Clubul aspirantelor - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
chriss
Scris: Sunday, January 4, 2015 2:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/12/2014
crissy84 wrote:

Chriss stai linistita.sanii nu trebuie sa doara.doar daca devin foarte moi impreuna cu alte simptome ca si crampe ,sangerari at ar fi un motiv de ingrijorare.curaj ca o sa fie bine.stresul si consumarea asta negativa iti face rau Cheek Kiss

Sanii sunt moi, ca si cum nu as fi avut nimic, normali ..ma gandesc ca poate nu am crampe pt ca iau tratament nospa, arefam si aspenter. Offff
crissy84
Scris: Sunday, January 4, 2015 2:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/2/2014
chriss wrote:

Sanii sunt moi, ca si cum nu as fi avut nimic, normali ..ma gandesc ca poate nu am crampe pt ca iau tratament nospa, arefam si aspenter. Offff

Ar fi inceput o mica sangerare.crede ma ca stresul asta nu ti face bine deloc.mergi la un spital pt o eco daca esti asa nelinistita.
crissy84
Scris: Sunday, January 4, 2015 3:05 PM
Nivel

Chris. Uite ce spun si alte fete :
Da , e normal, am avut si eu dureri de spate exact la inceput.Si sanii au fost gata sa explodeze primele zile, apoi s-au inmuiat, acum am zile si zile..in care nu incap in sutien:">:-$, apoi revin la forma initiala.
Pt durere de spate i-a nospa,nu iti mai fa atatea griji ca nu ii fac bine lui bebe mic!
Sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos si la termen!:*:*:*:*.

ce avort spontan?pe mine m-a durut spatele si burta mai ceva ca la menstruatie ,am luat no spa,utrogestan(la indicatia dr) si totul a fost ok mai avem un pic si facem un an.sangerezi?daca nu stai cuminte pana ajungi la dr ,nu il stresa pe bebe cu ganduri de astea.de data aceasta va fi bine,ai sa vezi :*.

Asta doar sa te calmezi Cheek Kiss
chriss
Scris: Sunday, January 4, 2015 3:16 PM
Nivel

Multumesc crissy. M-am mai linistit putin...offff..
crissy84
Scris: Sunday, January 4, 2015 4:44 PM
Nivel

chriss wrote:

Cu mare placere.am intrat pe niste forumuri si era tot asa o alta mamica nelinistita ca si tine.sper ca o sa ai rabdare pana ce ajungi la doctor Cheek Kiss
crissy84
Scris: Sunday, January 4, 2015 4:47 PM
Nivel

La mine e sotul care are vedenii cum ca sanii mei sunt schimbati hohot cred ca e pur si simplu nerabdarea din noi ce ne face sa cautam chichite de care sa ne legam.La prima sarcina aveam 21 de ani si eram mult mai indiferenta cu orice,acum la 30 caut prea multe chichite Crazy
andreina
Scris: Sunday, January 4, 2015 4:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
Buna fetelor! Eu sunt in asteptare si tare greu mai e! Ieri trebuia sa apara rozi, dar nici urma de ea. Sanii sunt durerosi, dar moi, mici dureri de mijloc si am uneori senzatia ca vine rozica, dar nimic...nici urma de ea. Nu m-as supara daca nu apare si e vb de bebe,dar mi-e teama sa nu fie vreo dereglare iar. Mai astept cateva zile sa vad ce se intampla. Oricum, va anunt de pe acum ca luna viitoare vin cu testulet dublu. Scoatem artileria grea!Lol Va pupicesc pe toate
chriss
Scris: Sunday, January 4, 2015 5:33 PM
Nivel

Crissy poate stie sotul tau ce stie...
Al meu nu vede nici o diferenta la sani...spune ca prea repede trag concluzii si ca sa am randare sa ma duc la dr ca oricum nu am ce sa fac...
Speeeeer sa fie totul bine Hands
crissy84
Scris: Sunday, January 4, 2015 6:36 PM
Nivel

Al meu este doar nerbdator si satul de pastile cred :))))
Andreina asteptam vesti bune topai
carmenalina
Scris: Sunday, January 4, 2015 6:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/3/2008
chriss wrote:

Sincer, chiar nu te mai inteleg, te urmaresc de ceva timp, si am senzatia, si te rog sa ma scuzi, ca iti spun, dar tu tii neaparat sa-ti faci rau singura? Linistete-te Doamne o data, daca nu ai ajuns la medic inca, de ce te chinui atat? Lasa lucrurile asa cum sunt, citeste o carte despre sarcina, asculta muzica, uita-te la ceva filme, comedii sau romantice, vezi tu, numai uita ca esti insarcinata, ca de ceea ce iti este teama se poate produce oricand, stresul pe care ti-l induci zilnic poate declansa un avort spontan, si apoi vei incerca sa dai vina pe altcineva pt ceea ce ai facut singura. Nu mai cauta simptome aiurea, nicio femeie nu seamana cu alta, fiecare are personalitatea ei, de aceea nici nu exista 2 persoane cu ADN identic.... Eu daca as fi la primele zile de sarcina, zau asa, pana as intra pe fagasul normal de sarcina, as lasa corpul sa se obisnuiasca cu noul statut de mama, si as sta numai cu cracii pe pereti si as cauta sa ma resfete toata lumea, dar din pacate departe de mine visul asta, asa ca lasa prostiile si nu mai cauta simptome, si lasa copilul sa se dezvolte cum trebuie.
Nanny
Scris: Sunday, January 4, 2015 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
carmenalina wrote:

..... si as sta numai cu cracii pe pereti si as cauta sa ma resfete toata lumea, dar din pacate departe de mine visul asta, asa ca lasa prostiile si nu mai cauta simptome, si lasa copilul sa se dezvolte cum trebuie.

