Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/12/2014 Mesaje: 114
| Buna fetelor! Va urez la multi ani si multa sanatate pentru a putea face bebei frumosi si sanatosi! O seara minunata alaturi de cei dragi! Sa auzim la anu' numai vesti bune! Va pup pe toate!
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Un An Nou fericit cu sanatate, plin de bucurii,pace si armonie in casa, liniste sufleteasca si implinirea dorintelor! E momentul sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a dat bun si rau in 2014 si pentru ce va urma in 2015. Va pup si va imbratisez cu drag fete minunate si sufletiste!
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| La multi ani!! Un 2015 plin cu testulete duble si cu bebelici bucalati si mancaciosi. Liniste si bucurii in sufletul fiecareia si iubareala multa. Celor care au bobite la purtator sarcini usoare si bebici la termen si clipe minunate in aceasta postura binecuvantata.
Va pupic scumpicilor. Si ne auzim in 2015. |
|

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| La multi ani fetele!!!!Fie ca noul an sa va aduca numai impliniri,sanatate si bucurii.
|
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Buna fetelor, La multi ani!!! Suntem 4 fete cu rozi in aceeasi perioada,cine stie,poate luna asta este cu noroc . Cand incepeti monitorizarea ovulatiei?Luati tratamente medicamentose,homeopate? |
|
Inregistrat: 9/2/2014 Mesaje: 102
| La multi ani feteloooor sa aveti un an minunat si sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si bebelusi sanatosi gravidutelor si linii duble aspiricilor |
|

Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 136
| La multi aniii fetelor!!! Va doresc un an cu multe realizari si sa ne dea Doamne Doamne la toate un bebe. |
|

Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| La multi ani fetele! Anul nou sa fie cu multa sanatate, dragoste si multe bucurii! Eu declar azi ziua 1 dupa 25 de zile la timp si la terment rozi si-a facut aparitia, luna asta ma apuc alaturi si eu cu emotie si entuziasm pentru bebe nr. 3 Va pup si o seara frumoasa in continuare! |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| iuli33 wrote:Buna fetelor, La multi ani!!! Suntem 4 fete cu rozi in aceeasi perioada,cine stie,poate luna asta este cu noroc  . Cand incepeti monitorizarea ovulatiei?Luati tratamente medicamentose,homeopate? La multi ani! 2015 sa ne aduca bebeii mult doriti si asteptati! Eu iau dostinex, duphaston si myo sun. O sa incep in jur de ziua 16-17 sa fac teste de ovulatie. O seara buna! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| iuli33 wrote:Buna fetelor, La multi ani!!! Suntem 4 fete cu rozi in aceeasi perioada,cine stie,poate luna asta este cu noroc  . Cand incepeti monitorizarea ovulatiei?Luati tratamente medicamentose,homeopate? Iuli la mine tratamentul e permanent! Din prima zi iau acid folic si Aspenter, începând cu a doua fac tratament 10 zile cu oestrogel (pt a ajuta endometru sa creasca, la mine nu creste fara tratament). Pe 8 voi merge la medic la ECO si sa discut daca nu cumva ar trebui sa mai fac si alte investigatii. Va pup si la multi ani la toate fetele de pe forum. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/6/2014 Mesaje: 12
| La multi ani fetele!!! Va doresc un An Nou fericit si cat mai multe burtici. Va pup fetele.
Si eu i-au Myo Sun, 3 luni trebuie tratamentul, am probleme cu ovulatia. |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| cerradia wrote: La multi ani! 2015 sa ne aduca bebeii mult doriti si asteptati! Eu iau dostinex, duphaston si myo sun. O sa incep in jur de ziua 16-17 sa fac teste de ovulatie. O seara buna! Mai iau si eu acid folic si aspenter zilnic. Si duphaston am luat din ziua 14 luna trecuta, sa vedem luna asta din ce zi o sa iau, in functie de ce vorbesc cu doctora. |
|

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| iuli33 wrote:Buna fetelor, La multi ani!!! Suntem 4 fete cu rozi in aceeasi perioada,cine stie,poate luna asta este cu noroc  . Cand incepeti monitorizarea ovulatiei?Luati tratamente medicamentose,homeopate? La multi ani ! Eu iau elevit , luni vreau sa îmi fac programare la dr sa vad ce imi mai spune ca ma enervez cand trece luna si iar apare rozi in loc sa apara 2 liniute roz pe test  pupici |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Buna fetelor
Eu inca nu am consultat medicul pe problema asta,numai controlul de rutina si nu mi -a recomandat niciun tratament,a spus ca abia dupa un an de incercari ne gandim la tratament.Sunt putin bulversata,poate dupa un an de incercari la 25 de ani dar la 33 parca nu-mi mai permit sa astept un an sa incep investigatiile. Am o prietena care la 33 de ani a ramas din prima luna, fara niciun fel de tratament si acum are bebe un an si 4 luni si este insarcinata in 3 luni,deci cand este sa fie ,este. In alta ordine de ideei am scapat de rozi si in curand o sa incep monitorizarea si dc nici luna asta nu se intampla merg la medic Sunt bucuroasa ca v-am intalnit si intr-un asa mare grup de aspirante care testeaza in aceeasi perioada nu are cum sa nu fie un test pozitiv,sunt convinsa |
|

Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Si eu merg la doctor pe 15.pe 13 sotul trebuie sa repete spermograma.sper sa fie imbunatatita dupa tratamentul de 2 luni ce l-a urmat.Norocul meu este ca prind ovulatia din plin luna asta,inainte de abstinenta pt spermograma.eu cand am mers la doctor pt prima oara sa vad ce se intampla era in luna octombrie,i am spus ca incercam din martie.stiind istoricul meu ca am un copil din o casnicie anterioara l-a si bagat pe sotul meu la analize.eu nu inteleg doctorii care te pun sa astepti un an, in loc pt linistea pacientului sa faci macar niste analize minime(o spermograma si o eco a ap genital ala femei ). |
|
|
|