Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/5/2015 Mesaje: 801
| Buna dimineataaa:)Cenoutati mai aveti?Pe mine m au luat iar de vreo 2 ore usoare dureri de burta,,,,si aseara la 10 mi se facuse pofta de omleta:)stiu ca par naiva si ma agat de orice din dorinta prea mare de a avea un bebelus dar niciodata nu am intrat in bucatarie dupa 9 seara sa deschid aragazul si aseara aveam oenergieeee:))Weekend placut va doresc si astept noutati:) |
|
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Neatza! pisicutaiuby sa dea Domnul sa fie semne de bebe. Mie ar trebui sa-mi vina musafirii azi.Ma doare mijlocul in continuare destul de tare si mai simt usoare dureri de burta sub forma de intepaturi.Astept...si sper..sa se intample minunea..si sa fie acolo un pui mic. Va doresc un weekend minunat! |
|
|

| Nko iti tin pumnii!!!!!!Astept vesti pozitive |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Pisicutoo e bine ce zici tu acolo..Doamne ajuta..inca nu spunem nimic...asteptam! |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| si eu sunt azi in asteptare poate nu mai vin rusii ma ocolesc vreo 9 luni,dureri de burta usoare iar la sani am un discomfort de o saptamana poate vad 2 linii ca astept de mult!!! doresc la toate fetele sa vedeti luna asta 2 linii |
|

| Multumesc Nanny:)D zeu e mare si ne v a da tuturor la momentul potrivit ceea ce ne dorim din suflet Si tie Steluta iti tin pumnii!!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Buna dimi!!! Va tin pumnii si sus galeria feteleee |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| uuuu!! cate fete avem azi in asteptare
haideti cu dublu!!
va pupicesc si weekend superb plin de seturi de cate 2 liniute |
|

| N-am rezistat si am facut un test-negativ .musafirii inca n-au venit dar se pare ca trebuie sa-i astept acum.Nu se intampla de obicei sa inta4zie dar luna asta imi joaca feste se pare.Sau poate am facut testul prea devreme.Ovulatia a fost undeva pe data de 27-28.Voi ce ziceti? |
|
| eu inca nu am curaj sa fac testul musafirii nu au venit inca,da maine sigur il fac asta daca resist sa nu fac mai repede,nu am cumparat test ca daca il aveam acasa sigur il faceam! nko mai repeta unul luni daca nu se instaleaza menstruatia,Doamne ajuta!!! |
|

| Eu aveam unul acasa(de la minut) ramas din pachetul cu testele de ovulatie si evident ca m-a mancat. Stelutza sper ca al tau sa fie pozitiv.iti tin pumnii. |
|
| nko wrote:Eu aveam unul acasa(de la minut) ramas din pachetul cu testele de ovulatie si evident ca m-a mancat. Stelutza sper ca al tau sa fie pozitiv.iti tin pumnii. eu ies dupa amiaza in oras si sigur trec pe la farmacie ca ma omoara asteptarea si daca e sa vina musafirii mai sunt luni |
|

| Exact.trebuie sa fim optimiste.va iesi soarele si pe strada noastra.eu totusi iti tin pumnii si iti diresc ca asteptarea sa ia sfarsit cat mai repede.Asta imi doresc si mie si tuturor aspirantelor care isi doresc un sufletzel. |
|
| nko wrote:Exact.trebuie sa fim optimiste.va iesi soarele si pe strada noastra.eu totusi iti tin pumnii si iti diresc ca asteptarea sa ia sfarsit cat mai repede.Asta imi doresc si mie si tuturor aspirantelor care isi doresc un sufletzel. sa de-a Domnul sa fim sanatoase si sa avem si noi minunea mult asteptata |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Haideti fetelor ca trece Februarie si ne trebuie un test pozitiv. Macar unu pe luna. |
|
|
|