Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Adinuta wrote:Nanny sa dea domnu sa fie asa si sa va anunt peste cateva zile ca nu a venit rozi!  Azi ziua 27  E grea asteptarea! Va pup pe toate! Doamne ajuta sa nu vina rozi. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| cerradia wrote: Doamne ajuta sa nu vina rozi. Nu am nici un simptom. Nici ca vine nici ca nu vine. E tare ciudat! Incerc sa imi ocup timpul cat pot de mult sa treaca repede zilele astea. Fac test pe 28 daca nu vine. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Felicitari, Ioana!
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Buna fetele....Nanny,Zambila multumesc pt.urarile transmise. Azi fetelor am fost la ortopedie si dimpreuna cu anestezistul s-a hotarat sa ma opereze la genunchiul unde am ruptura de menisc si ligament, operatia va fii la paroscop si ligamentul dupa 1 an. Apoi m-am dus la ginecolog si am facut eci intravaginal inca nu s-a vazut nimic si mi-a dat o lista cu medicamenrele care le pot lua pt.durere si voi face rahianestezie....of ce de emoti,stiti cazuri ca al meu, mi-e frica sa nu-l afecteze pe bb! |
|

| ioana_29 wrote:Buna fetele....Nanny,Zambila multumesc pt.urarile transmise. Azi fetelor am fost la ortopedie si dimpreuna cu anestezistul s-a hotarat sa ma opereze la genunchiul unde am ruptura de menisc si ligament, operatia va fii la paroscop si ligamentul dupa 1 an. Apoi m-am dus la ginecolog si am facut eci intravaginal inca nu s-a vazut nimic si mi-a dat o lista cu medicamenrele care le pot lua pt.durere si voi face rahianestezie....of ce de emoti,stiti cazuri ca al meu, mi-e frica sa nu-l afecteze pe bb! Ufff nu poti amâna o saptamana? Sa stii clar cum e cu sarcina. Sper ca le-ai spus medicilor ca e posibil sa fie bebe pe drum? Zi-mi cum erau restul? Endometru , sunt multe semne daca exista sarcina. Pup |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Adinuta wrote: Nu am nici un simptom. Nici ca vine nici ca nu vine. E tare ciudat! Incerc sa imi ocup timpul cat pot de mult sa treaca repede zilele astea. Fac test pe 28 daca nu vine.
Si eu tot pe 28 fac testul Sper sa nu vina rozi pana atunci(desi nu cred pt. ca iau suplimentar progesteron si asta intarzie menstruatia).Sper sa vedem dublu pe 28 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Ioana, eu am facut operatie de menisc artroscopic... Ideea e ca rahianestezia nu stiu cat de ok e mai ales la o sarcina atat de mica. Si ceea ce stiu clar este ca trebuie sa iei minim 5 zile antibiotic si calmante ... Stiu ca asta e o operatie care nu trebuie amanata, iti face si ligamentul artroscopic? |
|

| Ufff...ligamentul se va vedea la paroscop,atunci vb.ce v-a dace ,in principiul dupa un an,atat pot lungi dar cu meniscul nu. Sarcina e sigura,mi-a dat arefam 1 dim si una seara sa iau inainre de operatie si dupa plus lista cu ce pot sa mai iau,antibiotic si clexan,va oup,acum cum o vrea bunul dumnezeu la el e nadejdea |
|
| ioana_29 wrote:Ufff...ligamentul se va vedea la paroscop,atunci vb.ce v-a dace ,in principiul dupa un an,atat pot lungi dar cu meniscul nu. Sarcina e sigura,mi-a dat arefam 1 dim si una seara sa iau inainre de operatie si dupa plus lista cu ce pot sa mai iau,antibiotic si clexan,va oup,acum cum o vrea bunul dumnezeu la el e nadejdea Mult succes cu operatia si Doamne ajuta sa fie totul bine! |
|

| Buna dimineata,va poftesc la un ceiuc si atat...nu am pofta de nimic si am un gust metalic in gura Cerradia multumesc pentru gandurile frumoase,o sa fie bine,asa nadajduiesc Cine urmeaza la testare.....barzoiul a spus ca trece pe la voi si lasa cate ceva....va astept la gravidute dragele mele |
|

| ioana_29 wrote:Buna dimineata,va poftesc la un ceiuc si atat...nu am pofta de nimic si am un gust metalic in gura Cerradia multumesc pentru gandurile frumoase,o sa fie bine,asa nadajduiesc Cine urmeaza la testare.....barzoiul a spus ca trece pe la voi si lasa cate ceva....va astept la gravidute dragele mele
Eu urmez, da maine! :D Nu ne parasi asa repede. mai avem nevoie de tine pe aici sa ne dai un gram de speranta. Pupici si sa ne tii la curent cu tot! |
|
| Adinuta wrote:Eu urmez, da maine! :D Nu ne parasi asa repede. mai avem nevoie de tine pe aici sa ne dai un gram de speranta. Pupici si sa ne tii la curent cu tot! Mult succes Adinuta maine! Iti doresc ca maine sa vezi dublu! Ai ceva simptome? |
|

| cerradia wrote: Mult succes Adinuta maine! Iti doresc ca maine sa vezi dublu!  Ai ceva simptome? Daca caut...pot zice ca simt ovarul drept... dar in rest nimic nimic. :P Nici de sarcina, nici ca ar veni rozi. :P Astept mai e putin pana maine dimineata. |
|

| Adinuta facem galerie maine stau cu ochii pe tableta succes! |
|

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| La mine e z28 azi dar mai astept ultimul ciclu a fost de 30 zile asa ca stau potolita , simptome ar fi ele dar nu stiu ce sa zic ca ma deruteaza sanii ma dor ma lasa si tot asa si burta ma doare mai ales seara ca am senzatia ca vine rozi si m-am umplut cosuri pe fata si eu nu aveam deloc of sa mai treaca si zilele astea ca sa stiu e sau nu ca e grea asteprarea asta va pup si va tin pumnii celor care sunteti la testare |
|
|
|