Ptiuuu..Bata-te norocul asta!Haha Haha Haha Nebunatica mica ce esti! Ia sa vad eu cum o sa stai....ia hai! Ne tot ameninti p`aici..ia sa vad rezultate anul acesta, ca altfel ramai repetenta, ne-am inteles?SimplyLove
Chriss...calmeaza-te...stiu ca orice femeie gravida are o sumedenie de intrebari la inceput, o fi n-o fi bine!!! Tu care ai trecut si prin experiente neplacute ( parca asa stiu, daca nu scuza-ma) ar trebui sa fi cat mai detasata si mai relaxata...Nu te mai agita degeaba, fiecare corp se adapteaza diferit. Daca este sa fie bine, sa fie o sarcina viabila, poti sa sari si de pe masa ( cum zicea Aurishtapupici ) ca nu pleaca de acolo! Stai calma, roaga-te, fa ceva interesant care sa-ti capteze atentia...hai ca poti! apropo..la mine la fiecare sarcina sanii s-au comportat diferit..asa ca nu e neaparat un indiciu ca ceva nu e bine! Hai mai cu curaj!hainoroc
carmenalina
Scris: Sunday, January 4, 2015 7:14 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Nanny wrote:

Ptiuuu..Bata-te norocul asta!Haha Haha Haha Nebunatica mica ce esti! Ia sa vad eu cum o sa stai....ia hai! Ne tot ameninti p`aici..ia sa vad rezultate anul acesta, ca altfel ramai repetenta, ne-am inteles?SimplyLove

Parca eu n-as vrea sa se faca repede...dar din pacate nu e asa de usor. am schimbat medicul in decembrie, trebuie sa refac analizele pt a-si face o parere despre profilul hormonal, mi-a zis dupa ce s-a uitat mai atent pe radiografie, ca trompa dreapta e mai sinuasa, ceea ce presupune si o mai mica libertate de miscare a ovului si a spematozoizilor pe trompa, si ramane in studiu analizele si mai vedem ce facem...Din pacate incep cate putin, sa cred ca am un defect congenital si va fi si mai greu sa raman....Pupici si la bobita!Cheek Kiss
chriss
Scris: Sunday, January 4, 2015 7:56 PM
Nivel

Multumesc fetelor pentru incurajari si sustinere! DistanceKiss
Cat despre tine carmenalina...sa dea Dumnezeu sa nu ai durerile si problemele pe care le am eu pt a te panica si sa ai sarcini usoare.
Cu siguranta nu as da vina pe altcineva pt un avort spontan pe care l-as avea, asa cum nu am facut-o nici la celalalt. Se stie ca toate femeile se invinovatesc pt avortul spontan. Nu stii tu cat de rasfatata sunt sau nu eu de familie si daca stau cu cracii in sus sau nu. Nu ar trebui sa pui eticheta unui om si sa-l judeci. Suntem aici pt a schimba informatii.
In rest va respect pe toate fetelor si va doresc bebei sanatosi si toate dorintele sa vi se implineasca. Mult succes fetelor din toata inima! majoreta
PS: parasesc acest forum pt ca nu am intrat aici in discutii si sa-mi spun ofurile pt a fi criticata! Muuuult succesc si va Cheek Kiss
Nanny
Scris: Sunday, January 4, 2015 7:59 PM
Nivel

carmenalina wrote:
Din pacate incep cate putin, sa cred ca am un defect congenital si va fi si mai greu sa raman....Pupici si la bobita!Cheek Kiss

Multumeesc.. N-ai niciun defect...poate doar la "mansarda"Cheek Kiss Buddy1 E bine ca ai schimbat medicul, o parere in plus nu strica...Chiar sunt curioasa ce analize iti va recomanda si cum va proceda! Sa ma tii la curent...Doamne ajuta..pe anul acesta sa nu astepti prea mult marele rezultat!pupici
Nanny
Scris: Sunday, January 4, 2015 8:03 PM
Nivel

chriss wrote:

PS: parasesc acest forum pt ca nu am intrat aici in discutii si sa-mi spun ofurile pt a fi criticata! Muuuult succesc si va Cheek Kiss

Chris...hai nu fii suparici! Asa la inceput de an??? Carmen te-a sfatuit sa fii mai relaxata...Hai nu te supara...ca nu face bine. Stii care-i regula, nu? Cine se supara i se taie nasul...Stai cumintitca acolo si nu te mai agita si eu am trecut de 3 ori prin asta, dar m-am detasat de orice "simptom" si "simtire" ca sa nu-mi fac idei aiurea...sigur nu e nimic in cazul tau!
Ideea e sa nu-ti faci sange rau singura..eu nu m-am invinovatit pt niciuna din sarcinile pierdute...Nici tu n-ar trebui sa mai faci asta!!!caci nici eu nici tu, nici alta femeie nu este Dzeu...Doar El stie ce e bine pt noi..si mai ales cand. Noi facem tot ce putem, luam pastile, ovule tratamente, stam cu cracii pe pereti...orice, dar daca e sa nu mearga..nu merge si gata! Fara a fi vina cuiva...E genetica pura...!Buddy1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.