Clubul aspirantelor - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cerradia
Scris: Tuesday, February 3, 2015 12:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/5/2014
Nanny wrote:

Scuze..poate ai scris pe forum si nu am vazut, daca spui ca ai deja o sarina oprita..si alte inseminari care au esuat, alte analize ai facut?. Pt trombofilie, cateva genetice? Chiar daca vei face FIV..nimeni nu-ti garanteaza ca nu se va opri ( DOamne fereste) si aceasta!! Eu as cerceta problema mai amanuntit, daca nu-i tromofilie, atunci as cauta un genetician.
Andreina..multumesc de intrebare..sunt bine, multumesc lui Dzue..oficial sunt ff bine! Astazi tocmai am venit de la morfologie, totul bine si frumos! Bebe este ca de obicei mai maricel si grasunel...restul masuratorilor sunt in regula. Doamne aj.uta..sa vad si la voi rezultate pozitive!
am trombofile, descoperit dupa prima sarcina pierduta. am patru mutatii pozitive. dar si sub tratament rec de medic pt trombofilie am mai pierdut o sarcina obtinuta natural. sper ca data viitoare sa fie ok. am schimbat intre timp si medicul.
nko
Scris: Tuesday, February 3, 2015 1:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
Roxyfoxy wrote:
Declar Ziua 1! A venit rooooziii!banghead banghead banghead banghead angry angry angry nervi Off .... si fetele ne astepta la gravidute si noi tot pe aici stam!

Lasa Roxy ca o sa avem o sedere scurta de azi inainte. Rozi cea urata nu va mai veni..:)
Ar trebui sa vina si la mine sambata...simptome am cateva dar destul de usoare fata de cele pe care le am de obicei..ce sa zic..sper sa nu vina. Sa vina barza in locul ei.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa in ciuda vremii de afara.
Adinuta
Scris: Tuesday, February 3, 2015 1:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/2/2014
De cate ori incerc sa incarc o poza nu merge , nu stiu de ce. Mi-a iesit unul din rezultatele de la anlize. Is cam ingrozita ca nu e ok deloc.
Testosteron liber = 0.0058 nmol/L
Interval de referinta = 0.014
Aveti idee ce poate insemna asta? Si ce efecte poate avea asupra unei femei care isi doreste o sacina? plans
carmenalina
Scris: Tuesday, February 3, 2015 2:06 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Buna aspirici! Sper sa aveti o zi superba, aici a iesit soarele dupa ce ieri a nins putin. Au ajuns si rezultatele la analize, eu zic ca-s OK, oricum luni am programare la medic si voi reveni cu amanunte atunci. Sunt facute in ziua 21 a CM....
Dar ce valori de referinta ai pt testosteron, ca e pe limita de varsta, cel putin asa a fost la mine pe analiza.....

carmenalina attached the following image(s):
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

maryella77
Scris: Tuesday, February 3, 2015 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 7/16/2013
carmenalina wrote:
Buna aspirici! Sper sa aveti o zi superba, aici a iesit soarele dupa ce ieri a nins putin. Au ajuns si rezultatele la analize, eu zic ca-s OK, oricum luni am programare la medic si voi reveni cu amanunte atunci. Sunt facute in ziua 21 a CM....
Dar ce valori de referinta ai pt testosteron, ca e pe limita de varsta, cel putin asa a fost la mine pe analiza.....

Carmen din cate vad ti-ai conservat f bine fertilitatea, ca sa il citez pe doctorul meu. Deci oricand ne poti da vrestea cea buna.Doamne ajuta!Stie el doctorul meu ce stie cand zice ca alimentatia e baza.
carmenalina
Scris: Tuesday, February 3, 2015 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Marry, am inceput de ceva vreme sa aleg ce bag in gura, si mai important cat bag, ca nu mai stiu efectiv ce sa mai consum ca sa ma simt bine...Acum ramane sa revolv cu nodulii astia si poate vine si vestea cea mare in curand....
crissy84
Scris: Tuesday, February 3, 2015 3:48 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2014
Feteleeee am primit si eu rezultatele!!!Sunt perfecte,cel putin asa s a exprimat asistenta doctorei la telefon.trebuie sa ma duc sa mai faca probabil un control sa vada daca s a schimbat cv inauntru dar astept sa treaca luna asta macar. Hilar
Aveati dreptate ca nu trebuie sa fiu negativista. Acum astept sa mai visez soriceii si sa fie bebe yes va iubescc!!!!!!!!
cerradia
Scris: Tuesday, February 3, 2015 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2014
crissy84 wrote:
Feteleeee am primit si eu rezultatele!!!Sunt perfecte,cel putin asa s a exprimat asistenta doctorei la telefon.trebuie sa ma duc sa mai faca probabil un control sa vada daca s a schimbat cv inauntru dar astept sa treaca luna asta macar. Hilar
Aveati dreptate ca nu trebuie sa fiu negativista. Acum astept sa mai visez soriceii si sa fie bebe yes va iubescc!!!!!!!!
Super veste. acum trebuie sa ne mai dai si vestea ce mare. computerlove
crissy84
Scris: Tuesday, February 3, 2015 4:39 PM
Nivel

