Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 6
| Mersy frumos fetelor ca mi-a?i acordat si mie aten?ie ,am gene de a avea gemeni ambele bunici au avut gemeni sper sa fie si la mine |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 136
| Buna fetelor Astazi am fost cu sotul sa faca Spermocultura si Spermograma maine dupa ora 14 am rezultatul, iar eu o sa fac analize iar: Prolactina, TSH, ACTH, Igf-1 si Cortizol pe data 9 si apoi ma duc la dr endocrin cu rezultatul, am fost astazi la el si mi-a recomandat sa mai astept pana in vara cu proiectul bebe dar vedem pe 13 cand ma duc cu rezultatul ce imi spune. Fetele cu z1 imi pare rau dar nu va piedeti speranta a mai venit o noua luna de iubareala, eu deja nu ma mai gandesc la proiect acum, astept sa fac analizele pana atunci o sa aflu si eu daca e bb sau nu chiar de ziua mea sunt la testare si eu cine stie poate Doamne Doamne imi face si mie un cadou asa cum i-a facut lui Ioana. Va si va pe toate de la A la Z. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Buna fetelor, am urmarit discutiile de pe acest topic si sunt foarte interesante , ma aflu si eu in situatia de a dori sa devin mamica si sper ca luna aceasta testul sa -mi arate 2 liniute , ceva simptome ar fi: dureri de burta de spate, sani tensionati si ceva greturi , stiu ca as putea sa fac un test dar cum menstruatia ar trebui sa vina pe 1.02 prefer sa mai astept un pic deoarece nu mai vreau sa vad o liniuta pe test din nou . Va salut si doresc tuturor aspirantelor bebelusi sanatosi cat mai repede. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Eu nu am mai rezistat tentatiei si am facut si eu un test azi... si de data asta tot o liniuta a aparut. Ovulatie am avut pe 17.01 - 18.01, oare sa fie testul facut prea devreme. Menstruatia este neregulata, ultima 31.12. Voi ce parere aveti? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| buna seara!Imi pare rau pentru ziua 1.Vom fii si noi mmamici.In cazu meu a pplecat rozica.Ma gandesc sa ma duc la o ecografie prin ziua 13 :). |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Rocsana wrote:Buna fetelor, am urmarit discutiile de pe acest topic si sunt foarte interesante , ma aflu si eu in situatia de a dori sa devin mamica si sper ca luna aceasta testul sa -mi arate 2 liniute , ceva simptome ar fi: dureri de burta de spate, sani tensionati si ceva greturi , stiu ca as putea sa fac un test dar cum menstruatia ar trebui sa vina pe 1.02 prefer sa mai astept un pic deoarece nu mai vreau sa vad o liniuta pe test din nou . Va salut si doresc tuturor aspirantelor bebelusi sanatosi cat mai repede. Iti doresc sa nu mai vina rozi si sa fie bebe in burtica. |
|

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| fetele cu rozi la purtator, va sustin si eu pentru luna ce urmeaza :* pup pe toate si fruntea sus!!! |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| cerradia wrote:Eu nu am mai rezistat tentatiei si am facut si eu un test azi...  si de data asta tot o liniuta a aparut. Ovulatie am avut pe 17.01 - 18.01, oare sa fie testul facut prea devreme. Menstruatia este neregulata, ultima 31.12. Voi ce parere aveti? Poate e prea devreme daca zici ca ovulatia a fost 17/18.Pana nu vine rozi inca mai e speranta .Fac si eu testul maine dimineata sa vedem ce iese,dupa ce mi-a spus dr. la eco am avut ovulatie pe 11.01 asa ca ar trebui sa se arate daca e ceva |
|

| Rocsana wrote:Buna fetelor, am urmarit discutiile de pe acest topic si sunt foarte interesante , ma aflu si eu in situatia de a dori sa devin mamica si sper ca luna aceasta testul sa -mi arate 2 liniute , ceva simptome ar fi: dureri de burta de spate, sani tensionati si ceva greturi , stiu ca as putea sa fac un test dar cum menstruatia ar trebui sa vina pe 1.02 prefer sa mai astept un pic deoarece nu mai vreau sa vad o liniuta pe test din nou . Va salut si doresc tuturor aspirantelor bebelusi sanatosi cat mai repede. Buna Rocsana! Test pozitiv iti doresc luna asta si sa trecem toate la burtici! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ninulea wrote:Mersy frumos fetelor pentru sfat ,am gene din partea ambelor bunici ele au avut gemeni
Pentru fetele noi - cand vreti sa postati, apasati Add Reply, nu New Topic. Cand doriti sa mai adaugati ceva la o postare sau sa modificati ceva intr-o postare, folositi Edit. |
|

Inregistrat: 1/22/2015 Mesaje: 667
| Neata fetelor! Aseara i-am trimis un e-mail ginecologului meu sa-i explic treaba cu testele de ovulatie pozitive in ziua 18. Mi-a zis ca e ok, dar sa merg luna viitoare in ziua 18-19 sa fac un echo sa vedem daca se confirma ovulatia sau nu. Eu sper sa merg totusi pentru o altfel de confirmare. Roxy te asteptam cu vesti..am asa o presimtire frumoasa in ceea ce te priveste. |
|

| Dezamagire totala!!!!Test negativ! |
|

|
Off...cunoastem senzatia...apeleaza la speranta..repeta testul...si daca tot asa iese...apeleaza iar la speranta. Chiar tu ai zis cat timp rozi nu apare mai exista sanse. Exista si pentru noi un Dumnezeu de prichindei pe undeva.
|
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| buna dimineata fetelor ati luat dintre voi duphaston si pentru ce ati luat? ieri m-am intalnit cu ocunostinta stiind ca incerc de mult sa raman gravida ma sfatuit sa iau 10 zile duphaston ca ea asa a ramas e in 4 luni! cele cu test negative bafta pe luna urmatoare ,sa de-a Domnul si la noi bucuria de a fi mama! |
|

| Buna stelutza. Eu zic ca nu ar trebui sa iei fara recomandarea unui medic. |
|
|
|