Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
|
Puiule, eu am mai trecut o data prin aceste analize, si au fost OK toate, numai ca medicul asta nou le vrea repetate si facute intr-o singura luna de CM ca sa-si faca o idee despre ce urmeaza sa facem... N-am emotii, ca ma simt bine si deja echilibrul emotional e restabilit, daca e sa fie bine, daca nu, mergem inainte! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 136
| Buna Juwy.l La multi ani!!! Eu astept sa vad ce se intampla zilele astea, maine ar trebui sa vina rozi, sa nu mai vina deloc, acum astept pana vineri daca nu apare voi face un test, apoi voi merge la beta. Am sani putin tensionati dar astept nu vreau sa fiu dezamagita daca vine rozi. Va pe toate de la A la Z. |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Ia uite..cum am strigat catalogul...cum imediat ati reaparut la apel..fff bine gagici! Crisbrustur... stii ca eu sunt optimista si cred ca putin trebuie schimbata viziunea...e omenesc sa simti un gol in stomac cand vezi ca altora li se intampla si tie nu, dar eu vad intotdeauna parte plina a paharului..si m-as bucura...pt fiecare fara sa ma mai raportez cele intamplate la mine. As "fura" din bucuria fiecareia si mi-as construi putin cate putin bucuria mea...cand va fi suficient de mare si sufletul suficient de linistit, atunci va veni la fiecare in parte! In alta ordine de idei...analize,ceva ai de gand sa mai faci? Astept nerabdatoare detali! Juwy..cum sa scapam de tine?? Poate doar de aici, de pe topic...Si la tine...cand ai permis si ce analize mai faci? Nicodavid...da si eu ma mir cand a trecut timpul?? Zau habar nu am..inca mai imbrac blugii, desi cam inghesuiesc burta in ei am constat azi ca ma cam strang si imi fac 2 burti...de fapt un "colac" de salvare si o burta! Eileen...unde ai fugit? Aha...ne urmaresti din umbra? Un An ff bun..care mai este treaba?? Luizika..n-ai mai dat niciun semn. CUm mai e treaba cu moralul...tratament pt trombofilie mai iei? Magda..mea colpa! Eu doar povesteam ca acum vreo 2 ani...ma bateam de muste p`aici...m-am exprimat gresit, poate nu sunt cea mai baba de p`aici . Asta spuneam ca doream sa schimb macar 2 vorbe cu vreo Aspiranta..si nu era niciuna! Acum cand sunt atatea...hormonii o mai iau si razna...Dar aici nu-i loc de suparare! Doamne ajuta cu testul! |
|

| Nanny wrote:Luizika..n-ai mai dat niciun semn. CUm mai e treaba cu moralul...tratament pt trombofilie mai iei?
Acum sunt mai bine. Singurul tratament care il iau este Aspenter nu mi-a dat sa iau nimic altceva. O sa vad pe 19 cand ma duc la ea ce imi spune, poate ii dau si vestea cea buna si ma baga pe injecti. |
|
Inregistrat: 4/14/2013 Mesaje: 125
| Departe de mine e….invidia!Am lacrimat langa fiecare test(HCG)pozitiv,am urmarit fiecare burtica pe parcursul evenimentelor si am invatat cate ceva de la fiecare.Cred ca cel mai potrivit pentru mine,acum e detasarea,detasarea de gandul ce ma macina. Intotdeauna,repet intotdeauna am primit ceea ce am cerut,doar variabila timp a fost fluctuanta. Poate ar trebui sa fac repet niste analize,la ultima strigare(2013 in urma unei sarcini oprite in evolutie)toate erau optime. Promit ca pana de Paste voi elibera pozitia ocupata! Nanny…trimiti oleaca de prafusor miraculos special pt.mine?
|
|

Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Buna fetele! Luizika domane ajuta pe vineri sa vii cu un test dublu, facem galerie si cu emotii asteptam vesti de la tine!
Fetelor eu sunt intr-o mare cumpana si suparata am facut o dubla entorsa de genunchi, azi am facut un eco de parti moi si o rgf, medicul mi-a recomandat fizio terapie si antiinflamatoare,asta inseamna ca trebuie luna asta sa stau cumintica sau sa fac numai kinetoteraie si ma dau cu un gel si lasam frau liber?! Ce ma sfatuiti? Dureri nu am decat ca merg grelut si nu pot intinde la maxim piciorul...offff |
|

Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1005
| Aspirici am mai trecut si eu pe aici sa va dau praf de burtica si sa speram ca veniti la gravidute ca eu mai am putin si trebuie sa dau locul Va urez bafta la bebelit |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Crisbrustur...departe de mine gandul de a te "vedea" pe tine invidioasa...Doamne fereste! Procedezi ff bine Da...detasarea este ff buna..este ceea ce fac eu acum...aprope ca nu ma simt insarcinata...desi "prietena" mea gretoseala, nu ma ocolit neam, dar incepe sa se duca de-a binelea. In afara ca mi se pare ca m-am ingrasat...si ceva bulbuci prin burtica...nu sar in sus! Bine ma mai rasfat si eu cu sotul meu iubit si radem ca 2 copii care au primit o jucarie noua..dar doar noi 2!! E atat de frumos si placut ca acest sentiment sa ramana intim, zau!! Ai sa vezi pe pielea ta.Poate parea ca sunt un pic nebuna...dar in afara de familie, nimeni nu stie. E muuuult mai bine sa fii precaut, rabdator si calm. Crede-ma...la ce ajuta agitatia si consumul?? La nimic...Cat despre analize!! Hmmm..2013 zici?? pai ar fi cazul sa nu mai amani si sa reiei unele din ele. Stii care-i treaba? Ca pacatoasa asta de trombofilie, care la mine este ff usoara si nu necesita anticogulant injectabil...totusi vezi ca in cazul meu nu a functionat bine. Poate n-ar fi rau sa verifici si partea asta, dar mai intai cea hormonala! Hai..mai hotarata, nu mai amana..ia salariu si cauta-te... Dau praf de burtici...merisoare, perisoare, kiwi...si pepenasi oricui..Doamne ajuta sa fie bine! Luizika...la prima intarziere dai buzna la Bhcg..la tine nu e cazul de test...orice zi intarziere poate fi decisiva! Cum ai o valoare pozitiva, rapid pe injectii pt ca in momentul conceptiei dar si al divizarii celulare, pot aparea mici accidente care mai tarziu opresc sarcina in evolutie, mai ales in cazul mutatiilor tale! Ioana...poate n-ar fi rau sa stai cuminte macar o luna! Hai ca nu-i mult . Fa-ti tratamentul corespunzator la genunchi pt ca sarcina s-ar putea sa inrautateasca situatia...plus de asta se vindeca complet in mai mult de o luna...Ce vrei? sa te vaiti de dureri in timpul sarcinii si sa nu stii cum sa faci ca n-ai voie nimic??? Eu zic sa stai cuminte..acum faci cum crezi... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Carmen ma bucur sa aud ca esti linistita si mai cu seama optimista. cat despre pogon eu am avut treaba cu el luna trecuta si, cam tot din acelasi motiv, ca doctorul cel nou a vrut sa fie toate facute in aceeasi luna. iti doresc multa sanatate si sa fie un rezultat favorabil.
Nanny nici daca parasesc topical acesta pentru cel de la burici tot nu las fetele in pace... le stresses cu prafusor pana se muta si ele si saru'mana si tie pentru prafusorul trimis Doamne ajuta tuturor.
si acu cu analizele suna cam asa treaba: FSH, LH, Progesteron, Prolactina, estradiol, TSH, testosteron facute in decembrie au iesit in parametri iar medicul a spus ca sunt exceptionali, data fiind pierderea sarcini. FSH si LH l-am facut in z3 si inca o data in Z9 ( la ovulatie), iar progesteronul in Z3 si in Z16 (potrivit cursului Cm meu). HSG nu mia dat sa fac de data asta spunand ca e prea devremem pentru una noua ( cea veche fiind facuta abia in septembrie). Din ecografii a iesit ca totul e refacut complet si mai mult functioneaza normal. In z8 aveam folicul pe OV DR aproape matur. Ecografistul a afirmat ca in ziua 9 sau 10 a Cm va fi si ovulatia , in Z14 cand am refacut ecografia a confirmat ovulatia. in analizele de Biochimie era un mic haos, calciu era sub limita si magmeziu de asemenea, glicemia era un pic cam aproape de limita de sus (dar am infulegat fix cu o zi inainte ciocolata cu nepoata), restul se incadreaza in parametri dati de laborator. Toxoplasma IgM si IGG negativi dupa 3 saptamani aceleasi rezultate. RUBELLA IgG si IgM in antecedent - prezinta imunitate, Albumina in LCR 198 mg/l valorile de referinta fiind intre 100-350 mg/l,Albumina in ser 38.9 g/l valorile de referinta fiind 36.6-51 g/L, IgG in LCR 22 cu valorile de referinta <40 mg/L, iar in ser 9 cu valorile de referinta 7-16 g/L, HSV IgG ½ ASI 1 cu valorile de referinta <1.3, Chlamydia IgM si IgG negative , deci totul pare ok, lucru pe care si medicul la afirmat. Cat depre bebeleala - medicul - de la primul Cm dupa analize a spus ca putem continua proiectul bebe din punctual lui de vedere, dar mia prescris din Z9 a CM progesterone, motivand ca in analiaele din perioada in care eram cu burtica, acolo ar fi vazut o creanta, pe care prefer sa o previna, si tot din acea zi acid folic. Acum sunt in z16 , nu ne-am ferit, dar nici nu am bebelit cu atentie, in Z9 am verificat daca am ovulat si am inceput sa iau progesteronul si acid Folic, bebeleala a fost la cerere fara stress sau alte agitatii.
P.S. si sa stii ca stim si noi toate si burticutele nu numai tu si sotu .
Luizika27 La multi ani!! cat depre asteptare lui Rozi, Doamne ajuta sa fie plecata la student si cam 9 luni sa uite drumul spre tine iar tu sa fluturi pe aici un super test dublu. te pupic si curaj mult, anul are 12 luni in care sa ne iubarim cu partenerii daca cumva nu se intampla luna asta. pupicei
Ioana of of... multa sanatate iti doresc si sa iti revi repede. Eu m-as duce pe variant prescrisa de medic, asta din experienta, si eu mam tras de la Fizioterapie, dar dupa mai multe saptamani de durere tot acolo am ajuns si tare mi-a fost ciuda ca m-am chinuit. Acum sper sa alegi ceea ce este cel mai bine pentru tine si sa fi curand bine. te pupic si inca o data multa sanatate
Yneea saru'mana de prafusor si Doamne ajuta sa migram cu toatele pe acolo... daca nu sa iti luam locul macar sa te inghesuim un pic acu pe ultima suta de saptamani . sanatate multa si o sarcina usoara pana la termen.
|
|
Inregistrat: 12/12/2014 Mesaje: 114
| andreina wrote:Succes, Andreea! Chriss ce faci? Cum te simti? Va  pe toate In continuare nu am nici un simptom de sarcina, nu a revenit nici macar simptomul cu sanii tensionati. Nu mai simt in burtica acolo "ceva". Astazi am avut putin dureri pt ca la munca a trebuit sa ma aplec...am luat no-spa dar nu pr ca nu suportam durerea ci in caz de mai este sarcina in evolutie sa nu am crampe prra mari si sa am vreun avort spontan. Doctorita nu mi-a raspuns la tel...probabil era ocupata pt ca mi-a respins apelul. Mi-am cam pierdut speranta...ma rog la Dumnezeu sa fie samburelul meu acolo teafar! Sper ca tu esti mai bine. |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Chriss trebuie sa crezi ca samburelul tau e bine. Daca nu ai dureri si sangerari, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Lasa sarmanii sani in pace! Daca vrei iti trimit putina tensiune de la mine, am eu din belsug Nu stiu de unde esti, dar daca esti din Bucuresti sau din apropiere ai putea sa mergi la urgenta si asa te mai linistesti. Te si ma rog sa fie totul bine! Juwy imi era tare dor de tine Nanny multumim pt prafusorul de burtici. Poate se prinde si la noi ceva |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/5/2015 Mesaje: 1
| Buna. Sunt noua pe acest forum. Va tot citesc de ceva timp si ma bucur pentru fiecare veste buna si fiecare test pozitiv. Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica. Sper ca si visul meu sa devina realitate curand... |
|

