Nivel: Membru
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 22
| Multumesc pentru raspunsuri. O sa vad peste cateva zile. O seara placuta si sa aveti grija de voi. |
|
Inregistrat: 1/30/2015 Mesaje: 9
| Revin, proxeed plus i-a fost recomandat sotului meu de un medic ginecolog specializat pe infertilitate. Prospectul il stiu de pe google cap coada. Tocmai l-am comandat pe net. Ideea era sa vad daca a fost eficient cuiva si daca se merita pt ca e foarte scump. |
|
Inregistrat: 1/30/2015 Mesaje: 9
| Rocsana wrote:Daca despre cel cu substanta de contrast intrebi e suportabil (mie mi la recomandat medicul ca sa vada daca sunt trompele infundate ) Mersi frumos de raspuns fetelor. Tocmai mi-am facut programarea la hycosy. Off ce greu e inceputul! Dupa asta urmeaza un mare set de analize... Profilul TORCH, AMH...., cu Dumnezeu inainte! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Nici luna asta nu e bebe la mine. Am facut beta azi si e 1,2 Astept acum sa vina rozi si sa ma hotarasc ce fac....histeroscopie sau inseminare. O seara buna! va |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| cerradia wrote:Nici luna asta nu e bebe la mine. Am facut beta azi si e 1,2 Astept acum sa vina rozi si sa ma hotarasc ce fac....histeroscopie sau inseminare. O seara buna! va
Cerradia imi pare nespus de rau! Sa ne tii la curent daca faci insemninare. Mi-e teama ca iti calc pe urme. |
|
| Adinuta wrote:Cerradia imi pare nespus de rau! Sa ne tii la curent daca faci insemninare. Mi-e teama ca iti calc pe urme. Am mai facut anul trecut 4. Va tin la curent. O sa ma hotarasc cand apare rozi, ca trebuie sa anunt doctora. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| danuta.z wrote:Si eu tot la Doroftei. Spune-mi te rog, ti-a dat sa faci ceva analize inainte? nu aveam un papanicolau facut si analize hormonale ! mie mi-a recomandat sa fac laparoscopie dupa tot cu el! care nu am facut!alt medic tot din Iasi mi-a recomandat sa fac inseminare daca nu raman gravida o sa ajung si acolo! |
|
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| cerradia wrote:Nici luna asta nu e bebe la mine. Am facut beta azi si e 1,2 Astept acum sa vina rozi si sa ma hotarasc ce fac....histeroscopie sau inseminare. O seara buna! va Of imi pare rau!!! Rezultatele astea negative chiar te dau peste cap ...daca te hotarasti sa faci una din proceduri poate ne dai si noua detalii pt. ca dr. meu nu mi-a spus nimic despre asta si as vrea sa il intreb... |
|
| Roxyfoxy wrote:Of imi pare rau!!! Rezultatele astea negative chiar te dau peste cap ...daca te hotarasti sa faci una din proceduri poate ne dai si noua detalii pt. ca dr. meu nu mi-a spus nimic despre asta si as vrea sa il intreb... Una dintre ele osa o fac, dar inca nu stiu care. Daca vrei sa stii despre inseminare pot sa iti spun ce vrei, pt ca am mai facut anul trecut. |
|
| cerradia wrote: Una dintre ele osa o fac, dar inca nu stiu care. Daca vrei sa stii despre inseminare pot sa iti spun ce vrei, pt ca am mai facut anul trecut. cat a costat inseminarea ? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2014 Mesaje: 179
| Buna fetelor! Nu am mai postat de ceva timp pentru ca nu am avut noutati, dar v-am urmarit din umbra. Bun venit noilor aspirante! Luni trebuie sa fac testul, sper sa fie cu noroc cea de-a 3-a inseminare. Va pup pe toate! |
|
| stelutza wrote: cat a costat inseminarea ?
Procedura costa 1000 lei si mai este tratamentul, dar asta depinde de fiecare persoana. |
|
| Andreea~Simona wrote:Buna fetelor! Nu am mai postat de ceva timp pentru ca nu am avut noutati, dar v-am urmarit din umbra. Bun venit noilor aspirante! Luni trebuie sa fac testul, sper sa fie cu noroc cea de-a 3-a inseminare. Va pup pe toate! Sper sa fie cu noroc si sa ai bebe in burtica. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2014 Mesaje: 179
| Multumesc pentru gandul bun, cerradia! Va doresc la toate sa vi se implineasca dorinta cat mai repede. |
|
| cerradia wrote: Procedura costa 1000 lei si mai este tratamentul, dar asta depinde de fiecare persoana. multumesc |
|
|