Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| stelutza wrote:lm-a sunat sotul si ma intrebat ca e si el curios l-am cam inebunit de cap anul care a trecut! voi ce ma sfatuiti sa fac ? Daca nu apare pana maine, mergi si fa analiza Bhcg..la prima ora..ai rezultatul in aceeasi zi! Acolo chiar e sigur, negru pe alb! Si nu mai zapaci omul de cap! |
|
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| nko wrote:Fetelor am omis sa va spun: eu am uter retrovers.  Ma gandesc ca din cauza asta se prinde mai greu cu toate ca D-na doctor mi-a zis ca sunt mituri din batrani si ca pot ramane insarcinata fara nici o problema. Da intr-adevar la un uter retrovers se ramane mai greu! Fina mea a incercat vreun an( cu exceptia) Posturilor..ar veni cam 9 luni de incercari..deci se poate..nu e un capat de tara...trebuie doar rabdare si perseverenta! hai fetelor..ce-s bocetele aste?? Pai vine primavara si voi vreti sa va vada berzele cu ochii rosii de plans?? Mmmm nu cred...hai bagati sport, sala...Hai fara dezamagire, ca nu face bine! |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Gata Nanny, Eu sunt hotarata sa incerc in continuare cat o vrea Dumnezeu cu zambetul pe buze. Mai ales ca suntem pe punctul de a ne muta la casa noastra in curand .Poate vrea si el/ea sa vina la casa noua. |
|
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Nanny nu stiu ce ne-am face fara tine pe aici. Esti bun psiholog si nu mai zic de sfaturi ca le stii ca un om mare pe toate. Dragele mele capul sus, e doar o menstruatie. Gânditi-va la fetele care nu au deloc si le vine odata la 5 luni. Ele s-ar bucura sa nu aiba probleme cu dereglari hormonale si sa vina rozi luna de luna la fix 28 de zile. Hai ca va fi bine. Cineva sa ne dea odata vestea cu cele 2 liniute, repejor! |
|

Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Ufff,chiar nu a mai aparut nici o pata pe aborbant....de 2 ore fac curat,una,alta,ma doare burta dar nu curge,,,,va pup si eu pe toate si va multumesc ptr sustinere si abia astept sa vedem dublu cu toatele cat mai curand! |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Nanny wrote:Daca nu apare pana maine, mergi si fa analiza Bhcg..la prima ora..ai rezultatul in aceeasi zi! Acolo chiar e sigur, negru pe alb! Si nu mai zapaci omul de cap! nu il mai stresez mai astept cateva zile sa vedem si dupa fac nu ma las de ziua indragostitilor sper sa va arat testul ,daca nu urmatoarea luna cand da D-zeu e binevenit |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Buna aspirici! Vad ca tare v-ati mai agiatat azi...Asta nu e bine, trebuie sa fiti optimiste si sa priviti inainte, v-am mai spus regasiti-va echilibrul interior, iubiti-va ca si cand nu puteti face copii, fara grij si fara stres, si asa va veni si bebe! Eu am fost azi la medic, mi s-a dat tratament pe trei luni...dar trebuie sa le iau metodic, o combinatie de antibiotic cu indometacin, in fiecare luna alt antibiotic, numai pe perioada menstruatiei, vitamine, elevit si dupa 3 luni, daca nu apare bebe, merg la control, sa vada ce fac nodulii mei, si apoi mai vedem... Pana atunci ne vom iubi fara stres si mare agitatie pe tema asta, ca nu face bine corpului. Cica daca ii dai corpului mai multa fericire si ovulatia merge din plin si ovulul va avea lipici la aia mic...Asa ca vin sarbatorile iubirii, sa trea agitatia de Z1 si capul sus! O seara linistita si multi pupici tuturor! |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Adinuta wrote:Nanny nu stiu ce ne-am face fara tine pe aici. Esti bun psiholog si nu mai zic de sfaturi ca le stii ca un om mare pe toate. Dragele mele capul sus, e doar o menstruatie. Gânditi-va la fetele care nu au deloc si le vine odata la 5 luni. Ele s-ar bucura sa nu aiba probleme cu dereglari hormonale si sa vina rozi luna de luna la fix 28 de zile. Hai ca va fi bine. Cineva sa ne dea odata vestea cu cele 2 liniute, repejor!
Adinuta...da ne dorim sa nu mai vina a 60 de zile.Sa ne vina si noua la 28.Da stiu totul e hormonal.Eu una sunt satula de doctori,analize si ecografi.Nu vreau sa ma mai intep sau sa aud abea acum ovulezi sau ai un chist.In fiecare luna, caut simptomele ovulatiei.Imi palpez zilnic sanii si ma intreb...oare luna asta voi ovula?Oare luna asta voi avea menstruatie?In fiecare luna ma intreb aceleasi lucruri.Deja am ajuns in ziua 16 si imi palpez sanii si am senzatia ca deja am ovulat.De 3 luni imi intarzie.Inainte de aceste 3 luni am luat duphaston care se pare ca in loc sa ma ajute mai rau m-a dereglat.Mi-e teama sa ajung din nou la doctor.Parca pica ceru pe mine cand aud de doctor.Asa stau linsitita si astept.Urmeaza nunta si incerc sa uit de bebe si sa ma ocup de pregatiri.Sper sa-mi iasa,dar ma sperie gandul ca ar putea intarzia din nou.De mult nu am mai scris atat de mult |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| eu in dupa amiaza asta am stat cu nepotele una de un an si una de 3 asa ne-am jucat si ne-am distrat ca m-au facut sa uit de probleme si sotul mi-a zis ca sunt mai relaxata gata cu stresul ca nu face bine astept cand Domnul da sa vina bebe atunci sa vina numai sa fim sanatosi restul nu mai conteaza , sa auzim numai vesti bune!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Doamne ajuta luna asta sa se lase cu multe teste pozitive!!! |
|

| Buna dimineata! Ceva vesti bune azi? |
|

| Buna dimineata! Eu am avut o insomnie de toata frumusetea de mai am un pic si adorm cu capul pe birou!Menstruatia e din belsug:(dar ma simt mai bine decatvieri in ceea ce priveste moralul,,,ma si amuz gandindu ma la acele "simptome" pe care le am avut:)) O zi linistita va doresc tuturor si astept sa vad care da prima o cupa cu sampanie,fara alcool bineinteles,pentru a sarbatori 2 liniute |
|

|
Ma bucur sa aud ca esti mai bine cu moralul.Si eu sunt la fel.. Luna viitoare va fi cu noroc! |
|

| Doamne ajuta,NKO! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Buna fetele
In sfarsit intru sa va mai zic si de mine, e cam aglomerat la servici, multa treaba si pe acasa si uite asa trece timpul repede. Dupa cum stiti sunt in pauza si tinand cont ca vine si postul o sa ne apucam de bebelit dupa Pasti. Speram ca dupa post si rugaciune o sa ne trimita Doamne Doamne sufletelul dorit. Imi pare rau de z1, dar capul sus ca va fi bine. Astept cu nerabdare testele pozitive de la fiecare dintre voi, mereu stau cu emotii cand stiu ca e cineva la testat. Cred ca pauza asta mi-a prins bine, deoarece mi s-a reglat menstruatia la 28 de zile, si ovulatia la a 14 zi. Si va zic sincer ca in perioada asta nu m-am mai gandit la bebe am eliminat stresul si ma simt mult mai bn. M-am lasat in grija Maicii Domnului .
Scuze de romanul scris dar acum am prins putin timp.
Va pup pe toate de la A la Z |
|
|
|