Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Buna dimineata :).O zi frumoasa. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Hello, fetele! Eu mai târziu cu cafeluta. Nanny, ai dreptate, beta e sfânt. Dar am fost de vreo patru ori la beta în lunile trecute, mereu încrezatoare si mereu negative, încât zau ca îmi e rusine de femeile alea de acolo, de la laborator. or sa creada ca îs vreo maniaca, obsedata, paranoica. Mai bine stau cuminte, macar pâna duminica. Dupa aia, mai vedem ce o fi.Observ ca nici nu mai am crampele/durerile de burta ca în zilele precedente.
|
|

Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Zambila, duminica??? Hai macar vineri, z 28 |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Buna gagici 
Adinuta eee?! cum a fost la medic?? a fost sau nu ovulatie??? astept vesti de la tine
Criss ma bucur sa aud ca te-ai mai linisti. pupicini gagicuta cu burticutata
Cerradia, Andreina
Zambila iti doresc multa tarie si rabdare. Asteptarea e tare grea, dar sa speram ca va fi una cu un final fericit. pupici si grij de tine
Luizika ...a mai inceput o luna de iubareala deci mult spor si incredere . pupicei si imbratisari
Catalyna sper ca toate sa fie bine. grij de tine
Maryella multumesc pentru gandurile bune si Doamne ajuta sa vina, dar mai cu seamam sa stea cumintel macar pana la 36 de saptamani. Tie, iti doresc multa liniste sufleteasca si Doamne ajuta sa fie bine cu insemincarea si sa ne dantalim pe aici pentru un super test din prima .
Russiantonik sanatate multa si tie si la bebelin 
Biancaanamaria frunticu sus si un pic mai mult optimism mami, vine el si bebe 2, mnuma trebuie un pic de rabdarica. Bebe 1 a venit mai greu, sau nu??? ( scuze dar baba de mine nu isi aminteste )
Roxinthya La multi ani!! S-a traiti s-a inteles perfect . noi speram cu toatele sa le invadam si inghesuim pe acolo pe burtici...dar berzele nu prea ne ajuta si s-a rarit si prafusoru de burtici .... ca nu sa mai dat de mult cu el pe aici .
Nicodavid ... eu de Vitex nu prea stiu nimic.
Ioana cu intarziere iti urez si eu azi La multi ani!! pentru ziua de ieri si multa sanatate si bucuri. si si celorlalte fete care si-au serbat ziua sau onomastica de asemenea le urez La multi ani! multe bucurii si multa sanatate.
Leila, Eileen, Crissy84, Doina sa aveti o zi usurica si mult spor
Carmen sa ai pofta la cafeluta si sper din tot sufletul sa te lase in pace durerea aia de cap si sa ai o zi superba azi, plina cu soare
Va pupic pe toate si astept vesti |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| juwy.l Nu am mai fost azi. Am hotarat sa schimb medicul si sa mai fac niste analize suplimentare care nu le-am facut pana acum. Maine merg la un specialit Reproducere Umana Asistata. Si vedem ce plan de bataie facem. De bebelit am bebelit in fiecare seara. :D Sper sa fac si o eco maine sa-mi confirme daca a fost sau nu ovulatia, dar e ciudat dat fiind ca in ultimele luni nu mai ovulam fara stimulare. Va tin la curent! Stiti in ce zi se face analiza de rezerva ovariana si in ce consta? Nu am facut-o niciodata si am de gand. Va pup pe toate |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Se face in orice zi a CM, si se face din sange... |
|

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| juwy.l David a venit dupa 4 luni de incercari , o sa vina si bebe 2 dar se lasa asteptat un pic sa ne tina pe jar . |
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Neata, fetele! Haideti la cafea! :) Leila, am facut testul aseara. Negativ. Singura cuc linia de control in Z27 a CM! Oh well, asta e. Probabil nu a fost nidatie. Asteptam ziua 1 si apoi...cantonament pentru bebe! :) |
|

| Buna dimineata!Am si eu o intrebare.Luna dr luna ma inteapa sanii,doar ca luna asta ma inteapa si ma ustura mai rau ca niciodataNu e durere mare,dar e jenanta si ma doare mai mult sanul drept.Credeti ca ar putea fi o problema? |
|

| Doinita, nu stiu daca e o problema, dar stiu ca fiecare CM inseamna un pachet de transformari hormonale, si poate asta e cauza...Si pe mine ma dor, mai ales de cand am inceput proiectul bebe, dar nu-i bag in seama....Face parte din sindromul premenstrual... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Doina in a cata zi esti? |
|

| Multumesc carmenalina.Mie imi.e teama sa nu fie alta problema...gen chisturi la sani,noduli(doamne fereste) sau alte probleme :( Roxi ...cred ca 25 sau 26...cred ca nici nu am ovulat si nici n-am avut contacte multe.Cred ca 4 toata luna. |
|

| Doinita, numai o ecografie la sani poate confirma temerea ta, dupa menstruatie fa o ecografie si te vei linisti! |
|

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| catalyna wrote:multumes mon si carmen,tratamentul nu era indicat in sarcina,a fost prescris de o doctorita si i-am zis prin telefon simptomele,stiu sigur ca era candida pentru ca m-am confruntat cu ea 3 ani de zile.tratamentul a fost cu diflucan o singura pastiluta si ovule polygynax.o sa mai fac un test de sarcina maine si voi face programare la doctorita dupa aia.pup fetelor
asta este testul fetelor,minut caseta Catalyna testul minut are linie de uscare si mie 2 luni la rand mi-a aparut in prima faza am crezut ca vine barza dar de fapt venea rozi in locul ei . Eu nu le mai folosesc testele minut daca te uiti in urma a mai fost o aspiranta care a patit la fel testul ii arata o linie slab roZ si a doua zi si-a facut beta de unde a rezultat ca nu e însarcinata, sa de-a Dumnezeu sa fie bebe dar sa stii ca testele minut sunt bune de aruncat la gunoi. |
|

Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Doamnelor am ceva vesti. Azi am fost la un medic nou, in afara ca mi-a dat o groaza de alte analize de facut, am facut eco. Nu am ovulat inca sunt in ziua 10, da aveam ceva simpotome zilele trecute. Endometru 8.7 trilaminar si surpriza luna asta ovulez cu acelasi ovar drept ca luna trecuta care are un folicul matur 19mm. Sper sa nu ratez ocazia luna asta pentru ca nu mi-a mai recomandat ovitrelle. Cica nu ajuta. Pfff sunt deja confuza. Ma las in voia sortii si poate am noroc sa ovulez singurica fara ajutor. Asa ca ma apuc bebelit.
|
|
|