Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Adinuta spor la bebelit si doamne ajuta. Ma pt tine. Pup toate fetele si va |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Buna ziua dragi aspirici Ce ne facem noi cu vremea asta mohorata? Bebelim nu? Doina, eu zic sa astepti sa iti vina cm (sau sa nu vina) si daca persista discomfortul asta sa mergi la medic ! Zambila, imi pare rau.. Hai ca pana nu vezi rosu tot mai e o sansa. Doamne ajuta!!! Adinuta iti tin pumnii sa reusesti luna asta. Ai incredere in medic! Daca foliculul dominant e asa mare sigur in cateva zile ovulezi ! Spor la treaba! Biancaanamaria,4 luni de incercari nu e mult deloc.. Sunt fete aici care asteapta de ani de zile si sunt ink vesele si optimiste! Eu de ex am aproape 2 ani dar sunt convinsa ca Dumnezeu are un plan cu mine si ca imi voi tine in curand bebelusul in brate.. La unele femei se prinde in prima luna, la altele mai greu..asta e.. Tot ce putem face e sa ne rugam.. Va pup fetele, we placut si sa auzim de bine !!! |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Weelend placut, Leila! Ai dreptate, pâna nu e rosu mai e sansa. Dar si daca e rosu, nu e sfârsitul lumii. Declaram ziua 1 si bebelim. Oricum, va tin la curent. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Leila asa fac! Zilnic sa nu ratez ziua :))) crissy84. Sper sa nu mai vina ziua 3 sa fac analizele hormonale. Si mai bine sa alerg repede dupa clexan. Azi nici un test pozitiv nu avem? Parca începusem bine anul... |
|
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Eu astept cu nerabdare ziua de 15 sa merg la dr si in aceasi zi o sa am si rezultatele spermogramei( dupa 2 luni de tratament,al sotului).Pe 19 ar NU trebui sa vina rozi :)) ciudat a fost ca luna asta am avut semnele de ovulatie imediat dupa cm si nu in zilele 14-17.dar nici un simptom ca ar fi cv.cred ca o sa sar si luna asta si poate reusim cv dupa ce vede dr rezultatele |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Buna fetele !
Pffuu n-am mai scris demult, dar asta nu inseamna ca nu va urmaresc aproape zilnic. Bun venit noilor aspirante, si felicitari proaspetelor mamici si multa sanatate tuturor! Despre mine deocamdata pot sa va spun ca am schimbat jobul cu unul mai bun, si din acest motiv nu am mai putut fi prezenta pe aici . Bebica n-a venit deocamdata, noi abia am iesit din post, saptamana asta, urmeaza sa luam vreo 2 luni pauza de la bebelit (din cauza serviciului) dar vor trece repede, suntem optimisti si avem nadejde la Maica Domnului in a carei grija ne-am lasat sa ne indeplineasca dorinta cea mare.
Va pup pe toate , va doresc un an nou cat mai frumos, plin de realizari, multa sanatate si cat mai multi bebelusi pe metrul patrat!
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2014 Mesaje: 179
| Buna fetelor! Ce vorbarete sunteti! Multumesc tuturor pentru sustinere si incurajari...am fost ieri la doctor si am inceput stimularea... Catalyna ce surpriza sa te avem iarasi printre noi, ma bucur ca s-au rezolvat toate problemele si asteptam vesti bune de la tine. Va pup pe toate! O seara minunata! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| buna fetele!Ce faceti,la sanius O intrebare pe 1.01. Rozi a venit si pe 6 a plecat,cm 25 de zile si este regulat,cand este perioada buna de bebelit!? M zis ca las la voia intamplari si nu ma mai agit,dar nu pot si am o stare de nerabdare Va pup dulce. Andreea~Simona mult succes la simulare si peste 2 saptamani sa vina testul dublu.Doamne ajuta! Clawdia felicitari pentru servici, o sa fie sigur bine de acum in privinta conceperi bb find mai relaxata si multumita din punct de vedere a locului de munca,mult succes si sa auzim vesti bune cat de curand |
|
| Buna Ioana! Daca ti-a venit pe 1 inseamna ca pe 26 iti vine iar. Asta inseamna ovulatie in z11-12 adica azi sau maine.. Asteptam vestile bune |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Cam pein ziua 11 ioana. O prietena dea mea a a zis ca a ramas cu 2 contacte in luna respectiva.Are ciclu de 28 dr zile..in zilele 13 si 14 a avut contact si a si prins. |
|
| Doina eu am cm de 28 si la fel bebeleam 13 si 14 si nu s-a prins deloc.. Doctorul mi-a zis sa incerc dupa ovu asa ca am bebelit 11,12, 15 si 16. Cu Dumnezeu inainte! |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Leila eu cred ca prinzi lunar ovulatia,doar ca nu vrea sa se prinda.Asa pot sa zic si eu ca am prins ovulatia ca aveam test clar pozitiv de ov si tot degeaba.Probabil ca noi ne stresam prea mult.Am ajuns din nou in ziua 27 si nu stiu nimic din luna asta ca nu prea am bebelit.In zilele 17,18, si 20 am mai avut eu intepaturi pe la ovare si de ieri au inceput din nou.Azi m-am trezit cu o jena in zona ovarelor...ma gandesc ca poare vine ca sambata la 1 imi botez finutul. |
|
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Buna fetelor ,sunt noua pe aici si o aspiranta la titlul de mamaica,dar din pacate dupa multe analize si 2 ani de asteptare inca nu s-a intamplat minunea .Mi-au fost de folos postarile voastre si m-au incurajat.Astept luna aceasta dupa hsg sa vad daca se intampla ceva,daca nu medicul meu mi-a sugerat sa recurg la FIV desi toate analizele sun ok si trompele permeabile .Voi ce ziceti? |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Roxyfoxy wrote:Buna fetelor ,sunt noua pe aici si o aspiranta la titlul de mamaica,dar din pacate dupa multe analize si 2 ani de asteptare inca nu s-a intamplat minunea .Mi-au fost de folos postarile voastre si m-au incurajat.Astept luna aceasta dupa hsg sa vad daca se intampla ceva,daca nu medicul meu mi-a sugerat sa recurg la FIV desi toate analizele sun ok si trompele permeabile .Voi ce ziceti? Buna dimineata! Bine ai venit, dar sa nu stai mult! Eu ti-as sugera inainte de FIV sa incerci macar o inseminare. |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Neata! Cafelim? Dupa un calculator de CM azi ar trebui sa fie z1. Dupa altul, maine. Om vedea :) Pana atunci insa astept sa citesc updateuri de la voi. |
|
|