Clubul aspirantelor - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
crissy84
Scris: Saturday, February 7, 2015 3:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
Adinuta wrote:
Haideti fetelor ca trece Februarie si ne trebuie un test pozitiv. Macar unu pe luna. dance

Luna ata trebuie sa fie mai multeeee hohot
nko
Scris: Saturday, February 7, 2015 4:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
Fetelor senzatii noiras :am arsuri la stomac,ma doare capul..off...sper sa nu fie numai in capul meu simptomele astea.
stelutza
Scris: Saturday, February 7, 2015 4:48 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
eu merg la farmacie acum sa vad ce rabdare am pana maine sau poate resist,azi trebuia sa vina nu a venit inca sper sa nu vina ! tot am citit pe net ca e indicat sa astepti intarzierea chiar cateva zile,Lol
pisicutaiuby
Scris: Saturday, February 7, 2015 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2015
wav wav Nko ,cred ca e putin cam devreme pentru test,din ce am mai citit cred ca trebuie sa mai astepti 3_4 zile,,,mie cam miercuri ar trebui sa imi vina,,,,simptome noi nu am ,nici nu vreau sa imi induc,doar usoarele dureri de burta :)Succes maxim fetelor!
nko
Scris: Saturday, February 7, 2015 5:54 PM
Nivel

Asa e dar nerabdarea e mare.m-am hotarat sa nu mai exagerez si sa astept.Cheek Kiss
pisicutaiuby
Scris: Saturday, February 7, 2015 5:57 PM
Nivel

Stiu cum e cu nerabdarea,si eu am avut un test de la cele de ovulatie si m am grabit sa il fac acum 3 zile:),,ah,si ca "simptom" mai am o mare stare de somnolenta ziuapale
stelutza
Scris: Saturday, February 7, 2015 9:11 PM
Nivel

eu am fost si mi-am luat un sure chek si un test tip banda sa vad daca le folosescSimplyLove nepotica mea m-a intrebat in seara asta are 3 ani daca am fost la magazine sa cumpar copiiBravoo stie ea si magazinul hohot imi da si bani hohot asa e de scumpa ca scoate niste perle ca ne-a lasat cu gura cascata la masaBravoo sa fie cu noroc la toate feteleiloveyou
dia27
Scris: Sunday, February 8, 2015 12:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Stelutza - ce dulcica nepotica ai hihihi iti doresc sa vezi dublu la teste!! :*
Nko - mai sunt luni bineinteles si cel mai bine este sa ne pastram calmul si sa nu deznadajduim cum spunea si nanny ... Dumnezeu are caile Lui si sigur ne vom implini toate visul de avea bebe cu multa credinta
Va pupacesc pe toate fetelor si Doamne ajuta la cat mai multe teste pozitive in viitor!!! majoreta majoreta majoreta
maryella77
Scris: Sunday, February 8, 2015 1:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/16/2013
Adinuta wrote:

Maryella77 ei...aici e problema mare la mine...cu rugaciunile si cu Dumnezeu care nu e tocmai "corect". Da asta e mult de discutat! campfire AMH -ul inca nu-l am dureaza un pic pana vine rezultatul. va pup si va tin la curect!

