Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| cerradia wrote: Procedura costa 1000 lei si mai este tratamentul, dar asta depinde de fiecare persoana. multumesc |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Neata dragutele va invit la o cana cu ceiuc sau cafeluta asezonata fu mult praf de burtica Imi pare rau pt.vestile urate hfiyi obtimisre si totul v-a fii bine. O sa ziceti ca sunt vhisata rau ieri la pranz am facut inca un test de sarcina....am vrut sa vad daca bebe e ok dupa operatia facuta,a iesit mega pozitiv in jumatate de minut,apoi imi dau seama chiar daca bb nu mai e in crestere testul tot pozitiv iese nu? Sunt programata la evo peste 2 saptamani,pana atunci stau cu emotii nici sa fac beta nu pot ca stau la pat va pup dulcee |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Buna fetelor! Eu am citit asa pe repede inainte, asa ca nu mai stiu decat ce trebuie sa raspund nu si cui i se adreaseaza mesajul, dar intelegeti voi. Deci: proxeed plus , cel mai mic pret e la farmacia Tei din Bucuresti si se face comanda online, se plateste cu cardul tot atunci , pt cine nu e din provincie.E cam 99 ron cutia cu 30 de pliculete. Stiu ca ecografia din ziua 3 CM este pentru numararea foliculilor antrali, un indiciu important al fetilitatii alaturi de raportul fsh/lh din ziua 3 si de amh-ul care poate fi facut in orice zi a CM. Lyzuka voi ati facut spermograma la o clinica RUAM, analizata de un embriolog? Ca noi am avut surprize intre cea la un laborator normal si cea analizata de un embriolog. Sunt curioasa cum iese spermocultura, leucocite relativ frecvente india de obicei o infectie in zona.Nu am inteles care e treaba cu A/B acolo.Acolo trebuie sa fie cei mai multi spermatozoizi ca sa fie sperma fertilizanta. Ioana felicitari lui bebe luptator si tie la fel ca ati trecut cu bine peste interventie! Sarcina usoara , cu bebe sanatos si la termen in continuare! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 136
| Maryllena77 analiza este facuta la spital o sa vad pe 13 cand merg la medicul endocrin ce imi spune el, miercuri o sa fie gata si spermocultura o sa va tin la curent si cu analizele mele pe care le vou face pe 9 Nanny o sa intru la regim cat de curand asteapta dr rezultatul la analize si nu mai scap eu abia astept sa mai slabesc monentan fac doar exercitii pe bicicleta cate o ora si jumatate maxim 2 ore Va pe toate. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| cerradia wrote: Una dintre ele osa o fac, dar inca nu stiu care. Daca vrei sa stii despre inseminare pot sa iti spun ce vrei, pt ca am mai facut anul trecut. Vroiam sa te intreb la cat timp de incercari de a avea un copil ti-a fost recomandata procedura si la ce clinica ai facut-o?Dr. meu nu a pomenit nici de inseminare si nici histeroscopie,mi-arecomandat direct FIV daca nu raman nici luna asta(mentionez ca tot incercam de doi ani si in ultimele 5 luni am fost la dr.).Eu sincer nu prea sunt pregatita pt. FIV si de asta vroiam mai multe detalii despre alte proceduri de incercat pana la fertilizare |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Roxyfoxy wrote:Vroiam sa te intreb la cat timp de incercari de a avea un copil ti-a fost recomandata procedura si la ce clinica ai facut-o?Dr. meu nu a pomenit nici de inseminare si nici histeroscopie,mi-arecomandat direct FIV daca nu raman nici luna asta(mentionez ca tot incercam de doi ani si in ultimele 5 luni am fost la dr.).Eu sincer nu prea sunt pregatita pt. FIV si de asta vroiam mai multe detalii despre alte proceduri de incercat pana la fertilizare Prima inseminare am facut anul trecut in februarie, dupa 3 ani de incercari. Am facut 3 la Clinica Columna cu dna doctor Cezara Bucur, iar una la Medlife cu dl doctot Albu Dragos. Dupa prima inseminare am ramas, cu gemeni, dar din pacate am pierdut sarcina. Histeroscopia mi-a fost recomandata de dna Cezara Bucur deoarece am doua sarcini pierdute (am mai pierdut o sarcina in octombrie, obtinuta natural) si langa trompa stanga se observa o formatiune la ecograf. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/31/2015 Mesaje: 19
| Dragilor,imi puteti da niste raspunsuri la linkul Tabere de Paula9... |
|

