Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| cerradia wrote: Ma bucur mult ca esti optimista. Da, imi da multa incredere si comunica f ok Filipescu. Iar cu optimismul ... Cred ca asa sunt eu. Perseverenta si optimista! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Buna dimineata fetelor, barza cred ca m-a ocolit si luna aceasta .Azi e Z 29 si am facut un test care e negativ eu mai sper un pic ultimul ciclu a fost de 34 zile deci mai sper .Am facut testul pentru ca azi merg la strand si vreau sa intru la sauna si în bazinul cu apa termala si eu stiu ca nu e voie sa intri daca esti gravida mai mult de asta am facut testul .Va pup |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/12/2014 Mesaje: 114
| Buna dimineata fetelor! Imi pare rau ca ati avut si voi sarcini pierdute. Sa dea Dumnezeu sa avem toate copii frumosi si sanatosi. Biancaanamaria pana nu vin rozi mai exista o speranta. Eu am gost astazi la medic. M-a consultat o alta doctorita ca medicul meu este in concediu. A spus ca a aparut doar sacult gestational de 0,36 cm. Deci nu e extrauterina Spunea ca intr-o sapt va aparea si embrionul. Cica ar vedea ceva in sac dar prea vag si mic...nu se poate pronunta inca. Si vb cu asistenta ca aparatul nu este performant. Bine ca se vede sacul. Mai astept o saptamana. Nerabdatoare...
|
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| biancaanamaria wrote:Buna dimineata fetelor, barza cred ca m-a ocolit si luna aceasta .Azi e Z 29 si am facut un test care e negativ  eu mai sper un pic ultimul ciclu a fost de 34 zile deci mai sper  .Am facut testul pentru ca azi merg la strand si vreau sa intru la sauna si în bazinul cu apa termala si eu stiu ca nu e voie sa intri daca esti gravida mai mult de asta am facut testul .Va pup Stai calma...am inotat si am fost la bazin pana la 5 sapt! Daca doctorul imi va perimite ( in sensul ca totul sa fie in regula) ma voi intoarce la marea mea pasiune..inotul..ca sa nu ma fac cat Casa Poporului! Grija sa fie ff igieniezat...apa, dusul, sauna! |
|

| Nanny wrote: Stai calma...am inotat si am fost la bazin pana la 5 sapt! Daca doctorul imi va perimite ( in sensul ca totul sa fie in regula) ma voi intoarce la marea mea pasiune..inotul..ca sa nu ma fac cat Casa Poporului! Grija sa fie ff igieniezat...apa, dusul, sauna!
Este foarte curat mie îmi e de apa termala sa nu dauneze condi?iile sunt de nota 10 . |
|

| biancaanamaria wrote:Buna dimineata fetelor, barza cred ca m-a ocolit si luna aceasta .Azi e Z 29 si am facut un test care e negativ  eu mai sper un pic ultimul ciclu a fost de 34 zile deci mai sper  .Am facut testul pentru ca azi merg la strand si vreau sa intru la sauna si în bazinul cu apa termala si eu stiu ca nu e voie sa intri daca esti gravida mai mult de asta am facut testul .Va pup Bianca medicul meu spune asa: sa astept 4 zile de intârziere si apoi sa fac primul test. E drept nici eu nu-l ascult si fac mereu mai devreme. Dar mi-a spus clar ca nu se pozitiveaza la toata lumea devreme. Eu azi sunt ziua 29 , nici urma de rozi si nici simptome. Mai sper inca... |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Adinuta ,sper din suflet sa fie bebe,noi trebuia sa testam in aceeasi perioada,daca la mine nu a fost cu noroc sper la tine sa fie |
|

| la mine e Z 1 , nu a fost nici luna asta , singurul lucru bun e ca mi s-a reglat ciclu la 30 de zile cum îl aveam înainte .pupici |
|

| Ce mai gasca in ziua 1. Ma înscriu si eu. Nu am mai apucat sa fac testul azi ca si-a facut aparitia rozi. Luna asta fac o pauza de la monitorizare pt ca ovulez cu stânga si nu am trompa, mai merg la medic in Februarie. Va pup. Sper sa avem un an mai bun si plin de bebeluČ™i! |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| Si eu ma inscriu in gasca se ziua 1. In sfarsit a aparut rozi si la mine.Va doresc ca noul an sa va aduca bebelushi mul doriti. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2014 Mesaje: 88
| Fetelor, incepeti anul in forta, cu multa iubire si Dumnezeu o sa va aduca si bebelusul dorit! Va doresc multa sanatate si va astept pe toate la gravidute cat mai curand! Un 2015 cu sanatate si bafta in toate! |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Buna aspirici, vad atata agitatie la voi, poate va mai relaxati si sa va pregatiti pentru intrarea in 2015 cu forte noi, iubiti-va fara stres de simptome sau teste, lasati-va in voia dorintei de a fi cat mai aproape de partenere, si va veni si bebele. Adinuta, daca nu ai o trompa, nu mai ai nici ovar pe partea aceea, poate ar trebui sa faci un tratament pt revitalizarea ovarului existent, este foarte necesar, si sa nu astepti pana cand ovulezi pe el....Asta tb sa-ti spuna medicul deja, dar tu stii mai bine ce se petrece acolo, mai ales ca ai toate informatiile, eu numai ce-am citit printre randuri, ca nu prea am timp, si am preferat sa stau cu sotul mai mult in perioada asta, ca tot a avut concediu...si sa ma bucur de el..... Va dorec un an mai bun, plin de realizari si de bucurii, sa vi se implineasca toate visele! |
|

Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| Buna tuturor acum in prag de trecere in noul an si eu vreau sa va doresc multa sanatate, dragoste si un an plin de realizari! Va cu mult drag LA MULTI ANI!
|
|

Inregistrat: 10/21/2014 Mesaje: 110
| imi pare rau pentru rozi, observ ca a venit "in masa" la anul nou ce vine poate ne ocoleste si nu mai vine la nici o fata din listuta
|
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Ioana, sper sa ai dreptate si in anul ce vine sa ne ocoleasca rozi. La multi ani cu sanatate!
fetelor si va multumesc pt sustinere |
|
|
|