Clubul aspirantelor - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nanny
Scris: Monday, February 9, 2015 10:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Iti faci griji degeaba! O sarcina pierdut la 4-5 sapt...inseamna ca nu e viabila. Iti vorbesc din experienta! Cauzele pot fi foarte multe, de multe ori nici nu le afli. Din punctul meu de vedere, mai bine pierzi o sarcina miica, decat sa bagi tot felul de chestii artificiale in tine si sa afli mai tarziu ca nu e in regula. Cu tot tratamentul de sustinere luat ( Arefam, Duphaston) daca e sa nu mearga, nu va merge! O sarcina sanatoasa, "luptatoare" va sta acolo fixata ff bine chit ca iei sau nu tratament! E adevart ca sunt cazuri in care viitoare mamica are o lipsa de progesteron si i se recomanda unul dintre tratamentele de mai sus. Dar aceste cazuri sunt putine in comparatie cu cat de usor li se prescrie asa ceva aproape tuturor mamicilor! Mai de graba se pierde o sarcina din cauza unor anomalii genetice ( accidente in timpul conceperii embrionului) sau din cauze de coagulare a sangelui ( trombofilie). Nu trebuie sa stati cu frica in san...exista o selectie naturala pe care trebuie sa o acceptati! Asta este..cu Dzeu inainte!Hands
Sper sa nu fie cazul nici uneia dintre voi..si sa duceti cu bine pana la capat...o sarcina!Buddy1
nko
Scris: Monday, February 9, 2015 10:17 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
stelutza Iti tin pumnii..sa fie cu ochisori luna asta.
Asta ma ingrijoreaza si pe mine: faptul ca venea ceas si la mine la 28 de zile..iar acum la 30. Nu mai inteleg nimic si pun totul pe seama stresului. Oricum luna asta merg si la gineco pentru o monitorizare ecografica a ovulatiei.Pana acum am facut numai teste de ovulatie lunar care se pozitivau dar as vrea sa se confirme si ecografic sa fiu linistita.

Nanny multumim pentru sfaturi. Avem nevoie de experienta si de optimismul tau aici.Cheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Monday, February 9, 2015 10:18 AM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
Stiu NANNY ai dreptate,cand e sa fie este!Pana miercuri o sa astept cumintica apoi oi vedea!NKO,imi pare rau ,e bine sa plangi daca asta simti si dupa aceea o sa vezi lucrurile altfel, rabdare si credinta ,gandirea pozitiva ne vor ajuta sa mergem mai departeCheek Kiss p
nko
Scris: Monday, February 9, 2015 10:20 AM
Nivel

pisicutaiuby wrote:
Stiu NANNY ai dreptate,cand e sa fie este!Pana miercuri o sa astept cumintica apoi oi vedea!NKO,imi pare rau ,e bine sa plangi daca asta simti si dupa aceea o sa vezi lucrurile altfel, rabdare si credinta ,gandirea pozitiva ne vor ajuta sa mergem mai departeCheek Kiss p

Da..o sa-mi revin si o sa o iau de la capat. Cray
Roxyfoxy
Scris: Monday, February 9, 2015 12:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
nko wrote:

Astept vesti bune de la tine caci la mine a inceput sa se inroseasca treaba nu are rost vorba lui Nanny sa dau bani pe test.
Declar ziua 1...ma duc sa dau putina apa la soricei...nu ma pot abtine.As vrea sa ma detasez putin dar nu pot.
Va pup si va doresc succes macar un test pozitiv sa vedem zilele astea.

Offf... cat de tare cunosc sentimentulBye2 uff uff .. imi pare rau...asta e o luam de la capat luna asta.La mine a plecat rozi si urmeaza sa il sun pe dr. sa vedem luna asta ce mai facem...am ajuns sa cred ca nu o sa se intample niciodata asa de dezamagita sunt :((
nko
Scris: Monday, February 9, 2015 1:23 PM
Nivel

Roxyfoxy acelasi sentiment il am si eu chiar daca sunt mai mult decat constienta ca nu ar trebui sa ma panichez inca. Incerc sa fiu mai detasata, mai optimista, apelez la autosugestie, dar parca e din ce in ce mai greu. E un sentiment care ma copleseste pentru ca nu ma asteptam sa trebuiasca sa trec prin aceste stari.
Dar stiu ca intr-o zi voi vedea cele 2 liniute si apoi imi voi tine puiul in brate. Intr-o zi..:((

Asa ca..hai capul sus! Sa avem incredere ca vom fi si noi mamici in curand!Cheek Kiss Cheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Monday, February 9, 2015 2:25 PM
Nivel

