Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| carmenalina wrote:cerradia, stiu, mi-am facut deja lista care in ziua 5 si care in ziua 21, am mai trecut prin asta...multumesc oricum pentru sfaturi! Mult succes! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2014 Mesaje: 179
| Buna fetelor! La multi ani!!! Am revenit si eu printre voi dupa o vacanta minunata petrecuta acasa alaturi de familia mea... O noua luna, o noua sansa asa ca suntem la a 3-a incercare de inseminare artificiala. In cateva zile incep cu stimularea, sper sa fie cu noroc luna aceasta.... Va pup pe toate! Juwy |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| La multi ani! Mult succes luna aceasta, sa fie cea norocoasa! |
|

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Doamne ajuta!!!! Si successss |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Succes, Andreea! Chriss ce faci? Cum te simti? Va pe toate
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Buna dimineata fetele! La multi ani, un an nou fericit si fertil sa avem ! Am revenit si eu dupa o vacanta la tara si una la munte. Bun venit noilor aspirante, felicitari noilor burtici ! Regula pe la noi e sa trageti dupa voi cel putin 2 aspirante de caciula asa ca asteptam :)))) Andreea iti tin pumnii ca de obicei! Carmen, drumul e lung si anevoios dar sunt sigura ca la capat va fi implinirea desavarsita! Andreina asteptam vesti!!! Juwy.l ma bucur sa te vad activa si optimista! Va fi bine! Dumnezeu are grija de toate! Eileen te astept pe forum sa mai schimbam cate o vorba :*:* Pup toate aspiricile si sper sa mi se motiveze absentele !!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Buna dimineata..ma bucur sa vad ca sunteti calme si intelegatoare..asa si trebuie! VOi toate sunteti mamici...insa nu stiti inca, fiti rabdatoare si vi se va dezvalui la momentul potrivit! Niste fete trag chiulul pe aici... Astept vesti si de la ele...Se stiu ele Eileen Maryella, Crisbrustur, Danutza si toate fetele mai noi... Carmen...in afara de problema de care spui, nu cred ca ai altceva...Cu "toata" deviatia din burtica, tot ai sa ramai...numai ca anul acesta tre` sa treci ca lumea la fapte, dupa analize bineinteles si la sfatul medicului..probabil vreo stimulare...daca nu merge cu asta, desi eu cred ca ar trebui sa mearga, mai ales daca te si apuci de sport serios ( asta este unul dintre secrete, in toate cazurile) atunci IA!! Doamne ajuta..astept vesti de la tine! Leilooo..Te pupacesc..ce-ti mai place zbenguiala ..ma bucur ca ti-ai incarcat bateriile! Andreea Simona..bine ai revenit...sa speram ca anul acesta vei veni cu vestea cea mare! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 94
| Puup fete dragi Sarcini usoare bubulinelor sa va intalniti cu bine cu minunile voastre Nanny ptiu ce a trecut timpu aproape 17 saptamani puup o burticuta Juwi scumpa mea te puapacesc mult mult de tot eu nu coc nimic dela decalar a2 a zi de urati dar nu i nimik trece si luna asta si luna viitoare fug la doctor asta daca si gasesc unul bun:) va puuup |
|

Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Buna aspirici si burtici 
Nanny multumim de incurajare... tare frumoasa vorba ai lasat pentru cele care inca speram. .
Leila La multi ani!! si Doamne ajuta sa fie un an foarte fertile sa ajungem la burtici toate impreuna Cat despre mine... taras inainte... nu ma dau eu batuta asa cu una cu doua mai am inca un car de speranta, asa ca nu scapati de mine . Ma bucur sa te vad asa determinata... si abia astept sa te vad fluturand un testulet tare frumos pe aici. pupicini
Andreina Doamne ajuta sa fie dublu .
Crissy84, Iuli33 pupicei
Cerradia La multi ani!! si Doamne ajuta sa fie
Andreea~Simona La multi ani!! bine ai revenit in gasca , ma bucur sa aud ca te-ai simtit minunat acasa si ca ai sarbatorit alaturi de oameni dragi sufletelului tau. Si sper din tot sufletul sa fie cu noroc luna asta si sa te vad dansand pe aici si aruncand prafusor de burtica. . too
Carmen oooo ce pogon lung ai tu acolo de facut ... sper din suflet sa se desluseasca misterul si curand sa vii cu un testulet frumos/sau un beta babam. . grij de tine si asteptam vesti
Magdaa tin pumnisori strasi sa vii cu o veste minunata astept vestile
Criss burticuta cu bobita sanatate multa si sarcina usoara
Amaretta, Elenya, Hope-215 Sarcina usoara si sanatate multa si voua sa ajungeti cu bine la termen
Doina, IrinaC, Aliana, Marina, Simm, Nicodavid, Biancaanamaria, Dedee, Clawdia, Maryella, Mihaelala1, Eileen, Adinuta, Ioana_29, Rrroxana, Emylyag, Danuta, Crisbrustur, Raisa, ElenaD94, Luizika27 si celelalte aspirici... ce mai e nou pe la voi???
La mine ... zero noutati... inca asteptam
Va pupicesc pe toate si sper sa aveti o zi de luni super usoara
|
|

