Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| buna fetelor
revin cu alta problema pe care nu am semnalat-o pana acum din dimineata asta am simtit niste junghiuri in sanul drept,s a repetat de cateva ori si dureaza cateva secunde dar m-am cam speriat ca nu stiu ce poate fi. nu am facut niciodata o ecografie mamara pt ca nu am avut probleme,o sa merg luni sa vad care este prob dar pana atunci stau stresata nu sunt dureri ca la menstruatie ca le cunosc pe acelea |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/3/2015 Mesaje: 3
| Buna fetelor Nu stiu ce sa mai cred...am facut 2 teste, primul destul de neclar dar a2a linie era acolo. La al 2lea test linia a aparut mai clara. Voi ce spuneti?
 |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Amaretta felicitari, testul este pozitiv ,primul test pe anul asta ,doamne ajuta la cat mai multe cum te simti ,cand a fost ultimul cm? Felicitari sarcina usoara! |
|

Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Iuli33 si ru am avut dureri la un san , nu te ingrijora faptul ca te doare e ok la faptu ca nu e cancer doamne fereste, mie mi-a iesit un nodul care este mic si pt a fii sigura trebuie sa merg la un eco mamar din nou in februarie ca sa vedem daca are vre-o modificare, observ ca doare cand sunt in primele 2 zile de cm. Sanatate si bafta! |
|
| felicitari amaretta,este sarcina |
|
| MULTUMESC FRUMOS!!!! 5 decembrie ultimul CM. Spotting am avut pe 27 decembrie, maro inchis. Si de atunci nimic, doar ca sanii au ramas "siliconati" :)). Astazi am zis sa facem primul test avand in vedere ca am un CM regulat si sunt in a2a zi de intarziere. |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Felicitari Amaretta! Sarcina usoara si un bebe sanatos! |
|
| ioana_29 wrote:Iuli33 si ru am avut dureri la un san , nu te ingrijora faptul ca te doare e ok la faptu ca nu e cancer doamne fereste, mie mi-a iesit un nodul care este mic si pt a fii sigura trebuie sa merg la un eco mamar din nou in februarie ca sa vedem daca are vre-o modificare, observ ca doare cand sunt in primele 2 zile de cm. Sanatate si bafta!
ioana ms pt raspuns eu nu simt o durere localizata si dc palpez sanul nu ma doare deloc,nu este imflamat sau rosu, ci simt un junghi din cand in cand la nivelul sanului care nu dureaza mai mult de cateva secunde si nu pot sa localizez unde ma doare
cine stie,poate am mai simtit asta dar nu am dat importanta ,am luat in seama acum decand sunt atenta la tot ce inseamna sarcina |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| amaretta wrote:Buna fetelor Nu stiu ce sa mai cred...am facut 2 teste, primul destul de neclar dar a2a linie era acolo. La al 2lea test linia a aparut mai clara. Voi ce spuneti? 
Amaretta Felicitari! yuhuu asa sa ne mearga anul asta! |
|

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Amaretta felicitariiiii sarcina usoara si la termen!!!!!
|
|
| Am reusit sa ma programez la dr. gineco a mea joi 08.01.2014. Ce sfat imi dati? Sa iau acid folic pana atunci sau sa astept sa imi dea ea medicatia?
P.S. Am facut si al3lea test azi dimineata :D:D:D:D
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| amaretta wrote:Am reusit sa ma programez la dr. gineco a mea joi 08.01.2014. Ce sfat imi dati? Sa iau acid folic pana atunci sau sa astept sa imi dea ea medicatia? P.S. Am facut si al3lea test azi dimineata :D:D:D:D  Acid folic 5 ml/zi sau femibion 1 daca îti permi?i. E un mai scump dar are mai multe vitamine pe lânga acidul folic. Pt 1 luna e cam 35 lei din cate imi amintesc. Nici una din ele nu îti fac rau. Acidul folic se ia si inainte de a ramâne insarcinata.Pup si bafta la eco. |
|
Inregistrat: 12/12/2014 Mesaje: 114
| Buna fetelor!! Felicitari amaretta pt sarcina!!!! Fetelor vin cu o problema...m-au durut sanii dar nu f tare...mai mult in timpul noptii...intr-o singura seara m-U durut sfarcurile de nu puteam sa le ating. Insa de 2 zile nu mai simt sanii tensionati. Imi fac griji ca nu cumva sa am iar avort spontan. Deocamdata nu am vazut nici o sangerare nimic. Crampe nu am. Am o secretie alb-galbuie fara miros. Maine vreau sa-mi sun dr sa ma prrogramez pt marti la un consult. Pe 29.12 a reusit sa vada sacul gestational de 0,36 cm si acum sunt in 5 sapt si 5 zile de sarcina. Imi pipai sanii intruna si sper sa inceapa iar sa ma doara. Voi ce stiti despre sanii tensionati? |
|

| chriss wrote:Buna fetelor!! Felicitari amaretta pt sarcina!!!! Fetelor vin cu o problema...m-au durut sanii dar nu f tare...mai mult in timpul noptii...intr-o singura seara m-U durut sfarcurile de nu puteam sa le ating. Insa de 2 zile nu mai simt sanii tensionati. Imi fac griji ca nu cumva sa am iar avort spontan. Deocamdata nu am vazut nici o sangerare nimic. Crampe nu am. Am o secretie alb-galbuie fara miros. Maine vreau sa-mi sun dr sa ma prrogramez pt marti la un consult. Pe 29.12 a reusit sa vada sacul gestational de 0,36 cm si acum sunt in 5 sapt si 5 zile de sarcina. Imi pipai sanii intruna si sper sa inceapa iar sa ma doara. Voi ce stiti despre sanii tensionati? Chriss stai linistita.sanii nu trebuie sa doara.doar daca devin foarte moi impreuna cu alte simptome ca si crampe ,sangerari at ar fi un motiv de ingrijorare.curaj ca o sa fie bine.stresul si consumarea asta negativa iti face rau |
|

| Vreau si eu macar un test pozitiv,nu trei |
|
|