Offf,tocmai mi a aparut roz pe hartia igienica,mai devreme cu 2 zike la fel ca si luna trecuta:(((NKO,tevurmez,am o stare de plans!!!:((
stelutza
Scris: Monday, February 9, 2015 2:32 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
la mine nu a aparut nimic nici urma saptamana trecuta ma dureau si sanii acum nimic ,daca am facut testul ieri si a fost negative eu zic sa mai astept pana maine ,m-a sunat sotul si ma intrebat ca e si el curios l-am cam inebunit de cap anul care a trecut! voi ce ma sfatuiti sa fac ?Argue campfire
crissy84
Scris: Monday, February 9, 2015 2:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
Fetelorrrr ce i cu pesimismul asta si cu supararea asta??!!??
Stiu ca este groaznic de suparator cand apare rozi si vine intrebare "dc nu raman si eu??"dar trebuie sa tinem capul sus si sa luptam cu toate armele ( doctori,tratamente,bebelit intens,fiecare de ce are nevoie) pana obtinem ce ne am propus.Nu sunt o optimista convinsa dar am invatat sa am rabdare si sa o iau de la capat.Sunt in a 12 luna in care astept sa vad ca se implineste minunea dar daca nu o sa fie nici luna asta inseamna ca inca nu e dat sa fie.Am inceput sa merg pe premiza ca daca ceva e facut sa fie al tau va fi daca nu, nu.
Asa ca hai caputul sus si adunati va toate puterile si cu armele inainte invingeti razboiul cu rozica campfire
Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata. computerlove
pisicutaiuby
Scris: Monday, February 9, 2015 2:43 PM
Nivel

computerlove ai dreptate crissy,,,trebuie rabdare si optimism,,,ma adunrepede si voi continua cu si mai muota ambitie!!!!
nko
Scris: Monday, February 9, 2015 2:58 PM
Nivel

Da..gata fetelor..capul sus! Rabdare..si cand va veni minunea o sa uitam de toate aceste luni de lamentari si asteptari si plansete!Cheek Kiss
pisicutaiuby ce m-ai sfatuit mai devreme? Plangi, descarca-te si gata..asteptam sa treaca rozi si ne apucam iar de bebelit.
Fetelor am omis sa va spun: eu am uter retrovers.uff Ma gandesc ca din cauza asta se prinde mai greu cu toate ca D-na doctor mi-a zis ca sunt mituri din batrani si ca pot ramane insarcinata fara nici o problema.

Mi-am schimbat si poza de la avatar...ca sa nu uit sa fiu optimista sa am si eu o asa minunatie de copil intr-o zi!majoreta
pisicutaiuby
Scris: Monday, February 9, 2015 3:16 PM
Nivel

NKO,imi place poza de la avatar:)As plange dar sunt la servici,stau cu nodul in gatBoredom am vorbit intre timp cu iuby care mi a ridicat putin moralul,luna viitoare mergem impreuna la medic sa vedem ce ne mai spune:)Buddy1 mergem inainte ,ce sa facem!:*:*
nko
Scris: Monday, February 9, 2015 3:36 PM
Nivel

pisicutaiuby wrote:
NKO,imi place poza de la avatar:)As plange dar sunt la servici,stau cu nodul in gatBoredom am vorbit intre timp cu iuby care mi a ridicat putin moralul,luna viitoare mergem impreuna la medic sa vedem ce ne mai spune:)Buddy1 mergem inainte ,ce sa facem!:*:*

Eu nu m-am putut abtine chiar daca sunt la munca.Noroc ca am o colega dragutza care m-a imbarbatat. Sotului i-am zis de ieri ca sunt sigura ca o sa-mi vina, cand o sa-l vad mai trag o repriza de bocete.
Sau poate nu..trebuie sa fiu barbata si sa fiu tare si tu trebuie sa fii la fel.Cheek Kiss Cheek Kiss
Si noi o sa mergem la medic dupa rozi sa vedem ce mai zice.
pisicutaiuby
Scris: Monday, February 9, 2015 3:45 PM
Nivel

Daca mai citesc mult despre una,alta imi fac tot felul decsperante,,,,am mai mers de 2 ori la toaleta si jimic,,,,poate-poate o fi nidatia,,,,,,of ,ce ma mai agat de orice,,,,speranta moare ultimaaaBravoo ,nu stiu de ce fata de celelalte 4 luni de cand incercam acum am simti ceva:(sa vad pana diseara daca mai apre vreo pata ceva ca nici burta nu ma mai doare,in schimb ovarul drept ma inteapa si coboara pe picior o durereNuStiu
nko
Scris: Monday, February 9, 2015 5:00 PM
Nivel

pisicutaiuby wrote:
Daca mai citesc mult despre una,alta imi fac tot felul decsperante,,,,am mai mers de 2 ori la toaleta si jimic,,,,poate-poate o fi nidatia,,,,,,of ,ce ma mai agat de orice,,,,speranta moare ultimaaaBravoo ,nu stiu de ce fata de celelalte 4 luni de cand incercam acum am simti ceva:(sa vad pana diseara daca mai apre vreo pata ceva ca nici burta nu ma mai doare,in schimb ovarul drept ma inteapa si coboara pe picior o durereNuStiu

Hai pisicuto poate poate ne dai o veste buna!
Eu sunt sigura ca luna viitoare voi vedea si eu cele 2 liniutze!newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.