Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Hai Stelutza cu vestile bune! Cineva trebuie sa sparga gheata! |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| nko wrote:Hai Stelutza cu vestile bune! Cineva trebuie sa sparga gheata! nu am inca nici o veste nimic ceea ce ma nelinistete ca nu mi sa intamplat |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Iti doresc sa fie bine si sa vina alea doua liniute |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 136
| Buna fetelor Am primit rezulltatul la analize care sunt asa:
MARKERI ENDOCRINI ANALIZE REZULTATE INTERVAL BIOLOGIC DE REFERINTA / UM
1. ACTH IN LUCRU maine voi primi rezultatul
2. Cortizol -Ser 14.2 lg/dl Intre orele 7-10 a.m.: 5-25 ug/dl
3. IGF-1 (somatomedin c) -Ser 240 ng/ml valorii: 117 - 329 / ng/ml
4. TSH -Ser 1.528 lUI/ml valorii: 0.55 - 4.78 / lUI/ml
5. Prolactina -Ser 29.3 ng/ml valorii: faza foliculara:4.5-33 se pare ca am o problema serioasa la TSH sa vad ce imi spune dr vineri stau ca pe ace pana ajung la el.
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/11/2015 Mesaje: 1
| buna sunt noua pe aici si am o intrebare am folosit o metoda de contraceptive numita implantat dupa 2 ani jumate am renuntat si vreau un copil si nu reusesc ce as putea sa fac. |
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Buna Delia Gabriela si bine ai venit printre noi Pai ca prim pas ar fi un control la medic,analize ,apoi credinta,rabdare si optimism!Eu simt ca mi se v a intampla pana la urma minunea asta ,totul tine si de noi ca e vorba aia:"D zeu ne da dar nu ne baga si in traista":)E important si stilul de viata,odihna,fara stres,eu de fumat nu fumez,de cafea nu ma pot lasa dar 1 dimi merge ,in schimb am inceput sa ma simt vinovata daca beau un pahar de bere ptr ca imi place dar se intampla rar,,,,deci iti urez mult succes |
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Hai Stelutzaaaa Vrem sa sarbatorim!! |
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 58
| buna,sunt noua pe aicea ,miam facut azi un test j nimik,negativ,cm nu mia venit de 10 zile.ne chinuim sa fc un bebe de aproape 5 luni,nu mai stiu k sa mai fc |
|
| aveam toate simtomele k este ceva,durere de burta,mi sa si umflat,urinez des,durere de spata,constipata in fiecare zi,lispa poftei de mancare,somn mult |
|

| kty Eu cred ca daca era ceva se vedea dupa 10 zile de intarziere. Sa nu fie o dereglare.Mergi mai bine la un medic sa vezi ce iti recomanda. In rest..multa rabdare..credinta..si mai putin stres si totul va fi bine.
pisicutaiuby de intamplat se va intampla sigur minunea Stateam si ma gandeam: iti dai seama cat de mare va fi bucuria dupa lunile astea de asteptari? Doamne, visez la acel moment cu ochii deschisi. |
|

|
Cel mai important prim pas: vizita la medicul ginecolog si de acolo toate merg de la sine |
|
| mie imi spui de asteptat,eu am 23 de de ani,si de 2 ani am adoptat o scumpik de fetita de la orfelinat,,,,dar vreau bebe al meu |
|
| tot asa mia venit si in luna decembrie si am crezut k sunt,dar tot negativ |
|
| si am fost in luna decembrie la doctor,mia dat un tratament dar nik |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| pisicutaiuby wrote:Hai Stelutzaaaa  Vrem sa sarbatorim!! NIMIC IMI VINE SA PLANG ca nu stiu ce s-antamplat oricum merg la doctor acum sa vb cu ea la telefon azi chiar daca e negative ma duc sa vad sa nu fie dereglare hormonala ,azi e a 3 zi de intarziere! cumnata mi-a zis sa astept macar o saptamna de intarziere dar nu am reziztat ma gandeam ca pun sampania la rece! |
|
|