Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Neata! A facut careva histeroscopie? Am fost vineri la doctor si mi-a recomandat sa fac histeroscopie...si vroiam sa aud pareri de la cineva care a facut! O saptamana cu cat mai multe teste pozitive si spor la bebelit! Va |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Doina te pandesc din umbra sa ne dai o veste buuunnnnaaa!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| cafelim! Eu is in ziua 13 si un pic îngrijorata ca nici un test de ovulatie nu se pozitiveaza. Dupa ECO din ziua 10 am facut in fiecare zi testul. Si nimic. Desi sânii sunt usor sensibili si ma doare putin mijlocul. |
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Zambila wrote:Neata! Cafelim? Dupa un calculator de CM azi ar trebui sa fie z1. Dupa altul, maine. Om vedea :) Pana atunci insa astept sa citesc updateuri de la voi. Niciun calculator nu poate sa-ti spuna mai bine decat ceea ce percepi tu intr-o luna de CM, ele sunt facute pt un standard de CM, tu ar trebui sa-l reglezi la fiecare modificare de ovulatie, asa vei sti cel ami bine cand va tb sa vina...sau nu.. O zi superba sa aveti! |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Neata Fetele !!! Leila , Doamne ajuta sa fie cu noroc noua strategie Adinuta , vestile de la medic sunt super bune , probabil in weekend ai si ovulat !!! Endometru este bun ...mult succes , sa vii cu vesti super peste 2 saptamani Doina , ti-am mai zis eu ...tu trebuie sa iei taurul putin de coarne ...ca prea isi bate joc urata aia de rozi de tine , trebuie sa o iei putin de cap. S-au terminat artificiile, sarmalele , despodobim bradul si-i bam batai ...oki ??? Biancamaria ...intr-adevar sunt multe fete care incearca de mult si incearca sa-si traiasca viata frumos , sa se bucure de partenerul de viata...nu de cat timp a trecut ...mai ales ca sunt doar 4 luni , si ai si un copil acasa ...ce sa mai zic de fetele care incearca de ani , au poate sarcini pierdute si niciun princhindel acasa asa cum ai tu ...deci capul sus , zambeste ....bucura-te de copil , de sot , de perioada asta asa de iubareala intensa ...ca apoi se mai inchid portile Clawdia , imi place ca emani optimism ...asta o sa-ti aduca minunea in viata ta mai repede decat ai spera !! Succes la noul job Andreea Simona , imi pare bine sa te revedem ...speram sa te "revedem" mai des la burtici in curand !!! Ioana si eu zic ca si fetele ...la un cm de 26 zile , ovu in ziua 11-12 Zambila ...cafelim cum sa nu ...si foruim putin , apoi la treaba !! Tinem pumnii sa nu mai vina Carmen La tine a venit rozi ? E bun tickerul ?
Eu ...am ratat luna asta , am fost plecati , si chiar nu s-a putut luna urmatoare mai cu spor ... cu atat nu mai gasesc simptome inchipuite
O zi frumoasa ...cu mult soare , asa cum este la mine |
|
| Eileen, da a venit ieri, dar de cateva luni mi-am propus sa nu ma mai agit cu semne, cu calcule, am avut 2 sapt de iubareala la maxim, nici nu m-a mai interesat daca se prinde sau nu, oricum reincep investigatiile, si e mai important pt mine sa-mi pastrez echilibrul interior, restabilit cu mare greutate, decat sa numar zilele de CM.. Ma simt atat de bine ca sunt linistita, si ca pot face orice imi doresc, ca daca va fi sa vina bine, daca nu, sotul a zis ca va face el pe bebe din cand in cand, ca sa nu ma simt asa de singura...si restul compensez cu gazele de la Club, ca ma umplu de energie si de bucurie! |
|
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| cerradia wrote:Neata! A facut careva histeroscopie? Am fost vineri la doctor si mi-a recomandat sa fac histeroscopie...si vroiam sa aud pareri de la cineva care a facut! O saptamana cu cat mai multe teste pozitive si spor la bebelit! Va
Cerradia am facut acum 6 luni , dupa ce am ramas fara o trompa. Trebuie musai sa faci analize de secretie inainte, fara ele nu iti face nimeni histeroscopia. Dureaza cam 30 minute cu tot cu pregatire. Pregatirea in sine e o branula in vena, mie nu mi-a spus nimeni de asta inainte si nu intelegeam de ce trebuie sa mi-o puna. Este doar de back-up in caz ca ai o alergie la substanta de contrast sa iti introduca pe ea o alta substanta. O senzatie noua de disconfrt o sa simti cand iti introduce substanta, dar nimic care sa te sperie. Rezultatul il primesti pe loc. Eu am facut la regina maria si m-a costat cam 500 lei. Merita sa stii macar cum stai pe interior. Bafta! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/2/2014 Mesaje: 102