| cerradia wrote: Prima inseminare am facut anul trecut in februarie, dupa 3 ani de incercari. Am facut 3 la Clinica Columna cu dna doctor Cezara Bucur, iar una la Medlife cu dl doctot Albu Dragos. Dupa prima inseminare am ramas, cu gemeni, dar din pacate am pierdut sarcina. Histeroscopia mi-a fost recomandata de dna Cezara Bucur deoarece am doua sarcini pierdute (am mai pierdut o sarcina in octombrie, obtinuta natural) si langa trompa stanga se observa o formatiune la ecograf. Off... imi pare rau! La tine inseamna ca se prinde totusi sarcina,la mine in 2 ani nu s-a intamplat nimic poate de aceea dr. nu mi-a recomandat inseminarea. Merg si eu joi la dr. si o sa-l intreb mai multe legate de inseminare poate incerc si eu... Doamne ajuta sa ne vedem mamici cat mai curand! |
|
| Roxyfoxy wrote:Off... imi pare rau! La tine inseamna ca se prinde totusi sarcina,la mine in 2 ani nu s-a intamplat nimic poate de aceea dr. nu mi-a recomandat inseminarea. Merg si eu joi la dr. si o sa-l intreb mai multe legate de inseminare poate incerc si eu... Doamne ajuta sa ne vedem mamici cat mai curand! Doamne ajuta! sa ne tii la curent cu ce iti spune medicul. Ai probleme cu trompele? |
|

| cerradia wrote: Doamne ajuta! sa ne tii la curent cu ce iti spune medicul. Ai probleme cu trompele? Nu tocmai ca sunt permeabile,doar o singura problema ca sunt subtirele si e risc de sarcina ectopica,asta e tot ce mi-a spus dr. meu,iar cel care mi-a facut HSG-ul mi-a spus ca 90% raman insarcinata luna asta ,dar nimic... |
|
| offf ....imi pare rau. Si eu azi declar ziua 1, maine trebuie sa sun la doctora sa stabilim ce procedura facem. Sa ne anunti ce facu joi la doctor. La ce doctor mergi? |
|
| ioana_29 wrote:Neata dragutele  va invit la o cana cu ceiuc sau cafeluta asezonata fu mult praf de burtica Imi pare rau pt.vestile urate hfiyi obtimisre si totul v-a fii bine. O sa ziceti ca sunt vhisata rau  ieri la pranz am facut inca un test de sarcina....am vrut sa vad daca bebe e ok dupa operatia facuta,a iesit mega pozitiv in jumatate de minut,apoi imi dau seama chiar daca bb nu mai e in crestere testul tot pozitiv iese nu? Sunt programata la evo peste 2 saptamani,pana atunci stau cu emotii  nici sa fac beta nu pot ca stau la pat va pup dulcee Sarcina usoara in continuare si bebe la termen! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| buna dimineata eu m-a trezit dimeata asta cu cateva pete de sange maroniu,ovulatia a fost pe 24,25 ianuarie.ce s-a intamplat ca am inca o saptamana pe data de 7 februarie ar trebui sa vina ! ma gandesc sa sun maine la doctorita ,sanii sunt tensionati ,am si cateva crampe !!!ce s-a fi intamplat cu organismal meu ciclu la 22 de zile nu am avut niciodata? |
|

| cerradia wrote: offf  ....imi pare rau. Si eu azi declar ziua 1, maine trebuie sa sun la doctora sa stabilim ce procedura facem. Sa ne anunti ce facu joi la doctor. La ce doctor mergi?
La un dr. de la Elias...la mine inca nu a venit rozi pt. ca am luat Arefam si ma enervez ca nu vine sa scap odata!! |
|
| Andreea~Simona wrote:Buna fetelor! Nu am mai postat de ceva timp pentru ca nu am avut noutati, dar v-am urmarit din umbra. Bun venit noilor aspirante! Luni trebuie sa fac testul, sper sa fie cu noroc cea de-a 3-a inseminare. Va pup pe toate! Buna dimineata! Iti tin pumnii ca stiu ca azi testezi! Iti doresc sa ai doua liniute! |
|
|