Clubul aspirantelor - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
pisicutaiuby
Scris: Saturday, February 7, 2015 9:40 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/5/2015
Buna dimineataaa:)Cenoutati mai aveti?Pe mine m au luat iar de vreo 2 ore usoare dureri de burta,,,,si aseara la 10 mi se facuse pofta de omleta:)stiu ca par naiva si ma agat de orice din dorinta prea mare de a avea un bebelus dar niciodata nu am intrat in bucatarie dupa 9 seara sa deschid aragazul si aseara aveam oenergieeee:))Weekend placut va doresc si astept noutati:)
nko
Scris: Saturday, February 7, 2015 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2015
Neatza! pisicutaiuby sa dea Domnul sa fie semne de bebe.
Mie ar trebui sa-mi vina musafirii azi.Ma doare mijlocul in continuare destul de tare si mai simt usoare dureri de burta sub forma de intepaturi.Astept...si sper..sa se intample minunea..si sa fie acolo un pui mic.
Va doresc un weekend minunat!
pisicutaiuby
Scris: Saturday, February 7, 2015 10:52 AM
Nivel

Nko iti tin pumnii!!!!!!Astept vesti pozitiveBravoo
Nanny
Scris: Saturday, February 7, 2015 10:57 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Pisicutoo e bine ce zici tu acolo..Doamne ajuta..inca nu spunem nimic...asteptam!Hands
stelutza
Scris: Saturday, February 7, 2015 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
si eu sunt azi in asteptare poate nu mai vin rusii ma ocolesc vreo 9 luni,dureri de burta usoare iar la sani am un discomfort de o saptamanamajoreta majoreta majoreta poate vad 2 linii ca astept de mult!!! doresc la toate fetele sa vedeti luna asta 2 liniiBravoo Bravoo
pisicutaiuby
Scris: Saturday, February 7, 2015 11:09 AM
Nivel

Multumesc Nanny:)D zeu e mare si ne v a da tuturor la momentul potrivit ceea ce ne dorim din sufletDistanceKiss Si tie Steluta iti tin pumnii!!!!majoreta
crissy84
Scris: Saturday, February 7, 2015 12:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
Buna dimi!!! Va tin pumnii si sus galeria feteleee majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
juwy.l
Scris: Saturday, February 7, 2015 1:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/28/2014
uuuu!! cate fete avem azi in asteptare Hilar Hilar

majoreta majoreta haideti cu dublu!!majoreta majoreta

va pupicesc si weekend superb plin de seturi de cate 2 liniute Cheek Kiss computerlove
nko
Scris: Saturday, February 7, 2015 1:38 PM
Nivel

N-am rezistat si am facut un test-negativCray .musafirii inca n-au venit dar se pare ca trebuie sa-i astept acum.Nu se intampla de obicei sa inta4zie dar luna asta imi joaca feste se pare.Sau poate am facut testul prea devreme.Ovulatia a fost undeva pe data de 27-28.Voi ce ziceti?
stelutza
Scris: Saturday, February 7, 2015 1:47 PM
Nivel

stelutza wrote:
si eu sunt azi in asteptare poate nu mai vin rusii ma ocolesc vreo 9 luni,dureri de burta usoare iar la sani am un discomfort de o saptamanamajoreta majoreta majoreta poate vad 2 linii ca astept de mult!!! doresc la toate fetele sa vedeti luna asta 2 liniiBravoo Bravoo

eu inca nu am curaj sa fac testul musafirii nu au venit inca,da maine sigur il fac asta daca resist sa nu fac mai repede,nu am cumparat test ca daca il aveam acasa sigur il faceam!Gossip
nko mai repeta unul luni daca nu se instaleaza menstruatia,Doamne ajuta!!!majoreta majoreta majoreta
nko
Scris: Saturday, February 7, 2015 1:50 PM
Nivel

Eu aveam unul acasa(de la minut) ramas din pachetul cu testele de ovulatie si evident ca m-a mancat.
Stelutza sper ca al tau sa fie pozitiv.iti tin pumnii.Cheek Kiss
stelutza
Scris: Saturday, February 7, 2015 2:03 PM
Nivel

nko wrote:
Eu aveam unul acasa(de la minut) ramas din pachetul cu testele de ovulatie si evident ca m-a mancat.
Stelutza sper ca al tau sa fie pozitiv.iti tin pumnii.Cheek Kiss

eu ies dupa amiaza in oras si sigur trec pe la farmacie ca ma omoara asteptarea DistanceKiss
si daca e sa vina musafirii mai sunt lunimajoreta majoreta majoreta
nko
Scris: Saturday, February 7, 2015 2:06 PM
Nivel

Exact.trebuie sa fim optimiste.va iesi soarele si pe strada noastra.eu totusi iti tin pumnii si iti diresc ca asteptarea sa ia sfarsit cat mai repede.Asta imi doresc si mie si tuturor aspirantelor care isi doresc un sufletzel.SimplyLove
stelutza
Scris: Saturday, February 7, 2015 2:11 PM
Nivel

nko wrote:
Exact.trebuie sa fim optimiste.va iesi soarele si pe strada noastra.eu totusi iti tin pumnii si iti diresc ca asteptarea sa ia sfarsit cat mai repede.Asta imi doresc si mie si tuturor aspirantelor care isi doresc un sufletzel.SimplyLove

sa de-a Domnul sa fim sanatoase si sa avem si noi minunea mult asteptatacomputerlove
Adinuta
Scris: Saturday, February 7, 2015 2:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/2/2014
Haideti fetelor ca trece Februarie si ne trebuie un test pozitiv. Macar unu pe luna. dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.