| Hop si eu la cafeluta cu voi Zambila iti tin pumnii sa nu mai apara rozi si peste cateva zile sa fie zi de sarbatoare aici pe forum Adinuta ziua 13 e inca devreme, chiar daca nu ai avut test pozitiv pana acum nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, sigur vei ovula in curand Crissy Mult succes la medic joi Te asteptam cu niste rezultate bune Andreea Doina nu cred ca e vreo problema cu sanii tai dar pt linistea ta ai putea face o vizita medicului. de ex. la mine se comporta diferit in fiecare luna incepand cu perioada ovulatiei, ba ma dor si sunt umflati, ba sunt plini de galme dureroase, ba moi si ma ustura etc. Medicul mi-a zis ca e normal Roxyfoxy bun venit si sedere cat mai scurta. Poate fetele cu mai multa experienta te vor putea ajuta Juwy, Eileen, Leila, Carmen, Cerradia,Bianca, Clawdia, Ioana, Nico si toate celelalte aspirici si burtici sa aveti o saptamana minunata! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| buna fetelor m-am inscris si eu la voi deoarece ne dorim bebe dar vad ca se lasa asteptat avem deja aproape un an de cand incerc si nimic.am facut si sotul unele analize sunt bune in afara de un rezultat care l-am primit la trompe am facut hycosy tompa stanga nu se evidentiata tot pasajul rezultatul fiind foarte neconcludent...,am facut si o instilatie acum 2 luni ciclu il am regulat la 28 de zile,de ovulat ovulez si pe partea dreapt si stanga! ce ma sfatuiti sa fac un medic bun de prin zona sunt din suceava ! spre ca nu v-am plictisit! |
|
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Multumesc pt.incurajare fetelor!Am vorbit cu medical si mi-a spus ca nu ma pot gandi la inseminare deoarece este de parere ca spermatozoidul :spermatoz ajunge la ovul,dar nu il fecundeaza deci ar fi cam inutil dupa parerea lui.Voi ati mai trecut prin asa ceva, adica toate analizele mele si ale sotului f. bune,trompe permeabile si totusi nu se intampla nimic .Va pup! |
|
| Nu te supara, dar de unde stie el ca nu exista fecundare? Poate ca spermatozoizii nu sunt suficienti de rapizi, dar ai zis ca e OK spermograma, inseamna ca alta e problema, n-ai intrebat si alt medic? 2 pareri nu strica... |
|
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Buna Aspirici
Stelutza, Roxyfoxy bine ati venit si Doamne ajuta sa va vedem curand cu burtica
Simm, Cerradia, Crissy84, Maryella, Nicodavid o saptamana usoara si voua
Adinuta, Zambila . cafelesc si eu cu voi.
Carmen ce imi mai place atitudinea ta cat despre sot e un asa dragut Doamne ajuta cu analizele si sa te aud cat de curand ca te bucuri sid e gaza ta
Eileen o zi frumoasa si mai cu seama usoara si tie
Doina ce mai e pe la tine?? Rozi a venit??
Leila Doamne ajuta
Ioana la un cm de 25 de zile ovulatia se produce de regula mai repede de 14 zile. si al meu e de cateva luni cam tot pe la 25 de zile iar ovulatia imi e in z10 cu teste poz pe Z8 si Z9, iar pentru a fi sigura ca o prind de regula incerc sa bebelesc z6, 7, 8, 9 si dupa(eu asa consider)z 10, 11, 12 . dar nu ca si regula clara, este cand bebelesc o zi da una nu, sau zilnic, depinde de chef si luna. mult spor si Doamne ajuta
Andreea~Simona Doamne ajuta
Clawdia Felicitari pentru noul job.
Biancaanamaria curaj scumpic ca vine el si bebelinul Nr 2
Criss, Catalyna cum mai sunteti???
Va pup si o saptamana usurica tuturor
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Roxyfoxy wrote: Multumesc pt.incurajare fetelor!Am vorbit cu medical si mi-a spus ca nu ma pot gandi la inseminare deoarece este de parere ca spermatozoidul :spermatoz ajunge la ovul,dar nu il fecundeaza deci ar fi cam inutil dupa parerea lui.V Si mie mi se pare bizar....acel doctor ti-a recomadat FIV? Poate are vreo afacere.... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| multumesc fetelor de primire va doresc la toate bebei sanatosi si sa ni se indeplineasca dorintele! poate ma ajutati cu un raspuns daca ati mai patit asa ceva mia venit ieri cm la 28 zile putin rozu si spre seara a venit abundent si cu pielita,am sunat doctorita a zis ca sa descuamat mucoasa uterine? am vb doar la telefon era ocupata ma vede dupa 15 ianuarie pana atunci imi fac ganduri |
|
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| carmenalina wrote:Nu te supara, dar de unde stie el ca nu exista fecundare? Poate ca spermatozoizii nu sunt suficienti de rapizi, dar ai zis ca e OK spermograma, inseamna ca alta e problema, n-ai intrebat si alt medic? 2 pareri nu strica... Mi-a spus ca imposibil sa nu se fii intalnit,dar nu a avut loc fecundarea.Crezi ca ar trebui sa consult un alt doctor ?Mi-e frica sa nu imi ceara iar sa repet toate analizele ca deja mi-e groaza |
|
|