| Nicodavid... asta e spiritul sper din sufletul sa gasesti un medic bun si sa vii curand cu vesti minunate |
|
Inregistrat: 4/14/2013 Mesaje: 125
| [quote=Nanny] Niste fete trag chiulul pe aici... Astept vesti si de la ele...Se stiu ele Eileen Maryella, Crisbrustur, Danutza si toate fetele mai noi...
Nanny…draga de tine…cum te gandesti tu la toata lumea. Sa ai o sarcina usurica!….unele absenteaza de pe forum ,cred eu fie ca n-au nimic de impartasit,fie ca e greu sa vezi ca minunea se intampla multora,mai putin tie.Uneori obosesti de optimism.Nu stiu care variant mi se potriveste mai bine….eu,n-am ratat nicio postare,sunt la curent cu toate de pe aici…uneori liniste,alteori galceava constructive. Sa avem cu toatele un an binecuvantat!
|
|
Inregistrat: 9/7/2011 Mesaje: 104
| Ms fr juwy...nu mi ramane decat sa astept cuminte ziua testarii.... |
|

| crisbrustur wrote: unele absenteaza de pe forum ,cred eu fie ca n-au nimic de impartasit,fie ca e greu sa vezi ca minunea se intampla multora,mai putin tie.Uneori obosesti de optimism.Nu stiu care variant mi se potriveste mai bine….eu,n-am ratat nicio postare,sunt la curent cu toate de pe aici…uneori liniste,alteori galceava constructive. Sa avem cu toatele un an binecuvantat!
Crisbrustur o sa vina si minunea... curaj scumpico
Magdaa |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Multumesc mult Juwy! Ma tin eu tare, dar cred ca ma invadeaza rozi si luna asta. Am avut mai devreme mici simptome cum ca ar veni, dar deocamdata nimic la orizont. Am innebunit cate ture am facut la baie. Ma mai doare burta uneori ca inainte de rozi, dar trece. Sa nu ma certi, dar de cateva zile iau si no spa, dimineata si seara pt ca mi-a fost cam frig si am zis sa fiu pregatita, in caz ca vine rozi sa nu se combine cu raceala si sa faca ravagii. Oricum, daca se incapataneaza sa vina, urmeaza o noua luna de iubareala finalizata sigur cu test dublu. Am zis! Daca nu apare nimic pana vineri fac si un test. Magda tu cand ar trebui sa testezi? Cristibrustur nu-ti pierde optimismul! Stiu ca nu e usor. Ma hlizesc eu cu voi, dar sa stii ca, desi nu am vrut, am ajuns din nou sa ma obisnuiesc cu gandul ca intarzierea asta ar putea fi bebe si incerc sa fiu tare, sa fiu pregatita in cazul in care va fi o noua dezamagire. Trebuie sa fim optimiste! |
|

| andreina wrote:Multumesc mult Juwy! Ma tin eu tare, dar cred ca ma invadeaza rozi si luna asta. Am avut mai devreme mici simptome cum ca ar veni, dar deocamdata nimic la orizont. Am innebunit cate ture am facut la baie. Ma mai doare burta uneori ca inainte de rozi, dar trece. Sa nu ma certi, dar de cateva zile iau si no spa, dimineata si seara pt ca mi-a fost cam frig si am zis sa fiu pregatita, in caz ca vine rozi sa nu se combine cu raceala si sa faca ravagii. Oricum, daca se incapataneaza sa vina, urmeaza o noua luna de iubareala finalizata sigur cu test dublu. Am zis! Daca nu apare nimic pana vineri fac si un test. Magda tu cand ar trebui sa testezi? Cristibrustur nu-ti pierde optimismul! Stiu ca nu e usor. Ma hlizesc eu cu voi, dar sa stii ca, desi nu am vrut, am ajuns din nou sa ma obisnuiesc cu gandul ca intarzierea asta ar putea fi bebe si incerc sa fiu tare, sa fiu pregatita in cazul in care va fi o noua dezamagire. Trebuie sa fim optimiste!
Nu te cert decat pentru pesimism si lipsa de vitamin C . pentru restul iti trimit imbratisari multe multe si eu iti doresc ca pana vineri sa nu vezi nici o Rozi iar vineri sa vi cu un super test , iar daca totusi nu se arata asta luna.... Doamne ajuta ca luna urmatoare sa ajungi sa o trimiti pe Rozi la studentime . |
|
|