| NANNY o sa astept pana in Z36 ca atat am avut cel mai lung CM desi in ultimele 3 luni sa reglat tot astept de teama sa nu fiu dezamagita. JUWY.L sa te auda Doamne Doamne si sa nu mai apara deloc si sa incep repede injectiile. Yneea multumim pentru praful de burtica. Va pe toate. |
|

Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Criss scumpici cu bobita linistestete ca bobita ta e bine acolo la tine in cuibusor. sunt sigura ca sa instalat confortabil si nu pleaca urmatoarele 30 si ceva de saptamani nicaeri doar are sa cresca si are sa te faca un ursulet rotunjor si pufos. credema te inteleg perfect, si eu am avut multe atacuri de panica la sarcina de dupa prima pierdere, si mia luat mult sa inteleg cat de important este ca bebeble sa se simta iubit si ocrotit si nu sa imi auda inima batand ca un purice de atata panica. linistestete, mergi la un beta, iar apoi la 48 repeta, daca creste beta in 48 de ore e de bine. te pupic ai grija de tine si fi un picut mai optimista mai burticuta cu bobitica .
Andreina si mie imi era tare dor sa va stresez cu romanele mele infinit de lungi .
Alexxandra bun venit la aspirici si sedere scurtuta, ai vazut doar ca burticile asteapta forte noi pe la ele prin club. Au dat chiar si cu prafusor pe aici ca sa fie sigure ca macar pe cateva din noi le trag in gasca lor dulcica . iti doresc sa te vedem fluturand pe aici un super pozitiv test foarte curand si dupa 40 de saptamani sa ma bucur pentru intalnirea cu puisorul tau.
Edit: Luizika27 dupa ultimele 3 luni de CM reglat ce intarziere ai acum?? probabil ai scri... dar baba nu-si aminteste
Seara linistita si plina de iubareala gagici. pusici si imbratisari de la A la Z. . all. |
|

| Juwy.l maine ar trebui sa vina am un CM de 31Z acum, atunci cand trebuie sa-mi vina ca nu mai am sani deloc tensionat, dar acum de cateva zile de la 17 si pana la 19 e o regula ma ia somnul si nu mai stau pana tarziu ca adorm, ma simt foarte obosita si sanii mei sta sa explodeze, abia pot sai ating de durere. ma rog tot timpul sa fie un bebe mic sa va arat si yo 2 lini vineri. |
|
|