Slava Domnului ca Dumnezeu nu e "corect"ci e milostiv,iubitor si iertator.Pentru ca nu stiu daca si-ar dori cineva sa plateasca pentru fiecare greseala pe care o face,sa primeasca strict ceea ce ofera,sa fie rasplatit strict si corect pe masura muncii depuse, etc, intelegi ideea nu? Nu degeaba se zice "faca-se voia Ta Doamne" si nu "fa Doamne dupa voia noastra!".Eu una,vb in numele meu,m-am ferit cativa ani sa raman insarcinata(avorturi nu am facut).Unde a fost atunci credinta mea ca Dumnezeu ne va da ce avem nevoie sa ne crestem copilul? In calcule, in planuri?Si acum sa ma supar ca nu vine copilul cand bat eu din picior?Dupa cativa ani de zbucium si suparari am ajuns la concluzia lui Nanny "Doamne in mainile Tale e viata mea,fa ce stii Tu ca e mai bine pentru mine!"Sa fim sincere,de cate ori nu ne-am dorit sa se intampla un lucru intr-un anumit fel,iar cand s-a intamplat diferit ne-am dat seama ca a fost mai bine asa?
Rugaciunile nu sunt o favoare pe care o facem noi lui Dumnezeu si El e obligat sa ni le indeplineasca,ci sunt favoarea pe care ne-a facut-o El noua ca sa trecem mai usor peste problemele si necazurile pe care ni le facem tot singuri.
Mai degraba sa ne intrebam cat de corecti suntem noi fata de Dumnezeu, cat de mult ii respectam Legile si apoi sa ne punem problema corectitudinii Lui fata de noi.Rugaciunile sunt intotdeauna ascultate,dar indeplinite la momentul potrivit.
Si sa stii ca am probat pe pielea mea, de cate ori m-am rugat din tot sufletul ,fara sa imi pese cum anume rezolva Dumnezeu problema, pur si simplu i-am spus pasul meu, s-a indeplinit f repede si mult mai bine decat gandeam eu dorinta.
Probabil ca in privinta bebelului nu m-am lasat inca total in voia Domnului; cand o voi face va veni fara doar si poate.
pisicutaiuby
Scris: Sunday, February 8, 2015 9:18 AM
Nivel

DUMNEZEU NE IUBESTE SI NE IARTA PE TOTI DAR NE DA CAND STIE EL NU CAND NE DORIM NOI,,,,IMPORTANT E SA AVEM RABDARE SI CEA MAI BUNA RUGACIUE CA SA ZICASA ESTE:"DOAMNE ,NU IMI DA CE ITI CER,DA MI CE CREZI TU CA AM NEVOIE"Big Surprise Duminica placuta tuturor:)M a luat iar durerea de burta de zici ca acum imi vin problemele dar pana miercuri ar mai fi,desi si luna trecuta m am trezit cu 2 zilee mai devreme :(Cun vrwa Doamne Doamne:) va puuup si astept noutati!!!majoreta
nko
Scris: Sunday, February 8, 2015 10:20 AM
Nivel

Buna dimineata!
Si la mine da semne ca vine.Asta e..mergem mai departe chiar daca dezamagirea e mare.Poate luna viitoare...
Va pup si va doresc o duminica frumoasa.
pisicutaiuby
Scris: Sunday, February 8, 2015 10:33 AM
Nivel

Eeeeeiiiiiiiiiiiiiiiii Nko stai ca nu e timpul pierdut! Tot am citit pe forum ca multor fete le dadea semne ca acum vin musafirii ?i se trezeau cu 2 liniute :) Nu uita:Speran?a moare ultimaaaaaaa:*
stelutza
Scris: Sunday, February 8, 2015 1:45 PM
Nivel

eu am facut test si negative nu mi-a venit sper sa nu fie dereglare mai ales ca acum o saptamana am avut si pata de sange of sper sa fie bine ce o fiArguegrup
pisicutaiuby
Scris: Sunday, February 8, 2015 2:06 PM
Nivel

mai repeta testul Stelutza si iti tin pumniiAngelNot
stelutza
Scris: Sunday, February 8, 2015 3:16 PM
Nivel

pisicutaiuby wrote:
mai repeta testul Stelutza si iti tin pumniiAngelNot

asa emotii mari am ca dumineca trecuta m-am trezit din somn cu o durere si o pata de sange toata saptamana sanii au fost umflati si un discomfort acum azi aveam sperante de doua linii am facut doar un test tip banda,mai am un sure chek sper sa nu fei ceva dereglare hormonala Argue asa de stresata sunt of ,NuStiu NuStiu NuStiu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.