nu te ingrijora atat ca nu a trecut mult timp de cand incercati...eu ce sa mai zic ca anul asta de sarbatori ma gandeam ca e al treilea Craciun de cand astept sa ii pun sotului meu sub brad in loc de cadou un test de sarcina pozitiv.Linisteste-te ca o sa vina bebita ! |
|

| Nu stiu cat de bine se vede pt ca tableta nu are blit si nu face poze excelente.ce credeti fetele? |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| crissy84 wrote:Fetelor m a mancat si am facut facut testul de sarcina care il aveam de la testele de ovulatie,a iesit foarte slab pozitiv doar ca sper sa nu fie linia de uscare.maine m as duce sa fac un beta hcg .desi este cam devreme.pana pe 15 as mai avea 4 zile Iuhu!!!Cred ca e ceva!! Felicitari!! Fa un Beta hcg cat poti de repede sa scapi de neliniste ,dar mie medicul mi-a spus ca daca iese si foarte slab pozitiv, sigur e ceva. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| crissy84 wrote:Fetelor m a mancat si am facut facut testul de sarcina care il aveam de la testele de ovulatie,a iesit foarte slab pozitiv doar ca sper sa nu fie linia de uscare.maine m as duce sa fac un beta hcg .desi este cam devreme.pana pe 15 as mai avea 4 zile Eu sincer nu vad liniuta...dar daca tu zici ca e pe acolo... pt linistea ta..poti merge la Bhcg..daca este ceva..iese sigur! Kty ...bine ai venit!!! In mare lui dragoste Dzeu iti va darui si propriu tau copilas. Felicitari din suflet pt alegerea facuta. Esti o curajoasa! Doamne ajuta.. |
|
| dar cand tot vezi k iese negativ,ma apuca plansu,,este dezamagitor |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| kty wrote:  dar cand tot vezi k iese negativ,ma apuca plansu,,este dezamagitor N-ai voie sa plangi...Aici toata lumea e pozitiva..nu trebuie sa cadeti in butoiul cu melancolie. Nu trebuie sa fi dezamagita. Mergi la doctor si vezi care este problema! Probabil vreun dezeechilibru hormonal, pe care daca reusesti sa-l ameliorezi, vei ramane cu siguranta! Hai capul sus...sunt sigura ca fetita pe care o ai deja, iti lumineaza sufletul si casa! |
|
|