cerradia wrote:
Super veste. acum trebuie sa ne mai dai si vestea ce mare. computerlove

Sper sa o dam toate vestea cea mare cat de curand computerlove
crissy84
Scris: Tuesday, February 3, 2015 4:42 PM
Nivel

Juwy.l. Cum mai esti? Nu ai mai zis nimic de mult timp. Cheek Kiss iti multumesc pt incurajarile de acum 2 saptamani.atat tie cat si lu' nanny Cheek Kiss
Nanny
Scris: Tuesday, February 3, 2015 6:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
crissy84 wrote:
Juwy.l. Cum mai esti? Nu ai mai zis nimic de mult timp. Cheek Kiss iti multumesc pt incurajarile de acum 2 saptamani.atat tie cat si lu' nanny Cheek Kiss

Cu placere...oricand! sa stii ca de fiecare data cand am visat soareci, am ramas gravida...ba mai mult, de data asta am omorat ( ma scuzati) din greseala..unul!!! M-am speriat..teribil pt ca eu sunt o persoana pasnica..dar de atunci am zis...this is it!ras hainoroc .
crissy84
Scris: Tuesday, February 3, 2015 7:57 PM
Nivel

Nanny wrote:

Cu placere...oricand! sa stii ca de fiecare data cand am visat soareci, am ramas gravida...ba mai mult, de data asta am omorat ( ma scuzati) din greseala..unul!!! M-am speriat..teribil pt ca eu sunt o persoana pasnica..dar de atunci am zis...this is it!ras hainoroc .

Hahaha vreau sa visez si eu ca omor multiiiiiii topai
stelutza
Scris: Tuesday, February 3, 2015 9:57 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
stelutza wrote:

declar si eu prima zi de ciclu pe 1 februarie nu stiu ce a patit organismal meu mi-a venit cu o saptamana mai repede,nu am patit asa pana acum,azi am avut dureri de burta crampe si sanii foate tensionatiBuddy1
sunt tare necajita azi offfff!plans

fetelor revin la ce am scris mie venid pe 1 februarie ca o pata am avut si pe 2 putin azi deloc am sunat doctorita si am fost la eco endrometru e ingrosat sanii sunt pregatiti hormonal.simptome a-si avea de sarcina,daca nu vine ciclu pe sambata sau dumineca, pot face test!!! mai am o speranta!!! pe 1 februiarie abia era a 9 zi de la ovulatie ca am fost la monitorizarii!
stelutza
Scris: Tuesday, February 3, 2015 10:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
stelutza wrote:

fetelor revin la ce am scris mie venid pe 1 februarie ca o pata am avut si pe 2 putin azi deloc am sunat doctorita si am fost la eco endrometru e ingrosat sanii sunt pregatiti hormonal.simptome a-si avea de sarcina,daca nu vine ciclu pe sambata sau dumineca, pot face test!!! mai am o speranta!!! pe 1 februiarie abia era a 9 zi de la ovulatie ca am fost la monitorizarii!

mia explicat ca nu a fost ciclu ci implantare acum sa vedem daca se fixeaza sarcina! Doamne ajuta la fiecare! Dzeu e mare si el poate lucra pentru fiecare in parte,sa nu ne pierdem speranta!
andreina
Scris: Tuesday, February 3, 2015 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
Stelutza sa-ti ajute Dumnezeu si sa fie totul bine!
Nanny ma bucur enorm ca te simti bine si ca ne molipsesti si pe noi cu optimismul tauiloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.